Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 6. 1. 2014 7:06

jalina
Zablokovaný

Banda posahanych bab

Valim oci ,co prispevek ,to jedovatost  ,rypnuti si .Neni to snad ani mozny ,s takovyma zlyma zenskyma ,jako chodi tu na Babinet jsem se jeste nesetkala.Strefujete se do sebe jako totalni slepice .Jit si tady pro radu ,je jako jit si pro smycku.Nekdo prijde s problemem a kazda mate na starost jen jak ublizit.Jste mile damy na zvraceni.

Není tady

#2 6. 1. 2014 8:20

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Re: Banda posahanych bab

Jalino,
tenhle příspěvek se asi nehodí na psychologické, spíš na pavlač. Nicméně je dobře, že to říkáš, protože svět je jako zrcadlo, ve kterém se odrážíš ty sama. Takže teď mᚠšanci své nenáviděné vlastnosti přijmout. A se daří smile

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#3 6. 1. 2014 14:23

vera
♥♥♥♥♥♥-

jalina napsal(a):

Valim oci ,co prispevek ,to jedovatost  ,rypnuti si .Neni to snad ani mozny ,s takovyma zlyma zenskyma ,jako chodi tu na Babinet jsem se jeste nesetkala.Strefujete se do sebe jako totalni slepice .Jit si tady pro radu ,je jako jit si pro smycku.Nekdo prijde s problemem a kazda mate na starost jen jak ublizit.Jste mile damy na zvraceni.

hm....taky přeji, a se Ti jalino daří
musíš to mít v životě těžké

Není tady

#4 12. 2. 2014 10:49

sidala
♥♥-----

A co ti vadí? Že ti tady nikdo správně a funkčně neporadil, jak sbalit chlapa s prachama, jak k prachům přijít atd??? No, chápu, tolik důležitých vláken tady a uspěch  nikde.
Jistě, tak jedině se poznaj zlý lidi wink

PS: Na zvracení si vezmi kinedril cool

Není tady

#5 12. 2. 2014 11:42

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

jalina napsal(a):

Jste mile damy na zvraceni.

A ty na ban, fešando roll
Co sis představovala? Že tě tu někdo pozve na ples miliardářů, případně ti přenechá vlastního Babiše? lol

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#6 12. 2. 2014 11:48

helena
♥♥♥♥♥♥♥

případně ti přenechá vlastního Babiše
Mňo... někteří by si ji sakra zasloužili... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
A jinejm bych ji i přála http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.pnghttp://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.pnghttp://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#7 12. 2. 2014 13:19

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jééé, banda posahaných bab, to je konečně normální společnost pro mne smile

Je naprosto normální, že když někoho sfi.sky bolej zuby, je mu na zvracení permanentně natož z každého, kdo ho pošle k zubaři stolt
Spíš by chtěl čáry máry fuk, zázračnou tabletku, po které bolest hned přejde stolt

Tihle magoři, co neustále dokola melou svou a nejsou schopni za svého kolotoče slézt, mají můj obdiv.
Fakt.
Ta výdrž!
Nevidět, neslyšet, necítit, jen se pořád točit v tom stejném kruhu...
Týýýýý jo, kdyby tak tu energii investovali do své vlastní proměny, to by bylo... supéééér stolt

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#8 12. 2. 2014 14:40

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

jalina napsal(a):

Jalino, nezlob se na mě, ale Tys tady nikdy žádný zásadní problém neřešila. Tvoje problémy se tady neustále točily okolo toho, jak sbalit chlapa, pokud možno s pořádnými penězi, čemuž se můžu jenom útrpně ušklíbnout. Kdyby sis sem přišla o radu, jak se seznámit se slušným a pracovitým člověkem, který by bylo oporou Tobě a dobrým otcem Tvým dětem, zcela určitě by se Ti nikdo nevysmál, ale když jednoduchá ženská středního věku po dvou dětech hledá výhradně pracháče, který by ji zasypával penězi, vzbuzuje to pouze pobavení a údiv nad tak strašlivým nedostatkem soudnosti lol

A možná to sem nepatří, ale na zvracení bylo z Tebe spíš mně - to ve chvíli, jak jsi sem psala o svém podnapilém manželovi na hasičském bále, kterému se ve společnosti stala nehoda s únikem stolice. Pokud se něco takového stane, tak si slušný člověk nechává takové věci pro sebe a slušné vychování mu nedovolí, aby podobné příhody o partnerovi kdekoliv veřejně publikoval. Ono to ani tolik nevypovídá o manželovi-opilci, jako to vypovídá leccos o Tobě, jalino ... usch

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#9 12. 2. 2014 18:57

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

případně ti přenechá vlastního Babiše
Mňo... někteří by si ji sakra zasloužili... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
A jinejm bych ji i přála http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.pnghttp://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.pnghttp://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

Pravda.......škoda, že takového neznám - ale kamarád chodil do školy s Tykačem, že bych zkusila polanařit? coollol

Není tady

#10 12. 2. 2014 19:24

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Holky, Babiše ani Tykače neebrááát, nebo se z toho zblázníte stolt

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#11 12. 2. 2014 20:21

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Holky, Babiše ani Tykače neebrááát, nebo se z toho zblázníte
My ne... po těch (nebo jim finančně podobnejch) touží jiná... lol

Upravil(a) helena (12. 2. 2014 20:21)

Není tady

#12 12. 2. 2014 20:30

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Pandorraa napsal(a):

Já jsem spokojená se svým "chudým" ženichem.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#13 12. 2. 2014 21:08

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Kiara napsal(a):

jalina napsal(a):

Jalino, nezlob se na mě, ale Tys tady nikdy žádný zásadní problém neřešila. Tvoje problémy se tady neustále točily okolo toho, jak sbalit chlapa, pokud možno s pořádnými penězi, čemuž se můžu jenom útrpně ušklíbnout. Kdyby sis sem přišla o radu, jak se seznámit se slušným a pracovitým člověkem, který by bylo oporou Tobě a dobrým otcem Tvým dětem, zcela určitě by se Ti nikdo nevysmál, ale když jednoduchá ženská středního věku po dvou dětech hledá výhradně pracháče, který by ji zasypával penězi, vzbuzuje to pouze pobavení a údiv nad tak strašlivým nedostatkem soudnosti lol

A možná to sem nepatří, ale na zvracení bylo z Tebe spíš mně - to ve chvíli, jak jsi sem psala o svém podnapilém manželovi na hasičském bále, kterému se ve společnosti stala nehoda s únikem stolice. Pokud se něco takového stane, tak si slušný člověk nechává takové věci pro sebe a slušné vychování mu nedovolí, aby podobné příhody o partnerovi kdekoliv veřejně publikoval. Ono to ani tolik nevypovídá o manželovi-opilci, jako to vypovídá leccos o Tobě, jalino ... usch

chlapa výhradně s velkými prachama vissla  jinak nebere

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#14 12. 2. 2014 21:33

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Pandorraa napsal(a):

O Tykačovi jsem slyšela - jéje! Ani za zlatý prase......ale Jalině by se třeba hodil lol

Není tady

#15 1. 3. 2014 10:13

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Banda posahanych bab
- Neni tak docela pravda, nektere jsou docela v pohode tongue

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#16 1. 3. 2014 10:41

helena
♥♥♥♥♥♥♥

nektere jsou docela v pohode
To se ti jen zdá, morfíku... pšt, nikomu to neříkej - my se střídáme... http://fora.babinet.cz/img/smilies/gloria.gif

Není tady

#17 1. 3. 2014 10:56

Dorka
Zablokovaný
Místo: HK

Ja mu verim stolt ..., uz dlouho... kapitulation
A verim aj tomu, ze "posahanych" je tu minimum... rock

Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl...
... ještě jsem nezmoudřel, a už zas blbnu...

Není tady

#18 1. 3. 2014 11:19

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Lepší být pošahaná než úplně vypatlaná

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#19 1. 3. 2014 11:24

Dorka
Zablokovaný

Modroočka napsal(a):

Lepší být pošahaná než úplně vypatlaná

Tusim ji dali trvalej ban, nastesti... i kdyz tongue ..., nekdy dokazala diskusi docela "opeprit"... reta , stejne jako ta predchozi, kurna, uz si ani neumim vzpomenout, jake mela nicky... Jo, Rozmarila to byla, a pak jeste s jinyma nickama... skurt

Není tady

#20 1. 3. 2014 13:16

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

morpheus napsal(a):

Banda posahanych bab

Rátajú sa aj "ošahané"? wink

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#21 1. 3. 2014 13:36

Dorka
Zablokovaný

Selima napsal(a):

morpheus napsal(a):

Banda posahanych bab

Rátajú sa aj "ošahané"? wink

tummenuppgodlike Ano, hm, aspon u Morpha ano... kapitulation

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí