6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
No, cvičit trochu můu, ale jen prsty, v těch zápěstích jetě moc nee. Dostala jsem poukaz na rehabilitaci, ale nejdřívějí termín co jsem sehnala, je 20. února, a to se na mě teprve podívá reh. doktorka. Take návrat do práce zatím v nedohlednu, a ty ruce aspoň trochu rozcvičím. Zatím bych si ani neotevřela dveře od vlaku, ani bych do toho vlaku nevlezla, taky bych ani nic nenapsala na tabuli atd.
Ale dnes jsem se poprvé vykoupala ve vaně, to byla sláva
Není tady
vera napsal(a):
la jsemv Brně do knihovny..........byl tam pohádkový dědeček, snad 100 let, sám, těko se pohyboval, nakonec si sedl, sundal kabát.......a na jeho černém svetru byl velký odznak............nae vlajka.............ty wogo, jetě teď mám husinu
Tuhle jsem se stavila v bazaru. Zastavili jsme se s jedním hodně starým pánem před velkým obrazem, na kterém byla olejovými barvami nádherně namalovaná postava malého kluka - klauna. Nemohli jsme se od povedeného obrazu odtrhnout. Byl sice bez rámu, ale stál za to. On se pak rozhodl, e si ho koupí. Měla jsem radost zároveň s ním.
Není tady
moje matka by měla 94, byla jsem za ní na hřbitově.........a jak byl člověk rozbrnkaný z voleb a toho pohádkového dědečka s odznakem...........tak se mi nad hrobem vybavila situace, jak mi vyprávěla, e její babička se scházela kadou neděli odpoledne se svými sestrami-vechny měly 5 tříd- a četly nahlas Bibli kralickou.......a kdy zemřel Masaryk a byl jeho pohřeb, tak se oblékly do kroje a poslouchaly rádio.......
Není tady
vera napsal(a):
la jsemv Brně do knihovny..........byl tam pohádkový dědeček, snad 100 let, sám, těko se pohyboval, nakonec si sedl, sundal kabát.......a na jeho černém svetru byl velký odznak............nae vlajka.............ty wogo, jetě teď mám husinu
Není tady
vrabčák napsal(a):
vera napsal(a):
Tuhle jsem se stavila v bazaru. Zastavili jsme se s jedním hodně starým pánem před velkým obrazem, na kterém byla olejovými barvami nádherně namalovaná postava malého kluka - klauna. Nemohli jsme se od povedeného obrazu odtrhnout. Byl sice bez rámu, ale stál za to. On se pak rozhodl, e si ho koupí. Měla jsem radost zároveň s ním.
To je hezký...
Není tady
Nastoupila jsem do staronove prace,pracovala jsem v mistnim supermarketu skoro pred 4-lety a ted jsem se tam vratila.Dela me radost,ze me lide poznavaji,ze jsem se tam vratila a preji me,aby se me tam libilo.To zahreje u srdicka.
Není tady
Erem, to je moc hezká zpráva. A jsi tam spokojená a a je to klidně i napořád!
Není tady
Erem, to ti moc přeju.
A jsi tam spokojená i nadále!
Není tady
Není tady
Rázný nástup prezidenta Pavla a konec putinizace Hradu v éře Nejedlého a Mynáře
https://www.forum24.cz/razny-nastup-pre … -a-mynare/
Není tady
Soleil napsal(a):
No, cvičit trochu můu, ale jen prsty, v těch zápěstích jetě moc nee. Dostala jsem poukaz na rehabilitaci, ale nejdřívějí termín co jsem sehnala, je 20. února, a to se na mě teprve podívá reh. doktorka. Take návrat do práce zatím v nedohlednu, a ty ruce aspoň trochu rozcvičím. Zatím bych si ani neotevřela dveře od vlaku, ani bych do toho vlaku nevlezla, taky bych ani nic nenapsala na tabuli atd.
Ale dnes jsem se poprvé vykoupala ve vaně, to byla sláva
Jasně, e to nejde, ale zkouej to i v tom zápěstí. Nečekej a na rehabilitace. Já měla to těstí, e díky známé, která mi to zařídila, jsem la na rehabilitace dva dny po sundání sádry. (Já jsem teda o tom začala dělat dřív, ne mi sádru sundali). A dostala jsem radu, e mám cvičit hned od prvního okamíku. A pozor na koupel v teplé vodě, bylo mi řečeno, e po zlomenině jen vlaná voda. I vodoléčba měla nií teplotu.
Není tady
No, Judy, díky moc za rady, o té teplé vodě jsem nevěděla... ale ten doktor na kontrole mi výslovně řekl, e prsty ano, cvičit, ale v těch zápěstích jetě ne...Tak nevím. A e mám mít v podstatě furt ty ortézy, jen na koupání si je můu sundat. Já je teda furt nemám Ono se mi to stalo 12.ledna, take mi tu sádru sundali dost brzo, ani ne za 3 týdny.
Není tady
Já ji měla tři týdny přesně. zlomenou jsem měla vřetenní kost těsně nad zápěstím, zasádrované jsem to měla tak, e zápěstí lo směrem dolů a jetě do boku - do takové fajfky. Já ěla problém vůbec tu ruku narovnat.
Ono to cvičení samozřejmě kvůli bolesti moc nelo, jen zlehka. Ale bylo mi řečeno, e hýbat ano, aby to "nezatuho". Zkus i pomalu mačkat míček.
Není tady
Bylo mi řečeno, e rehabilitce jen ukáe směr, důleitějí je, jak moc člověk rozvičuje sám. Měla jsem ke cvičení ale i vodoléčbu a magnety.
Upravil(a) Judyna (3. 2. 2023 22:07)
Není tady
Dnení volno.
Není tady
Judyna napsal(a):
Já ji měla tři týdny přesně. zlomenou jsem měla vřetenní kost těsně nad zápěstím, zasádrované jsem to měla tak, e zápěstí lo směrem dolů a jetě do boku - do takové fajfky. Já ěla problém vůbec tu ruku narovnat.
Ono to cvičení samozřejmě kvůli bolesti moc nelo, jen zlehka. Ale bylo mi řečeno, e hýbat ano, aby to "nezatuho". Zkus i pomalu mačkat míček.
Taky jsem měla zlomené obě vřetenní kosti těsně nad zápěstími, a jetě tam mám nějaké destičky a rouby. Na pravé ruce 13 stehů a na druhé 11. Do těch fajek jsem to měla snad jen jeden den, po operaci pak u rovně. No, nemám v těch rukách ádnej stisk. Neotevřu si minerálku, ani dveře, nezapnu zip...Ale jsem na radosti, tak mám radost, e se to (sice pomalu) zlepuje a e mě pséci mají doma, leí teď vedle mě
Není tady
No jasně, to půjde . Nejhorí má přece za sebou
Není tady
Soleil, jak říká Judyna. Teď u to můe být jen lepí a lepí. Jetě to potrvá......, ale určitě jsi trpělivá a pomůou ti i tvoji pséci.
Není tady
Dneska jsem trochu poklidila na hřbitově. I kdy určitě jetě přijdou mrazy, dala jsem tam tmavě modrofialové petrklíče. A kolem dokola jsem viděla úplně první sněenky.
Není tady
vrabčák napsal(a):
Dneska jsem trochu poklidila na hřbitově. I kdy určitě jetě přijdou mrazy, dala jsem tam tmavě modrofialové petrklíče. A kolem dokola jsem viděla úplně první sněenky.
u nás půl metru sněhu a -17, ani čubiny se nehrnuly ven jako obvykle
Není tady
Ale tak to někdy bývá v únoru. Sluníčko u má sílu.............únor u je supeeeeeeeeeer, za chvíli je březen
Není tady
Palomito, jen si tu sněhovou nadílku pořádně uijte, jen pozor na omrzliny!
Věro, taky mám moc ráda předjaří. Od 1. února jsme se s holkama na koleji na závětrné straně opalovaly v plavkách.
Upravil(a) vrabčák (7. 2. 2023 10:48)
Není tady
ano, vrabčáku.............a jak se navracím do dětských let.................u jsem se opalovala , sice ne v plavkách, ale ksichtík
Není tady
aspoň se opaluju............jinak hlídám imrvére...............angína, dutiny, viróza..............mají to na střídačku
teď přila dcera, tak hurá............kafíčko v klidu, podívám se na internet..............a vyrazím do lesa na hodinu, je tam krásně, ale
zima.....neva
Není tady
vrabčák napsal(a):
Palomito, jen si tu sněhovou nadílku pořádně uijte, jen pozor na omrzliny!
Zimu mám ráda, moc A teď je to úasný. Mráz, sníh, ale čisté silnice a ádná břečka na chodníku. Ideální stav
Není tady