27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Seli, moc ti gratuluju!
Neříkej si : "Učení - mučení...", ale projev svoji vědychtivost a přirozenou touhu po poznání.
Navíc 7 ve 27 ti určitě přinese těstí.
Není tady
Seli, jsi dobrá.............fandím Ti
Není tady
Jeden malý kluk mi řekl vtip: Potkaly se dvě íaly. Jedna se ptá druhé, kde má starýho, a ona na to: "Kluci ho vzali na ryby."
Není tady
Teď jsem si přečetla charakteristiku některých znamení v babinetím Magazínu. Jen svých blízkých. Zírám , jak to sedí.
Není tady
Ovare ty by jsi je také pozval?
Bylo by nám nesmírnou ctí. Prezident Pavel zve Karla III. do Česka
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/doma … mPXIQ7N0WY
Není tady
Pořídila jsem si elektrokolo!
Vzhledem, e iju v kopcovité krajině, mi to úasně roziřuje okruh výletů.
Není tady
Niky123 napsal(a):
Pořídila jsem si elektrokolo!
Vzhledem, e iju v kopcovité krajině, mi to úasně roziřuje okruh výletů.
tie závidím...............já se jetě nerozhodla.............taky iju v kopcovité krajině
ale cyklo výlety dělám takto............lehoučké kole strčím do auta, jen sundám sic.......popojedu, kolo vyndám a jedu
paráky na kolo mám 20 km daleko, často jezdíme vlakem s kolem...................a já bych elektrokolo sama neobslouila
take nic................ale uvidím, jak bude probíhat tento rok na kole
Není tady
I toto mně dnes udělalo radost.
Hospodaření na Hradě etří policie
https://www.novinky.cz/clanek/domaci-ho … 7Rj7L8foBc
Není tady
Ahoj, hlásím prvních letoních 21 cyklokilometrů. Musím ale poctivě přiznat, e to lo ztuha .
Elektrokolo zatím nechci, jezdím po Vysočině, ale kdy něco nevyjedu, tak to prostě vyjdu. Pohyb jako pohyb.
Není tady
Já včera u třetí výlet s elektrokolem, tentokrát 75 km. Dostala jsem se na místa, kam jsme jezdívali jen autem, a poznala nové pro mě neznámé silničky a cyklostezky a zákoutí. Nohy mě nebolí, zato zadek fest. :-)
Není tady
Vem cyklistkám a cyklistům zdar a trvalé roziřování obzorů, krásné záitky!
Jak já ráda drandila na svém zeleném favoritu s červenou dřevěnou vrtulkou (od táty) na řídítku! Ale na silnicích v Praze se bojím a bohuel mi zatím nepostavili cyklostezku od baráku k baráku.........
Není tady
Jetě jsem kolo nevytáhla ..................udělám to tento týden a budu si otlačovat zadek.................75 km to je paráda
ale já do elektrokola u nepůjdu...........
Není tady
Ja uvaujem nad elektrobicyklom jedine kvôli tomu, e by som potom mohla jazdi na ňom aj do koly... (Mono, ale bol by to adrenalín). Na klasickom bicykli by som dorazila ufunená, spotená a zrejme nepouitežná... Na elektro- by som la do koly na cudzí pohon a nazad na svoj...
Není tady
Včera jsem si pustila Klaunku (dávali ji předevčírem večer na 1. pr.), autobiografický dokument o Jitce Molavcové, reie Olga Sommerová.
Není tady
Topole se jednička. A stále do ní kopej tak jako inteligentní nae lidstvo.
Topolánek se pustil do Schillerové. Kdybychom to znovu svěřili té tetě z Brna, máme dvojnásobný deficit, vzkázal
https://www.forum24.cz/topolanek-se-pus … UaL8VVUZRI
Není tady
Petr100 napsal(a):
Topole se jednička. A stále do ní kopej tak jako inteligentní nae lidstvo.
Topolánek se pustil do Schillerové. Kdybychom to znovu svěřili té tetě z Brna, máme dvojnásobný deficit, vzkázal
https://www.forum24.cz/topolanek-se-pus … UaL8VVUZRI
ano.............naa teta z Brna
Není tady
Na Vyehradě bylo krásně. Je to tam vude prostoupené zvlátně tajemnou atmosférou, danou určitě historií těchto míst, ale nejspí i polohou. Nekorzovaly tam davy, vzduch byl příjemně vlhký po deti, dokonce svítilo sluníčko. Kvetou tam nádherně jabloňky, sakury, tulipány, modřence... , začínají kvést eříky, tmavou vyehradskou skálu rozveselují malé trsy nápadně luté tařice skalní...
Upravil(a) vrabčák (30. 4. 2023 15:28)
Není tady
I kdy bylo dneska venku moc hezky , byla jsem zalezlá...
Ale věnovala jsem se trochu Máchovi. Od 15 h jsem si na Vltavě poslechla jeho Máj (nahrávka z roku 1986) v podání výborných recitátorů - Josefa Kemra, Vladimíra Ráe, Radoslava Lukavského, Ladislava Freje...
A od 17 h jsem si se zájmem na Vltavě poslechla pořad Kokořínsko a pocta Karlu Hynku Máchovi, kterým provázeli autorka pořadu (2010) Alena Zemančíková a nadenec - spisovatel Václav Vokolek. Cesta romantickou krajinou (snad za drobného mrholení), která Máchu inspirovala hlavně k napsání Cikánů a Máje. Tvůrci pořadu se pokusili odliit legendu od skutečnosti. Hodně mě zaujalo, jak asi 22 letý Mácha v dopise příteli charakterizoval sám sebe.
Není tady
Jsi dobrá
Není tady
Díky, Judyno, za pochvalu.
Abych tě ale trochu vyvedla z omylu, musím se přiznat, e mě během poslechu Máje, recitovaného naimi samými úasnými herci, přepadlo hned několik mikrospánků , ač jsem se jim statečně a tvrdě bránila.
Není tady
vrabčák napsal(a):
Díky, Judyno, za pochvalu.
Abych tě ale trochu vyvedla z omylu, musím se přiznat, e mě během poslechu Máje, recitovaného naimi samými úasnými herci, přepadlo hned několik mikrospánků, ač jsem se jim statečně a tvrdě bránila.
![]()
:supr:Jsi člověk
Upravil(a) Judyna (2. 5. 2023 21:29)
Není tady
Díky!
Není tady
První (krátká ) koupel v bazénu na zahradě.
Není tady
Krása.
Není tady
Včera jsem konečně mohla jít na procházku "jen v krátkých rukávech".
Není tady