6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky maminky nedávno sem se přistěhovala do Ostravy(centrum), nikoho tu neznám , mám 5 letou dceru a hledám kamarádky s přibližně stejně starým dítětem. Ale když to bude jinak, vůbec nevadí...na společně procházky aktivity s dětmi i bez:)Jestli taky hledáš kamarádku tak se mi ozvi
Není tady
Ahoj chodím na kurz masáží potrebujem trénovať hmaty na masáže ale nemám na kom keby mal niekto záujem prosím dajte mi vediet že by ste mali záujem o masáž, moc by mi to pomohlo. masaz0101.@seznam.cz tel:775230013 Ostrava - Dubina
Není tady
babysssb napsal(a):
Ahojky maminky nedávno sem se přistěhovala do Ostravy(centrum), nikoho tu neznám , mám 5 letou dceru a hledám kamarádky s přibližně stejně starým dítětem. Ale když to bude jinak, vůbec nevadí...na společně procházky aktivity s dětmi i bez:)Jestli taky hledáš kamarádku tak se mi ozvi
Já jsem se právě z centra přestěhovala do Zábřehu a taky tady nikoho neznám. Do centra se občas stavím.
Máš zájem se někdy sejít?
Není tady
Ahoj, ja jsem z Ostravy, sice mam dve mensi deti,ale taky hledam kamarádku třeba na hriste nebo jezdim na kole, bruslim, a tak,nebo třeba jen na pokec nekde na kafi.
Není tady
Ahoj z jaké části Ostravy jsi? co takhle zajít někam na kafe a pokecat
Není tady