18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Valim oci ,co prispevek ,to jedovatost ,rypnuti si .Neni to snad ani mozny ,s takovyma zlyma zenskyma ,jako chodi tu na Babinet jsem se jeste nesetkala.Strefujete se do sebe jako totalni slepice .Jit si tady pro radu ,je jako jit si pro smycku.Nekdo prijde s problemem a kazda mate na starost jen jak ublizit.Jste mile damy na zvraceni.
Není tady
Jalino,
tenhle příspěvek se asi nehodí na psychologické, spí na pavlač. Nicméně je dobře, e to říká, protoe svět je jako zrcadlo, ve kterém se odráí ty sama. Take teď má anci své nenáviděné vlastnosti přijmout. A se daří
Není tady
jalina napsal(a):
Valim oci ,co prispevek ,to jedovatost ,rypnuti si .Neni to snad ani mozny ,s takovyma zlyma zenskyma ,jako chodi tu na Babinet jsem se jeste nesetkala.Strefujete se do sebe jako totalni slepice .Jit si tady pro radu ,je jako jit si pro smycku.Nekdo prijde s problemem a kazda mate na starost jen jak ublizit.Jste mile damy na zvraceni.
hm....taky přeji, a se Ti jalino daří
musí to mít v ivotě těké
Není tady
A co ti vadí? e ti tady nikdo správně a funkčně neporadil, jak sbalit chlapa s prachama, jak k prachům přijít atd??? No, chápu, tolik důleitých vláken tady a uspěch nikde.
Jistě, tak jedině se poznaj zlý lidi
PS: Na zvracení si vezmi kinedril
Není tady
jalina napsal(a):
Jste mile damy na zvraceni.
A ty na ban, feando
Co sis představovala? e tě tu někdo pozve na ples miliardářů, případně ti přenechá vlastního Babie?
Není tady
případně ti přenechá vlastního Babie
Mňo... někteří by si ji sakra zaslouili...
A jinejm bych ji i přála
Není tady
Jééé, banda posahaných bab, to je konečně normální společnost pro mne
Je naprosto normální, e kdy někoho sfi.sky bolej zuby, je mu na zvracení permanentně nato z kadého, kdo ho pole k zubaři
Spí by chtěl čáry máry fuk, zázračnou tabletku, po které bolest hned přejde
Tihle magoři, co neustále dokola melou svou a nejsou schopni za svého kolotoče slézt, mají můj obdiv.
Fakt.
Ta výdr!
Nevidět, neslyet, necítit, jen se pořád točit v tom stejném kruhu...
Týýýýý jo, kdyby tak tu energii investovali do své vlastní proměny, to by bylo... supéééér
Není tady
jalina napsal(a):
Jalino, nezlob se na mě, ale Tys tady nikdy ádný zásadní problém neřeila. Tvoje problémy se tady neustále točily okolo toho, jak sbalit chlapa, pokud mono s pořádnými penězi, čemu se můu jenom útrpně uklíbnout. Kdyby sis sem přila o radu, jak se seznámit se sluným a pracovitým člověkem, který by bylo oporou Tobě a dobrým otcem Tvým dětem, zcela určitě by se Ti nikdo nevysmál, ale kdy jednoduchá enská středního věku po dvou dětech hledá výhradně pracháče, který by ji zasypával penězi, vzbuzuje to pouze pobavení a údiv nad tak stralivým nedostatkem soudnosti
A moná to sem nepatří, ale na zvracení bylo z Tebe spí mně - to ve chvíli, jak jsi sem psala o svém podnapilém manelovi na hasičském bále, kterému se ve společnosti stala nehoda s únikem stolice. Pokud se něco takového stane, tak si sluný člověk nechává takové věci pro sebe a sluné vychování mu nedovolí, aby podobné příhody o partnerovi kdekoliv veřejně publikoval. Ono to ani tolik nevypovídá o manelovi-opilci, jako to vypovídá leccos o Tobě, jalino ...
Není tady
helena napsal(a):
případně ti přenechá vlastního Babie
Mňo... někteří by si ji sakra zaslouili... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
A jinejm bych ji i přála http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.pnghttp://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.pnghttp://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Pravda.......koda, e takového neznám - ale kamarád chodil do koly s Tykačem, e bych zkusila polanařit?
Není tady
Holky, Babie ani Tykače neebrááát, nebo se z toho zblázníte
My ne... po těch (nebo jim finančně podobnejch) touí jiná...
Upravil(a) helena (12. 2. 2014 20:21)
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Já jsem spokojená se svým "chudým" enichem.
Není tady
Kiara napsal(a):
jalina napsal(a):
Jalino, nezlob se na mě, ale Tys tady nikdy ádný zásadní problém neřeila. Tvoje problémy se tady neustále točily okolo toho, jak sbalit chlapa, pokud mono s pořádnými penězi, čemu se můu jenom útrpně uklíbnout. Kdyby sis sem přila o radu, jak se seznámit se sluným a pracovitým člověkem, který by bylo oporou Tobě a dobrým otcem Tvým dětem, zcela určitě by se Ti nikdo nevysmál, ale kdy jednoduchá enská středního věku po dvou dětech hledá výhradně pracháče, který by ji zasypával penězi, vzbuzuje to pouze pobavení a údiv nad tak stralivým nedostatkem soudnosti
A moná to sem nepatří, ale na zvracení bylo z Tebe spí mně - to ve chvíli, jak jsi sem psala o svém podnapilém manelovi na hasičském bále, kterému se ve společnosti stala nehoda s únikem stolice. Pokud se něco takového stane, tak si sluný člověk nechává takové věci pro sebe a sluné vychování mu nedovolí, aby podobné příhody o partnerovi kdekoliv veřejně publikoval. Ono to ani tolik nevypovídá o manelovi-opilci, jako to vypovídá leccos o Tobě, jalino ...
chlapa výhradně s velkými prachama jinak nebere
Není tady
Pandorraa napsal(a):
O Tykačovi jsem slyela - jéje! Ani za zlatý prase......ale Jalině by se třeba hodil
Není tady
Banda posahanych bab
- Neni tak docela pravda, nektere jsou docela v pohode
Není tady
nektere jsou docela v pohode
To se ti jen zdá, morfíku... pt, nikomu to neříkej - my se střídáme...
Není tady
Ja mu verim ..., uz dlouho...
A verim aj tomu, ze "posahanych" je tu minimum...
Není tady
Lepí být poahaná ne úplně vypatlaná
Není tady
Modroočka napsal(a):
Lepí být poahaná ne úplně vypatlaná
Tusim ji dali trvalej ban, nastesti... i kdyz ..., nekdy dokazala diskusi docela "opeprit"... , stejne jako ta predchozi, kurna, uz si ani neumim vzpomenout, jake mela nicky... Jo, Rozmarila to byla, a pak jeste s jinyma nickama...
Není tady
morpheus napsal(a):
Banda posahanych bab
- Neni tak docela pravda, nektere jsou docela v pohode
Rátajú sa aj "oahané"?
Není tady
Selima napsal(a):
morpheus napsal(a):
Banda posahanych bab
- Neni tak docela pravda, nektere jsou docela v pohodeRátajú sa aj "oahané"?
Ano, hm, aspon u Morpha ano...
Není tady