Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#551 10. 1. 2014 8:58

Vonwald
♥♥♥----

Re: Sex v těhotenství

To je v poradku,ale jsi si jista,ze kdyby byl tady a tri dny byl tercem urazek,atd.,tak by mu ta "ucta"vydrzela?Samozrejme ted predpokladam odpoved ve smyslu"on by sem nikdy nesel"...Jestlize kdokoli nekoho(natoz ciziho cloveka)oznacuje verejne za trubku,chudaka,burana,atd...tak by melunest podobne vyrazy i na svou adresu.

Není tady

#552 10. 1. 2014 9:05

helena
♥♥♥♥♥♥♥

tak by melunest podobne vyrazy i na svou adresu
Jasně - je celkem fuk, kdo "oznacuje verejne" a kdo ne... unýst musejí všichni.
Jak říká klasik "Vinnej nevinnej, řežte to všechno!"

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#553 10. 1. 2014 9:28

anais.de
♥♥♥♥♥--
Místo: Deutschland

Vonwald napsal(a):

Anais: nevim,jak dalece jsi cetla diskusi,takze; nrma zajem o sex v tehotenstvi,do te doby to nebyk problem,mnohdy i trikrat za noc.

Cetla jsem jenom zacatek.  Ale z toho, co jsi napsal mi vyplyva, ze tvoje pritelkyne ma sex drive naprosto normalni (ostatne jako mnoho dalsich tehotnych zen), jen proste nema chut na fyzicky kontakt s tebou. A to je podle me pro vztah smrtelne.

Z jeji strany se nejspis jedna v teto chvili (treba tomu drive bylo jinak) o vztah z rozumu. Toho sice dle tech denickovych vylevu (opravdu takto pise 30-leta zena va ?) nema mnoho, ale zrejme ho ma dost na to, aby si uvedomila, ze bez prace, s nulovou kvalifikaci a s 3 detmi od 3 ruznych muzu na krku by byla brzo v (_!_). Coz o to, on i vztah z rozumu muze fungovat, musi se ale oba dotycni snazit. A z toho, co jsi napsal, se mi zda, ze ona se snazit nehodla, protoze si mysli, ze ji to za to nestoji. A ma pravdu - proc by se snazila, kdyz muze mit to, o co ji jde, i bez snazeni.

Duveruj trochu sve intuici - napsal jsi sem zrejme proto, ze sam citis, ze ve vztahu to skripe. Pokud by se jednalo opravdu jen o nechut k sexu v tehotenstvi, nejspis by ti tu vetsina respondentu napsala vydrz, jsou to hormony, prejde to...

Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it. (Richard P. Feynman)

Není tady

#554 10. 1. 2014 9:30

JuliePraha
♥♥♥♥♥--

Vonwald napsal(a):

To je v poradku,ale jsi si jista,ze kdyby byl tady a tri dny byl tercem urazek,atd.,tak by mu ta "ucta"vydrzela?Samozrejme ted predpokladam odpoved ve smyslu"on by sem nikdy nesel"...Jestlize kdokoli nekoho(natoz ciziho cloveka)oznacuje verejne za trubku,chudaka,burana,atd...tak by melunest podobne vyrazy i na svou adresu.

ale to ja nejsem on, nevim, zda by sel nebo ne... jen nemel tu tendenci jako ty, vytahovat se a chlubit se kolik vydelava a co vsechno vlastni, ba naopak presne tuhle skupinu lidi nemel rad ... o zenach mluvil s uctou, at uz jim bylo 20 nebo jim bylo 50 ... a hospodske kecy o tom kdo s kym a kolikrat, no spis se tomu zasmal ...

Upravil(a) JuliePraha (10. 1. 2014 9:31)

Není tady

#555 10. 1. 2014 9:47

rudolf
♥♥♥♥---

Vonwalde- jsi fakt chudák. Každý tvůj příspěvek je důkazem toho, jaký blb jsi bez ohledu na to čím jezdí Tvoje ex, co žereš, jak často souložíš (teda souložil bys, kdyby bylo s kým) a další a další ....... Člověk, který  má vše o čem tady píšeš- ten by určitě nediskutoval takovým způsobem jako Ty. Vrcholem byl skluznutý kondom, pane dokonalý. Všichni se Ti snaží říct, že ona nemá chuť na sex s Tebou- co jsi měl, už jsi pro ni splnil.

Není tady

#556 10. 1. 2014 9:52

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Vonwald napsal(a):

Nemyslim si,ze jakakoli zena,ktera dokaze naprosto sama(od prvniho dne)vychovat 2 deti,uklizi,vari a pul zivota taha nakupy v taskach(pesky),nikdo ji nikdy s naprosto nicim nepomohl je lina jak ves,nebo neschopny jedinec...

a teď si představ, kolik jich ještě kromě toho, zvládá chodit do práce big_smile

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#557 10. 1. 2014 10:00

Vonwald
♥♥♥----

Vazena damo(pane)Rudolfe,prave jsme tu resili bezduvodne urazky,ale zrejme mate potrebu v tom pokracovat.Jednak jsme spolu husy nepasli a ujistuji Vas,ze pokud byste temito tituly pocastovala jakehokoli muze,tak i sebevetsi gentleman by zcela jistr pouzil jeste neco peprnejsiho,na Vasi adresu.

Není tady

#558 10. 1. 2014 10:02

helena
♥♥♥♥♥♥♥

a teď si představ, kolik jich ještě kromě toho, zvládá chodit do práce
Nojo... ale to jsou "chudinky", který musí "do supermarketu k pokladne,protoze bez jejich 8-10 tisic by neprezili", víš... http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif

Není tady

#559 10. 1. 2014 10:05

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Ocas mezi nas zavita
Vskutku situaci odpovídající překlep... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

lollol

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#560 10. 1. 2014 10:11

Vonwald
♥♥♥----

V kazdem pripade dekuji za Vase rady nazory a hlavne novou zkusenost.Mejte se hezky a at Vam ty Vase idealni vztahy funguji i nadale smile.

Není tady

#561 10. 1. 2014 10:13

rudolf
♥♥♥♥---

Ale no tak. Pán neunesl shrnutí celé situace.

Není tady

#562 10. 1. 2014 10:18

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Pán neunesl shrnutí celé situace.
"Ale no tak." Pán je přecitlivělej, páč už delší čas (aspoň dle svýho vyjádření) žije v celibátu... http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif
Taky nemáš kouska pochopení http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png

Není tady

#563 10. 1. 2014 10:20

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Vonwalde, neviděla jsem, že by tady někdo psal, že má ideální vztah.
Každý máme to své, každý z nás se učí. Někteří už jsou v něčem dál a snažili se ti tady poradit, ale jak je známo, jen málokdo se poučí z cizí zkušenosti. A někdo se nepoučí ani z (opakované) zkušenosti vlastní.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#564 10. 1. 2014 11:04

Vonwald
♥♥♥----

V kazdem pripade dekuji za Vase rady nazory a hlavne novou zkusenost.Mejte se hezky a at Vam ty Vase idealni vztahy funguji i nadale smile.

Není tady

#565 10. 1. 2014 12:37

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Vonwald napsal(a):

Nejde o odloupany nater,ale na hruby pytel...Myslim,ze jsem zde povysovani a urazky od Vas snasel dost dlouho.

Myslim, ze tu nejsou hloupe zeny, ale uz ne ty dvacitky.

Asi sis vubec neuvedomil a ani nevsiml, ze ty sam tu zeny urazis v kazdem druhem prispevku.  POvysovani zaznelo zatim jen od tebe, vcetne neskutecnych nechutnosti, jak si s kamaradem gynekologem povidate o prirozeni vsech zen ze sousedstvi, o tom, jak starsi zeny pachnou, zadnou nikdy nad tricet....

Co ti jako na tohle ma clovek odpovedet?

Upravil(a) sahleb (10. 1. 2014 14:03)

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#566 10. 1. 2014 14:04

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Zajímavý článek

Zelené vdovy
http://www.novinky.cz/zena/styl/323907- … apeni.html

Píší tam mimo jiné i o alkoholizmu těchto žen.

Není tady

#567 10. 1. 2014 14:40

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

sahleb napsal(a):

Vonwald napsal(a):

Proc nesmysl?Je mi to sice "zinantni" se ptat,takze to berme jen jako filozofickou otazku.Kolirat tydne/denne zena kolem padesatky soulozi? Nebyt kosmetiky,pastickych chirurgu a barveni vlasu,tak naprosta vetsina zen v tomhle veku bude vedle stejne stareho partnera vypadat minimalne jako jeho o dost starsi sestra.

No to je zase dalsi hospodska trapnost.  Zeny nestarnou rychleji, ale v zivote jejich telo podleha docela drastickym zmenam, narozdil od muzu, jejich telo ma mit od prirody jen svaly. Avsak jaka je skutecnost, ze ?

Ty mas fakt nazory....kolik zen soulozo v padesati? Ty naivo !

asi jak která .... některá by ráda rozhodně o dost častěji než stejně starý partner .... desetiletý rozdíl by to mohl slušně srovnat ... ale to se, bohužel moc nenosí

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#568 10. 1. 2014 17:58

jalina
Zablokovaný

Vonwald ,napis mi soukromou zpravu ,chci se Te na neco zeptat .Zdravim z Moravy

Není tady

#569 10. 1. 2014 18:25

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Grainne napsal(a):

asi jak která .... některá by ráda rozhodně o dost častěji než stejně starý partner .... desetiletý rozdíl by to mohl slušně srovnat ... ale to se, bohužel moc nenosí

Grainne, nepiš nesmysly. U TEBE se to nenosí. Nebo ty, ve tvém věku, dáš na to, co by řekli lidi? smile Proč?

Upravil(a) Eva. (10. 1. 2014 18:36)

Není tady

#570 10. 1. 2014 18:27

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

jalina napsal(a):

Vonwald ,napis mi soukromou zpravu ,chci se Te na neco zeptat .Zdravim z Moravy

Jalino, tenhle milionář je už obsazený big_smile

Není tady

#571 11. 1. 2014 0:54

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Vonwald napsal(a):

Nekdo tu psal,ze si partnerky jen kupuji.Takze znovu, krome toho,ze se staram ekonomicky,aby rodine naprosto nic neschazelo,tak jsem oba sve syny od malicka prebaloval,v noci k nim vstaval(protoze to vnimam tak,ze zenska toho ma dost za cely den,takze chlap nastupuje v okamziku,kdy se vrati z prace),pozdeji jsem se s nimi ucil,vozil je do skoly,na krouzky,atd...Partnerce jsem denne daval najevo,ze ji mam rad,resí s ni jakykoli problem,pomahal ve vsech smerech,behal kolem nich,pokud byly nemocne,unavene,nebo je bolela hlava.Deti jsem kazdy vecer ukladal a cetl jim pohadky,casto je vzal nekam ven,aby partnerka mela chvili klid a cas sama na sebe.Jen ve zcela vyjimecnych pripadech,at uz slo cokoli ode mne slysela NE...V kazdem okamziku jsem se snazil,aby vedela,ze je pro me jedina na svete a udelam cokoli na svete,aby byla stastna ona i deti.NIKDY jsem nebyl sve partnerce neverny,pokud to clovek dela,nema ve vztahu co pohledavat, na druhe strane,pokud se partnerka chtela v urcitem veku vypravit treba s kamaradkami na diskoteku,mela absolutni duveru,ja byl s detmi doma a ji pouze rekl"vrat se v poradku a rozumne...".Jsem.sice v praci neustupny obchodnik a v obchode neznam bratra,ale rodina je pro me posvatna,ac to zni jako klise,tak"ve zdravi i nemoci,v dostatku i ...".

ty jsi myslím taky pěkná kecka. vzhledem k tomu, žes byl se svou ženou a matkou svých dětí nějákých 6 let, tak ses toho kolem ní ani dětí zase tak moc nenaskákal.
vůbec, pokud je mezi nimi rozdíl, jaký tvrdíš - že jeden syn je dospělý a ten druhý má 15. kolik bylo mladšímu, když jsi od nich odešel ? dva roky ? děláš tady z toho kovbojku, jak jsi děti každý večer ukládal, učil ses s nimi a kdesi cosi, ale ono to nebude tak horký, co wink

na konec - ty, takovej milující táta necháš tak mrňavý děti se ženskou, co den co den vyžahne flašku tvrdýho ?

a s druhou manželkou jsi byl kolik - 10 - 11 let ? na začátku jsi psal, žes s ní byl 15, proč lžeš ?
a proč jsi byl tak dlouho se ženou, se kterou jsi neměl děti a toleroval ji roky nevěru ?
na jednu stranu tady o ní píšeš škaredě, že se ku**** - mohl jsi dávno odejít, děti vás nedržely, na druhou jsi ji nechal barák a dvě auta a odešel jako anděl jen s igelitkou v ruce ?!?

to je ale story lol

Upravil(a) PPavlaa (11. 1. 2014 0:56)

Není tady

#572 11. 1. 2014 1:20

Vonwald
♥♥♥----

Skutecne posledni,co k tomu pisi,aby Ti to nevrtalo tolik hlavou.Dospeleho syna mam s prvni manzelkou,mladsiho s druhou s kdyz jsem si ji bral,vyzenil jsem tehdy jeste dvouletou dceru.Takze od doby,kdy se narodil nejstarsi syn jsem se proste o deti staral.Tecka,tohle je vazne ztrata casu...

Není tady

#573 11. 1. 2014 7:03

anais.de
♥♥♥♥♥--
Místo: Deutschland

Vonwalde, mas pravdu, je to ztrata casu. Pokud tu pravdive reprodukujes vyroky tve soucasne pritelkyne (samozrejme muzeme soudit jen dle toho, co jsi o ni napsal), tak mne by, byt v tve situaci, blikala jedna cervena kontrolka za druhou. A nejsem tu jedina, kdo ma tento pocit. Ale pokud ti takovy vztah vcelku vyhovuje, tak proti gustu ...

Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it. (Richard P. Feynman)

Není tady

#574 11. 1. 2014 10:29

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Vonwald napsal(a):

Skutecne posledni,co k tomu pisi,aby Ti to nevrtalo tolik hlavou.Dospeleho syna mam s prvni manzelkou,mladsiho s druhou s kdyz jsem si ji bral,vyzenil jsem tehdy jeste dvouletou dceru.Takze od doby,kdy se narodil nejstarsi syn jsem se proste o deti staral.Tecka,tohle je vazne ztrata casu...

to máš pravdu, že je to ztráta času .. na začátku jsi psal, že máš syna dospělého a jednoho, kterému je 15. s první ženou ses rozvedl v roce 2000, ale druhého máš už s druhou ženou, ty, kterej se tu holebáš, jak nepodvádíš ?
a proč byla pořád řeč o dvou synech, abys o dvě stránky před napsal, že máš ještě osmiletého ?
ty nevíš, kolik máš dětí, nebo s kým ? nebo prostě jen úplně obyčejně kecáš, co ;-)

natřásáš se tady jak nový triko, jak s padesátkou na krku vypadáš sotva na 40, v posteli se rovnáš dvacetiletýmu, jak skáčeš kolem rodiny, která je pro tebe posvátná, jak vyděláš, jak tohle a tamto a ono akorát kulový.
nevěřím ti ani slovo.

Není tady

#575 11. 1. 2014 10:40

modrovous
♥♥♥♥♥♥-

Když ty jsi Pavlo moc náročná. Pán udělá dvacet čísel za noc a ty bys po něm ještě chtěla, aby si pamatoval, kolik má
kde dětí a jak jsou staré. cool

Vůl zůstane volem a pařez pařezem.

„Proti blbosti i bohové bojují marně.“
Jan Werich

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí