6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jo, u nás včera také krásně. Koukala jsem na to z okna
Není tady
Co se dá dělat... Jedině vyhánět nemoc.
Není tady
Muj syn bude mit se svou partnerkou druhe detatko .
Není tady
No ale to je skvělé! Tak má radost, e si syn dobře vede, viď. Gratuluji.
Není tady
Tak dalí těení se na miminko.
Není tady
Gratulujem...
Není tady
A teím sa na tento weekend v prírode, aj keď ho má celý prepra... mono aspoň v nedežu bude krajie a ak bude lia, máme aj indooorové verzie aktivít. Hlavne, e vypadnem "za hrance vedných dní"...
Není tady
Seli, jsi obdivuhodně aktivní a vitální. Tak a si to v tom nevedním prostoru perfektně uijete.
Není tady
Moc se mi líbil koncert Pavla porcla s pozvanými hosty, který uspořádal ke svým "50".
Umí bezezbytku prodat to, co opravdu umí. (Někomu to třeba trochu vadí, ale mně ne.)
Chystá festival Hvězdy nad Vltavou (snad u podruhé) - řetěz koncertů s mnoha hosty v Českých Budějovicích, odkud pochází, i v dalích krásných jihočeských městech. Měla by tam zaznít klasika, jazz, swing a taky pop. České Budějovice jsou zapojeny do soutěe o Město kultury 2028, tak mu festival můe přinést spoustu cenných bodů.
Není tady
Rados mi urobil oddychový weekend (po náročnom týdni, ale) a krásne nedežné poobedie v botanickej záhrade. Odporúčam! Bratislavská je teraz parádna, ale asi nie je jediná... Okrem toho mi odpadla hneď prvá pondelňajia hodina (ale mohli mi to da vedie skôr!) a tak mám dnes fakticky len 2. slovom dve, vyučovacie hodiny, take vožnejí deň hneď na začiatok týdňa.
Není tady
Pomalejí a opatrnějí rozjezd na začátku týdne určitě není patný.
Není tady
Poslední roky jsem měla rozvrh.................v pondělí jsem začínala 3. vyučovací hodinou.............super, super
odpadl mi i nepříjemný pocit v neděli večer
u jsem 13. rok v důchodu-nejkrásnějím obdobím mého ivota
Není tady
Těm, kterým přijde pomalejí rozjezd vhod, přeji, a se takových dní přihodí i víc
Není tady
vera napsal(a):
Poslední roky jsem měla rozvrh.................v pondělí jsem začínala 3. vyučovací hodinou.............super, super
odpadl mi i nepříjemný pocit v neděli večer
u jsem 13. rok v důchodu-nejkrásnějím obdobím mého ivota
Tak - na dôchodok sa teím , ale pri menom počte hodín mi nie je proti mysli ani aktuálna profesia... Inak, obe moje kolegyne z kabinetu majú pomerne pomalý rozjazd týdňa, ale zasa 7 hodín (jedna v kuse, druhá s oknom, často ale suplovacím) v piatok - to je tie zverstvo, nie e nie!
Není tady
Krásné jarní, spí tedy letní, ráno. To pak člověk jde i do práce s chutí.
Není tady
Ráno krásné, ale chladné. 7 stupňů, kdy jsem la do práce. Take to chce se obléct více ne méně.
Není tady
Dělá mi radost nádherné počasí a s tím spojené výletování na elektrokole. Za poslední měsíc 500 km nádherných záitků a výhledů.
Není tady
Judyno, já nemusím , la jsem v krátkých rukávech.
Niky, !
Není tady
Niky, cyklovýlety jsou naprosto super. I v případě, e jede na vlastní pohon. Chápu, kdy má někdo zdravotní omezení.
Není tady
Já zdravotní omezení mám, ale jiné povahy. Na elektrokolo jsem přesedlala kvůli pohodlnosti a tomu, e jsem chtěla mít větí akční rádius. A taky kvůli tomu, e od nás je to na vechny strany do kopce.
Upravil(a) Niky123 (4. 6. 2023 22:38)
Není tady
To, e prí, prí, jen se leje. Ale a nejsou zas povodně!!!
Není tady
Jo, u nás tak začalo.
Není tady
Mám dé ráda u od dětství. Kdy za okny prí, vdycky si představím uák a v něm ponořenou sebe s kníkou v ruce.
Ale veho moc kodí a i sv. Petr by měl umět v nejlepím přestat!!!
Není tady
Taky mám ráda dé
Radost mi udělal tento článek
https://magazin.aktualne.cz/dobre-zprav … 47ab5f122/
Není tady
Judyna napsal(a):
Taky mám ráda dé
Radost mi udělal tento článek
https://magazin.aktualne.cz/dobre-zprav … 47ab5f122/
Přesně vím, co tím myslí: dovnitř obchůdku dnes nesmí nikdo jiný ne on. V komíncích má toti vyskládaných přes sto tisíc knih. "Oni by mi to lidi rozházeli. Takhle přesně vím, kam áhnout,"
Není tady