Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 3. 1. 2014 20:39

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Re: Tak jsme se rozhodli pro třetího potomka :-)

Když jsme plánovali třetího potomka, nedovedla jsem si představit ,že bych měla holku po dvou klukách. Ano, přála jsem si vnitřně holku, ale byla jsem smířená (to je špatné slovo) - prostě jsem věděla,že když to bude kluk, budu ho milovat zrovna tak, jako starší syny.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#27 3. 1. 2014 23:53

Korin
♥♥♥♥♥--

Proč by si vůbec měly holčičky myslet, že se "nepovedly" a rodičům šlo hlavně o kluka? To je snad dané chováním rodičů, jestli jim budou podobnou blbost předhazovat... wink Ne každé rodině jde přece o plnění kvót v kategorii pohlaví.

http://www.eticker.co.za/tickers/umna9bmbqpf3dzax.png

http://www.eticker.co.za/tickers/61zy20bdhqdykt6j.png

Není tady

#28 15. 1. 2014 9:04

Katka1978
♥------

Zelvicko177 a ostatní, když jsme se s mužem seznámili a později brali, už tenkrát jsme mluvili o tom, že by bylo fajn mít véééélikou rodinu o počtu aspoň 5-ti členů.... a v tomto naše dcerky vyrůstají a budou vyrůstat dál.
Jsou už relativně velké, letos 6 a 8 let a já chodím na zkrácený úvazek do práce, abych se jim mohla dostatečně věnovat. O dalším sourozenci s nimi  mluvíme, ale zatím nic konkrétního. Neptám se jich, jestli by raději brášku nebo sestřičku, ale jestli by rády sourozence. O tom, že bych chtěla dát muži syna víte vy - holky - tady, přišla jsem se na toto fórum svěřit se svým nejhlubším nitrem a touhou, ne podmínkou :-)
Rozhodli jsme se pro třetí dítě až teď, jelikož holčičky byly velmi brzy po sobě, ta druhá navíc velmi náročná na péči a já se z toho dlouho "vzpamatovávala". Zajistit velkou rodinu také něco stojí, i proto jsme čekali. Muž povýšil, já jsem se etablovala ve dvou oborech, které mohu dělat z domova, prostě teď je ten správný čas to zkusit. A píšu ZKUSIT záměrně. Už nám bylo dopřáno, 3 mimi je taková třešínka na dortu našeho vztahu, naší rodiny. Bude-li to holčička nebo kluk je ve finále nedůležité, ale hlodá to, no..... takže a příroda dělá, co umí.

Jsem 24 DC, bolí mě bříško, pobolívají prsa, jsem nafouklá jak balón a nemůžu mít džíny, strašně se cpu, ráno nemůžu otevřít lednici, strašně smrdí.... tak uvidíme, třeba se jen moc pozoruji
Katka

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí