21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Dnes jsem jela novou trasu a jakou jsem z toho měla radost!
Není tady
Lennno, !
Není tady
Teď večer (v noci) Historie.cz na "24" - o památkách českých měst. Lidi mají rádi památky, ale ne památkáře.
Tento díl byl pro mě mimořádně zajímavý. Seli se tam dva hodně schopní pánové - jeden je historikem na FFUK, druhý památkářem. Mluvili opravdu zasvěceně.
Není tady
Dnes jsem la nakoupit k Vietnamcům. Pro základní potraviny, s cílem utratit dvě stovky (na slevách, který v neděli mají).
Před prodejnou cedule: Za 100, vechny oděvy.
Nic nepotřebuju, ale ze
zvědavosti jsem se tam la podívat.
Vpodstatě jsem se tam moc nechtěla dívat, ale zvědavost je jaksi větí...
No, la jsem odtud s oblečením za 600, v původní ceně za 4.800, 5 ks, bunda, kalhoty, sako a 2x halenka s krátkým rukávem...
Pro mě dobrý kauf, i kdy v dnení době "drahý".
Koupila jsem si ty základní potraviny za cca 200kc, a tak jsem potom domů jela s mylenkou: Udělala si dobře, nebo patně?
Doma jsem ten "úasný", kauf bez emocí poloila na moji milovanou postel,...
A doteď přemýlím, proč to vechno?
Upravil(a) rina (5. 6. 2022 19:08)
Není tady
Pocta naim předním houslistům na Artu (2015). Jan MráČEK, Josef paČEK, Václav HudeČEK, Petr Matěják...
Není tady
Ty se dobrá, mrzí mě e na gajgle nehraju. Moje enuka klavíruje a co dělala ne la důchodovat raději nepíi. A zde je něco dobrého. Ovar ji není kámo Putina. Volili ho je idioti.
Zradil jste přítele Putina. Prezident Zeman pod palbou rozlícených voličů
https://www.forum24.cz/zradil-jste-prit … ch-volicu/
Není tady
Ani já na ně bohuel nehraju........
Petře, kdysi jsi nám tu prozradil uměleckou profesi své enuky. Tak teď nemaskuj!
Není tady
Ty má dobrou pamě já na to zapomněl.
Není tady
Nooooooo! Zrovna dneska jsem si poprvé koupila čaj Ginko (ginka v něm ovem bude nepatrně, pokud tam vůbec nějaké je).
Není tady
No, tak e by mi dělalo radost, e jsem se do BB musela proklikat asi deseti odmitnutimi, e server nefunguje/a pod., tak to mi radost fakt nedělá. Dokonce mi to velmi vadí!
Take radost by mi dělalo, kdyby se to zlepilo!!!
Není tady
Petr100 napsal(a):
Ty se dobrá, mrzí mě e na gajgle nehraju. Moje enuka klavíruje a co dělala ne la důchodovat raději nepíi. A zde je něco dobrého. Ovar ji není kámo Putina. Volili ho je idioti.
Zradil jste přítele Putina. Prezident Zeman pod palbou rozlícených voličů
https://www.forum24.cz/zradil-jste-prit … ch-volicu/
Aj mňa prekvapil - ale v dobrom. (Pre úplnos - nevolila som ho
)
Není tady
Zoufalost? Do Radosti dávat 24ku?
Není tady
Soudruzi vy nemáte ani papírové Rudá právo?
Hlaste spotřebu toaletního papíru, rozkázal Aeroflot svým posádkám. Firma musí etřit
V případě úpo*ných opatření týkajících se nedostatku toaletních potřeb chce Aeroflot zjistit, zda zpřísněná evidence povede k sníené spotřeby uvedených výrobků. Podle telegramového účtu Baza ruské aerolinky dosud nikdy dříve spotřebu toaletního papíru nekontrolovaly.
Aeroflot také v interní zprávě upozorňuje zaměstnance, e dokument ohledně nového nařízení nemají nikde ířit a jeho zveřejnění je protizákonné. ..
https://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/do … n=Aktualne
Není tady
KTV
Není tady
Víte o tom e nepotřebujete více oblečení ne máte v pračce?
Víte e nepotřebujete více jídla ne máte v ledničce a na lince?
Víte o tom e nepotřebujete více hygienických potřeb, ne máte v koupelně?
Umíte si představit, e byste ráno neli na internet?
To jsou nové "čtyři otázky podle...*🤭
Upravil(a) rina (10. 6. 2022 20:30)
Není tady
Příjemné popovídání s dcerou kamarádky.
Není tady
Dobrá zpráva pro radost.
Paris Match: Putin nechává posílat ze zahraničních cest do Moskvy svoji stolici a moč. Nechce, aby padly do cizích rukou
Prezident Vladimir Putin hlídá své zdraví opravdu důkladně. Aby se nikomu nepodařilo analyzovat jeho stav, údajně posílá ji roky svou moč a výkaly z cest do Moskvy. Pro lidi okolo něj platí přísná bezpečnostní opatření...
https://refresher.cz/116362-Paris-Match … .sznhp.box
Není tady
Hezké setkání s kamarádkou po několika letech.
Není tady
Dobrá zpráva.
Mimořádný masakr proruských sil. Na Donbasu se armáda ztenčila na polovinu
https://www.msn.com/cs-cz/zpravy/other/ … estro=true
Není tady
Včera večer moc krásný koncert v Rudolfinu: H. Berlioz - Římský karneval, L. Bernstein - Symfonie Věk úzkosti, G. Gershwin -
Kubánská předehra, R. Strauss - Suita z opery Růový kavalír.
Není tady
Ty ses minula zaměstnání.
Není tady
Mam radost,ze synovi nabidli v praci misto sefa.Mel by pod sebou 40 lidi. On to odmitl,protoze by to byla vetsi zodpovednost za min penez. Ale i tak mu to udelalo radost,ze tu nabidku dostal. Nikdy neveril,ze by takove pracovni prilezitosti mohl dosahnout.Kluk bez uplneho vzdelani. Ted dela vedouciho serizovacum.Pamatuji si,jak mi tu nekdo psal,ze co by chtel za plat kluk bez vdelani za plat,ze ten ma narok leda tak na minimalni mzdu. Dnes,uz vim,ze to tak neni.Vzdelani neni vsechno.Je to o stesti a sikovnosti.
Upravil(a) eremuruss (25. 6. 2022 13:30)
Není tady
Petr100 napsal(a):
Ty ses minula zaměstnání.
Petře, to ne. Hudbu (a kníky) mám sice v zájmech na prvním místě, ale ádný velký hudební talent nejsem.
Není tady
Erem, věřím, e z toho máte oba velkou radost. Je moc dobře, e je v práci úspěný.
Není tady