27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahoj Rosamundo, příjemně jsi mě překvapila e ses zase objevila!
Ale co mě zaskočilo - ty jetě nejsi rozvedená a stále tedy Munďáka řeí? Já myslela, tedy doufala, e u má klid...
Není tady
Rosamundo, drím palce, gratuluji k rozhodnutí, i kdy i já jsem si myslela, e přilo u dříve. Ale nikdy není pozdě. Dr se.
Není tady
Udělala mi radost tříkrálová sbírka...............jsme malá obec a vybralo se skoro 50 000 Kč, chodili malí koledníčci s doprovodem, i můj vnouček-prvňáček............s kamarádem, který hrál na trubku............krása
za 33 let tedy veliký posun a stále trvá
Není tady
Ná sbor uspořádal tříkrálový benefiční koncert , jetě nevím, kolik se vybralo. Bylo plno.
Není tady
Já přemýlím, e jsem koledníky jetě nikdy nepotkala.... alespoň co si teď vybavuji, fakt mám pocit, e ne. Tak ani nevím, jak to u nás funguje a kolik se vybralo.
Není tady
vera napsal(a):
Udělala mi radost tříkrálová sbírka...............jsme malá obec a vybralo se skoro 50 000 Kč, chodili malí koledníčci s doprovodem, i můj vnouček-prvňáček............s kamarádem, který hrál na trubku............krása
Není tady
U nás se tradičně na Tříkrálovou sbírku vybere opravdu hodně. Přesná čísla nevím. Koledníci byli kouzelní a uměli pěkně zpívat.
Není tady
Teď hlásili v místním rozhlasu, e vybrali přes 70 000 Kč, kadý rok je to víc, asi to s námi není tak patné.............no uvidím zítra
Není tady
vera napsal(a):
Není tady
Judyna napsal(a):
U nás se tradičně na Tříkrálovou sbírku vybere opravdu hodně. Přesná čísla nevím. Koledníci byli kouzelní a uměli pěkně zpívat.
Není tady
Já u nás pořád jetě nevím, ale v sousední vesnici (asi 430 obyvatel) vybrali přes 32 000.
Není tady
samozřejmě před revolucí to bylo zakázané................a viděla jsem jednou v Brně, jak policajti honili koledníčky s korunou na hlavě........li koledovat do hotelu, kde byli cizinci..............byli to malí cikáni
Není tady
Udělalo mi velkou radost shlédnutí opakování prvního dílu Příběhy starých hospod na ĆT2. Shodou okolností první tři hospůdky v pořadu znám .
Vero, byla tam i trampská hospůdka v Přímělkově, jednou jsem Ti o ní psala - https://www.idnes.cz/jihlava/zpravy/hos … -zpravy_mv
Je to kouzelný kraj.
Není tady
Hospody jsem provihla... Ale třeba to jetě půjde pustit zpětně.
Dneska bylo moc hezké Folklorní okénko - kadou středu od 16 h na Proglasu. Uváděla Magdalena Múčková, kterou mám moc ráda. Je normální jako málokdo. Vystudovala na konzervatoři hru na cimbál, kterou i vyučuje na ZU, je uměleckou vedoucí cimbálové kapely Danaj. Zabývá se vím moným, co souvisí s hudbou, zájemci a si ji raději najdou a něco si o ní sami přečtou.
Není tady
Zdravím vrabčáka a vechny tady! U jsem z nemocnice doma...
Není tady
Soleil, děkuju! Doufám, e bude doma dostatečně dlouho a e se nepoene do pracovního procesu.
Není tady
Nepoenu...ve kole jsem si sehnala záskok, a počítám e tak měsíc si doma pobudu
Není tady
Soleil, přeju ti brzké uzdravení! Ono někdy to vynucené zastavení a částečné vypnutí není paradoxně vůbec na kodu (samozřejmě to nikomu nepřeju).
Podobná nehoda se stala před časem mojí známé.....zřítila se ze idle při odstrojování vánočního stromečku. Dolámala si obě ruce tak oklivě, e je měla zasádrované celé a po konečky prstů.....sama se neoblékla, neumyla, nenajedla, nenapila....jak říká "ani zadek si neutřela"......k tomu ty enské věci.....natěstí má skvělého manela, který zastal funkci osobního asistenta do nejmeního detailu, skutečně prubířský kámen jejich vztahu.....zvládli to skvěle...a to jetě měli malé děti.
Není tady
Jejda, Mio, tak to na tom chudera byla jetě hůř ne já...Já mám natěstí prsty venku a vechny činnosti který píe natěstí zvládám...nemůu akorát venčit nae dva vitální psy a řídit auto, vlasy mi dnes manel pomohl umýt, abych si nenamočila ty sádry...
Jo a bohuel nemůu háčkovat ani plést. No říkám si, e jsem mohla dopadnout i hůř.
Není tady
Tak jsem se zvládla i namalovat, jsem sice doma ale... - prostě dáma za vech okolností...
Upravil(a) Soleil (19. 1. 2023 9:27)
Není tady
Soleil napsal(a):
Tak jsem se zvládla i namalovat, jsem sice doma ale... - prostě dáma za vech okolností...
Není tady
V pondelok zloený test - prvé Áčko - a včera zvládnutá nemecká olympiáda (tfuj. tfuj, tfuj, ete treba vyúčtova, tak aby som to nezariekla!). V utorok večer parádny galavečer na výročie môjho bývalého zamestnávateža (bohuiaž som odchádzala skôr, kvôli olympiáde) a teraz u snáď trochu výdych. A aj decká v kole mi tento nejako robia rados...
Není tady