6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Soleil, vero, vae milé přivítání mi udělalo radost.
Není tady
Toto mě dnes udělalo radost.
Mezinárodní trestní soud vydal zatykač na ruského prezidenta Putina
https://denikn.cz/minuta/1105387/?ref=not
Není tady
Mně taky. Jene Putin & jeho komplot to vůbec nehodlají brát na vědomí. Jsou přesvědčeni, e jsou nepostiitelní, e se jich to vůbec netýká.
Není tady
Včera procházka po Petříně - krásně rozkvetlé mandloně.
Není tady
Svetlo, slnko, jar je to! Snáď u natrvalo...
Není tady
Predjaří a jaro!
Není tady
Dnes byl supr den: Dopoledne jsme pořezali různé křoví na zahradě, hrozně to tam prokouklo. A odpoledne jsme smontovali nový gril do pergoly a uili si první letoní grilovací večer.
Není tady
Není tady
Niky,
Není tady
jo, teď je krásně Mu u chtěl vytahovat zazimované ptáky na zahradu. Tak jsem se jen nesměle zeptala, zda si myslí, e ocení ten sníh a -7 stupňů, co hlásí na přítí týden
Není tady
Jo, na mue musí ena dohlídnout.
Není tady
Včera večer ve Vechnopárty Yvetta Simonová. Moc se líbila mému tátovi. Narodila se v roce 1928 a je pořád v úasné formě. Výborně vypadá, myslí jí to, je pohotová a vtipná.
Není tady
vrabčák napsal(a):
Včera večer ve Vechnopárty Yvetta Simonová. Moc se líbila mému tátovi. Narodila se v roce 1928 a je pořád v úasné formě. Výborně vypadá, myslí jí to, je pohotová a vtipná.
před 3 roky u nás.....na vesnici.......vystupovala na vánoční besídce........dva chlapi ji tlačili zezadu do schodů, přivedli ji na jevitě, posadili na idli, říkali, co má dělat a kterou písničku zpívat, kadých 10 min. jí podávali vodu............musela jsem odejít
Není tady
Hm..... V té Vechnopárty působila opravdu moc dobře.
Není tady
vrabčák napsal(a):
Hm..... V té Vechnopárty působila opravdu moc dobře.
a ví, z kterého ro bylo roku ?
Není tady
Mám dojem, e ze současnosti. Vím, e tam občas dávají i starí díly, ale iju v domnění, e to bylo aktuální.
Věro, co kdy měla tehdy něco se zády? A na jeviti ji mohli svým dirigováním zaskočit. Fakt nevím.......
Není tady
nee, byla naprosto nemoná.....................nejen já jsem byla v oku
pokud teď v tv byla normální, musel to být starý díl...............jsem o tom přesvědčena
který den to bylo, vzpomene si ?
Není tady
den není důleitý..............hlavně s kým tam byla, vdy jsou 3
jestli tam s ní byl Marek Vaut, tak to bylo z r. 2017
a nenala jsem s ní pozdějí díl
Není tady
Věro, bylo to teď v pátek 24. 3. Hosté: David Novotný, Yvetta Simonová a posledního nevím, odebrala jsem se do Hajan.
Není tady
Viděla jsem.......byla vzhledem ke svému věku celkem ok, ale extra radost mi to neudělalo.....
Někdy je lepí se těch médií od jistého věku u raději vzdát.
Tohle: https://www.ceskatelevize.cz/porady/100 … 160050011/
Není tady
mia napsal(a):
Viděla jsem.......byla vzhledem ke svému věku celkem ok, ale extra radost mi to neudělalo.....
Někdy je lepí se těch médií od jistého věku u raději vzdát.
Tohle: https://www.ceskatelevize.cz/porady/100 … 160050011/
aha, to jsem neviděla..........................ano, celkem ok
Není tady
Palomita napsal(a):
jo, teď je krásně Mu u chtěl vytahovat zazimované ptáky na zahradu. Tak jsem se jen nesměle zeptala, zda si myslí, e ocení ten sníh a -7 stupňů, co hlásí na přítí týden
U nás práve teraz valí sneh ako najaté...
Není tady
Selima napsal(a):
U nás práve teraz valí sneh ako najaté...
Ani u nás to není úplně hitparáda. Včera klasika, kamiony na celoročně letních zablokovaly celý kopec. Ale dnes u se sluníčko se snaí, ne, e ne
Není tady
U nás sa dnes u vystriedali vetky 4 ročné obdobia, prisahám,,, Teraz svieti Oskar, ale na plánované "Prvé bylinky" u veru nepôjdeme...
Není tady
vrabčák napsal(a):
Poslouchala jsem na Country rádiu Písničky na přání. Po dlouhé době jsem slyela Máma mi na krk dala klíč v podání Jarka Nohavici. Doly mi dalí významy a vysloveně mi dneska sedla.
Ta písnička je nádherná. Snad jetě hezčí je "Této noci dé nepřiel".
Není tady