29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrá nie som, akurát to zatiaľ nejako dávam... Prosím, prosím, držte mi dnes päste okolo siedmej, mám zasa tst - a tentoraz fakt výživný... Manažment a legislatíva školstva.
Není tady
Držííííím Selimo, to dáš
Není tady
Zatím nechávám palce i pěsti v klidu, ale před sedmou jim dám zabrat!
Není tady
Ďakujem, ďakujem - mám za B!
(To bola asi najhoršia skúška z celého semestar, spolu so všeobecnou pedagogikou...)
Není tady
A uzavrela som zimný semester.... (Nie je to dostatočne radostný smajlík na vyjadrenie, ako sa mi uľavilo...)
Není tady
Seli seš perfektní!
Není tady
Selima napsal(a):
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(To bola asi najhoršia skúška z celého semestar, spolu so všeobecnou pedagogikou...)
Selimo, gratulujuuuu z celého srdce a moc ti to přeju! A tím jsi mě inspirovala, že bych mohla konečně dopsat svou disertační práci a mít kompletně hotovo. Ale tááák moc se mi do toho nechce...
Není tady
Selimo, moc ti blahopřeju!!!
Soleil, to je výborný nápad! Prsty tě přece poslouchají. Ideální čas na dotvoření disertačky.
Vezmi si příklad z pilné Seli.
Není tady
vrabčák napsal(a):
Selimo, moc ti blahopřeju!!!
Soleil, to je výborný nápad! Prsty tě přece poslouchají. Ideální čas na dotvoření disertačky.![]()
![]()
![]()
Vezmi si příklad z pilné Seli.
Já vííím, prsty by mohly, ale mozek je línej
Není tady
Koukej využít čas, který na to teď máš!!!!!!!!!
Není tady
vrabčák napsal(a):
![]()
Já to vím, teoreticky, ale praktcky je to horší...slibuju že zítra nato hópnu
Není tady
Soleil napsal(a):
Selima napsal(a):
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Selimo, gratulujuuuu z celého srdce a moc ti to přeju! A tím jsi mě inspirovala, že bych mohla konečně dopsat svou disertační práci a mít kompletně hotovo. Ale tááák moc se mi do toho nechce...
Hlboko Ti rozumiem. Mňa keby nenútil zákon (a vedenie školy
), nedokopala by som sa.... alebo by som robila aspoň niečo iné (napríklad bakalárske štúdium kynológie, môj dávny sen...).
Není tady
Soleil napsal(a):
vrabčák napsal(a):
![]()
Já to vím, teoreticky, ale praktcky je to horší...slibuju že zítra nato hópnu
Hópni, ale už žádné lámání kostí!
Není tady
Bureši jistě máš radost že půjdeš demonstrovat.
Už se nám stýskalo, pane Babiši. Náhodný generátor slov je zpět i s demonstrací důchodců
Ne, ta šaškárna, která probíhá v poslanecké sněmovně, se rozhodně nemohla obejít bez vrchního klauna, tedy poslance Andreje Babiše. Copak by si nechal ujít příležitost vystoupit a sdělit všem své rozhořčení, že by důchodci měli dostat přidáno o něco méně? Ne, nebojte, nenechal si ji ujít. Právě naopak. A je to zase ten Babiš, jak ho známe. Milovník nesouvislých vět a do nich zabalených silných prohlášení...
https://www.forum24.cz/uz-se-nam-styska … -duchodcu/
Není tady
Bureši běž do důchodu.
Zorganizuji demonstraci důchodců. Jsem hrdý populista a mám střet zájmů, prohlásil Babiš
https://www.msn.com/cs-cz/zpravy/other/ … f&ei=8
Není tady
Dneska ne, ale v neděli. Po delší pauze jsem vyrazila do bazénu a krásně jsem si venku
zaplavala a proložila to dvěma posezeními v páře. Bezva strávené odpoledne!
Není tady
Včera jsem byla v Praze na inauguraci Prezidenta Petra Pavla. Stála jsem na Hradčanském náměstí a jednu chvilku byl úplně blízko. Sledovali jsme inauguraci na velkoplošné obrazovce. Krásná atmosféra. Byla jsem dojatá. Nezapomenutelný zážitek
Není tady
Eva. napsal(a):
Včera jsem byla v Praze na inauguraci Prezidenta Petra Pavla. Stála jsem na Hradčanském náměstí a jednu chvilku byl úplně blízko. Sledovali jsme inauguraci na velkoplošné obrazovce. Krásná atmosféra. Byla jsem dojatá. Nezapomenutelný zážitek
To věřím Evo! Já jsem byla dojatá i u videa Má kamarádka a její manžel, velcí Pavlovi podporovatelé a osobní přátelé, dostali pozvánku dovnitř, na ten raut a přípitek, trochu jsem jim to záviděla
A mám radost, Evo, že tě tu zase vidím
Není tady
Mne v stredu dve študentky doniesli ružičku
a jeden študent mi úplne improvizovane pogratuloval a džentlmensky pobozkal ruku... To fakt potešilo, oboje...
Není tady
Seli, to je od nich moc milé!
Není tady
Poslouchala jsem na Country rádiu Písničky na přání. Po dlouhé době jsem slyšela Máma mi na krk dala klíč v podání Jarka Nohavici. Došly mi další významy a vysloveně mi dneska sedla.
Není tady
Soleil napsal(a):
Eva. napsal(a):
To věřím Evo! Já jsem byla dojatá i u videa
Má kamarádka a její manžel, velcí Pavlovi podporovatelé a osobní přátelé, dostali pozvánku dovnitř, na ten raut a přípitek, trochu jsem jim to záviděla
A mám radost, Evo, že tě tu zase vidím
I já byla dojatá u tv.
A taky mám radost, že Tě tu Evo vidím.
Není tady
Beethovenova Pastorální symfonie na D - dur.
Není tady
Mne film Kuciak, dokument o asi najzávažnejšej udalosti posledných rokov, dobre urobený. Potom absolvovanie skúšky (ešte ale neviem, či som ju urobila) a návšteva sesternice z UK. A predjarie, samozrejme
Není tady
Včera na 2. programu Postřehy odjinud - o městečku v Jihoafrické republice, kde žijí potomci Čechů a Němců. Název městečka je od E, ale vypadlo mi to. V archivu tento díl ještě není.
Není tady