Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#13426 11. 5. 2022 12:51

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

Re: CHAT : Co vám dnes udělalo radost 25

Palomita napsal(a):

Niky123 napsal(a):

Včera jsem měla natírací den. Natřela jsem na zahradě vše, co přes zimu nakousl zub času. Teď se tím kochám, vypadá to moc pěkně. Natírám hrozně ráda.smile

Šeříky taky miluju. Jeden mám právě na své zahradě, ale ještě nekvete.

To vědět dřív, pozvu tě k nám.. big_smile A vám slunko svítí a můžeš se kochat a kochat, je to radost smile

Já také moc ráda natírám smile

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#13427 11. 5. 2022 12:56

Palomita
♥♥♥♥♥♥-

vrabčák napsal(a):

Krásně kvetoucí voňavé šeříky. smile I když spěchám, musím si přivonět dumbom, zkouším, který jak voní. Bílý úplně jinak než světle fialový a tmavě fialový..........  godlike

Máme na zahradě, když kvetou, je to děsnej hukot big_smile Teď je na ně u nás ještě brzo, ale nasazeno už mají rodna Vždycky si říkám, že dám do vázy a pak je mi to líto a radši se kochám jen venku.

Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.

Není tady

#13428 11. 5. 2022 12:59

Palomita
♥♥♥♥♥♥-

LENNNA napsal(a):

Já také moc ráda natírám smile

Po tom co mám za sebou, tak já už ne lol Přesto jsem už i letos vzala štětec do ruky, nedá mi to rodna a nikdo jinej to za mě stejně neudělá tillfreds

Není tady

#13429 11. 5. 2022 16:53

Soleil
♥♥♥♥♥--

Já mám dneska velkou radost stolt Jeden můj student, je v septimě, nejdřív vyhrál krajské kolo konverzační soutěže ve francouzštině, v dubnu. Tak jsme vložili všechny síly do přípravy na finále, 3x týdně před vyučováním individuální hodiny, samozřejmě taky makal sám...
No a včera, všichni vítězové krajských kol soutěžili v ústředním kole (on-line), a on je čtvrtý! Navíc v té nejvyšší kategorii! Tak mám fakt radost smile Být čtvrtý v republice je bezva, ne?

Upravil(a) Soleil (11. 5. 2022 16:53)

Není tady

#13430 11. 5. 2022 18:15

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

Kvete mi celý balkon. Z toho mám vždy radost, kytičky to je takový balzám na duši. Škoda, že není víc času si tam sednout!

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#13431 11. 5. 2022 21:43

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥

Soleil, godlike tummenupp
Blahopřeju tobě i tvému nadějnému svěřenci! Francouzština je moc krásná řeč. big_smile

Je zcela zbytečné se ptát, jaký má život smysl.
Má takový smysl, jaký mu dáme.
                                                           Seneca

Není tady

#13432 11. 5. 2022 22:04

Soleil
♥♥♥♥♥--

Děkuji, vrabčáku, a souhlasím s tebou! Já francouzštinu miluju a myslím, že jsem pro ni nadchla i jeho stolt
Občas má člověk pocit, že ta jeho práce má nějaký smysl....smile

Není tady

#13433 12. 5. 2022 8:19

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Soleil napsal(a):

Já mám dneska velkou radost stolt Jeden můj student, je v septimě, nejdřív vyhrál krajské kolo konverzační soutěže ve francouzštině, v dubnu. Tak jsme vložili všechny síly do přípravy na finále, 3x týdně před vyučováním individuální hodiny, samozřejmě taky makal sám...
No a včera, všichni vítězové krajských kol soutěžili v ústředním kole (on-line), a on je čtvrtý! Navíc v té nejvyšší kategorii! Tak mám fakt radost smile Být čtvrtý v republice je bezva, ne?

Gratulujem! To je úžasný úspech!

Boh nás má rád, keď pracujeme, ale miluje nás, keď tancujeme
Brita

Není tady

#13434 13. 5. 2022 20:34

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

A jak jsou na tom školy u Vás? U nás jako asi ve všem "historicky nejhorší kraj" big_smile
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/doma … FlE7CclGzw

- Gary Smith

Není tady

#13435 14. 5. 2022 10:58

rina
♥♥♥♥♥♥♥

LENNNA napsal(a):

A jak jsou na tom školy u Vás? U nás jako asi ve všem "historicky nejhorší kraj" big_smile

A to píšeš do "Radostného" vlákna jako proč?

Klid v duši přeji všem.

Není tady

#13436 14. 5. 2022 11:41

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥

Jsem ráda, že je hezky smile, ale zas ne šílené vedro. Krásnou sobotu i neděli všem! big_smile

Seneca

Není tady

#13437 14. 5. 2022 20:01

Soleil
♥♥♥♥♥--

rina napsal(a):

LENNNA napsal(a):

Lenno, u nás světlezelený a tmavězelený okres, a to je fajn, to je důvod k radosti, že, Rino?

Není tady

#13438 14. 5. 2022 22:44

rina
♥♥♥♥♥♥♥

Soleil napsal(a):

Lenno, u nás světlezelený a tmavězelený okres, a to je fajn, to je důvod k radosti, že, Rino?

Nevím, co je svetlozeleny a tmavě zelený okres, takže nevím, co je na tom k radosti. Dovysvetlis ?

Klid v duši přeji všem.

Není tady

#13439 15. 5. 2022 0:01

Soleil
♥♥♥♥♥--

rina napsal(a):

Soleil napsal(a):

Nevím, co je svetlozeleny a tmavě zelený okres, takže nevím, co je na tom k radosti. Dovysvetlis ?

Ano...když si rozklikneš ten odkaz, co tady dala Lenna, tak tam uvidíš mapu ČR s barevně vyznačenými okresy, podle toho jak jsou na tom školy...a pochopíš smile

Není tady

#13440 15. 5. 2022 5:36

Xsara1
♥♥♥----

rina napsal(a):

LENNNA napsal(a):

Ani se nenamáhᚠrozkliknout a číst, ale hlavně že mᚠpříležitost k rytí. Jak radostné, že...? roll

Upravil(a) Xsara1 (15. 5. 2022 5:37)

"Každý chce jít do nebe, ale nikdo nechce zemřít." Peter Tosh

Není tady

#13441 15. 5. 2022 5:41

Xsara1
♥♥♥----

Já mám radost, že se mi konečně podařilo dohnat resty na zahrádce. Všechno co má být v zemi, tam je, co má kvést, kvete. Jen by mohlo trochu pršet, ale to není na radovací, spíš naopak.

Není tady

#13442 15. 5. 2022 8:00

rina
♥♥♥♥♥♥♥

Xsara1 napsal(a):

Ani se nenamáhᚠrozkliknout a číst, ale hlavně že mᚠpříležitost k rytí. Jak radostné, že...? roll

va
ryla???

Klid v duši přeji všem.

Není tady

#13443 15. 5. 2022 8:01

Soleil
♥♥♥♥♥--

Xsara1 napsal(a):

rina napsal(a):

LENNNA napsal(a):

No, přesně to jsem si říkala, ale nechtěla jsem to říkat NAHLAS big_smile

Není tady

#13444 15. 5. 2022 8:04

Soleil
♥♥♥♥♥--

Já mám takovou radost - na zahrádce bylo včera tak krásně...nachystaný malinký rybízek a malinkatý angrešt, odkvetly jabloně a třešně - ty jsou krásně zelené, všechno je krásně zelené...lítají včeličky, motýlci, ptáčci pijí z pítka vodu...svítilo sluníčko, prostě krása nesmírná hjarta

Není tady

#13445 15. 5. 2022 10:12

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

Holky, přidávám se k radosti na zahrádce. Miluju tento čas! Vše kvete, to je taková nádhera! Do toho ptáčci zpívají a jinak takové ticho! Balzám na duši! Ráda si vše kvetoucí fotím, každý rok a asi mě to neomrzí. Všem hezkou neděli, užívejte!

- Gary Smith

Není tady

#13446 15. 5. 2022 12:17

Xsara1
♥♥♥----

A když už je ta příroda taková radostná, tak jsem se hecla, vstala jsem nezřízeně časně a VYČISTILA JSEM CELOU OBROVSKOU VESTAVĚNOU KNIHOVNU!!!  Omlouvám se, musela jsem verzálkami, protože to byl opravdu čin hodný velkého písma. lollollol
Sice jsem si odrovnala záda, ale hřeje mě pocit dobře (a konečně!) vykonané práce! lol

Není tady

#13447 15. 5. 2022 14:42

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥

Tolik pilných a pracovitých včelek na jednom vlákně! godlike  big_smile

Seneca

Není tady

#13448 15. 5. 2022 18:06

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

My dneska spíše odpočinkový den. Procházka k nedalekému rybníku, ale zrovna bylo velké horko a pálilo to. Tak brzy zase domů do chládku. O objevila jsem dokonce i ten kvetoucí šeřík! tummenupp

- Gary Smith

Není tady

#13449 15. 5. 2022 20:10

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥

Tak ses, Leno, konečně dočkala. big_smile U nás už šeříky postupně odkvétají, ale některé jsou ještě svěží, tak mám pořád ještě k čemu čuchat. wink
Provozovala jsem nedělní relax, ale k večeru jsem se překonala a vynesla sběr (kontejnery byly výjimečně nepřeplněné) a nějaké starší oblečení do kontejneru Diakonie Broumov.
Celý víkend bylo nádherně, ale už se moc těším, že v úterý zaprší, jak slibují meteorologové. smile

Seneca

Není tady

#13450 16. 5. 2022 7:28

Palomita
♥♥♥♥♥♥-

Teda, knihovnu jsem neoprašovala, ale zase co jsem si v sobotu napracovala, to jsem si v neděli užila smile Nedělní den byl ve znamení lenošení. Nechtělo se mi z postele, tak jsme na procházku vycházeli až chvíli po šesté. Ráno, když jsem vypustila psy, tak jedna z veverek byla zrovna na bráně. Nevšimla jsem si jí. Rychle cupitala přes celý plot a hop na borovici. Psi měli naštěstí úplně jiné starosti, tak vše proběhlo v pohodě. Abych se vyhnula lesním lákadlům, šla jsem s nimi po asfaltkách mezi loukami. A když jsme se vraceli, pásla se na louce pod barákem krásná srna. Tak jsem si zase zapískala a probudila ostatní. Aspoň, že už bylo po šesté a nikdo se nemohl zlobit, že ruším noční klid big_smile Odpoledne jsem si v síti četla a periferně jsem viděla andulky ve voliéře. Pak jsem si říkala, že jsou nějaké velké.. no doletěl ptáček, sedl si na stůl a koukal na mě.. pak si mi sedl na sí a chvíli se se mnou pohupoval. Zvládla jsem odložit knížku a vyfotit si ho. Pak si zase odlétl za plot do hnízda a pořád po mně pokukoval. Bylo to milé smile Včera byl svátek rodin, snad jste si ho také užili se svými nejmilejšími smile

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí