|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Uz jsou tu zeny s prezdivkou Rudolf,Modrovous...Ze by jakesi samosutky nebo transsexualky?
Není tady
si leckdo muze dat kdykoli na nej ma chut
Pak ovšem ztrácí požitek z čehosi výjimečnýho.
Není tady
helena napsal(a):
tak na tu autoerotiku přejdu taky
Ale až budeš mít jistotu dědice...
To rozhodně ne! Snad si nemyslíš, že bych se podílela na rozmnožování takovýho genetickýho materiálu? 
Není tady
Vonwald napsal(a):
Uz jsou tu zeny s prezdivkou Rudolf,Modrovous...Ze by jakesi samosutky nebo transsexualky?
A ty s tím máš problém? 
Není tady
Snad si nemyslíš, že bych se podílela na rozmnožování takovýho genetickýho materiálu?
Nepodílíš se ty, podílí se jiná... pecunia non olet 
Není tady
Modrovous: s cim?S hermafrodity?
Není tady
Penize nesmrdi,jine veci ano
.
Není tady
Koukám, Vonwalde, jak se z tebe sloupává ten lesklej nátěr, kterej tak urputně prezentuješ.
Nebo že by císařovy nové šaty?
Není tady
Vonwald napsal(a):
Skutecne kvalitni kaviar(predpokladam,ze mas na mysli jidloi kdyz mluvime o sexu),si leckdo muze dat kdykoli na nej ma chut...
leckdo kromě tebe..............ty si spíš, než kaviáru, jak to tak vypadá, užiješ spíš té samohonky.......
Není tady

mia napsal(a):
Vonwald napsal(a):
Antikonce neselhala ji,ale mne,stahl se mi kondom,kdyz uz mam zachazet az do techto detailu
.
nj, padesátka na krku, už to není, co to bývalo.......
..........chce to menší velikost.......

Není tady
To se opravdu na takovem genetickem materialu ani podilet nemuzete.Cesi jsou opravdu narod plebejcu a tezko se to zmeni.
Není tady
Vonwald napsal(a):
Modrovous: s cim?S hermafrodity?
Spíš se sexualitou obecně a se svojí zvlášť, cukroušku.

Není tady
Nejde o odloupany nater,ale na hruby pytel...Myslim,ze jsem zde povysovani a urazky od Vas snasel dost dlouho.
Není tady
Promin, ale nejak nevidim zadnou vyhodu v tom, ze mas mladsi partnerku, kdyz se ji nemuzes ani dotknout. To sis mel radsi poridit hezkou spolubydlici a vyslo by te to levneji.
Dle tveho usudku uz jsem peknych par let za zenitem, ale o takovy vztah bych nestala, pripadam si totiz na zivot bez sexu jeste prilis mlada
.
Není tady
Anais: nevim,jak dalece jsi cetla diskusi,takze; nrma zajem o sex v tehotenstvi,do te doby to nebyk problem,mnohdy i trikrat za noc.
Není tady
Mia: ne leckdo krome me,kaviaru jsem za zivot sezral mozns vic,nez Ty brambor
.
Není tady
Modrovous: mam problem s uchylaky typu
,lesby,hermafroditi,transsexualove,apod...A dal-li bych si zde prezdivku Bozena,asi by to o necem svedcilo,Ty lizatko
.
Není tady
Ten smajlik tam skocil misto"buze.anti".
Není tady
mam problem s uchylaky
Jenom?
Není tady

Vonwald napsal(a):
Mia: ne leckdo krome me,kaviaru jsem za zivot sezral mozns vic,nez Ty brambor
.
Ty žereš?
Člověk jí.
Kaviár mi nechutná.
Přesně o tomhle mluvím, ty nejsi Muž s velkým M. Jsi zatím jenom vesnický buran. Tímto se omlouvám normálním lidem, žijícím na vesnici. Už je ti dost let, ale rozumu jsi zatím moc nepobral. Čekají tě náročné životní lekce. Každý si tím projdeme. Někdo lehce a někdo musí řádně dostat přes pusu...
Není tady
Ujistuji Te,ze o tom,co znamena dostat od zivota pres pusu toho vim vic,nez vy vsechny spokojene se zivotem,partnery s samy se sebou dohromady.Reakce"sezral" souvisela se zde napsanym,ze piju samohonku a kaviar jsem snad v zivote nevidel.
Není tady

Jestli máš názory, jaké tady popisuješ a chováš se, jak se chováš, tak jsi evidentně dostal málo. V každém případě ses zatím bohužel pro tebe nepoučil.
Není tady
o tom,co znamena dostat od zivota pres pusu toho vim vic,nez vy vsechny
Jojo... i v tomhle jsi lepší... 
Není tady
Porad nejak nevim,v cem bych se mel poucit.Mam portnerku,kterom mam rad,chci s ni byt a verim,ze to bude fungovat,i kdyz treba ne tak dokonale jako u Vas.Jenze myslim,ze Vy se proste chytate kazdeho slova a hledate cokoli,abyste se do me mohly pustit a napisi-li ANO nebo NE,je to uplne jedno,oboji je spatne.
Není tady

Vonwald napsal(a):
Porad nejak nevim,v cem bych se mel poucit.Mam portnerku,kterom mam rad,chci s ni byt a verim,ze to bude fungovat,i kdyz treba ne tak dokonale jako u Vas.Jenze myslim,ze Vy se proste chytate kazdeho slova a hledate cokoli,abyste se do me mohly pustit a napisi-li ANO nebo NE,je to uplne jedno,oboji je spatne.
ja jsem ti napsala jen svoji zkusenost, mela jsem za manzela o generaci starsiho chlapa, ktery vydelalaval mozna vic nez ty... a jak to dopadlo, jsem ti taky napsala a to rozhodne jsem neodmitala sex, nesedela jsem na soc davkach, mela jsem slusnou praci... byvaly teda mel trosku vic ucty a mozna asi i trosku vyssi IQ nez ty (soudim, dle toho, co tu z tebe vypadne...) ...
Není tady