Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#426 9. 1. 2014 13:50

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Sex v těhotenství

jedna princezna chlastala, druhá se ku*vila, třetí s Tebou nechce spát
Přestože "dela vsechno pro to,aby se jeho partnerka citila jako"princezna"ve vsech smerech"... kdepak soudruzi z NDR udělali chybu?

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#427 9. 1. 2014 13:51

Vonwald
♥♥♥----

To oprabdu nevim,o cem mluvis smile.

Není tady

#428 9. 1. 2014 13:58

Vonwald
♥♥♥----

Snad se da pochopit,ze ta tehotna partnerka na sex nema chut,nebo ne?Nicmene dokaze byt alespon vdecna za malickosti,na rozdil od me byvale,ktera napr.vybourala auto a nasledujici den se slo koupit jine,o kterem prohlasila,ze v nem jezdit nebude,protoze"ma sedadla v hadru"...Nakonec ji ale nic jineho nezbylo,to uz jsem "neskousl"smile.

Není tady

#429 9. 1. 2014 14:00

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Vonwald napsal(a):

Je-li u chlapa buranske,ze dela vsechno pro to,aby se jeho partnerka citila jako"princezna"ve vsech smerech,potom jsem tedy nejvetsi buran na svete ...

Partnerka se má v první řadě cítit jako partnerka.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#430 9. 1. 2014 14:00

JuliePraha
♥♥♥♥♥--

Vonwald napsal(a):

Snad se da pochopit,ze ta tehotna partnerka na sex nema chut,nebo ne?Nicmene dokaze byt alespon vdecna za malickosti,na rozdil od me byvale,ktera napr.vybourala auto a nasledujici den se slo koupit jine,o kterem prohlasila,ze v nem jezdit nebude,protoze"ma sedadla v hadru"...Nakonec ji ale nic jineho nezbylo,to uz jsem "neskousl"smile.

Kdo s čím zachází, s tím také schází smile

Není tady

#431 9. 1. 2014 14:05

rudolf
♥♥♥♥---

Vonwalde, když se to dá pochopit- sex v těhotenství- tak proč jsi se nás tady ptal?

Není tady

#432 9. 1. 2014 14:07

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Snad se da pochopit,ze ta tehotna partnerka na sex nema chut,nebo ne?
Tak proč jsi začal s dotazem co dělat, když "po celou dobu naprosto odmita jakykoli naznak sexualni aktivity,nenecha na sebe sahnout"?

Není tady

#433 9. 1. 2014 14:11

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

rudolf napsal(a):

Vonwalde, když se to dá pochopit- sex v těhotenství- tak proč jsi se nás tady ptal?

Přece proto, že sama si to dělá, ale podle ní to není sex. big_smile

To bylo ošklivý, fuj dumbom

Upravil(a) Eva. (9. 1. 2014 14:17)

Není tady

#434 9. 1. 2014 14:15

Vonwald
♥♥♥----

Nekdo tu psal,ze si partnerky jen kupuji.Takze znovu, krome toho,ze se staram ekonomicky,aby rodine naprosto nic neschazelo,tak jsem oba sve syny od malicka prebaloval,v noci k nim vstaval(protoze to vnimam tak,ze zenska toho ma dost za cely den,takze chlap nastupuje v okamziku,kdy se vrati z prace),pozdeji jsem se s nimi ucil,vozil je do skoly,na krouzky,atd...Partnerce jsem denne daval najevo,ze ji mam rad,resí s ni jakykoli problem,pomahal ve vsech smerech,behal kolem nich,pokud byly nemocne,unavene,nebo je bolela hlava.Deti jsem kazdy vecer ukladal a cetl jim pohadky,casto je vzal nekam ven,aby partnerka mela chvili klid a cas sama na sebe.Jen ve zcela vyjimecnych pripadech,at uz slo cokoli ode mne slysela NE...V kazdem okamziku jsem se snazil,aby vedela,ze je pro me jedina na svete a udelam cokoli na svete,aby byla stastna ona i deti.NIKDY jsem nebyl sve partnerce neverny,pokud to clovek dela,nema ve vztahu co pohledavat, na druhe strane,pokud se partnerka chtela v urcitem veku vypravit treba s kamaradkami na diskoteku,mela absolutni duveru,ja byl s detmi doma a ji pouze rekl"vrat se v poradku a rozumne...".Jsem.sice v praci neustupny obchodnik a v obchode neznam bratra,ale rodina je pro me posvatna,ac to zni jako klise,tak"ve zdravi i nemoci,v dostatku i ...".

Není tady

#435 9. 1. 2014 14:21

Vonwald
♥♥♥----

Presne tak,jako partnerka,nikoli jako sluzka a nezbytny zdroj prijmu,kdy ji zrovna neni dobre,tak partner vyluxuje,uvari,postara se o deti,nemusi partnerovi vysvetlovat,proc si koupila dalsi svetr nebo kabelku,jako ji on nevysvetluje,proc ma novy mobil,napriklad.Partnerstvi je podle me naprosto rovnopravny vztah,pomoc jeden druhemu,kolektivni rozhodovani,davani pocitu partnerovi,ze za nim stojim za jazde situace.O tom se s Vami nepru a ridim se tim smile.

Není tady

#436 9. 1. 2014 14:23

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Vonwalde, můžeš ji na rukou nosit. Ale pokud budeš před ní nahlas prohlašovat to, co o ženách, o jejich věku, o tom, že smrdí.. atd. píšeš tady, tak i kdyby ses rozkrájel, partnerství to není.
Že si to myslíš, pak žena cítí i z tvého chování. A to je špatně.

Upravil(a) Eva. (9. 1. 2014 14:29)

Není tady

#437 9. 1. 2014 14:25

Vonwald
♥♥♥----

Puvodne jsem se ptal,zda je to v tehotenstvi normalni,respektive jake mate zkusenosti Vy,skutecne me nezajimalo,jestli jsem z Vaseho pohledu trubka nebo buran.

Není tady

#438 9. 1. 2014 14:31

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Vonwald napsal(a):

Presne tak,jako partnerka,nikoli jako sluzka a nezbytny zdroj prijmu,kdy ji zrovna neni dobre,tak partner vyluxuje,uvari,postara se o deti,nemusi partnerovi vysvetlovat,proc si koupila dalsi svetr nebo kabelku,jako ji on nevysvetluje,proc ma novy mobil,napriklad.Partnerstvi je podle me naprosto rovnopravny vztah,pomoc jeden druhemu,kolektivni rozhodovani,davani pocitu partnerovi,ze za nim stojim za jazde situace.O tom se s Vami nepru a ridim se tim smile.

Co se stane, když tvá princezna, kterou chováš jako v bavlnce, nebude umět nic, a ty těžce onemocníš? Když bude líná jako veš, protože ty všechno uděláš a obstaráš? Kdo pak zajistí finance pro rodinu, atd., když jsi z ní udělal neschopného jedince? Co řekneš pak, když tě partnerka odkopne, jelikož se už o rodinu nedokážeš postarat? Ty opravdu nevidíš, kde je chyba?

Není tady

#439 9. 1. 2014 14:33

Vonwald
♥♥♥----

Eva: netvrdil jsem,ze"smrdi",ale smysl byl ten,ze jsou to jine vjemy,nez u 20 lete holky.Pokud se to kterekoli z Vas sebemene dotklo,uprimne se omlouvam,nechtel jsem Tim nikoho urazit,ale mozna prave proto,ze mam o tolik mladsi partnerku,precetl jsem na toto tema,co se dalo.

Není tady

#440 9. 1. 2014 14:35

rudolf
♥♥♥♥---

14.25 Jsi oboje.

Není tady

#441 9. 1. 2014 14:38

Vonwald
♥♥♥----

Nemyslim si,ze jakakoli zena,ktera dokaze naprosto sama(od prvniho dne)vychovat 2 deti,uklizi,vari a pul zivota taha nakupy v taskach(pesky),nikdo ji nikdy s naprosto nicim nepomohl je lina jak ves,nebo neschopny jedinec...

Není tady

#442 9. 1. 2014 14:40

Vonwald
♥♥♥----

Rudolf:mozna jsem oboje,ale kdyz uz jsme u tech poklon,mam pocit,ze jsi zena ne?Pokud ano,tak Tva prezdivka je docela uchylna smile.

Není tady

#443 9. 1. 2014 14:43

rudolf
♥♥♥♥---

Do mé přezdívky Ti je dost málo. Pro mě má svůj smysl a to nemění nic na věci, že jsi dost velký chudák . Jediné, co Ti mohu pochválit je gramatika

Není tady

#444 9. 1. 2014 14:47

Vonwald
♥♥♥----

Ja se jako chudak rozhodne necitim,fyzicky,citove ani ekonomicky smile.A s gramatikou to mam jako se vsim...

Není tady

#445 9. 1. 2014 14:49

helena
♥♥♥♥♥♥♥

jakakoli zena,ktera dokaze naprosto sama(od prvniho dne)vychovat 2 deti,uklizi,vari a pul zivota taha nakupy v taskach(pesky),nikdo ji nikdy s naprosto nicim nepomohl
Takovejch potkáš denně mraky na každý ulici... a žádná z toho nedělá zásluhu.

Není tady

#446 9. 1. 2014 14:52

Vonwald
♥♥♥----

Ona z toho zasluhu nedela a ja to obdivuji kazdou z nich a preji ji,aby se mela lepe,protoze to neni zivot,ale prezivani...

Není tady

#447 9. 1. 2014 14:55

Vonwald
♥♥♥----

A jeste jedna poznamka,nikdy jsem se nesrovnaval s lidmi,kteri na tom v jakemkoli smeru byli hur...

Není tady

#448 9. 1. 2014 15:01

helena
♥♥♥♥♥♥♥

protoze to neni zivot,ale prezivani
Ty jsi fakt totálně mimo...

Není tady

#449 9. 1. 2014 15:04

Vonwald
♥♥♥----

Nevim,v cem jsem mimo?Podle Tebe je existence na socialnich davkach normalni zivot?

Není tady

#450 9. 1. 2014 15:12

Vonwald
♥♥♥----

Zatim jsem se tu nejak nedocetl,jake super chlapy mate doma Vy,budu rad,kdyz se podelite a ja se budu moci inspirovat,co delam spatne,rad bych,aby moje partnerka byla tak spokojena jako Vy?

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí