29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
jéj, tak to se omlouvám, já myslela, že když i průměrný muž ví, kolik a jak staré má děti, tak náš pan dokonalý se v tom plácat nebude :-)))
Není tady
Pán udělá dvacet čísel za noc
Pokud zvládá sčítaní do dvaceti, tak by si mohl pamatovat "kolik má dětí"
Neznalost údaje "jak jsou staré" bych mu prominula, páč to se každej rok mění...
Není tady
Eva. napsal(a):
Grainne napsal(a):
asi jak která .... některá by ráda rozhodně o dost častěji než stejně starý partner .... desetiletý rozdíl by to mohl slušně srovnat ... ale to se, bohužel moc nenosí
Grainne, nepiš nesmysly. U TEBE se to nenosí. Nebo ty, ve tvém věku, dáš na to, co by řekli lidi?
Proč?
co by řekli lidi je mi ukradený .... spíše si myslím , že to tak je v lidech nastaveno a málokdy může takový vztah vyjít . Je to jen na dobu určitou a je potřeba to tak brát .
Není tady
modrovous napsal(a):
Když ty jsi Pavlo moc náročná. Pán udělá dvacet čísel za noc a ty bys po něm ještě chtěla, aby si pamatoval, kolik má
kde dětí a jak jsou staré.
Moment moment, Vonwald tu psal o 18 "cislech" (moc se mi libi ten nazev ) za noc, dneska je to o neco mene. A to cely den pracuje, vecer se stara o deti i v noci nekdy.....
Není tady
Grainne napsal(a):
co by řekli lidi je mi ukradený .... spíše si myslím , že to tak je v lidech nastaveno a málokdy může takový vztah vyjít . Je to jen na dobu určitou a je potřeba to tak brát .
Když si to tak nastavíš, tak to tak je.
Btw ty znáš nějaký druh vztahu, kde máš zaručeno, že bude trvat do smrti?
Já takový mezi mužem a ženou jako partnery neznám. Trvanlivost vztahu není ve věku partnerů. Sama už přece máš takovou zkušenost.
Není tady
Eva. napsal(a):
Grainne napsal(a):
Když si to tak nastavíš, tak to tak je.
Btw ty znáš nějaký druh vztahu, kde máš zaručeno, že bude trvat do smrti?
Já takový mezi mužem a ženou jako partnery neznám. Trvanlivost vztahu není ve věku partnerů. Sama už přece máš takovou zkušenost.
jj, to je pravda .... neřešit
Není tady
Vonwald napsal(a):
Predevsim bych zenskou nad 30 nechtel ja...
poslala jsem ti SZ ... jen tak pro pobaveni
Není tady
divím se ti, že máš chuť se soukromě - jen tak pro pobavení- bavit s někým, kdo si myslí, jakej je s 50toku na krku borec, ale ženský v jeho věku - co v jeho věku, už ty po třicítce, považuje za starý baby a po čtyřicítce i smrdí
Není tady
PPavlaa napsal(a):
divím se ti, že máš chuť se soukromě - jen tak pro pobavení- bavit s někým, kdo si myslí, jakej je s 50toku na krku borec, ale ženský v jeho věku - co v jeho věku, už ty po třicítce, považuje za starý baby a po čtyřicítce i smrdí
prave jsem mu poslala neco k tematu
Není tady
Grainne, tak hodně se tě dotklo, co psal o starších ženách?
Není tady
Eva. napsal(a):
no fakt je, ze jsem chvili uvazovala , jestli memu aktualnimu priteli taky smrdim , ale dle jeho projevu mi to nejak nepripada ... myslim, ze kdyz funguje chemie , tak si ti dva spise voni nezavisle na veku
Není tady
Grainne napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
tak jsi to mohla dát i sem, ať se taky zasmějeme.
Není tady
Grainne napsal(a):
Eva. napsal(a):
no fakt je, ze jsem chvili uvazovala , jestli memu aktualnimu priteli taky smrdim , ale dle jeho projevu mi to nejak nepripada ... myslim, ze kdyz funguje chemie , tak si ti dva spise voni nezavisle na veku
jo jako bála ses, že už z tebe táhne takový ten zápach staroby, nebo co to je, co jde kolikrát cítit z hodně starých lidí, jo není na to ještě v tvým věku brzo
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Grainne napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
tak jsi to mohla dát i sem, ať se taky zasmějeme.
zkopiruju ti to do SZ
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Grainne napsal(a):
Eva. napsal(a):
jo jako bála ses, že už z tebe táhne takový ten zápach staroby, nebo co to je, co jde kolikrát cítit z hodně starých lidí, jo
není na to ještě v tvým věku brzo
no vzdyt on psal , ze ten kamarad mel jen o tri roky starsi a smrdela starobou
Není tady
Grainne napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Grainne napsal(a):
no fakt je, ze jsem chvili uvazovala , jestli memu aktualnimu priteli taky smrdim , ale dle jeho projevu mi to nejak nepripada ... myslim, ze kdyz funguje chemie , tak si ti dva spise voni nezavisle na vekujo jako bála ses, že už z tebe táhne takový ten zápach staroby, nebo co to je, co jde kolikrát cítit z hodně starých lidí, jo
není na to ještě v tvým věku brzo
no
vzdyt on psal , ze ten kamarad mel jen o tri roky starsi a smrdela starobou
ale asi s kamarádem souložila. zatím co on má mladou křepelku a NIC
Není tady
Grainne, ty taky všemu věříš. To vážně věříš kecům ochlastů v hospodě?
Není tady
Eva. napsal(a):
Grainne, ty taky všemu věříš. To vážně věříš kecům ochlastů v hospodě?
ja jsem nejaka zmatena posledni dobou ... tak ani nevim ,cemu verit
Není tady
přilšo mi to, díky :-)
Upravil(a) PPavlaa (11. 1. 2014 18:55)
Není tady