|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Piopio psal, že jeho žena je vizážistka, kosmetička...
A "ty mu vážně věříš to, co psal? Nu to by..." 
Není tady

Já nedělám nic pro to, abych se cítila přitažlivá. Žiju tak, abych se sama se sebou cítila dobře. Když se mi chce, obléknu si sukni, šaty, když se mi chce, obléknu si džíny a triko, když se mi chce, namaluju si tužkou oči (výjimečně), prostě dělám to, co se mi chce. Nic nehraju. Když nebudeš nic hrát a budeš sama sebou, potkáš takového muže, kterému se to bude líbit, bude tě chválit.
Hodnotit, tomu nerozumím. S takovým bych nebyla, co by mě hodnotil. Myslíš jako porotce na krasobruslení? 
Upravil(a) Eva. (15. 2. 2014 12:47)
Není tady

helena napsal(a):
A "ty mu vážně věříš to, co psal? Nu to by..."
Však si dělám legraci. I když tam třeba nedávám smajlíky. 
To byl vtip, že jestli andy zajímá, jak to Piova žena dělá, tak by se měla stát vizážistkou... Už chápeš? 
Není tady
To byl vtip, že jestli andy zajímá, jak to Piova žena dělá, tak by se měla stát vizážistkou... Už chápeš?
Aúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú
Není tady
Ne hodnotil jako porodce,ale řekl mi, co se mu líbí a třeba mi někdy i řekl, ať si vezmu tohle atd.,ale opravdu mužně dal najevo,já potřebuji být chválena, protože jsem vyrostla v rodině, kde byl otec dominantní a matka slepice,ponižoval mě i matku a hodně, vyloženě psychicky,nebyla jsem nikdy chválena a to mám vystudované dvě VŠ a myslím si, že jsem celkem inteligentní i jinak,ale o našich tu nechci psát.
jen neumím to v chlapovi vzbudit,aby mě vnímal hodně žensky,staral se o mě a abych si zároveň zachovala,to co jsem taky popisovala.
Není tady

Eva. napsal(a):
helena napsal(a):
A "ty mu vážně věříš to, co psal? Nu to by..."Však si dělám legraci. I když tam třeba nedávám smajlíky.
proč zrovna vizážistkou ?
Není tady

helena napsal(a):
Aúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú
Nu, jestli chce být andy jako Piova žena, tak jí asi nic jiného nezbyde... 

Upravil(a) Eva. (15. 2. 2014 13:00)
Není tady
kde byl otec dominantní... nebyla jsem nikdy chválena
A přitom "Umím splnit hodně rolí pro muže,dobře vařím,umím jít na karty do hospody,pobavit se o filmech,psychologii, o technice,umím zahrát sexuální roli podlě přání, pokud se to ale mi líbí,umím zajít pro čepované pivo do hospody, umím s dětma si hrát jako učitelka ve školce, umím pochopit mužský humor a připojit se,umím se obléknou hodně žensky a udělat si učes,který vím, že mi sluší,umím jednat ve škole na úrovni,protože taky učím,umím naplánovat kino, divadlo, umím tancovat a zpívat,umím hrát fotbal..."
tak proč mě, sakra, tati, nepochválíš a neřekneš mi, jak jsem šikovná?
Aha vlastně - "Neumím řídit auto"...
Jenže to je jen a jen můj soukromej názor...
Není tady
nerozumím?
Řídit bych chtěla, potřebuji to,mám nenocné dítě a štve mě to.
Ano chybí mi pochvala,ale já prostě jsem tak blbě prožila dětství,s tím se nedá nic dělat.
To je tak hrozné, že chci být všestranná?
nerada uklízím a myju okna, nebaví mě řešit neuklizený pokoj dětí, nebaví mě poučovat děti,aby se nekde neušpinily,já nejsem prototyp, co umí všechno.
Není tady

andy75 napsal(a):
Ne hodnotil jako porodce,ale řekl mi, co se mu líbí a třeba mi někdy i řekl, ať si vezmu tohle atd.,ale opravdu mužně dal najevo,já potřebuji být chválena, protože jsem vyrostla v rodině, kde byl otec dominantní a matka slepice,ponižoval mě i matku a hodně, vyloženě psychicky,nebyla jsem nikdy chválena a to mám vystudované dvě VŠ a myslím si, že jsem celkem inteligentní i jinak,ale o našich tu nechci psát.
jen neumím to v chlapovi vzbudit,aby mě vnímal hodně žensky,staral se o mě a abych si zároveň zachovala,to co jsem taky popisovala.
to ti Eva. tazko pomoze dobrou radou, odkedy jej odisiel BM, specializuje sa na zenatych, je tam mensia konkurencia 
Není tady
kvietko - sorry, ale proč sem taháš Evu a jejího ženáče. Tyjí nějak nemůžeš zkousnout nebo co. Proč se na to nevykašleš? 
Andy - a co takhle se pochválit sama sebe. Když se nebudeš cítit fajn,budeš to mít pořád v sobě a žádnej chlap ti v tomhle neudělá dobře.
Dorko - co jsem napsala špatného Piopovi? Můžeš mi prosím odkázat na můj příspěvek?
Není tady
A jinak k tématu - jak být sexuálně přitažlivá? Nijak, prostě se nepřetvařuju a jsem taková jaká sem.Přirozená. Nějakýmu chlapovi by se to třeba nelíbilo,toho mého to přitahuje
Není tady
andy75 napsal(a):
nerozumím?
Ano chybí mi pochvala,ale já prostě jsem tak blbě prožila dětství,s tím se nedá nic dělat.
nerada uklízím a myju okna, nebaví mě řešit neuklizený pokoj dětí, nebaví mě poučovat děti,aby se nekde neušpinily,já nejsem prototyp, co umí všechno.
S tim, jak jsi prozila detstvi, uz nic nenadelas, ale s tim, jak se na to jako DOSPELA divas, jak to PORAD prozivas, s tim naopak nikdo jiny nez ty, nic neudela. Ale to uz jsem ti nekolikrat rekla. A nejen ja, ze?
A nerikej mi, ze nejsi perfekcionalistka! Ja umet to, co ty..... no ale to uz jsem taky rikala.
Není tady

andy75 napsal(a):
nerozumím?
Proč chceš umět všechno, být všestranná? To není v lidských možnostech.
Zaujalo mě, že tě nebaví poučovat děti, aby se někde neušpinily. To je nějaká nutná domácí práce či povinnost? Tak je nepoučuj, aby se někde neušpinily. když tě to nebaví.
Partner tady není od toho, aby nás chválil.
Není tady
Dobře, umět, co já,tak schválně, co teda umím navíc, než ty?
nejsem perfekcionistka,jsem cílevědomá ano
nejsem v určitých věcech ani zásadová, jsem dost flegmatik,maličkosti vůbec neřeším,hodím za hlavu jako chlap - a to je asi špatně
Není tady
Proč chceš umět všechno, být všestranná? To není v lidských možnostech.
Zaujalo mě, že tě nebaví poučovat děti, aby se někde neušpinily. To je nějaká nutná domácí práce či povinnost? Tak je nepoučuj, aby se někde neušpinily. když tě to nebaví.
Partner tady není od toho, aby nás chválil.
Já ale děti nepoučuji,velmi málo právě,kdybych to ale nedělala vůbec, to bych nebyla matkou,všechno má svoje meze,nemyslíš?
Není tady
Andy, ty sama víš v čem jsi dobrá - jsi cílevědomá a jak píšeš - nejsi malicherná, což je hodně dobrá vlastnost. A je toho víc, měla by sis to všechno povzpomínat a zarýt si to do hlavičky. A tohle, pak budeš prezentovat - sama od sebe.
A to líbení se chlapům.
Např. ... se chci cítit dobře, tak pro to dělám to, co mi to k tomu pomůže.(teda krom trestných činů)
Jestliže mi pomůže, abych se cítila dobře, make-up - udělám to, jestli mi k tomu pomůže zaběhat si - udělám to , a jestli teplákovka - vezmu si ji.
Když se budeš cítit dobře, sebevědomě, budeš svoje - tak to je podstata přitažlivosti, to beru jako tahák.
Když si to převrátíš - jak se díváš na chlapy - bude ti asi sympatičtější chlap vědom si své ceny, sebejistý,než nejistej muž, kterej se podceňuje.
Není tady

andy75, poučování dětí, aby se neušpinily, není svědectvím o tom, že jsi matkou.
Působíš na mě zvláštně. Že chceš být dokonalý stroj. A že jsi mužatka. Nic ve zlém. Jen že žensky na mě nepůsobíš. Spíš jako generál, kterého neposlouchají jeho vojáci a on fňuká, že nejsou takoví, jak on by chtěl.
Není tady
prostě jsem tak blbě prožila dětství,s tím se nedá nic dělat
Ovšem používat to po zbytek života jako vý/o/mluvu, s tím se dělat dá... a docela dost.
Nakonec nejsi (ani tady) jediná bez dětství prožitýho v růžovým sadu...
nebaví mě poučovat děti,aby se nekde neušpinily
Tak to nedělej - lépe řečeno nedělej furt... jak kouzelně prosté... 
kdybych to ale nedělala vůbec, to bych nebyla matkou
Hm... jenže on je rozdíl mezi "poučovat" a vysvětlit... a nejen ve slovesným vidu 
Není tady

dusička napsal(a):
kvietko - sorry, ale proč sem taháš Evu a jejího ženáče. Tyjí nějak nemůžeš zkousnout nebo co. Proč se na to nevykašleš?
Andy - a co takhle se pochválit sama sebe. Když se nebudeš cítit fajn,budeš to mít pořád v sobě a žádnej chlap ti v tomhle neudělá dobře.
Dorko - co jsem napsala špatného Piopovi? Můžeš mi prosím odkázat na můj příspěvek?
pretoze to sem patri, tema znie " Jak byt sexualne pritazliva", takze Eva. je skor opak. BM jej odisiel pred rokmi, ona jak sa snazi, tak sa snazi, ale ani jeden [1] zenac sa kvoli nej nerozviedol. Mozno by jej pomohla vizazistka? 
Není tady
andy75 napsal(a):
Dobře, umět, co já,tak schválně, co teda umím navíc, než ty?
nejsem perfekcionistka,jsem cílevědomá ano
nejsem v určitých věcech ani zásadová, jsem dost flegmatik,maličkosti vůbec neřeším,hodím za hlavu jako chlap - a to je asi špatně
Ty mi silně připomínáš ženu, která vystudovala dvě VŠ, umí čtyři světové jazyky a stále ulpívá v minulosti namísto toho, aby byla tady a teď! Žila svůj SOUČASNÝ život.
A chápu, že svůj perfekcionalizmus nevidíš. Je to ale škoda, protože mimo jiné: k čemu ti pak ty dvě vysoké školy jsou?
Není tady
andy75 napsal(a):
nerozumím?
Já ani nevím jak se to stalo, ale mě ty věci začly bavit. Ne, že bych neměla chvíle, kdy upřednostním něco jiného před úklidem, ale když se soustředíš jen na ten přítomnej okamžik, tak je to úplně jiné. Nevím jak to popsat. Dělat to jako vědomě dobře, nejlépe, jak je možné v tu chvíli. To je pak z toho zábava.
A auto - bez auta bych žila jen napůl. Pro mě je to nejen existenční nutnost, ale i součást kvality života. Svoboda. Do řidičáku a auta bych šla na tvém místě okamžitě, nebo bych udělala vše proto, abych to zajistila co nejdříve.
Není tady

Wikina napsal(a):
Andy, ty sama víš v čem jsi dobrá - jsi cílevědomá a jak píšeš - nejsi malicherná, což je hodně dobrá vlastnost. A je toho víc, měla by sis to všechno povzpomínat a zarýt si to do hlavičky. A tohle, pak budeš prezentovat - sama od sebe.
A to líbení se chlapům.
Např. ... se chci cítit dobře, tak pro to dělám to, co mi to k tomu pomůže.(teda krom trestných činů)
Jestliže mi pomůže, abych se cítila dobře, make-up - udělám to, jestli mi k tomu pomůže zaběhat si - udělám to , a jestli teplákovka - vezmu si ji.
Když se budeš cítit dobře, sebevědomě, budeš svoje - tak to je podstata přitažlivosti, to beru jako tahák.
Když si to převrátíš - jak se díváš na chlapy - bude ti asi sympatičtější chlap vědom si své ceny, sebejistý,než nejistej muž, kterej se podceňuje.
a na teba vyvysuje 
Není tady
kvietok medovy napsal(a):
dusička napsal(a):
Dorko - co jsem napsala špatného Piopovi? Můžeš mi prosím odkázat na můj příspěvek?pretoze to sem patri, tema znie " Jak byt sexualne pritazliva", takze Eva. je skor opak. BM jej odisiel pred rokmi, ona jak sa snazi, tak sa snazi, ale ani jeden [1] zenac sa kvoli nej nerozviedol. Mozno by jej pomohla vizazistka?
kvítečku medový - ještě že si tak tolerantní a dobrosrdečná květinka, jinak by si to Eva mohla vysvětlit jako invektivu 
Není tady
kvietok medovy napsal(a):
Wikina napsal(a):
A to líbení se chlapům.
Když si to převrátíš - jak se díváš na chlapy - bude ti asi sympatičtější chlap vědom si své ceny, sebejistý,než nejistej muž, kterej se podceňuje.a na teba vyvysuje
no jo, ale to by nešlo o sebejistotu, ale o aroganci a namyšlenost - to už bychom byli jinde...
Není tady