6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1 2
Kdy jsme plánovali třetího potomka, nedovedla jsem si představit ,e bych měla holku po dvou klukách. Ano, přála jsem si vnitřně holku, ale byla jsem smířená (to je patné slovo) - prostě jsem věděla,e kdy to bude kluk, budu ho milovat zrovna tak, jako starí syny.
Není tady
Proč by si vůbec měly holčičky myslet, e se "nepovedly" a rodičům lo hlavně o kluka? To je snad dané chováním rodičů, jestli jim budou podobnou blbost předhazovat... Ne kadé rodině jde přece o plnění kvót v kategorii pohlaví.
Není tady
Zelvicko177 a ostatní, kdy jsme se s muem seznámili a později brali, u tenkrát jsme mluvili o tom, e by bylo fajn mít véééélikou rodinu o počtu aspoň 5-ti členů.... a v tomto nae dcerky vyrůstají a budou vyrůstat dál.
Jsou u relativně velké, letos 6 a 8 let a já chodím na zkrácený úvazek do práce, abych se jim mohla dostatečně věnovat. O dalím sourozenci s nimi mluvíme, ale zatím nic konkrétního. Neptám se jich, jestli by raději bráku nebo sestřičku, ale jestli by rády sourozence. O tom, e bych chtěla dát mui syna víte vy - holky - tady, přila jsem se na toto fórum svěřit se svým nejhlubím nitrem a touhou, ne podmínkou :-)
Rozhodli jsme se pro třetí dítě a teď, jeliko holčičky byly velmi brzy po sobě, ta druhá navíc velmi náročná na péči a já se z toho dlouho "vzpamatovávala". Zajistit velkou rodinu také něco stojí, i proto jsme čekali. Mu povýil, já jsem se etablovala ve dvou oborech, které mohu dělat z domova, prostě teď je ten správný čas to zkusit. A píu ZKUSIT záměrně. U nám bylo dopřáno, 3 mimi je taková třeínka na dortu naeho vztahu, naí rodiny. Bude-li to holčička nebo kluk je ve finále nedůleité, ale hlodá to, no..... take a příroda dělá, co umí.
Jsem 24 DC, bolí mě bříko, pobolívají prsa, jsem nafouklá jak balón a nemůu mít díny, straně se cpu, ráno nemůu otevřít lednici, straně smrdí.... tak uvidíme, třeba se jen moc pozoruji
Katka
Není tady
Stránky: 1 2