27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Selima napsal(a):
Teraz som sa vrátila z brachovej oslavy 50tky a bolo
![]()
. Mlyn za mestom prerobený na hospodu, vnútri len naa uzavretá spoločnos, guláek, pagáče - a aj alát a nátierky, domáce bezlepkové a bezlaktózové koláčiky, víno, eny, spev
- proste vetko, čo má by. Bracho dostal ako darček odo mňa 24-hodinový kurz preitia, tak dúfam, e sa potom podelí o záitok.
Hlavně, aby přeil
Není tady
Taky doufám v jeho přeití.
Dneska jsem se byla sama projít po lesoparku. Často platí, e samota je ten nejlepí společník. Hezky jsem si vyčistila hlavu.
Není tady
Ořechy na mém dvorku padají u asi tři dny ostoest, vyloupané a některé i rozbité. Nikdo je nesbírá, jenom já. U mám plnou igelitku 👍👏
Doma netopim a mám zatím vude 18,5°C.
Svetrů mám dost, dalí pletu 😋
Není tady
V piatok príjemná baboletná návteva hrobov na Záhorí (80 km od domova), spolu s bleskovou kontrolou chalúpky a pozemku, ktoré sme vlani predali: fajn počasie, o hrob sa zjavne niekto stará, ex-záhrada v najlepom stave za posledných 25 rokov, chalúpka zrejme tie ete upgradeuje, pri "naej" studničke (stále obiadenej a vybavenej hrnčekmi) som pokecala s malými chalanmi, za plotom nala (síce nezrelú, take som ju tam nechala) bedžu, cestou po dedine som sa pomojkala s mnohými psami, vetci dedinskí hafani ma povinne otekali, stihla som vlak (ktorý mekal a pred Bratislavou, zato výdatne) - a hlavne som videla a dokonca sa aj zamotala do nespočetných pavučín... Proste pozitíva preváili.
No a v sobotu sa vydarila predposledná oslava mojich narodiek, komornejia, ale zato fakt príjemná. Vetkých pä prítomných kamoiek sa nejako zosieovalo a super zabavilo. A ani darčeky nie sú na zahodenie
Upravil(a) Selima (26. 9. 2022 14:13)
Není tady
vrabčák napsal(a):
Taky doufám v jeho přeití.
Dneska jsem se byla sama projít po lesoparku. Často platí, e samota je ten nejlepí společník. Hezky jsem si vyčistila hlavu.
ano, taky to tak mám....................a uívám si to
Není tady
Selimo, ty si ten ivot umí vychutnat!
JEN TO NEJLEPÍ k narozeninám!!!
Andrejko, tobě VECHNO NEJLEPÍ k dnenímu svátku!!!
Není tady
Ja som mala narodky u dávnejie , ale kvôli zaneprázdneniu ostatných a brachovej 50tke som oslávila a teraz.
A pripájam sa ku gratulácii Andrejke!
Není tady
Holky tak si dneek uívejte. A normální holky si odkaz s radostí přečtou.
Agrofert neuspěl s alobou kvůli Babiově střetu. aloval europarlament kvůli neposkytnutým dokumentům
https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/an … 280945_tec
Není tady
Měla jsem předtím jiný komentář ale BB mě nepustil, tak jen +🤡
Není tady
vrabčák napsal(a):
Selimo, ty si ten ivot umí vychutnat!
JEN TO NEJLEPÍ k narozeninám!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Andrejko, tobě VECHNO NEJLEPÍ k dnenímu svátku!!!![]()
![]()
![]()
Jééééé, děkuji, já to úplně přehlídla Jsem ostuda!
Není tady
Doufám, Andrejko, e jsi nepřehlédla aj to ostatní , co se tady děje
Není tady
Za celé léto jsem si nedala ani jednu zmrzlinu (dortík s kávou jo), ale dneska jsem si to vynahradila. Řekla jsem si v cukrárně o malou míchanou (vanilkovou s kakaovou) do poháru, ale na poslední chvíli jsem to změnila na velkou. Paní mi přála a dala mi jí pořádný kopec. Byla výborná. Tak proběhlo moje soukromé rozloučení s létem...
Není tady
vrabčáku, to je pěkně poetické rozloučení Mně udělalo radost dopolední jednání v bance, kde jsme s bankéřkou naly velké společné téma (mimo finance) a místo deseti minut jsem tam skejsla hodinu
Pro velký úspěch jsem se tam jetě odpoledne musela vracet. To u mě zdravili i ostatní z banky jak staří známí a vzali mě přednostně. Na odchod mi ta dopolední zamávala. Bylo to moc milé, ale u tam zase pár let nepůjdu
Není tady
Palomito, nemyslí, e některé eny najdou společné téma vdycky?
Není tady
Souhlas, jen mě překvapilo to místo, vůbec tam ty lidi neznám Dnes mám radost, e u je náročné září za mnou a u se jen těím na ráno. V lednici mi odpočívá domácí vlaský salát, ráno si k tomu upeču veku a na snídani budou chlebíčky
Není tady
To nebude místem, ale určitě kouzlem osobnosti některých diskutérů. A myslím, e ti to nedá a zajde tam o něco dřív ne za pár let.
Ráno hezky přivítejte příchod října a a vám chutná!
Není tady
Příjemná rodinná oslava narozenin jednoho z potomků.
Není tady
Máme vylepený počítač. Ten původní - zkouka trpělivosti................
Není tady
Dnes ne ale včera mně udělalo radost jak dopadly volby. Jana Nagyová dostala i s Burem a ANOfertem na frak.
Není tady
vrabčák napsal(a):
Příjemná rodinná oslava narozenin jednoho z potomků.
Vechno nejlepí oslavencům Aj my u najeli na ná podzimní narozeninový maraton. V pátek večer mě kluk neustále upozorňoval, abych mu nezapomněla schovat ráno ty dárečky. Vzhledem k tomu, e neslavil sám, schovala jsem vechny vem. V 6:15 u vichni (oslavenci i neoslavenci) lítali po baráku a hledali jak zběsilí. Vydrelo jim to do sedmi. Co je relativně dlouho, vzhledem k tomu, e jsem je jen různě poloila, aby byly hned na očích
Není tady
vrabčák napsal(a):
Máme vylepený počítač.
Ten původní - zkouka trpělivosti................
A dlouho a dobře slouí
Není tady
Palomito, díky moc za přání.
Kolik z vás má narozeniny na podzim? Jak to, e dárečky hledali i neslaviči?
Hledání dárečků - jak v některých zemích o Vánocích.
Oslavencům i momentálním neoslavencům VECHNO NEJLEPÍ !!!
Není tady
vrabčák napsal(a):
Kolik z vás má narozeniny na podzim?
Jak to, e dárečky hledali i neslaviči?
Hledání dárečků - jak v některých zemích o Vánocích.
Oslavencům i momentálním neoslavencům VECHNO NEJLEPÍ !!!![]()
Díky, díky Podzimní narozeniny má celá irí i uí rodina. V jiných zemích můe být hledání dárků tradice, u nás to bylo výslovné přání jednoho z oslavenců. Dalí oslavenec chvilku remcal, ale pak lítal a hledal stejně nadeně
Mohli hledat vichni, protoe se chtěli té srandy zúčastnit, ale "nalézt" mohli jen vyvolení
Dárky nebyly nadepsané, take se stejně musely nejdřív dát na jednu hromadu a a pak je rozdělit a rozbalit. Nejzákeřnějí byl prý dárek poloený na koi s prádlem na ehlení. Kolem něj proli xkrát, ne je trklo, e by takové věci mohli výjimečně věnovat pozornost
Není tady
To je dobrý nápad... za istých predpokladov a okolností teda. Mne sa páčil aj nápad na akúsi "bojovku", kde by oslávenec musel vyriei nejaké hlavolamy a úlohy, kým by sa prepracoval k darčeku - a myslela som na bracha, ale on tento rok oslavoval okrúhliny a nie doma a s 30_40 žuďmi, take "moná přítě",
Není tady
Souhlas, hlavně, kdy to ocení oslavenec
Není tady