18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Modroočka napsal(a):
vera napsal(a):
jéé, tak se tam někdy potkáme, zrovna minulý týden jsme byli v Jedovnicích u rybníka, do Senetářova chodím do kostela na Medkovy obrazy, má je i v jedovnickém kostele a v Kotvrdovicích, ke Kojálu jezdíme na houby
a Boskovice miluju taky....idovské město, synagogu,hřbitov.....a ten bazar-vetenictví....směr ProstějovTak v Boskovicích znám cestu akorát ke pitálu, byla jsem tam s babčou a pak jsem tam vozila dědu.
Ale musím si tam udělat výlet, to idovský město mě moc zajímá,no a ten bazar samosebou taky, navíc tam prý je v areálu bývalýho Krasu skvělej sekáč
já byla několikrát v bazaru na kole. něco si tam vyhlídla.....vysoký keramický dbán, smetanově bílý, tenoučký
nebo nádherný vysoký květinový stolek na převislou kytku.....a protoe jsem váhavec a zdálo se mi to dost peněz, tak jsem se rozhoupala za pár dnů......a pochopitelně tam u nebyly.....taková jsem připosraná
ale ve srovnání s bazary v Brně, jsou ceny velice příznivé
Není tady
Vero,taky občas váhám a taky pak často utřu, kdy se pro tu věc vrátím,
Není tady
já jsem holky z toho naeho kocoura tak vydřená, e normálně přemýlím, e si pořídíme jetě jednoho, nebo k němu hafana.
a to jsem byla na podzim hrůzou bez sebe, kdy si ho chtěl mladej donést. byla jsem nevím proč ílená strachy, e bych měla mít něco, co by na mě mělo být závislé. úplně mi z toho pocitu bylo zle.
a teď jsem z tý naí drbny úplně pryč
Není tady
Pavlo,otázka je, jestli by se snesli. Ex nael u popelnic v mraze čerstvé kotě, tak ho dal do bundy a přinesl ho k nám. Kočka byla běsnivá (byly jí asi 2 roky tenkrát), take jsem nqlezence musela poslat dál. Natěstí do dobrých rukou.
V pátek jsem byla u kamarádky, Koupili nového hafana, protoe jim pár dní před vánoci předchozí umřel. Ten malý ňufínek si mi oblíbil, kam jsem la, tam za mnou. Kámoky se vůbec neviml. Ta z toho byla dost natvaná. A u vyhroovala, e balí krmení a ráno mi ho dá. Přijela jsem domu a ta nae kočičí potvora mně nevítala, naprosto ignorovala a a druhý den ke mně přila.
Není tady
Pavli, aby ti ale nespali na zádech dva a tři
Není tady
Jsem ode dneska :cerstva DUCHODKYNE!!!!!!
Není tady
Vítej do klubu
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Wikina napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Jé, holky, vy jste krajanky
Já jsem se narodila v Kroměříi a kadé léto jsme jezdili do dovolenou do Jedovnice na chatu, take, Boskovice, Senetářov, Macocha, Rudice, Kojál (můj fantóm z dětství) a hlavně znám hospody - U veverek, a nebo tu Vaek a Eva nebo jak se jmenují. Autem to tam mám projetý a prochozený vechny turistické trasy. Vlastně tam jezdíváme dodnes...
Nedovedu si představit e bych tam víc jak rok nebyla....jen tam hodně stromů zničila ta vichřice, asi 3 roky zpět(?), ta zničila okolí chaty straně.kroměří mám moc ráda. máme tam příbuzný a moc ráda tam jezdím a courám.
Nádherná je podzámka- tedy Podzámecká zahrada, ..tam jsme se chodily s kámokama o hodině volně učit. Nebo kouřit?
A Květná zahrada je naprostý unikát.
ila jsem tam asi do 23 let..
Není tady
Modroočka napsal(a):
V Rudici jsem nikdy nebyla, ale chci se tam jet podívat, na jaře, na ten větrný mlýn. Syn se tam jezdíval koupat s partou do lomu.
V Rudicích vdycky prolezeme propadání (já si tam posbírám pár kamínků ) a jdeme do hospody na drkovou. Milý rok jsme si půjčili i kolběky a jeli tuto trasu. I se psy.
Jene s tou mojí bandou je to tragédie, oni se potřebují občerstvovat u kadé hospody. Take i jen objet rybník je na dost dlouho.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
já jsem holky z toho naeho kocoura tak vydřená, e normálně přemýlím, e si pořídíme jetě jednoho, nebo k němu hafana.
a to jsem byla na podzim hrůzou bez sebe, kdy si ho chtěl mladej donést. byla jsem nevím proč ílená strachy, e bych měla mít něco, co by na mě mělo být závislé. úplně mi z toho pocitu bylo zle.
a teď jsem z tý naí drbny úplně pryč
Já to naprosto chápu.
Teď jsem byla na víkend na kolení a psy jsem musela nechat v péči drahého. Já byla tak na nervy, e jsem mu napsala itík: jako např. - 3x denně dát vodu, dobrůtky - po jídle, po venčení, po mytí, na dobrou noc..., vechno jsem olepila lutými lístečky, dávkování rádla..., pikoty, ručníky..atd.
A kdy volal, tak mi musel dopodrobna vyprávět co, kdo, komu, jak,.. kterému psu udělal a dal. No, a jsem si sama říkala, jestli je tohle jetě "normální".
Není tady
Wikina napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
a teď jsem z tý naí drbny úplně pryčJá to naprosto chápu.
Teď jsem byla na víkend na kolení a psy jsem musela nechat v péči drahého. Já byla tak na nervy, e jsem mu napsala itík: jako např. - 3x denně dát vodu, dobrůtky - po jídle, po venčení, po mytí, na dobrou noc..., vechno jsem olepila lutými lístečky, dávkování rádla..., pikoty, ručníky..atd.
A kdy volal, tak mi musel dopodrobna vyprávět co, kdo, komu, jak,.. kterému psu udělal a dal. No, a jsem si sama říkala, jestli je tohle jetě "normální".
není Pokud tedy není drahouek nesvéprávnej.
Upravil(a) Frigo (20. 1. 2014 11:24)
Není tady
Frigo napsal(a):
Pavlo,otázka je, jestli by se snesli. Ex nael u popelnic v mraze čerstvé kotě, tak ho dal do bundy a přinesl ho k nám. Kočka byla běsnivá (byly jí asi 2 roky tenkrát), take jsem nqlezence musela poslat dál. Natěstí do dobrých rukou.
V pátek jsem byla u kamarádky, Koupili nového hafana, protoe jim pár dní před vánoci předchozí umřel. Ten malý ňufínek si mi oblíbil, kam jsem la, tam za mnou. Kámoky se vůbec neviml. Ta z toho byla dost natvaná. A u vyhroovala, e balí krmení a ráno mi ho dá. Přijela jsem domu a ta nae kočičí potvora mně nevítala, naprosto ignorovala a a druhý den ke mně přila.
frigo a jak dlouho jste ho měli doma, ne jsi ho poslala dál ? mě říkala kdysi známá, e měla doma kočku a kdy přili tak něják podobně jako vy k té druhé, tak ta první ji nesnáela, e ji jakoby bila .. e u hledali, kam s tou kočkou, e si ji nechat nemůou, ale e se to samo během 14 dní spravilo a kočky si an sebe zvykly.
Není tady
lupina montana napsal(a):
Pavli, aby ti ale nespali na zádech dva a tři
tal velký záda nemám
Není tady
Wikina napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Wikina napsal(a):
Já jsem se narodila v Kroměříi a kadé léto jsme jezdili do dovolenou do Jedovnice na chatu, take, Boskovice, Senetářov, Macocha, Rudice, Kojál (můj fantóm z dětství) a hlavně znám hospody - U veverek, a nebo tu Vaek a Eva nebo jak se jmenují. Autem to tam mám projetý a prochozený vechny turistické trasy. Vlastně tam jezdíváme dodnes...
Nedovedu si představit e bych tam víc jak rok nebyla....jen tam hodně stromů zničila ta vichřice, asi 3 roky zpět(?), ta zničila okolí chaty straně.kroměří mám moc ráda. máme tam příbuzný a moc ráda tam jezdím a courám.
Nádherná je podzámka- tedy Podzámecká zahrada, ..tam jsme se chodily s kámokama o hodině volně učit. Nebo kouřit?
A Květná zahrada je naprostý unikát.
ila jsem tam asi do 23 let..
wiki, souhlasím, ty zahrady jsou nádherný
Není tady
Wikina napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
tak a takhle to teda neproívám
ale e mě má omotanou okolo prstu, o tom není pochyb
Není tady
Frigo napsal(a):
Wikina napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
A kdy volal, tak mi musel dopodrobna vyprávět co, kdo, komu, jak,.. kterému psu udělal a dal. No, a jsem si sama říkala, jestli je tohle jetě "normální".není Pokud tedy není drahouek nesvéprávnej.
Ale nelo o drahoue....ten nesvéprávnej je- to víme.
Ale popravdě jsem se chtěla svěřit a pavlu povzbudit, e není jetě takový magor jako já - jde li o jejího samíčka.
Není tady
Wikina napsal(a):
Já to naprosto chápu.
Jeí.
Jsem ráda, e jsem v tomhle normální.
Tohle bych dělala jenom tehdy, kdy by se to týkalo péče o děti, kdy jsem pryč. A ani to takhle ne, protoe partner je dospělý a svéprávný.
Mně opravdu přijde, e těm, co jim takhle leze na mozek péče o domácí zvířata, chybí tohle ve vztahu k lidem. Osobní zkuenosti. Kdo má úchylně rád zvířata, má poněkud chladný vztah k lidem.
Mně takový podrobný itinerář napsala dcera, kdy jsem hlídala 8-měsíční a tříleté vnouče, kdy rekonstruovali byt. Protoe jsem malou vnučku hlídala dlouhodoběji poprvé. Teď u to není potřeba, protoe u vím. Kdy hlídám vnoučata a kočky, ke kočkám mi ádný itinerář nepíe. Jsem ráda, e je normální. A já taky, kdy jsem měla svá domácí zvířata.
Syn v 17-ti není tak neschopný, aby se nepostaral o 3 kočky.
ajo, blahopřeji, e ses doila.
Já chci taky, ale ne invalidní, aby si to nahoře nevysvětlili jinak Ale dočkám se a za 13 let. Jestli nám do té doby jetě nepřidají.
Není tady
Pokud tedy není drahouek nesvéprávnej.
Aby ses nedivila...
Znám naprosto svéprávnýho, zletilýho synka, kterej na "pouhý" nakrmení psa potřeboval několikero telefonátů s matkou... "kdy ho mám nakrmit?... co mu mám dát?... jo - a kde ta konzerva je?... vodu taky?..." a to vechno myslel smrtelně váně.
On je pro praktickej ivot naprosto nepouitelnej...
Není tady
Wikina napsal(a):
Frigo napsal(a):
Wikina napsal(a):
Já to naprosto chápu.
A kdy volal, tak mi musel dopodrobna vyprávět co, kdo, komu, jak,.. kterému psu udělal a dal. No, a jsem si sama říkala, jestli je tohle jetě "normální".není Pokud tedy není drahouek nesvéprávnej.
Ale nelo o drahoue....ten nesvéprávnej je- to víme.
Ale popravdě jsem se chtěla svěřit a pavlu povzbudit, e není jetě takový magor jako já - jde li o jejího samíčka.
já mu říkám drbno - to na něj sedí nejlíp
Není tady
Eva. napsal(a):
Wikina napsal(a):
Já to naprosto chápu.
A kdy volal, tak mi musel dopodrobna vyprávět co, kdo, komu, jak,.. kterému psu udělal a dal. No, a jsem si sama říkala, jestli je tohle jetě "normální".Jeí.
Tohle bych dělala jenom tehdy, kdy by se to týkalo péče o děti, kdy jsem pryč. A ani to takhle ne, protoe partner je dospělý a svéprávný.
Mně opravdu přijde, e těm, co jim takhle leze na mozek péče o domácí zvířata, chybí tohle ve vztahu k lidem. Osobní zkuenosti. Kdo má úchylně rád zvířata, má poněkud chladný vztah k lidem.
Mně takový podrobný itinerář napsala dcera, kdy jsem hlídala 8-měsíční a tříleté vnouče, kdy rekonstruovali byt. Protoe jsem malou vnučku hlídala dlouhodoběji poprvé. Teď u to není potřeba, protoe u vím. Kdy hlídám vnoučata a kočky, ke kočkám mi ádný itinerář nepíe. Jsem ráda, e je normální. A já taky, kdy jsem měla svá domácí zvířata.
Já chci taky, ale ne invalidní, aby si to nahoře nevysvětlili jinak Ale dočkám se a za 13 let. Jestli nám do té doby jetě nepřidají.
úchylně rád zvířata od tebe mi to zrovna sedí, ty mi připadá jako studený psí čumák, co ten vztah nemá k lidem, ani ke zvířatům.
Není tady
těm, co jim takhle leze na mozek péče o domácí zvířata, chybí tohle ve vztahu k lidem
Ono se jim často nelze divit...
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Frigo napsal(a):
V pátek jsem byla u kamarádky, Koupili nového hafana, protoe jim pár dní před vánoci předchozí umřel. Ten malý ňufínek si mi oblíbil, kam jsem la, tam za mnou. Kámoky se vůbec neviml. Ta z toho byla dost natvaná. A u vyhroovala, e balí krmení a ráno mi ho dá. Přijela jsem domu a ta nae kočičí potvora mně nevítala, naprosto ignorovala a a druhý den ke mně přila.frigo a jak dlouho jste ho měli doma, ne jsi ho poslala dál ? mě říkala kdysi známá, e měla doma kočku a kdy přili tak něják podobně jako vy k té druhé, tak ta první ji nesnáela, e ji jakoby bila .. e u hledali, kam s tou kočkou, e si ji nechat nemůou, ale e se to samo během 14 dní spravilo a kočky si an sebe zvykly.
To já to neriskla, nechtělo se mi lítat po veterině, take el asi po půl dni.
Není tady
helena napsal(a):
Pokud tedy není drahouek nesvéprávnej.
Aby ses nedivila...
Znám naprosto svéprávnýho, zletilýho synka, kterej na "pouhý" nakrmení psa potřeboval několikero telefonátů s matkou... "kdy ho mám nakrmit?... co mu mám dát?... jo - a kde ta konzerva je?... vodu taky?..." a to vechno myslel smrtelně váně.
On je pro praktickej ivot naprosto nepouitelnej...
To není o nesvéprávnosti, ale o pohlaví. Taky mi jednou mladej na chalupu, kde máme vysavač, přestoe mi ho často uklízel a kde je čisté povlečení, přestoe je na stejném místě jako ručníky a ty si bere čisté běně.
Myslím si, e kdo nemá rád zvířata, nemá rád lidi.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Eva. napsal(a):
Wikina napsal(a):
Já to naprosto chápu.
A kdy volal, tak mi musel dopodrobna vyprávět co, kdo, komu, jak,.. kterému psu udělal a dal. No, a jsem si sama říkala, jestli je tohle jetě "normální".Jeí.
Já chci taky, ale ne invalidní, aby si to nahoře nevysvětlili jinak Ale dočkám se a za 13 let. Jestli nám do té doby jetě nepřidají.úchylně rád zvířata od tebe mi to zrovna sedí, ty mi připadá jako studený psí čumák, co ten vztah nemá k lidem, ani ke zvířatům.
Ďakujem ti, hovorkyňa...
Není tady
Eva. napsal(a):
Wikina napsal(a):
Já to naprosto chápu.
Evo, můj text byl psán nadneseně, spíe byl pro pobavení. e to pro tebe není - ok , to beru.
Ale co neberu je následující:
Pokud tedy chce hovořit váně - kritizovat někoho kdo má obavu o péči o kohokoliv, a nazve to dokonce "úchylná láska", tak by mě dokonce zajímalo, na cos ze svého curiculum vitae vzpomněla ?
A o chladném vztahu k lidem, ty Evo, prosím tě nepi, nechce-li na sebe moc upozorňovat.
Taky jsem mezi tvými řádky pochopila, e bys byla ráda- a hlídá kohokoliv a dělá cokoliv - dokonalá.
Tyhle tvé zlé výpady (jako třeba tento) sleduju na netu dlouho, nevím co tě k tomu vede, ale myslím, e láska to nebude....
Není tady