6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
To není o nesvéprávnosti, ale o pohlaví.
Taky bych řekla... ale máme je rády i tak, viď?
že bys byla ráda- ať hlídáš kohokoliv a děláš cokoliv - dokonalá
A vono jak na potvoru né a né...
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Eva. napsal(a):
Wikina napsal(a):
Já to naprosto chápu.
Teď jsem byla na víkend na školení a psy jsem musela nechat v péči drahého. Já byla tak na nervy, že jsem mu napsala itík: jako např. - 3x denně dát vodu, dobrůtky - po jídle, po venčení, po mytí, na dobrou noc..., všechno jsem olepila žlutými lístečky, dávkování žrádla..., piškoty, ručníky..atd.
A když volal, tak mi musel dopodrobna vyprávět co, kdo, komu, jak,.. kterému psu udělal a dal. No, až jsem si sama říkala, jestli je tohle ještě "normální".Ježíš.
Jsem ráda, že jsem v tomhle normální.
Tohle bych dělala jenom tehdy, když by se to týkalo péče o děti, když jsem pryč. A ani to takhle ne, protože partner je dospělý a svéprávný.
Mně opravdu přijde, že těm, co jim takhle leze na mozek péče o domácí zvířata, chybí tohle ve vztahu k lidem. Osobní zkušenosti. Kdo má úchylně rád zvířata, má poněkud chladný vztah k lidem.
Mně takový podrobný itinerář napsala dcera, když jsem hlídala 8-měsíční a tříleté vnouče, když rekonstruovali byt. Protože jsem malou vnučku hlídala dlouhodoběji poprvé. Teď už to není potřeba, protože už vím. Když hlídám vnoučata a kočky, ke kočkám mi žádný itinerář nepíše. Jsem ráda, že je normální. A já taky, když jsem měla svá domácí zvířata.
Syn v 17-ti není tak neschopný, aby se nepostaral o 3 kočky.
ajo, blahopřeji, že ses dožila.
Já chci taky, ale ne invalidní, aby si to nahoře nevysvětlili jinak Ale dočkám se až za 13 let. Jestli nám do té doby ještě nepřidají.úchylně rád zvířata od tebe mi to zrovna sedí, ty mi připadáš jako studený psí čumák, co ten vztah nemá k lidem, ani ke zvířatům.
No mi třeba s manželem po smskách probíráme jak děti, tak našeho čtyřnohýho miláčka. Máme ho jako čtvrtý dítě, vždyt i pro něho nosí dárky Ježíšek.
A vlastně i ten pejsek či kočka potřebujou pohlazení jako děti.
A říká se, kdo nemá rád zvířata, nemá rád lidi.
Není tady
helena napsal(a):
Pokud tedy není drahoušek nesvéprávnej.
Aby ses nedivila...
Znám naprosto svéprávnýho, zletilýho synka, kterej na "pouhý" nakrmení psa potřeboval několikero telefonátů s matkou... "kdy ho mám nakrmit?... co mu mám dát?... jo - a kde ta konzerva je?... vodu taky?..." a to všechno myslel smrtelně vážně.
On je pro praktickej život naprosto nepoužitelnej...
No, co, já se ho zastanu, synek je naprosto skvělej, chtěl to udělat dobře!
Kdybych já do chlapa nenatloukla informace, tak by mi stejně volal, páč by si netroufl udělat něco blbě...
A i tak volal - kde maj obojky? Který léky jsou jejich?
Není tady
já se ho zastanu, synek je naprosto skvělej, chtěl to udělat dobře!
Prd a vořech... to bys ho musela znát... poháněl ho jen děs z toho, že by matka přijela a doma hladový zvíře...
Není tady
dusička napsal(a):
No mi třeba s manželem po smskách probíráme jak děti, tak našeho čtyřnohýho miláčka. Máme ho jako čtvrtý dítě, vždyt i pro něho nosí dárky Ježíšek.
A říká se, kdo nemá rád zvířata, nemá rád lidi.
dusičko, nikde jsem nepsala, že domácí mazlíčci nepotřebují pohlazení.
Našim kočkám taky nosí Ježíšek dárky
Wikino, nemám problém s ne/upozorňováním na sebe. Jsem jaká jsem a taková se mám ráda.
Píšu, co uznám za vhodné a jak uznám za vhodné.
Není tady
helena napsal(a):
těm, co jim takhle leze na mozek péče o domácí zvířata, chybí tohle ve vztahu k lidem
Ono se jim často nelze divit...
Ja lidem spise neverim.Uz mnohokrat jsem se zklamala.
Není tady
Eva. napsal(a):
dusička napsal(a):
A říká se, kdo nemá rád zvířata, nemá rád lidi.dusičko, nikde jsem nepsala, že domácí mazlíčci nepotřebují pohlazení.
Našim kočkám taky nosí Ježíšek dárky
Wikino, nemám problém s ne/upozorňováním na sebe. Jsem jaká jsem a taková se mám ráda.
Píšu, co uznám za vhodné a jak uznám za vhodné.
Majko - já vím,že si nikdy nepsala,že zvířátka nepotřebujou pohlazení.
Já psala v souvislosti s tím,že když je máme doma, jsou součástí rodiny, vlastně členem rodiny.
Není tady
eremuruss napsal(a):
helena napsal(a):
těm, co jim takhle leze na mozek péče o domácí zvířata, chybí tohle ve vztahu k lidem
Ono se jim často nelze divit...Ja lidem spise neverim.Uz mnohokrat jsem se zklamala.
Pochopit to jde.
Alepro mě - ne, ne, takhle nejde žít.
Za život člověk zažije tisíce zklamání, ale i když si to pak rozebere do důsledku....tak vlastně musí najít kořeny zklamání v sobě - protože on si vytvořil očekávání. Spíše to beru tak -věřím, ale vím, že kdyby to ve výsledku bylo jinak, než bylo slíbeno(řečeno), tak se mě to nesmí dotknout uvnitř. Nemůže to projít až na kost. Nebo že to nechci pustit až na kost.
Není tady
Rozlišuji člena rodiny člověka a člena rodiny domácího mazlíčka nebo domácí zvíře (slepice, kachny, husy...) I když se nevylučuje, že užitkové zvíře může být i mazlíčkem.
Nemám ráda přehánění. Někdo přehánění nazve vtipem, pro mě je přehánění přeháněním.
Ale tady jsme na radosti, tak už končím a když tak budu skuhrat.
Není tady
Rozlišuji člena rodiny člověka a člena rodiny domácího mazlíčka
Máš lidi, který nemají nikoho jinýho, než to zvíře...
Není tady
Já se kolikrát na Orinku těším víc než na dceru.
Není tady
Tak radovací se "přemiklíkovalo" na poučovací...
Ivano, mně zas číča vítá u dveří, zatímco pacholci jen zvednou hlavu od PC a něco zamručí..
Není tady
Ivana napsal(a):
Orinka je kočička?
Není tady
Frigo napsal(a):
Ivano, mně zas číča vítá u dveří, zatímco pacholci jen zvednou hlavu od PC a něco zamručí..
To zvířátko tě vítá a raduje se z tvé přítomnosti vždycky. Ať jdeš domů kdykoliv, v jakýkoliv náladě. To se o dětičkách říct nedá.
Není tady
Wikina napsal(a):
Ivana napsal(a):
Orinka je kočička?
Pejsek.
Není tady
Wikina napsal(a):
Frigo napsal(a):
Ivano, mně zas číča vítá u dveří, zatímco pacholci jen zvednou hlavu od PC a něco zamručí..To zvířátko tě vítá a raduje se z tvé přítomnosti vždycky. Ať jdeš domů kdykoliv, v jakýkoliv náladě. To se o dětičkách říct nedá.
Ani o chlapovi
Není tady
Wikina napsal(a):
To zvířátko tě vítá a raduje se z tvé přítomnosti vždycky. Ať jdeš domů kdykoliv, v jakýkoliv náladě. To se o dětičkách říct nedá.
O (některém) partnerovi ano
Není tady
Ivana napsal(a):
Wikina napsal(a):
Ivana napsal(a):
Orinka je kočička?Pejsek.
co to je za rasu?
Není tady
Eva. napsal(a):
Wikina napsal(a):
To se ani nedá okomentovat
Není tady
Ale to klidně komentuj, Modroočko.
Halt záleží na tom, jak vybíráš.
Tys psala, že ani o chlapovi, a já mám zase jiné zkušenosti. Musíš lépe vybírat...
Není tady
Eva. napsal(a):
Wikina napsal(a):
A jaká to je rasa ?
Není tady
dusička napsal(a):
A jaká to je rasa ?
Skvělá
Není tady
dusička napsal(a):
Eva. napsal(a):
Wikina napsal(a):
A jaká to je rasa ?
Zrejme "nadclovek"...
Není tady
Wikina napsal(a):
...To zvířátko tě vítá a raduje se z tvé přítomnosti vždycky. Ať jdeš domů kdykoliv, v jakýkoliv náladě...
Jednou jsem kdesi cetla: Vita vas stejne radostne, jste-li soudce, nebo vrah...
Není tady
Dorka napsal(a):
Wikina napsal(a):
...To zvířátko tě vítá a raduje se z tvé přítomnosti vždycky. Ať jdeš domů kdykoliv, v jakýkoliv náladě...
Jednou jsem kdesi cetla: Vita vas stejne radostne, jste-li soudce, nebo vrah...
Ano, i když se k němu páník chová hnusně. Jsou to bezelstní a nicnetušící tvorečci...
Není tady