6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Milé dámy,
jak by jste se tvářily na to, kdyby vás partner po 4 měsících vztahu poádal, zda by jste mu nela ručit na hypotéku na "nae společné" bydlení? Lépe řečeno - vlastníkem domu bude on, vy mu budete ručit a doufat, e se nic neposere, za odměnu tam samozřejmě budete moci bydlet, vdy spolu budete přeci navdy (dle jeho slov)
Já to vidím tak, e nemám ani nejmení chu nad něčím takovým uvaovat. Vztah je v plenkách a po světě běhá tolik lumpů...tak málo věřím lidem...Jemu jsem řekla, e něco takového udělat nechci, co ho dost popudilo - následovaly výčitky - e mu nevěřím, e to si o mě teda nemyslel, apod...teď dokonce, e promekal ivotní příleitost výhodné koupě, e u nikdy nic takového neseene, e lituje, e se mnou dal odradit od té koupě...
Mně je z toho smutno...ale cítím, e mě to natolik ranilo, e je konec - jsem tím absolutně zhnusená.
Není tady
Já bych se na to netvářila nijak. Ručit bych mu prostě nela a nejspí bych s ním u nebyla.
Není tady
jak zajímavě končí vztahy ... to je snad jetě horí ne u mně
Není tady
Můj bývalý přítel se taky natval, kdy jsem mu odmítla půjčit 80 tisíc na motorku, protoe to byla skvělá nabídka. Nakonec skončil s osobním bankrotem.
Není tady
Eva. napsal(a):
Můj bývalý přítel se taky natval, kdy jsem mu odmítla půjčit 80 tisíc na motorku, protoe to byla skvělá nabídka. Nakonec skončil s osobním bankrotem.
nemít ádné peníze, můe někdy i výhoda
Není tady
Grainne napsal(a):
Eva. napsal(a):
S tím nesouhlasím. A tamtoho vůbec nelituji, nebo jsem s ním byla jenom proto, e mi chyběl sex.
Kdy je člověk moudrý, peníze nejsou překákou.
Není tady
Berdo, to je ten tvůj soused, do kterého ses zakoukala?
Není tady
Ne ne...soused ne :-) to mě pak přelo...
Není tady
Mysli na sebe a nenech se uvrtat do takových věcí. Pročpak bys ten dům nevlastnila s ním na polovinu?
Není tady
Grainne napsal(a):
Eva. napsal(a):
peniaze mat je velmi dobre, len nemusi o nich kazdy vediet
Není tady
No taky nevím...to ví, e jsem mu to navrhla...e jestli do toho jdeme společně, tak e budeme vlastnit kadý půlku a stejně tak i na půl hradit hypotéku....to se mu vůbec nelíbilo, e prý to stejně celé za 2 roky splatí, e to nehodlá platit 20 let, e jen potřebujete vypomoci teď, aby to rychle koupil....
Není tady
Berda, do toho bych za těchhle podmínek nela. Jsou různí vykukové.
Není tady
Jedine pokud by bylo vse na pul ...
Není tady
Nikdy, to ze za 4 mesice po seznameni udela takovou nabidku....to je hodne silny....tim ze mu budes rucit, znamena, ze penize na barak budou chtit po tobe, ze?
Ja bych se s nim na miste rozesla.
Není tady
Berdo, já bych do toho rovně nela a takový přítel by u mě díky svým poadavkům dokonale "ztratil tvář". Vdy ten chlap se Tě snaí díky manipulacím a psychickéjmu nátlaku dostat do naprosto nevýhodné situace, která by Tě velmi pravděpodobně mohla finančně zruinovat!!! Sluný a čestný člověk by Ti navrhl rovnocenné podmínky, přinejmením spoluvlastnictví domu plus sňatek ale tohleto mi zavání prachobyčejnou vyčuraností - chtít po přítelkyni po čtyřměsíční známosti převzít takový velký finanční závazek a nenabídnout jí za to zhola nic
Ber to tak, e se z prince vyklubal prachobyčejný abák, buď ráda, e se ten chlap odkopal poměrně brzy po čtyřměsíční známosti a raději to ukonči ...
Není tady
berdo nenech se do toho uvrtat, je to naprostá ílenost a on je hodně drzí, chtít něco takového. Zjevně mu si lhostejná
Není tady
Ani omylem.
Není tady
Berda napsal(a):
No taky nevím...to ví, e jsem mu to navrhla...e jestli do toho jdeme společně, tak e budeme vlastnit kadý půlku a stejně tak i na půl hradit hypotéku....to se mu vůbec nelíbilo, e prý to stejně celé za 2 roky splatí, e to nehodlá platit 20 let, e jen potřebujete vypomoci teď, aby to rychle koupil....
udělalas férový, čistý a logický návrh. A udělalas dobře. e to nepřijal, s tímto odůvodněním, je tedy divné. Nehledě k tomu, e pokud potřebuje ručitele, tak zřejmě dostatek financí nemá (ani výi příjmu), přičem ale chce doplatit hypo do 2 let!?
Není tady
Jsi ikovná, e ses nenechala zmanipulovat a ukvílet!
Není tady
No, chlapec se odkopal včas. Jak je vidět - vechno zlé je k něčemu dobré...
Není tady