27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Včera slavnostní koncert na Artu - Magdalena Koená, kterou moc ráda poslouchám, a její mu jako dirigent. Poprvé v ivotě se mi podařilo hlouběji proniknout do Mahlerovy hudby.
Není tady
taky jsem se dívala a poslouchala, já se tak dostanu trochu pod povrch, hlouběji se mi asi nepodaří...........
Koená, kdy zpívá...........není na ni moc hezký pohled.........v poslední době
dnes jsem jela kolem jejich domečku v Obřanech
Není tady
Věro, nejsem ádný hudební znalec, hudbu vnímám hlavně citově. Je tedy klidně moné, e jsem se dokázala ponořit nějak tak jako ty , ale speciálně u Mahlerovy hudby to prostě bylo o něco lepí ne jindy.
A dali mi za pravdu i posluchači v Rudolfinu, mezi nimi ti hudební znalci určitě nechyběli, kdy na konci vichni vstali a mohutně tleskali.
Magdalenu taky radi jen poslouchám (v rádiu) a dávám to dost nahlas. Ona to hodně proívá a ty její grimasy poněkud ruí... A k tomu hluboké kruhy pod očima, jsem na tom ovem stejně... Ale člověk můe zavřít oči, kdy mu to vadí.
Sir je moc ikovný a je naopak hodně zábavné proměny jeho výrazu sledovat.
Není tady
Sluníčko
Není tady
U nás si sluníčko etří svůj svit na jindy, snad na zítra.
Není tady
Tak abych nebyla jen negativní, mám i radost. Podařilo se mi domluvit sál v Brně Husovicích, tzv.Musilka, na křest té maminčiné knihy. Bude to 6. prosince, v 18 h, vstup zdarma. Tak kdo jste z Brna, přijďte. A taky mám domluvenou besedu v hospici, kde maminka strávila posledního půl roku ivota.
Není tady
vrabčák napsal(a):
U nás si sluníčko etří svůj svit na jindy, snad na zítra.
Pořád svítí. Přeju i tobě a vem
Není tady
Soleil napsal(a):
Tak abych nebyla jen negativní, mám i radost. Podařilo se mi domluvit sál v Brně Husovicích, tzv.Musilka, na křest té maminčiné knihy. Bude to 6. prosince, v 18 h, vstup zdarma. Tak kdo jste z Brna, přijďte. A taky mám domluvenou besedu v hospici, kde maminka strávila posledního půl roku ivota.
Zkusím přijít.
Není tady
rina napsal(a):
Soleil napsal(a):
Zkusím přijít.
A jetě bych tam chtěla promítat maminčiny staré archivní fotky Husovic a Černých Polí, tak si myslím, e to bude zajímavé...
Není tady
Soleil napsal(a):
rina napsal(a):
Soleil napsal(a):
Zkusím přijít.
A jetě bych tam chtěla promítat maminčiny staré archivní fotky Husovic a Černých Polí, tak si myslím, e to bude zajímavé...
Díky
Není tady
Rino, díky za přání.
Není tady
Soleil napsal(a):
Soleil, to je bezva!
A se ti to vechno hezky povede.
Není tady
Soleil napsal(a):
Paráda a klobúk dolu! BI...
Upravil(a) Selima (19. 11. 2022 13:08)
Není tady
To mě mrzí, e nejsem z Brna. Tak a se akce povede.
Není tady
Nedávno dávali na Artu francouzsko - belgické ivotopisné drama Séraphine (2008). Naivní malířku, ijící v letech 1864 - 1942, úasně zahrála Yolande Moreau. V poslední části filmu byla hospitalizována na psychiatrii.
Často si na tento film vzpomenu.
Není tady
vrabčák napsal(a):
Nedávno dávali na Artu francouzsko - belgické ivotopisné drama Séraphine (2008). Naivní malířku, ijící v letech 1864 - 1942, úasně zahrála Yolande Moreau.
V poslední části filmu byla hospitalizována na psychiatrii.
Často si na tento film vzpomenu.
jo, jo.................u jsem ho viděla v TV 2x a je moc zajímavý, zvlátní...............inspirativní
Není tady
To jsem ráda, e se ti taky líbil.
Není tady
Včera jsem zkusila po několika měsících zavolat jedné mé o dost starí přítelkyni, která má výbornou povahu a které si moc váím. Dlouho nereagovala na moje volání ani na SMS. Měla jsem strach, jestli se jí něco nestalo. Včera jsem najednou slyela její hlas a pořádně se mi ulevilo.
Prý jí děti věnovaly chytrý mobil a ona se s ním učí zacházet.
Není tady
.....a dobře to dopadlo
Není tady
Není tady
Nic
Není tady
Proč mi tam posílá nic
Upravil(a) rina (24. 11. 2022 18:34)
Není tady
Kdo, co, komu?!??
Není tady
Objednala jsem na e-shopu rifle a sednou mi.
Není tady
Judyno, !
Před chvílí jsem se pokouela objednat si na e - shopu klasické pohádky a e si je převezmu a zaplatím a v prodejně. Ale ukázalo se, e by mě to stálo jetě víc, ne kdybych si knihu vybrala a zaplatila přímo v obchodě........
Do radostného vlákna to nepatří, jen reaguju na předcházející příspěvek.
Není tady