25.ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 25.ledna : Směňování věcí provází lidstvo od jeho počátků.Nový SWAP Babinet pro všechny! 4.ledna : Dieta po vánocích? Leden, na váhu zásadně (ne)vlezem! 4.ledna : Účinný a ekologický domácí prostředek na mytí nádobí vyrobíte za zlomek ceny |
|
|
Četla jsem dnes na netu, že otevření autoškol, posiloven a podobně, bylo jen postupem vlády, aby se zbavila placení odškodného za koronu.
ANO, vypadá to tak!
Nechat děcka a kohokoliv cvičit s rouškama na hubě uvnitř, dávat jim podmínku vzdálenost tří metrů,... a věřit, že todleto jsou OPATŘENI účinná proti kovidu, je směšné, ubohé a hloupé!!!
Upravil(a) rina (1. 12. 2020 19:30)
Není tady
LENNNA napsal(a):
Ani se neptej, byla zavřená. Jestli jsem dobře pochopila tabulku PSA, tak by se snad ve čtvrtek měla otevřít. Takže uvidím ve čtvrtek.... šílený. Už jsem zase nejezdila jak dlouho
To snad není možný!! Drž se a tuž se
Není tady
Palomita napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Ani se neptej, byla zavřená. Jestli jsem dobře pochopila tabulku PSA, tak by se snad ve čtvrtek měla otevřít. Takže uvidím ve čtvrtek.... šílený. Už jsem zase nejezdila jak dlouho
To snad není možný!!
Drž se a tuž se
A to nechci být špatným prorokem, ale mám pocit, že zítra přijde rozvolnění a od ledna nás zase zavřou! No, nebudu sejčkovat a kéž by ne!
Není tady
Jinak obývák hotov úplně a mám velkou radost! Samochvála smrdí, ale moc se mi povedl
(sice jsem potila krev a zaplatila jedním zubem , raději to nechtějte ani vědět! Ale jsem pyšná, že jsem vše zvládla sama.)
Není tady
Leno, to je ! A jsem zvědavá jako Selima.
Není tady
Selima napsal(a):
Snežíííííí!
![]()
![]()
To je hezké, že se umíš pořád radovat, jako když jsme byli děti. Mně se taky ráno, když jsem se sněhovou pokrývkou sunula do práce, trochu vrátil ten krásný pocit.
Ale o víkendu se má, myslím, oteplit, tak bude zas po sněhu.
Není tady
Mám několika násobnou radost!
Především, že už můj svěřenec má perfektní klávesy a může konečně cvičit na hudebku.
Taky bylo ohromné sledovat jak dvouletá vnučka vnímala sníh: Vloni nic moc, snad ani nebyl. Teď, když jsme vedli vnuka do hudebky, pořád chtěla vylézt z kočárku, smála se, ukazovala na sníh a vietnamsky říkala "ňamka". Neměla rukavičky, ptz. že všech, co jsem koupila, zůstala pouze jedna.
V průběhu vnukovy výuky jsme šly koupit do blízkého supermarketu další, hned dvoje pro oba.
Cestou zpět se už nemohla dočkat až ji v závěru "pustím z kočárku".
Božínku, tolik radosti, výskání, skotačení, oklepávání rukaviček a znovu nabírání prašanu, který nechtěl a nechtěl držet pohromadě, jsem nezažila už mnoho let.
Chlapec to uměl pomačkat a udělat kouli, holčička se jenom těšila z nalepeného sněhu na rukavičkách...
Nádhera zadarmo...
Upravil(a) rina (3. 12. 2020 20:30)
Není tady
rina napsal(a):
Mám několika násobnou radost!
Především, že už můj svěřenec má perfektní klávesy a může konečně cvičit na hudebku.
Taky bylo ohromné sledovat jak dvouletá vnučka vnímala sníh: Vloni nic moc, snad ani nebyl. Teď, když jsme vedli vnuka do hudebky, pořád chtěla vylézt z kočárku, smála se, ukazovala na sníh a vietnamsky říkala "ňamka". Neměla rukavičky, ptz. že všech, co jsem koupila, zůstala pouze jedna.
V průběhu vnukovy výuky jsme šly koupit do blízkého supermarketu další, hned dvoje pro oba.
Cestou zpět se už nemohla dočkat až ji v závěru "pustím z kočárku".
Božínku, tolik radosti, výskání, skotačení, oklepávání rukaviček a znovu nabírání prašanu, který nechtěl a nechtěl držet pohromadě, jsem nezažila už mnoho let.
Chlapec to uměl pomačkat a udělat kouli, holčička se jenom těšila z nalepeného sněhu na rukavičkách...
Nádhera zadarmo...
Krásné.
Není tady
Hezký zážitek. Je vidět, že máš ty děti hodně ráda, píšeš o nich s láskou. Jestli tomu dobře rozumím, tak už jsi znovu hlídací babička-chůva? Pro vás 3 velké štěstí
Není tady
Ano.
Měsíc jsem bez nich doma strádala, a oni podle sousedů taky.
Teď už jsme zase spolu.
Šťastní.
Není tady
Není tady
Jela jsem do Lídla na béžný nákup, před dvanáctou, a kolo selhalo. Udělala jsem pár kroků před ním, až po semafory... A pak selhalo, nešlo nijak "šlápnout".
Opravna, kam běžně chodím, (blízko) měla asi tak pár minut otevřeno.
Utíkala jsem, co mi sily stačily.
Uspěla jsem.
Pán, co už schovával tabuli "otevřeno", ji uklízel..., já, udýchaná, řekla, co mě trápí, no a on to ještě napravil.
Když jsem se ptala, co jsem dlužná, řekl NIC, to je maličkost.
Dnes nevídané...
Tož radost nečekaná!
Není tady
Mám i další dvě radosti: Včera se mi povedlo "udat" mnoho mých rámů na obrazy, které jsem dlouhou dobu sbírala, v antikva, u popelnic, náhodně, kde se vyskytly. Měla jsem v plánu do nich malovat obrazy, což se mi částečně dařilo, ale ne tak úplně, abych je kompletně využila.
Nahromadil se jich jakýsi přebytek, který už jsem neměla kde skladovat.
Tak a tak, našla jsem náhodou někoho, kdo o ně měl zájem, včera je odvezl..., já i ten člověk jsme měli obrovskou radost, že budou pro další lidi, v oboru, (umění) inspirací.
Bylo jich hodně, jedno, kolik.
Čtyři zůstaly, nevyužity.
Já je vzala zpátky, s úmyslem, že je opět využiju. Minimálně k té inspiraci.
Takže: nová, nečekaná radost...
Není tady
Napíšu to zde, neb je to vlastně radostné - přeji vám všem tady krásný sváteční čertovsko-mikulášský večer
Není tady
Andrejko, díky, já tobě taky. Ať nikoho z vás čerti neodnesou!
Upravil(a) vrabčák (5. 12. 2020 21:07)
Není tady
Tak mně berou čerti furt. Teda chtějí. Nedám se.
Není tady
Dnes jsem asi trošku zkazila radost vnukovi. On mi totiž radostně oznámil že k nim do školy přišel čert a anděl. Čert byl prej pan ředitel a anděl nějaká učitelka, kterou poznal. Usmála jsem se, a řekla mu, že to je tak vždycky, že doopravdy nejsou, a vždycky je někdo jen hraje, jako herci, což už jsme probrali a chápe. Hm, trošku se zarazil a praví: Andělé ale jsou!
Říkám: Ano, jsou tu pořád s námi, aby nás chránili, ale jsou neviditelní.
To jeho nyní věčné PROČ? jsem řešila jen odpovědí, že jsou to duchovní bytosti a nemají hmotná těla. Stačilo mu to.
Nemám ponětí, jak budou reagovat jeho rodiče, až "jim to vysvětlí"...
Není tady
Dneska je venku jako na jaře. Věšela jsem prádlo a sluníčko mě úplně oslňovalo.
Není tady
Tady je hroznej vichr. Prádlo dát ven, ulétlo by aj se stojanem.
Není tady
Nečakane a ničnetušiac som vpadla v bývalej robote do "online vianočného večierku" a nesmierne ma potešil... najviac ľudkovia, ktorí boli fyzicky prítomní v kanceláriách. Čiastočne som sa vrátila do starých dobrých čias, čiastočne zoznámila s novými ľuďmi, oprášila "živú" angličtinu, vychutnala si jedlo a trošku aj pitie - no proste, super zážitok!
Není tady
Dneska ráno krááááááááásně zpívali ptáci.
Není tady
Já už ráno nebyla venku ani nepamatuju Ale zase dneska štěně objevilo hopsakouli, kolik to udělalo radosti ani nelze popsat
Není tady