Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 4. 1. 2014 13:34

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Sex v těhotenství

JuliePraha napsal(a):

Vonwald napsal(a):

Jak to vim?S jeji malou dcerou jsme si chteli pustit film na dvd a mezi temi disky byl notysek,ktery vypadl.Mala si ho chtela vzit na malovani,tak jsem v nem zalistoval jestli je prazdny.No a nohuzel to byl ocislovany seznam krestnich jmen vzdy s poznamkou(dobry,nic moc,fuj,super,ma ho...).Ja byl bez komentare na 118 a 33 miste :-).

a co ta itelektualni stranka tve vyvolene, ty poznamky o tom moc nevypovidaji ...
ma alespon zakladku? jako dobre, jmena a pocet, ale neco jako FUJ, ma ho ... atd. atp....

základku ? vzdělání o tomhle zase toliík nevypovídá. znám spoustu lidí hovad, co mají vysokou.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#52 4. 1. 2014 13:34

Vonwald
♥♥♥----

Fungovalo to v pohode cca 13 mesicu...Chapu samozrejme,ze me vsechny mate za naivu a trubce,co naletel svym zpusobem zlatokopce,ale nikdy se ani v naznaku takovym zpusobem neprojevila!Takze opravdu diky za shrnuti toho,co jsem udelal blbe ja a co ona,se spoustou veci souhlasim...Ale byl bych opravdu vdecny za Vase nazory na tu SOUCASNOST a prognozu do budoucna :-).

Není tady

#53 4. 1. 2014 13:35

JuliePraha
♥♥♥♥♥--

PPavlaa napsal(a):

JuliePraha napsal(a):

Vonwald napsal(a):

Jak to vim?S jeji malou dcerou jsme si chteli pustit film na dvd a mezi temi disky byl notysek,ktery vypadl.Mala si ho chtela vzit na malovani,tak jsem v nem zalistoval jestli je prazdny.No a nohuzel to byl ocislovany seznam krestnich jmen vzdy s poznamkou(dobry,nic moc,fuj,super,ma ho...).Ja byl bez komentare na 118 a 33 miste :-).

a co ta itelektualni stranka tve vyvolene, ty poznamky o tom moc nevypovidaji ...
ma alespon zakladku? jako dobre, jmena a pocet, ale neco jako FUJ, ma ho ... atd. atp....

základku ? vzdělání o tomhle zase toliík nevypovídá. znám spoustu lidí hovad, co mají vysokou.

mas pravdu, spis jsem myslela intelektualni stranku, nebo nevim jak to spravne pojmenovat ... :]

Není tady

#54 4. 1. 2014 13:36

JuliePraha
♥♥♥♥♥--

PPavlaa napsal(a):

Vonwald napsal(a):

JuliePraha: pises,ze v tehotenstvi jsi nikdy necitila odpor,nebo"vubec nic",ale shodujete se,ze kazda to mate jinak...Tak me zajimalo,jestli to treba nektera z Vas mela podobne a pak se to srovnalo,nebo je to naprosty nesmysl a jeji vymluva?Proste bych byl vuci ni nerad nespravedlivy.

o jedné vím, co se ji v těhotenství asi hnusil sex a neměla ho celou dobu těhotenství. může ale taky nemusí to být případ té tvojí.

ale pan pise i "o pusu vydrzi s evidentne maximalnim se sebezaprenim""

Není tady

#55 4. 1. 2014 13:40

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

JuliePraha napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Vonwald napsal(a):

JuliePraha: pises,ze v tehotenstvi jsi nikdy necitila odpor,nebo"vubec nic",ale shodujete se,ze kazda to mate jinak...Tak me zajimalo,jestli to treba nektera z Vas mela podobne a pak se to srovnalo,nebo je to naprosty nesmysl a jeji vymluva?Proste bych byl vuci ni nerad nespravedlivy.

o jedné vím, co se ji v těhotenství asi hnusil sex a neměla ho celou dobu těhotenství. může ale taky nemusí to být případ té tvojí.

ale pan pise i "o pusu vydrzi s evidentne maximalnim se sebezaprenim""

no jo, julie .. tohle je těžký .. kolikrát slyším si stěžovat ženský, že je ten jejich vytočí, jen ho uvidí a pak je zase všechno ok. tam jsou to sice dlouhodobý vztahy, ale lidi jsou prostě různí.
já to paní taky moc nežeru a myslím si, že kecá, ale třeba ne, že jo, možný je všechno.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#56 4. 1. 2014 13:40

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Vonwald napsal(a):

Fungovalo to v pohode cca 13 mesicu...Chapu samozrejme,ze me vsechny mate za naivu a trubce,co naletel svym zpusobem zlatokopce,ale nikdy se ani v naznaku takovym zpusobem neprojevila!Takze opravdu diky za shrnuti toho,co jsem udelal blbe ja a co ona,se spoustou veci souhlasim...Ale byl bych opravdu vdecny za Vase nazory na tu SOUCASNOST a prognozu do budoucna :-).

Ty nevidíš ty názory a progózu? Je jich tady spousta.
Tak ještě jednou po lopatě. Utíkej od ní pryč co nejrychleji. A své děťátko si buď vem do své péče, anebo se s ním alespoň co nejčastěji vídej, až se narodí. Myslím si, že budeš trpce litovat, jestli se s ní do toho předpokládám tebou koupeného domu nastěhuješ. Je to dostatečně srozumitelné?

Proč tajíš její věk?

Upravil(a) Eva. (4. 1. 2014 13:40)

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#57 4. 1. 2014 13:41

Vonwald
♥♥♥----

Nezajem o sex chapu,urcite je mozne,ze hormony zpusobi i odpor k nemu.Ale z pohledu chlapa,kdyz odpor k sexu,tak nema potrebu ani masturbovat :-).

Není tady

#58 4. 1. 2014 13:41

JuliePraha
♥♥♥♥♥--

Vonwald napsal(a):

muj nazor jsem jiz napsala, nic takoveho v tehu se mi nestalo, pochopim tu nechut k sexu, ale to ze k tobe citi odpor, to je uplne jina vec ... a pak ty kecy okolo toho, jak se musis snazit, aby se ta laska casem vratila ...
prognoza: tu vi jen pan Buh, stat se muze vsechno

Není tady

#59 4. 1. 2014 13:43

Vonwald
♥♥♥----

Jeji vek netajim,jen reguji na hodne prispevku :-). Je ji 30 let.

Není tady

#60 4. 1. 2014 13:46

JuliePraha
♥♥♥♥♥--

Vonwald napsal(a):

uff smile bala jsem se ze ji bude o 10 min :]
muzu prakticky dotaz? je barak alespon napsany na tebe?

Není tady

#61 4. 1. 2014 13:48

Vonwald
♥♥♥----

Jiste,dum jsem koupil a po zkusenosti s byvalou,na kterou jsem psal vsechno(v podnikani se muze stat cokoli :-D)a po rozvodu odesel oskubany uz to nikdy neudelam :-).

Není tady

#62 4. 1. 2014 13:49

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Vonwald napsal(a):

mno, možná, že už ji nepřitahuje chlap pomalu o generaci starší, ale úplně jiné věci.

Upravil(a) PPavlaa (4. 1. 2014 13:51)

Není tady

#63 4. 1. 2014 13:51

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Vonwald napsal(a):

Jiste,dum jsem koupil a po zkusenosti s byvalou,na kterou jsem psal vsechno(v podnikani se muze stat cokoli :-D)a po rozvodu odesel oskubany uz to nikdy neudelam :-).

aha, takže se jen budeš snažit a dělat první poslední, aby sis občas zasloužil sex ?

Není tady

#64 4. 1. 2014 13:52

JuliePraha
♥♥♥♥♥--

Vonwald napsal(a):

smile
tak pak uz nezbyva nic jineho, nez pockat na porod, pak 6 nedel se nesmi nic a pak uvidis, zda to bylo tim tehu, nebo se pani bude muset odstehovat ...

Není tady

#65 4. 1. 2014 13:55

Vonwald
♥♥♥----

Jeste me napadla jedna vsuvka.Myslim,ze kdyby to byla zlatokopka,tak tim spis bych cekal,ze se alespon obcas premuze,aby neriskovala,ze pujdu jinam?

Není tady

#66 4. 1. 2014 13:57

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

JuliePraha napsal(a):

Vonwald napsal(a):

smile
tak pak uz nezbyva nic jineho, nez pockat na porod, pak 6 nedel se nesmi nic a pak uvidis, zda to bylo tim tehu, nebo se pani bude muset odstehovat ...

ale pak nemusí mít opět chuť na sex, nebo bude unavená.

Není tady

#67 4. 1. 2014 13:58

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Vonwald napsal(a):

47 a 30. Zachránce a Zlatokopka. Chápu, že hodně chlapům tohle jejich ego polechtá. Ale tohle je drahé polechtání. A nemyslím tím materiálně drahé.

Není tady

#68 4. 1. 2014 13:59

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Vonwald napsal(a):

Jeste me napadla jedna vsuvka.Myslim,ze kdyby to byla zlatokopka,tak tim spis bych cekal,ze se alespon obcas premuze,aby neriskovala,ze pujdu jinam?

i kdybys šel, no a co ? vyživovací povinnost budeš mít k jejímu dítěti, co s tím má co dělat, že si vrzneš jinde ?

Není tady

#69 4. 1. 2014 14:00

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Eva. napsal(a):

Vonwald napsal(a):

47 a 30. Zachránce a Zlatokopka. Chápu, že hodně chlapům tohle jejich ego polechtá. Ale tohle je drahé polechtání. A nemyslím tím materiálně drahé.

dobře těm chlapům tak !!!

Není tady

#70 4. 1. 2014 14:02

Vonwald
♥♥♥----

Samozrejme ji muze pritahovat neco jineho,nez o generaci starsi chlap,ale kazda zlatokopka a vubec zenska prece vi,ze pokud bude partnerovi odpirat sex,vetsinou to brzy skonci,at uz rozchodem,nebo neverou.Jen mimochodem,aniz bych chtel pusobit neskromne,tak podle nazoru lidi kolem sebe vypadam max na 40 a sex mi i v mem veku necini naproste potize i nekolikrat denne :-).To jen k tomu generacnimu rozdilu.

Není tady

#71 4. 1. 2014 14:07

Vonwald
♥♥♥----

No jo,ale kdyz si "vrznu jinde",budu to hovado a dobytek,ktery kvuli necemu tak nepodstatnemu,jako je sex,znicil vztah...

Není tady

#72 4. 1. 2014 14:10

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

no ono spousta chlapů, kterým táhne na padesát si ráda fandí, jak na svůj věk vypadá dobře, jak jsou vlastně děsně mladí. sorry, tohle fakt neposoudíme z tvýho psaní, jestli to tak je, za to chlapů v tým věku, co si pořád myslí, jací jsou borci a ono kulový, je všude habakůk.
jinak - kdyby mi šlo jen o to, aby se o mně a moje děti postaral chlap, o kterýho bych nestála, bylo by mi úplně šumák, jestli mě podvádí. hlavně, že se budu mít dobře, ne ?

Není tady

#73 4. 1. 2014 14:13

Vonwald
♥♥♥----

To je samozrejme logicke,ale v nasem pripade je to tak,ze mi naprosto jednoznacne sdelila,ze pokud si"vrznu"jinde,okamzite se mnou konci a radeji bude s detmi sama,nez s kurevnikem!

Není tady

#74 4. 1. 2014 14:14

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Vonwald napsal(a):

No jo,ale kdyz si "vrznu jinde",budu to hovado a dobytek,ktery kvuli necemu tak nepodstatnemu,jako je sex,znicil vztah...

O takovýhle "vztah" bych nestála. Tohle podle mě vztah není.

Není tady

#75 4. 1. 2014 14:15

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Vonwald napsal(a):

Dokonce se me snazila presvedcovat o tom,ze kdyz pomine"pocatecni zamilovanost",tak teprve potom,postupne prijde laska,kterou si chlap musi zaslouzit svym chovanim a tim,jak se postara o rodinu.Takze pry mam pravo si stezovat az tehdy,kdyz se budu vzorne se vsim vsudy starat a ona me presto bude nadale odmitat...

Myslim, ze nejaky barak a stehovani by sis mel honem rozmyslet .. pokud je jeste cas ,. Jak se muze pani s dvema detmi prihodit neplanovane tehotenstvi ? Asi si skocil nekomu na spek sad

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí