|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
helena napsal(a):
no ale to se přece dostala
Přičiněním???
U nás se tomu říká jinak... http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png
účel světí prostředky........každý k svojí obživě používá takové nástroje, jakých je schopen 
Není tady

Vonwalde, ještě k té pokladní v Tescu. O tom tady celou dobu mluvím. Jestli si nevážíš partnerky, která dělá pokladní v Tescu, nebo se za ni dokonce stydíš, proč si nenajdeš partnerku, která dělá třeba ředitelku nadnárodní společnosti? A o tom to je. Protože na takovou (zatím?) nemáš.
Není tady
Mozna by ses divila o cem a jak se muzi bavi,vcetne toho Tveho. Ocas mezi nas zavita kamarad gynekolog,takze mame velmi vypravny popis intimnich partii mnoha sousedek
.
Není tady
Neznam bohuzel reditelku nadnarodni spolecnosti mezi 20 a 30 lety
.
Není tady
Ocas mezi nas zavita
Vskutku situaci odpovídající překlep... 
Není tady

Nu, když myslíš. Já ti říkám, že se mýlíš. Ne všichni muži jsou takoví duševní mrzáci.
Není tady
Antikonce neselhala ji,ale mne,stahl se mi kondom,kdyz uz mam zachazet az do techto detailu
.
Není tady
Preklepy se deji,hlavne,jestli ocas zavita alespon jednou denne k Tobe
.
Není tady
Vonwald napsal(a):
Mozna by ses divila o cem a jak se muzi bavi,vcetne toho Tveho. Ocas mezi nas zavita kamarad gynekolog,takze mame velmi vypravny popis intimnich partii mnoha sousedek
.
Á, vrána k vráně, ocas k ocasu, nebo možná spíš k ocásku, co?

Není tady
Vonwald napsal(a):
Antikonce neselhala ji,ale mne,stahl se mi kondom,kdyz uz mam zachazet az do techto detailu
.
nj, padesátka na krku, už to není, co to bývalo.......
..........chce to menší velikost.......
Není tady
mia napsal(a):
Vonwald napsal(a):
.
nj, padesátka na krku, už to není, co to bývalo.......
..........chce to menší velikost.......
Bože, mio, tohle mi nedělej!

Není tady
To je pravda,ze to neni co to byvalo a 18 cisel za noc jako ve 20 ,uz fakt nedam,maximalne 4.Ale vyvazuji to kvalitou,misto kvantity :-).
Není tady

Vonwald napsal(a):
Neznam bohuzel reditelku nadnarodni spolecnosti mezi 20 a 30 lety
.
Taková by tě taky nechtěla. 
Není tady
Predevsim bych zenskou nad 30 nechtel ja...
Není tady

Vonwald napsal(a):
Predevsim bych zenskou nad 30 nechtel ja...
Já vím. Protože na ni nemáš. Ale to neva. Moudrá a skutečná ŽENA nad 30 by tě taky nechtěla. Ty máš jenom na mladé chudinky. Ale třeba jednou... Až (jestli) zmoudříš.
Btw nepsals, že tvé nynější je 30? Co nevidět, bude jí nad 30... 
Upravil(a) Eva. (9. 1. 2014 21:01)
Není tady
Ocasek k ocasku,susena svestka k susene svestce
.
Není tady
hlavne,jestli ocas zavita alespon jednou denne k Tobe
Nutně to potřebuješ vědět? Nejlíp s detailama?
Není tady
Vonwalde, upřímně ti řeknu, že mít doma něco takového, jako jsi ty, tak na tu autoerotiku přejdu taky. 
Není tady
Vonwald napsal(a):
To je pravda,ze to neni co to byvalo a 18 cisel za noc jako ve 20 ,uz fakt nedam,maximalne 4.Ale vyvazuji to kvalitou,misto kvantity :-).
nooooo............. jsi si tím jistý? Vzhledem k tomu, co tady píšeš, tedy že tě ta tvá odmítá a radši se kamarádí sama se sebou? 

Není tady
tak na tu autoerotiku přejdu taky
Ale až budeš mít jistotu dědice... 
jsi si tím jistý?
Co by nebyl? Už naše babičky říkávaly "dobrýho pomálu"
- a například skutečně kvalitní kaviár si taky dáš jednou dvakrát do roka 
Upravil(a) helena (9. 1. 2014 21:07)
Není tady
Ono je to trochu jinak,chlapi,kteri nemaji sanci u mladych a krasnych holej musu vzit za vdek tem starsimi rocniky..ten,co dokaze sbalit 20-30 letou holku bez problemu sbali i vyzobanou slunecnici.
Není tady

Vonwald napsal(a):
Ono je to trochu jinak,chlapi,kteri nemaji sanci u mladych a krasnych holej musu vzit za vdek tem starsimi rocniky..ten,co dokaze sbalit 20-30 letou holku bez problemu sbali i vyzobanou slunecnici.
Vyzobanou slunečnici možná.
Ale ŽENU ne.
Není tady
Jinak ja teda neznam nikoho, kdo by se chlubil, ze ma po porodu lepsi sex (myslim tim prvnich 6-12 mesicu po porodu). Co se tyce kvality vztahu, tak te da rodicovstvi taky pekne zabrat. Mam za to, ze takove ty vylevy celebrit v tisku, jak jim miminko paradne utuzilo vztah, jsou z drtive vetsiny pohadky. Takze si myslim, ze ze vztahu, ktery uz pred ditetem nestal za moc, se po diteti stane peklo.
Není tady
Helena: tak ty detaily me skutecne nelakaji ani malicko,promin...
Není tady
Skutecne kvalitni kaviar(predpokladam,ze mas na mysli jidloi kdyz mluvime o sexu),si leckdo muze dat kdykoli na nej ma chut...
Není tady