6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ronja napsal(a):
Jiní Morava, okolí Blanska, v podstatě kousek od Brna
Se vema nevím, aby nám mimina neseraly nějaký vzácný exempláře
Tam je poblí Jedovnice, vidĄ?
Tam to znám velmi dobře. Nádherný kraj.
Není tady
Jo, tam ej moc hezky. Ne, e bych to tam moc zanla, v Jedovnici jsem byla u toho krásného rybníka a okoukla jsem Rudcké propadání a větrný mlýn opodál. Taky jsem si vimla, jaké jsou tam krásné silnice.
A Boskovice poblí Blanska - to je moje stdeční záleitost. Tam jsem byla několikrát a moc se mi tam líbí.
Ronjo, dvakrát dvojčata - se dobrá. Skroro by stálo za pokus to pak zkusit i potřetí - jestli by to jako zase "vylo"
Není tady
Jé, holky, vy jste krajanky
Není tady
Judyna napsal(a):
Jo, tam ej moc hezky. Ne, e bych to tam moc zanla, v Jedovnici jsem byla u toho krásného rybníka a okoukla jsem Rudcké propadání a větrný mlýn opodál. Taky jsem si vimla, jaké jsou tam krásné silnice.
A Boskovice poblí Blanska - to je moje stdeční záleitost. Tam jsem byla několikrát a moc se mi tam líbí.
Ronjo, dvakrát dvojčata - se dobrá. Skroro by stálo za pokus to pak zkusit i potřetí - jestli by to jako zase "vylo"
Boskovice jsou krásný, máme to tam asi 8 km z naí mimi vsi Mám to městečko moc ráda, malý, přitom je tam vechno a lidi jsou nějací takový...milí!
S třetí várkou ani neertuj, já momentálně tvrdím, e jsem svou povinnost vůči populaci splnila a dalí mnoení po mě nikdo nemůe chtít
Není tady
Modroočka napsal(a):
helena napsal(a):
Ale e mám novou pánvičku, kterou sice nepotřebuju, ale mám z ní radost, to vás nikoho vůbec nezajímá
Modroočko, hlavně jestli je ikovná do ruky... některý dnení mejdy nevydrí ani dvě-tři rányTahle vydrí
napi značku a místo nákupu , u tam fičím
Upravil(a) aprill (16. 1. 2014 17:23)
Není tady
Modroočka napsal(a):
Já jsem se narodila v Kroměříi a kadé léto jsme jezdili do dovolenou do Jedovnice na chatu, take, Boskovice, Senetářov, Macocha, Rudice, Kojál (můj fantóm z dětství) a hlavně znám hospody - U veverek, a nebo tu Vaek a Eva nebo jak se jmenují. Autem to tam mám projetý a prochozený vechny turistické trasy. Vlastně tam jezdíváme dodnes...
Nedovedu si představit e bych tam víc jak rok nebyla....jen tam hodně stromů zničila ta vichřice, asi 3 roky zpět(?), ta zničila okolí chaty straně.
Není tady
V Rudici jsem nikdy nebyla, ale chci se tam jet podívat, na jaře, na ten větrný mlýn. Syn se tam jezdíval koupat s partou do lomu.
Není tady
aprill napsal(a):
Modroočka napsal(a):
helena napsal(a):
Ale e mám novou pánvičku, kterou sice nepotřebuju, ale mám z ní radost, to vás nikoho vůbec nezajímá
Modroočko, hlavně jestli je ikovná do ruky... některý dnení mejdy nevydrí ani dvě-tři rányTahle vydrí
napi značku a místo nákupu , u tam fičím
Provence ale do Blanska to má trochu dost z ruky
Ale vih má fakt dobrej, vydrí, roučko má dost bytelný
Upravil(a) Modroočka (17. 1. 2014 7:21)
Není tady
Ráno jsem byla v drogérce pro avivá,měli tam akční Silan, 2,8 litru za 129,-, paní u pultu mi říká: "Jestli máte nai klubovou kartičku, tak kdy si vezmete dva, máte oba za 160,-korun". Tak jsem vzala i tu druhou butelu a u pokladny jsem si vzala jetě dva litry jaru dohromady za 60,- Kč. Tak jsem akčně nakoupila a táhla to domů do kopce jako soumar.
Ale výrazně jsem uetřila místo 129,- kaček jsem tam nechala 320.- No není to krásný ....
A teď dovezli pračku,sotva si na skuhracím zaskuhrám, e čekám celej den, tak ji dovezli, asi jsem je přivolala
Není tady
Modroočka napsal(a):
Ráno jsem byla v drogérce pro avivá,měli tam akční Silan, 2,8 litru za 129,-, paní u pultu mi říká: "Jestli máte nai klubovou kartičku, tak kdy si vezmete dva, máte oba za 160,-korun". Tak jsem vzala i tu druhou butelu a u pokladny jsem si vzala jetě dva litry jaru dohromady za 60,- Kč. Tak jsem akčně nakoupila a táhla to domů do kopce jako soumar.
Ale výrazně jsem uetřila místo 129,- kaček jsem tam nechala 320.- No není to krásný ....
A teď dovezli pračku,sotva si na skuhracím zaskuhrám, e čekám celej den, tak ji dovezli, asi jsem je přivolala
No vidí, a to já etřím celej ivot, protoe avivá vůbec nepouívám! U jsem musela uetřit desetitisíce! Co já si za ty prachy pořídím?
Není tady
Čítačku...?
Není tady
Ivana napsal(a):
Modroočka napsal(a):
A teď dovezli pračku,sotva si na skuhracím zaskuhrám, e čekám celej den, tak ji dovezli, asi jsem je přivolalaNo vidí, a to já etřím celej ivot, protoe avivá vůbec nepouívám! U jsem musela uetřit desetitisíce! Co já si za ty prachy pořídím?
já pouívala avivá do nedávna, ne jsme si koupili suičku
Není tady
Těch skoro est litrů aviváe budu mít na hóóóóóóóóódně dlouho
Není tady
Ronjo, člověk by měl dělat to, v čem je dobrý popřípadě se stále zlepovat. Někdo umí i trojčata
Není tady
Modroočka napsal(a):
Neni to nahodou v Tete?
Není tady
eremuruss napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Neni to nahodou v Tete?
Není tady
helena napsal(a):
Modroočko, hlavně jestli je ikovná do ruky... některý dnení mejdy nevydrí ani dvě-tři rány
Není tady
Ronja napsal(a):
Judyna napsal(a):
Ronjo, dvakrát dvojčata - se dobrá. Skroro by stálo za pokus to pak zkusit i potřetí - jestli by to jako zase "vylo"Boskovice jsou krásný, máme to tam asi 8 km z naí mimi vsi Mám to městečko moc ráda, malý, přitom je tam vechno a lidi jsou nějací takový...milí!
S třetí várkou ani neertuj, já momentálně tvrdím, e jsem svou povinnost vůči populaci splnila a dalí mnoení po mě nikdo nemůe chtít
nikdo nemá povinnost rodit děti. na konec, svět je přelidněnej. i kdy tohle se čechů netýká.
Není tady
Wikina napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Já jsem se narodila v Kroměříi a kadé léto jsme jezdili do dovolenou do Jedovnice na chatu, take, Boskovice, Senetářov, Macocha, Rudice, Kojál (můj fantóm z dětství) a hlavně znám hospody - U veverek, a nebo tu Vaek a Eva nebo jak se jmenují. Autem to tam mám projetý a prochozený vechny turistické trasy. Vlastně tam jezdíváme dodnes...
Nedovedu si představit e bych tam víc jak rok nebyla....jen tam hodně stromů zničila ta vichřice, asi 3 roky zpět(?), ta zničila okolí chaty straně.
kroměří mám moc ráda. máme tam příbuzný a moc ráda tam jezdím a courám.
Není tady
Modroočka napsal(a):
přijde mi, e silan nevydrí dlouho vonět, pouívám raději lenor.
jinak jestli myslí tetu, tak já tam brala ten 8 kg ariel .. peru sice větinou pouze v persilu, ale ariel taky ujde.
Není tady
Judyna napsal(a):
Ronjo, člověk by měl dělat to, v čem je dobrý popřípadě se stále zlepovat. Někdo umí i trojčata
posledních x let u to dávno není o tom "umí", řekla bych, e větina vícečetných těhotenství je po umělém oplodnění, hormonální léčbě apod. věcech. to u nemá s přírodou jako takovou co dělat.
Není tady
Wikina napsal(a):
Modroočka napsal(a):
jéé, tak se tam někdy potkáme, zrovna minulý týden jsme byli v Jedovnicích u rybníka, do Senetářova chodím do kostela na Medkovy obrazy, má je i v jedovnickém kostele a v Kotvrdovicích, ke Kojálu jezdíme na houby
a Boskovice miluju taky....idovské město, synagogu,hřbitov.....a ten bazar-vetenictví....směr Prostějov
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Judyna napsal(a):
posledních x let u to dávno není o tom "umí", řekla bych, e větina vícečetných těhotenství je po umělém oplodnění, hormonální léčbě apod. věcech. to u nemá s přírodou jako takovou co dělat.
Pavli, vdy já si dělám srandu....
Není tady
Včera jsem nala poklad, za 20 Kč jsem si v bazaru koupila Maupassantovu kníku povídek "Neděle paříského měáka", nekecám, fakt za dvacet korun. Jetě za desetikačku álek na čaj, lehoučkej, z tenkýho porcelánu v barvě slonové kosti. Tam měli takových věcí. Je to bazar s nábytkem, ale mají tam i kníky a různou "vete".
Není tady
vera napsal(a):
jéé, tak se tam někdy potkáme, zrovna minulý týden jsme byli v Jedovnicích u rybníka, do Senetářova chodím do kostela na Medkovy obrazy, má je i v jedovnickém kostele a v Kotvrdovicích, ke Kojálu jezdíme na houby
a Boskovice miluju taky....idovské město, synagogu,hřbitov.....a ten bazar-vetenictví....směr Prostějov
Tak v Boskovicích znám cestu akorát ke pitálu, byla jsem tam s babčou a pak jsem tam vozila dědu.
Ale musím si tam udělat výlet, to idovský město mě moc zajímá,no a ten bazar samosebou taky, navíc tam prý je v areálu bývalýho Krasu skvělej sekáč
Není tady