21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Soleil, mám taky radost, e se ti to povedlo.
Není tady
Babí léto nás poctilo svou milou návtěvou.
Ké by se zdrelo a do Mikuláe!
Není tady
vrabčák napsal(a):
Soleil, mám taky radost, e se ti to povedlo.
![]()
Díky Vrabčáku!
Není tady
Soleil, gratuluji, es to dotáhla do úspěného konce. To musí být obrovská radost. Bude to nádherná vzpomínka.
Není tady
Judyno, to je fajn, e jsi zase tady.
Není tady
Judyna napsal(a):
Soleil, gratuluji, es to dotáhla do úspěného konce. To musí být obrovská radost. Bude to nádherná vzpomínka.
Děkuji Judyno za gratulaci. Radost je, i kdy ne úplně velká. Musím kníky jetě prodat (rodině a přátelům rozdat , prostě je dostat mezi lidi, propagace - plakáty, besedy, webové stránky..a to mě jetě čeká, ale pomalu se to rozbíhá. První ohlasy jsou skvělé, take snad to půjde.
Není tady
Půjde Soleil
Není tady
Soleil, spousta práce za tebou a jetě hodně před tebou. Věřím, e ti výsledek za to stojí a přeji hodně sil a zdaru do úspěného konce
Není tady
Soleil, jsi pracovitá a cílevědomá včelka, tak to určitě vechno dotáhne do astného konce!
Není tady
Děkuju za psychickou podporu, holky!
V pondělí jsem přila za starostou obce, kde maminka posledních 12 let ivota ila. Měl na stole její povídky, který jsme jí kdysi u před lety vytiskli a svázali jen tak lehce, jako skripta. Asi 20 povídek. Říkal, e je četl, a e se mu líbí. K tomu základu jsem já tedy přidala asi 30 jejích dalích, a to je ta kniha. No, a tu jsem dala starostovi jako dárek, i s věnováním. A s prosbou o podporu. Hned druhý den ráno mi psal, e se do knihy začetl a e se mu to moc líbí, e mě podpoří. Take to vyhlásí místním rozhlasem, bude to na web. stránkách obce a na vývěskách budou plakáty, e si mohou občané tu knihu koupit na obecním úřadě. Tak jsem moc ráda, drte mi palce
Není tady
vrabčák napsal(a):
Soleil, jsi pracovitá a cílevědomá včelka, tak to určitě vechno dotáhne do astného konce!
To docela sedí, vrabčáku, to mě pobavilo
Není tady
Soleil napsal(a):
Děkuju za psychickou podporu, holky!
V pondělí jsem přila za starostou obce, kde maminka posledních 12 let ivota ila. Měl na stole její povídky, který jsme jí kdysi u před lety vytiskli a svázali jen tak lehce, jako skripta. Asi 20 povídek. Říkal, e je četl, a e se mu líbí. K tomu základu jsem já tedy přidala asi 30 jejích dalích, a to je ta kniha. No, a tu jsem dala starostovi jako dárek, i s věnováním. A s prosbou o podporu. Hned druhý den ráno mi psal, e se do knihy začetl a e se mu to moc líbí, e mě podpoří. Take to vyhlásí místním rozhlasem, bude to na web. stránkách obce a na vývěskách budou plakáty, e si mohou občané tu knihu koupit na obecním úřadě. Tak jsem moc ráda, drte mi palce
Solei, moc drím pěsti!
Není tady
Soleil, palce ti drím pořád!
Není tady
A to vydrí!
Není tady
Dneska byl nádherný den, zvlátě podvečer mi připadal úplně letní, ale s příjemnou teplotou. Krásný a zajímavý koncert a hezká sóloprocházka klidnými uličkami (lidským mravenitím jsem se vyhýbala).
Není tady
Tak to u nás bylo jak včera, tak dnes zataeno. Včera i mrholilo. Ale i tak je hezky.
Není tady
Sobotu jsem opět strávila s krásnou hudbou ve společnosti mnoha mladých, ale i starích zajímavých lidí. Předvedli obdivuhodné výkony.
Není tady
vyráím do kina na M. Bártu............Dobrá zpráva o konci světa..................se těím
Není tady
Tak a se Ti líbí
Není tady
Dík, líbil se mi.
Není tady
vrabčák napsal(a):
Sobotu jsem opět strávila s krásnou hudbou
ve společnosti mnoha mladých, ale i starích zajímavých lidí. Předvedli obdivuhodné výkony.
![]()
![]()
Ja v piatok na Mozartovom Requiem
v naom korunovačnom Dóme sv. Martina, s príjemnými žuďmi - proste kumulácia pôitkov.
A muzikanti aj speváci mali standing ovations a museli pridáva!
Není tady
Já jsem strávila pátek taky s hudbou - byli jsme s manelem na koncertě Karla Plíhala, v Moravském divadle Olomouc. Bylo to moc fajn, nejen hudebně, taky jsme se pobavili
Není tady