29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Takze tedy mam pravdu,kdyz si myslim,ze neni mozne,aby se zenske diky tehotenstvi partner zprotivil a pocitovala vuci nemu odpor a aby se to porodem zmenilo?
Není tady
Vonwald napsal(a):
O sexu pisi pro zjednoduseni,nikdy jsem to tak nebral,vzdycky to pro me bylo"milovani".Samozrejme jsem s ni na tohle tema mluvil,na samem zacatku tehotenstvi mi rikala,ze musim byt trpelivy,ze postupem tehotenstvi se chut vrati a vratila se tak,ze si to dela sama a me rekne,ze ji nejake moje potreby nebo chute vubec nezajimaji...Spis,nez ta svatba,hormony apod.me ted napadla jeste jedna varianta.Seznamili jsme se na internetu,ja z Prahy,ona ze severni Moravy,se 2 detmi na soc.davkach,hezka,skromna,byli jsme naladeni na stejnou vlnu.Pak jsme za sebou zacali dojizdet,atd...Napada me,jestli ta jeji nechut nemuze souviset s tim,ze potrebovala "pouze"otehotnet s chlapem,u ktereho zjistila,ze se o ni a deti dokaze a chce postarat?
tak SKROMNA, ze pred tebou mela 100 partneru ???? :]
Upravil(a) JuliePraha (4. 1. 2014 12:58)
Není tady
Nesebevědomí nevyrovnaní muži rádi dělají ženám zachránce. Dělá to dobře jejich egu. Kolik nerozumných mužů na tohle už skočilo. Místo aby si pořádně prověřili, do čeho doopravdy jdou. Obzvláště když je partnerka o dost mladší a umí navodit, jaká ona je chudinka a jak on je rytíř, který ji zachrání. Na internetu se toho napovídá. Chce to nespěchat a i přemýšlet, obzvláště když bydlíš tak daleko od ní a vycházels z toho, co ti napovídala a neměls možnost s ní delší čas skutečně dennodenně žít a poznat, jaká doopravdy je.
Můj BM tohle taky vykládal naší dceři, jaká je jeho slečna chudinka, jak trpěla v dětství a jak on ji zachránil...
Není tady
Jak to vim?S jeji malou dcerou jsme si chteli pustit film na dvd a mezi temi disky byl notysek,ktery vypadl.Mala si ho chtela vzit na malovani,tak jsem v nem zalistoval jestli je prazdny.No a nohuzel to byl ocislovany seznam krestnich jmen vzdy s poznamkou(dobry,nic moc,fuj,super,ma ho...).Ja byl bez komentare na 118 a 33 miste :-).
Není tady
Vonwald napsal(a):
Takze tedy mam pravdu,kdyz si myslim,ze neni mozne,aby se zenske diky tehotenstvi partner zprotivil a pocitovala vuci nemu odpor a aby se to porodem zmenilo?
Neexistují žádné vzorce.
Přijde mi, že jsi fakt naivka, když s takovou ženou, na sociálních dávkách... zplodíš ve svém věku tak rychle, bez delšího vztahu a společného bydlení, dítě.
Není tady
Tech 100 bylo libani,ona si to evidovala treba od 13 let,sexualnich bylo 33 cca od 15 let.
Není tady
Vonwald napsal(a):
Jak to vim?S jeji malou dcerou jsme si chteli pustit film na dvd a mezi temi disky byl notysek,ktery vypadl.Mala si ho chtela vzit na malovani,tak jsem v nem zalistoval jestli je prazdny.No a nohuzel to byl ocislovany seznam krestnich jmen vzdy s poznamkou(dobry,nic moc,fuj,super,ma ho...).Ja byl bez komentare na 118 a 33 miste :-).
Ani tohle ti nic nenapovědělo?...
Tak já už no comment.
Není tady
Vonwald napsal(a):
Tech 100 bylo libani,ona si to evidovala treba od 13 let,sexualnich bylo 33 cca od 15 let.
no sama skromnost
docela sila ne jeste ze ten pocet deti neni tak velky ....
s tim ze jses otcem, jsi si jisty???
abys taky nevychovaval cizi decko, vzhledem k te skromnosti ...
Upravil(a) JuliePraha (4. 1. 2014 13:07)
Není tady
Samozrejme,ze napovedelo,ale bohuzel v te dobe uz byla tehotna,navic jsem si rikal,ze kazdy se v mladi nejak vyblbnul :-).Ale ze kazdy se muze zmenit,dospet a ma pravo na sanci.
Není tady
Vonwald napsal(a):
Samozrejme,ze napovedelo,ale bohuzel v te dobe uz byla tehotna,navic jsem si rikal,ze kazdy se v mladi nejak vyblbnul :-).Ale ze kazdy se muze zmenit,dospet a ma pravo na sanci.
Kolik vám oběma je? Předpokládám, že tobě nejméně 40.
Není tady
Vonwald napsal(a):
tak to jsi an tom ještě dobře, jeden můj kamarád našel té své taky deníček, kde psala, jak se ji hnusí, když na ni sahá a že je s ním jen kvůli prachům .. oba svobodní, bezdětní, žádné dítě nečekali ..
nejdřív z toho byl v šoku a dělal uraženýho, pak se k ní vrátil a dělá ji blbečeka a cálovače dál .. a dobře mu tak.
Upravil(a) PPavlaa (4. 1. 2014 13:11)
Není tady
Vonwald napsal(a):
Nechápu, proč jsi to četl...
Není tady
Jsem si jisty,ze tehotna je se mnou a nemam sebemensi duvod pochybovat o jeji vernosti.Do doby,nez otehotnela skutecne vsechno fungovalo super v ramci moznosti,nikdy po mne nechtela zadne penize,darky,nic...Proste se to v tehotenstvi zmenilo a ja nevim,jestli je mozne,aby se to potom vratilo do podobnych koleji?
Není tady
Tim,ze jsem to cetl jsem si jen nasral do bot,ale nejsem takovy tvrdak,abych prestal cist,kdyz na pulce prvni strany mimodek zahlednu "moc velky pero..."...
Byl tam dotaz na vek,je mi 47.
Není tady
Vonwald napsal(a):
Jsem si jisty,ze tehotna je se mnou a nemam sebemensi duvod pochybovat o jeji vernosti.Do doby,nez otehotnela skutecne vsechno fungovalo super v ramci moznosti,nikdy po mne nechtela zadne penize,darky,nic...Proste se to v tehotenstvi zmenilo a ja nevim,jestli je mozne,aby se to potom vratilo do podobnych koleji?
taky jsem se v mladi vyblbnula a i na tech cca 8 sexualnich partneru nejsem moc hrda, ale promin skromnost versus ten pocet mne to nejak dohromady nesedi ... a najit tenhle dennicek ja, tak o te vernosti pochybuji hodne ... ani v jednom tehu jsem odpor k manzelovi necitila, nekdy ta chut byla vesti nekdy mensi, ale rozhodne ne odpor ....
Upravil(a) JuliePraha (4. 1. 2014 13:17)
Není tady
Skromnost byla myslena ve smyslu ekonomickem,treba kdyz jsem ji chtel neco koupit,vzit ji na veceri,atd... Vzdycky to kritizovala jako vyhazovani penez...
Není tady
Vonwald napsal(a):
Dokonce se me snazila presvedcovat o tom,ze kdyz pomine"pocatecni zamilovanost",tak teprve potom,postupne prijde laska,kterou si chlap musi zaslouzit svym chovanim a tim,jak se postara o rodinu.Takze pry mam pravo si stezovat az tehdy,kdyz se budu vzorne se vsim vsudy starat a ona me presto bude nadale odmitat...
hmmm, no co na to rict ... takova blbost ....
Není tady
Vonwald napsal(a):
Tim,ze jsem to cetl jsem si jen nasral do bot,ale nejsem takovy tvrdak,abych prestal cist,kdyz na pulce prvni strany mimodek zahlednu "moc velky pero..."...
Ptala jsem se hlavně, kolik je jí. Naletěls mladé chudince, jakožto chrabrý zachránce... ? To není o tvrďáctví, nečíst soukromé záležitosti.
Jak dlouho to bylo, co vše fungovalo super, když jsi 2 roky rozvedený a ona je 8 měsíců těhotná? Co se dá za takovou dobu, obzvláště, když spolu nežijete v jedné domácnosti, poznat? Nic.
Není tady
Vonwald napsal(a):
prostě jsi byl zvědavej, jako hodnotila tebe
Není tady
JuliePraha: pises,ze v tehotenstvi jsi nikdy necitila odpor,nebo"vubec nic",ale shodujete se,ze kazda to mate jinak...Tak me zajimalo,jestli to treba nektera z Vas mela podobne a pak se to srovnalo,nebo je to naprosty nesmysl a jeji vymluva?Proste bych byl vuci ni nerad nespravedlivy.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Vonwald napsal(a):
Byl tam dotaz na vek,je mi 47.prostě jsi byl zvědavej, jako hodnotila tebe
JJ. Takový deníček si nepřečte jen opravdový moudrý a sebevědomý chlap.
Není tady
JuliePraha napsal(a):
Vonwald napsal(a):
taky jsem se v mladi vyblbnula a i na tech cca 8 sexualnich partneru nejsem moc hrda, ale promin skromnost versus ten pocet mne to nejak dohromady nesedi ... a najit tenhle dennicek ja, tak o te vernosti pochybuji hodne ... ani v jednom tehu jsem odpor k manzelovi necitila, nekdy ta chut byla vesti nekdy mensi, ale rozhodne ne odpor ....
já bych z toho zase nedělala závěry. co bylo, bylo, každej má nějákou minulost, na kterou nemusí být vždycky pyšnej.
lidi se vyvíjí, mění, co bylo kdysi, nemusí být teď.
a že tys nezažila odpor k chlapovi neznamená, že se to nemůže přihodit jiné.
i když já vidím v paní spíš vyčůranou potvoru.
Upravil(a) PPavlaa (4. 1. 2014 13:33)
Není tady
Vonwald napsal(a):
a co ta itelektualni stranka tve vyvolene, ty poznamky o tom moc nevypovidaji ...
ma alespon zakladku? jako dobre, jmena a pocet, ale neco jako FUJ, ma ho ... atd. atp....
Není tady
Vonwald napsal(a):
JuliePraha: pises,ze v tehotenstvi jsi nikdy necitila odpor,nebo"vubec nic",ale shodujete se,ze kazda to mate jinak...Tak me zajimalo,jestli to treba nektera z Vas mela podobne a pak se to srovnalo,nebo je to naprosty nesmysl a jeji vymluva?Proste bych byl vuci ni nerad nespravedlivy.
o jedné vím, co se ji v těhotenství asi hnusil sex a neměla ho celou dobu těhotenství. může ale taky nemusí to být případ té tvojí.
Není tady
Vonwald napsal(a):
stat se muze samozrejme vsechno, dle meho nazoru, musis hodnotit celkove, ne jen obdobi tehu .... nechci ji nejak pomlouvat, ale tak podle toho co pises, mi prijde "ten odpor" tak trosku blbost, budiz sex, to je pomerne casta vec u zenskych, strach o dite, hormony ... ale co ten zbytek ... az mi koupis barak, budes se starta o moji deti a o me, pak se uvid, zda te budu mit rada nebo ne ... tohle mi nesedi ..
Není tady