3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
4 dny volna byly krásné! Já je z větí míry vyuila na pořádné gruntování, pochlapila jsem se a umyla vechny okna, vyprala snad celý byt Takový úklid mě chytne vdy jednou za dlouhý čas a u to bylo potřeba
Nakonec vylo i pěkné počasí, stihly jsme i zahradu. Jen to zase rychle uteklo
Není tady
LENNNA napsal(a):
Ale kdee koda! Od malička mi to bylo velmi proti srsti, aby mě někdo plácal něčím přes zadek
Děsná potupa nebo jak to říct
, má beraní hrdost by se přes to nepřenesla
Srandu jsme uívali jako děti a později jako mládeníci jinak a e jí bylo! Ale těmto svátkům jsem nepřila nikdy na chu a nijak je nedrím dodnes.
To mě taky, zejména doma. Proto jsme lítaly s holkama po venku a kluci se museli něco naběhat, ne některou z nás chytili
Byla u toho spousta smíchu a srandy, take pevně věřím, e se na nikom nikdo ádné újmy nedopustil. Která nechtěla, mohla zůstat zavřená doma a neotevírat
Není tady
Soleil napsal(a):
Já jsem byla dnes na zahrádce. A bylo tam moc krásně! Kvete u třeeň, na skalce před domem koniklece, petrklíče, narcisy, malý mini rybízky... zkrátka i kdy trochu zima, bylo tam moc krásně. Včeličky, motýlci, dva kocouři na sluníčku...a minule se přila podívat i uovka. Zdědila jsem tu zahradu (i s domečkem) po mamince a jsem za ni hrozně moc vděčná
To musí být krása!! U nás ve jetě spí zimním spánkem a vůbec se nedivím. Kopce máme zase zasněené a fouká studený vítr. Ani té přírodě se jetě úplně nechce probouzet
Není tady
LENNNA napsal(a):
Niky123 napsal(a):
Dnes jsem dostala lehce pomlázkou od vnoučat a včera jsem dostala pusu pod rozkvetlou slivoní od přítele. Tak snad neuschnu.
Niki, u vás se to dělá na velikonoce? Já tento zvyk znám a na 1. máje.
U nás taky, ale kdy u jsme na výletě na ten krásně rozkvetlý strom narazili, tak se nedalo odolat.
Není tady
Mě Velikonoce přinesly hlavně dva krásné výlety, jeden z nich a na Vysočinu (vero, vzpomněla jsem si na Tebe s tím, e jsme se tam třeba potkaly ). Jsem oc astná, e u je jaro a e zas je radost výletovat (přestoe jsme jezdili na výlety i v zimě). Při krásném počasí a rozkvetlé přírodě je to prostě radostnějí.
Není tady
Palomita napsal(a):
vrabčák napsal(a):
Kde?
Myslela jsem, e vrabčáci a proutky si jsou blízcí celý rok
Myslela jsem si, e to asi myslí takhle. Ale nebyla jsem si jistá, jestli nemá na mysli i Senecova slova.
Není tady
Soleil napsal(a):
Já jsem byla dnes na zahrádce. A bylo tam moc krásně! Kvete u třeeň, na skalce před domem koniklece, petrklíče, narcisy, malý mini rybízky... zkrátka i kdy trochu zima, bylo tam moc krásně. Včeličky, motýlci, dva kocouři na sluníčku...a minule se přila podívat i uovka. Zdědila jsem tu zahradu (i s domečkem) po mamince a jsem za ni hrozně moc vděčná
Soleil, úplně to cítím.
Není tady
Niky123 napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Niky123 napsal(a):
Dnes jsem dostala lehce pomlázkou od vnoučat a včera jsem dostala pusu pod rozkvetlou slivoní od přítele. Tak snad neuschnu.
Niki, u vás se to dělá na velikonoce? Já tento zvyk znám a na 1. máje.
U nás taky, ale kdy u jsme na výletě na ten krásně rozkvetlý strom narazili, tak se nedalo odolat.
Tak to je super! Takových pus pod tření není nikdy dost!
Není tady
Petr100 napsal(a):
Holky dostali jste dopoledne nařezáno?
Len symbolicky, naastie - aby som nevyschla... Najväčí brutalista u nie je medzi ivými (vlastne nie sú, bolo ich u nás v rodine viac) a jeho verný nasledovník bol (a stále je) chorý
, take som mala mierovú a relatívne pokojnú Vežkú noc.
Není tady
Venku je zas krásně! To bude krásný víkend!
Není tady
u nás svítí slunko, ale je studený vítr
Není tady
Zajímavý dokument o Barbře Streisandové dneska večer na Artu.
Není tady
Cez víkend teda nebolo bohvieaké počko , ale zasa boli Mestské dni Bratislavy.... Mesto aj jednotlivé miesta boli tak narvané (lebo boli zadarmo
), e som nakoniec pobyt minimalizovala a pozrela si len dve menej narvané galérie. Ale som rada, e po 2, slovom DVOCh rokoch sa to vôbec konalo.
Není tady
Potkala jsem dnes svého oblíbeného herce ( Vincent Cassel ) který se na mě jetě i usmál. 👍
Není tady
Dobrá zpráva.
Putin má rakovinu a umírá, tvrdí Pentagon. Blízká smrt ho mohla donutit k útoku na Ukrajinu
https://www.yookee.cz/putin-ma-rakovinu … -ukrajinu/
Není tady
S kamarádkou jsme si udělaly o víkendu krásný výlet do míst, kde jsme trávívaly asi před 40 lety prázdniny (archeologické vykopávky). Bylo tam moc hezky a nabilo nás to energií na mnoho dní dopředu
Není tady
Cez víkend som bola v galérii na jednej výstave, ktorú som chcela vidie - a napriek hroznému počasiu s ami vežmi páčilo aj okolie galérie: umelý ostrov na dunajskej priehrade, vežká plocha osádzaná kvetmi a bylinkami, vade v exteriéri vožne sochárske umelecké diela... a kačice, čajky, dokonca kormorány (tie sme nevideli)....
A dnes idem s odborníkom na bylinky za mestom
Vežmi sa teím!
Není tady
Kočička, které jsme se ujali a která byla extrémně plachá, se u nechává hladit a dnes strpěla dokonce i kratičké pochování.
A asi jako poděkování za péči jsme dostali vypasenou my.
Není tady
Xsara1 napsal(a):
Kočička, které jsme se ujali a která byla extrémně plachá, se u nechává hladit a dnes strpěla dokonce i kratičké pochování.
K vypiplání a potulení gratulace co bude k večeři?
Není tady
Palomita napsal(a):
Xsara1 napsal(a):
A asi jako poděkování za péči jsme dostali vypasenou my.K vypiplání a potulení gratulace
co bude k večeři?
No hádej!
Není tady
Xsara1 napsal(a):
Není tady
Včera mi jedna mladá dívka v místnosti s dobrou akustikou krásně zahrála několik skladeb na housle. Hrála s velkou chutí, ale jedním dechem oznámila, e se hudbou rozhodně ivit nebude!
Není tady
Dneska v podvečer se mi z telefonu ozval neznámý muský hlas. Představil se jako Jezdinský a e prý nám vezou tu jalovici.
Na fórek to nevypadalo, pravděpodobně to myslel úplně váně.
Není tady