27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Palomita napsal(a):
Niky123 napsal(a):
Včera jsem měla natírací den. Natřela jsem na zahradě ve, co přes zimu nakousl zub času. Teď se tím kochám, vypadá to moc pěkně. Natírám hrozně ráda.
eříky taky miluju. Jeden mám právě na své zahradě, ale jetě nekvete.To vědět dřív, pozvu tě k nám..
A vám slunko svítí a můe se kochat a kochat, je to radost
Já také moc ráda natírám
Není tady
vrabčák napsal(a):
Krásně kvetoucí voňavé eříky.
I kdy spěchám, musím si přivonět
, zkouím, který jak voní. Bílý úplně jinak ne světle fialový a tmavě fialový..........
Máme na zahradě, kdy kvetou, je to děsnej hukot Teď je na ně u nás jetě brzo, ale nasazeno u mají
Vdycky si říkám, e dám do vázy a pak je mi to líto a radi se kochám jen venku.
Není tady
LENNNA napsal(a):
Já také moc ráda natírám
Po tom co mám za sebou, tak já u ne Přesto jsem u i letos vzala tětec do ruky, nedá mi to
a nikdo jinej to za mě stejně neudělá
Není tady
Já mám dneska velkou radost Jeden můj student, je v septimě, nejdřív vyhrál krajské kolo konverzační soutěe ve francouztině, v dubnu. Tak jsme vloili vechny síly do přípravy na finále, 3x týdně před vyučováním individuální hodiny, samozřejmě taky makal sám...
No a včera, vichni vítězové krajských kol soutěili v ústředním kole (on-line), a on je čtvrtý! Navíc v té nejvyí kategorii! Tak mám fakt radost Být čtvrtý v republice je bezva, ne?
Upravil(a) Soleil (11. 5. 2022 16:53)
Není tady
Kvete mi celý balkon. Z toho mám vdy radost, kytičky to je takový balzám na dui. koda, e není víc času si tam sednout!
Není tady
Soleil,
Blahopřeju tobě i tvému nadějnému svěřenci! Francouztina je moc krásná řeč.
Není tady
Děkuji, vrabčáku, a souhlasím s tebou! Já francouztinu miluju a myslím, e jsem pro ni nadchla i jeho
Občas má člověk pocit, e ta jeho práce má nějaký smysl....
Není tady
Soleil napsal(a):
Já mám dneska velkou radost
Jeden můj student, je v septimě, nejdřív vyhrál krajské kolo konverzační soutěe ve francouztině, v dubnu. Tak jsme vloili vechny síly do přípravy na finále, 3x týdně před vyučováním individuální hodiny, samozřejmě taky makal sám...
No a včera, vichni vítězové krajských kol soutěili v ústředním kole (on-line), a on je čtvrtý! Navíc v té nejvyí kategorii! Tak mám fakt radostBýt čtvrtý v republice je bezva, ne?
Gratulujem! To je úasný úspech!
Není tady
A jak jsou na tom koly u Vás? U nás jako asi ve vem "historicky nejhorí kraj"
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/doma … FlE7CclGzw
Není tady
LENNNA napsal(a):
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/doma … FlE7CclGzw
A to píe do "Radostného" vlákna jako proč?
Není tady
Jsem ráda, e je hezky , ale zas ne ílené vedro. Krásnou sobotu i neděli vem!
Není tady
rina napsal(a):
LENNNA napsal(a):
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/doma … FlE7CclGzwA to píe do "Radostného" vlákna jako proč?
Lenno, u nás světlezelený a tmavězelený okres, a to je fajn, to je důvod k radosti, e, Rino?
Není tady
Soleil napsal(a):
Lenno, u nás světlezelený a tmavězelený okres, a to je fajn, to je důvod k radosti, e, Rino?
Nevím, co je svetlozeleny a tmavě zelený okres, take nevím, co je na tom k radosti. Dovysvetlis ?
Není tady
rina napsal(a):
Soleil napsal(a):
Nevím, co je svetlozeleny a tmavě zelený okres, take nevím, co je na tom k radosti. Dovysvetlis ?
Ano...kdy si rozklikne ten odkaz, co tady dala Lenna, tak tam uvidí mapu ČR s barevně vyznačenými okresy, podle toho jak jsou na tom koly...a pochopí
Není tady
rina napsal(a):
LENNNA napsal(a):
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/doma … FlE7CclGzwA to píe do "Radostného" vlákna jako proč?
Ani se nenamáhá rozkliknout a číst, ale hlavně e má příleitost k rytí. Jak radostné, e...?
Upravil(a) Xsara1 (15. 5. 2022 5:37)
Není tady
Já mám radost, e se mi konečně podařilo dohnat resty na zahrádce. Vechno co má být v zemi, tam je, co má kvést, kvete. Jen by mohlo trochu pret, ale to není na radovací, spí naopak.
Není tady
Xsara1 napsal(a):
Ani se nenamáhá rozkliknout a číst, ale hlavně e má příleitost k rytí. Jak radostné, e...?
Já ryla???
Není tady
Xsara1 napsal(a):
rina napsal(a):
LENNNA napsal(a):
No, přesně to jsem si říkala, ale nechtěla jsem to říkat NAHLAS
Není tady
Já mám takovou radost - na zahrádce bylo včera tak krásně...nachystaný malinký rybízek a malinkatý angret, odkvetly jabloně a třeně - ty jsou krásně zelené, vechno je krásně zelené...lítají včeličky, motýlci, ptáčci pijí z pítka vodu...svítilo sluníčko, prostě krása nesmírná
Není tady
Holky, přidávám se k radosti na zahrádce. Miluju tento čas! Ve kvete, to je taková nádhera! Do toho ptáčci zpívají a jinak takové ticho! Balzám na dui! Ráda si ve kvetoucí fotím, kadý rok a asi mě to neomrzí. Vem hezkou neděli, uívejte!
Není tady
A kdy u je ta příroda taková radostná, tak jsem se hecla, vstala jsem nezřízeně časně a VYČISTILA JSEM CELOU OBROVSKOU VESTAVĚNOU KNIHOVNU!!! Omlouvám se, musela jsem verzálkami, protoe to byl opravdu čin hodný velkého písma.
Sice jsem si odrovnala záda, ale hřeje mě pocit dobře (a konečně!) vykonané práce!
Není tady
Tolik pilných a pracovitých včelek na jednom vlákně!
Není tady
My dneska spíe odpočinkový den. Procházka k nedalekému rybníku, ale zrovna bylo velké horko a pálilo to. Tak brzy zase domů do chládku. O objevila jsem dokonce i ten kvetoucí eřík!
Není tady
Tak ses, Leno, konečně dočkala. U nás u eříky postupně odkvétají, ale některé jsou jetě svěí, tak mám pořád jetě k čemu čuchat.
Provozovala jsem nedělní relax, ale k večeru jsem se překonala a vynesla sběr (kontejnery byly výjimečně nepřeplněné) a nějaké starí oblečení do kontejneru Diakonie Broumov.
Celý víkend bylo nádherně, ale u se moc těím, e v úterý zaprí, jak slibují meteorologové.
Není tady
Teda, knihovnu jsem neopraovala, ale zase co jsem si v sobotu napracovala, to jsem si v neděli uila Nedělní den byl ve znamení lenoení. Nechtělo se mi z postele, tak jsme na procházku vycházeli a chvíli po esté. Ráno, kdy jsem vypustila psy, tak jedna z veverek byla zrovna na bráně. Nevimla jsem si jí. Rychle cupitala přes celý plot a hop na borovici. Psi měli natěstí úplně jiné starosti, tak ve proběhlo v pohodě. Abych se vyhnula lesním lákadlům, la jsem s nimi po asfaltkách mezi loukami. A kdy jsme se vraceli, pásla se na louce pod barákem krásná srna. Tak jsem si zase zapískala a probudila ostatní. Aspoň, e u bylo po esté a nikdo se nemohl zlobit, e ruím noční klid
Odpoledne jsem si v síti četla a periferně jsem viděla andulky ve voliéře. Pak jsem si říkala, e jsou nějaké velké.. no doletěl ptáček, sedl si na stůl a koukal na mě.. pak si mi sedl na sí a chvíli se se mnou pohupoval. Zvládla jsem odloit kníku a vyfotit si ho. Pak si zase odlétl za plot do hnízda a pořád po mně pokukoval. Bylo to milé
Včera byl svátek rodin, snad jste si ho také uili se svými nejmilejími
Není tady