1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Vrabčáčku omlouvám se ale nevím jak sem dát fotky. Vechno vesele kvete, krasavci i krásky.
Není tady
Predvčerom výlet s kolegami do klátora v Melku a včera letný príjemný pivný večer...
Není tady
Je to sice banální sdělení ale velkou radost mi dělá samotné léto - koupání, zahrada, kvetoucí kytky, vůně, jahody.... Miluju to.
Není tady
Se dobrá. Tak si k té radosti přidej pivo, víno nebo něco tvrdého.
Není tady
Petr100 napsal(a):
Vrabčáčku omlouvám se ale nevím jak sem dát fotky. Vechno vesele kvete, krasavci i krásky.
Petře, díky. Dřív ti to lo, ale asi se něco změnilo. Hlavně, e se jim daří a tobě v jejich společnosti určitě taky.
Není tady
Niky123 napsal(a):
Je to sice banální sdělení ale velkou radost mi dělá samotné léto - koupání, zahrada, kvetoucí kytky, vůně, jahody.... Miluju to.
Niky, prostě miluje léto.
Není tady
Niky, zrovna jsem chtěla napsat něco podobného. Jen k tomu jetě dodám příjemné teploty. ádná vedra, take ani na koupaliti moc lidí není, kdy přijedu hned po otvíračce, jsem tam v bazénu i sama. Nádhera.
Zahrádku vynechávám, ta mi nic neříká, i kdy ji máme, ale přidám víkendové venkovní koncerty. Na ty se moc těím.
Není tady
U nás tedy vedra jsou a pořádně nesnesitelná. Doufám, e v blízké době konečně zaprí.
Není tady
U nás do včera pofukoval větřík, tak to lo zvládnout. Dnes u vzduch stál a byla to docela síla.
Není tady
Kdy fouká, bývá to dobré. Chladnějí větřík je osvěující.
Není tady
In today's modern workplaces, the tradition of celebrating birthdays has taken on a new dimension with the rise of funny birthday cards. These hilarious greetings have become a craze in offices, bringing joy and laughter to colleagues on their special day. With their clever puns, witty jokes, and humorous illustrations, funny birthday cards from sendwishonline have become a popular way to add a touch of amusement to the work environment.
Není tady
Zahajovací koncert Letních slavností staré hudby v Emauzském kláteře - poslouchala jsem na Vltavě.
Není tady
Radst jak komu. Mně určitě.
Babiův Agrofert dostal na Slovensku pokutu půl miliardy korun za neschválenou koupi pekáren
https://www.forum24.cz/babisuv-agrofert … pi-pekaren
Není tady
odjídím na chalupu k Prosetínu....jsme tam u třetím rokem na 4 dny 4 baby........kníka, pohoda, grilovačka, vínko a koupání v malém čistém rybníku...........do včerejka nesnesitelné vedro a dnes......chladno. Beru se dokonce ponoky, mikinu a bundičku.
Mám ale 2 plavky.......jen abych je potřebovala. Na stará kolena si u umím uít takové povalování a klábosení. Jen A chce přijet na kole a pozdravovat nás celý den!!!!!!!.........pořád mu to rozmlouvám. Není na koupání a povalování.........nechceme ho, snad to pochopil.
Není tady
Mělo by stačit mu říct, e je to čistě dámská jízda...?...
Není tady
Taky si myslím. Nejjednoduí je často nejúčinnějí.
Není tady
Pekná dovolenka v severných Čechách - turistika, skaly, miestna lokálka, dobré jedlo, výlety (aj kultúrne a historické vloky), kúpanie,, klábosenie, večer grilovačka... ale hlavne príjemné a znesitežné teploty. Po návrate hneď horúčavy a dokonca nám opravujú fasádu, take ijem na stavenisku; ale to je u na celkom inú rubriku .
Není tady
Seli, ty u zná Čechy víc ne mnozí Čei.
Není tady
V severních Ćechách jsem byla jen jednou a příroda je tam moc pěkná. je toho opravdu hodně k vidění. Bydleli jsme tenkrát v Novém Boru a vyjíděli po výletech. A ty tamní sklářské výrobky jsou moc pěkné.
Není tady
Tak budu mit treti vnoucatko.Konecne dcera bude maminkou .
Není tady
Erem, tak jen se hezky tě!
Není tady
Erem, gratuluji. A má dcerku blízko sebe?
Není tady
Judyna napsal(a):
Erem, gratuluji. A má dcerku blízko sebe?
mam, 20 km
Upravil(a) eremuruss (30. 7. 2023 5:00)
Není tady
Taky moc gratuluji. Tak tohoto vnoučátka si uije častěji.
Není tady
radost mě udělal dé
Není tady