|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
že za to schytá pár za ucho
Napadá mě, zda to není jeden z jeho - byť i latentních - cílů. 
I když bych na tu latenci vlastní zimní botičky nevsadila... 
Není tady

tak se kaji a beru zpet ... Eva uradovala na tom .. o vibratoru ..
Není tady

Pandorraa napsal(a):
Grainne napsal(a):
ale taky se koukni, ze napsal jeden prispevek a okamzite se do nej nekdo navezl / myslim, ze Eva
Co to znamená NAVEZL?
Zapochyboval, vyjádřil svůj názor, byl upřímný?
Co je to NAVEZL?
Konkretně prosím.
Probůh copak si fakt myslíš, že chlap s tímhle chodí nma ženské forum a když se nechytá, tak hned prská jako křeček?
Wiki, píšeš, že on nic špatného neudělal.
Jsi si tím jistá?
Neustále nás přesvědčuje, jak jsme hloupé a nešťastné, zoufalé a pitomé, ničemu nerozumíme. OK. Proč ne. To klidně může. Ale pak musí taky počítat s tím, že za to schytá pár za ucho.
Nic víc, nic míň.
Nakonec je fuk, co dělá nějaký piopio, důležité je jen to, jak si to kdo bere. A jak na to reaguje. Já vidím neukotvenou a nezralou osobu a je mi jedno, že se to někomu nelíbí.
Prostě kdo se bojí, nesmí do lesa. Spíš by měl počítat s tím, že když nebude dost obezřetný, něco ho tam sežere.
Dobré víly a skřítkové se z lesů už dávno odstěhovali. Přestalo je to tam s námi bavit. Neumíme totiž prohrávat.
NAVEZL je u mne , ze se mu dostava urazlivych odpovedi , zrejme za ucelem vypudit pisatele
Není tady
Eva uradovala na tom .. o vibratoru
Zdá se ti? Já si to teda musela najít, páč všechno nečtu... ale tady akorát konstatovala, že jí by se nelíbilo, kdyby o ní partner podobně psal prakticky na veřejnosti - a optala se, zda není "tan a ten"... co je v tom za "navážení se"?
urazlivych odpovedi , zrejme za ucelem vypudit pisatele
Aha... zatímco pisatel je ctnost všech ctností futrál, viď? Jak je nakonec vidět i z jeho textů... 
Není tady
helena napsal(a):
Ten -chlap-kluk-ženská-cokoliv - tady nic špatného neudělal.
Možná... z tvýho pohledu.
Ale nezlob se - já vidím malýho vzteklounka, kterej kope nožičkama, že jeho geniální rady - který nezištně (o to je to horší) rozdává - některejm spíš vyloudí úsměv na líci... zatímco on, jak se cítí bejt nebranej vážně, si taky extra servítky nebere... vždyť tohle je docela slušnej doklad, ne? A doporučuju přečíst hezky souvisle
"Za to, že ty to nedokážeš, tady nemusíš ještě osočovat. Jdi prudit někam jinam... Neměla by ses nad sebou zamyslet?... Víš jak je tohle těžký? Nevíš, nejsi chlap... Můžu odejít, jestli zacláním... ale vaše první reakce na mě je pozdvižené obočí,... jsi příliš sebejistá, převzdělaná, kariérou pohlcená, příliš aktivní, neomylná, posuzovačná, sebestředná, exhibicionistická, panovačná, neústupná, povoláním zdeformovaná. Téměř bych řekl, že nejsi žena... Čím jste zakomplexované, že nemůžete uvěřit, že to někomu může fungovat... Obskočíí tě alespoň někdy ten tvůj?... oni vědí, že se mýlí... ony tomu nemohou věřit, už z principu... Za 40 let manželství nevíš o mužích nic."
Heli, to cos zkopírovala on napsal až poté, co dostal kartáč. Taky to není zrovna přínosná komunikace, ale beru to, že ránu vracel - i když jo, není to úplně vončo.
Já ho viděla - vidím jinak, prostě snaživýho chlapa (resp. popsal snahu vylepšit vztah), kterej má zájem. Já ho jako ty neviděla.
Ale ať to bylo jakkoliv, tak už je to jedno...vlákno je v pr.deli.
Není tady
helena napsal(a):
že za to schytá pár za ucho
Napadá mě, zda to není jeden z jeho - byť i latentních - cílů. http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
I když bych na tu latenci vlastní zimní botičky nevsadila... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
Helo, to jsme dvě 
Není tady
Grainne napsal(a):
NAVEZL je u mne , ze se mu dostava urazlivych odpovedi , zrejme za ucelem vypudit pisatele
Co jsou to URÁŽLIVÉ odpovědi?
Já to fakt netuším...máš nějakou konkretní?
Já si myslím, že KAŽDÁ odpověd je naprosto NEUTRÁLNÍ a to, že je pro někoho urážlivá, pro jiného směšná, pro dalšího k popukání, pro druhého přiblblá a třetímu nestojí za komentář, blá blá, to si tam dosadí už každý sám podle toho, jak je a nebo není vztahovačný a závislý na soudech druhých o své osobě.
A jak poznáš, že cílem "urážlivé" odpovědi, je VYPUDIT PISATELE? Proč právě VYPUDIT?
Co třeba: naštvat, rozčílit, poučit, upozornit, pobavit (se/druhé), potěšit....nebo prostě jen odpovědět?
Jak se to pozná, jaký má druhý cíl?
Já zatím jen poznám, co to dělá se mnou, ale PROČ a s JAKÝM CÍLEM to ten druhý napsal, to se jen DOHADUJI. Je fakt, že často se trefím - to si pak stejně nechávám většinou pro sebe, protože to by tu spousta lidí explodovala - ale taky se někdy netrefím, ba dost fatálně minu.
No a?
Tak to prostě je.
Přece na sobě pracujeme, no ni? 
Není tady
Wikina napsal(a):
To jistě.
Pro každého, kdo si myslí, že je špatně to, co je vlastně dobře a neví, kde hledat to, co nejvíc potřebuje 
Není tady
to cos zkopírovala on napsal až poté, co dostal kartáč
Jak co, Wikino... odpusť, ale on chytá na první našlápnutí...
Na celkem nevinnou rudolfa poznámku (skoro hned na začátku, poté co byl pochválen) - "Tady někdo čte harlekýnky a aplikuje je sem." - zareagovat "Za to, že ty to nedokážeš, tady nemusíš ještě osočovat. Jdi prudit někam jinam.", to mi přijde poněkud přes čáru. A víš dobře, že extra něžná květinka, která nesnese silnější větřík, fakt nejsem 
Já ho viděla - vidím jinak, prostě snaživýho chlapa (resp. popsal snahu vylepšit vztah), kterej má zájem.
Já ti to neberu... ale v tom případě ať si vylepšuje doma, i nám nevědomejm třeba nasype nějaký ty rady
... ale ať je sakra militantně-spasitelsky nevnucuje všem s tím, že kdo se jima neřídí a řídit nechce, ten je... no, doplň si sama... 
Není tady
Hele, já šla do sebe a tak vrátím vlákno k tématu, ju?
Přišlo mi mailem:
Žába
Manželka se rozhodne koupit manželovi netradiční dárek k narozeninám tak
jde do Zverimexu, ale tam se ji všechna zvířata zdají moc drahá. Ptá se
tedy prodavače, jestli nemají něco levnějšího.
"No, měli bychom tady žábu, za 500,-" - říká prodavač.
"Žábu??? Co je prosím Vás na obyčejné žábě takového, že tolik stojí??."
Ptá se překvapená žena.
Prodavač vysvětluje: "No jak bych Vám to řekl, no prostě, ta žába umí
úžasně orál..."
Žena si to promyslí a s vidinou, že by se zbavila jedné z "povinností",
žábu nakonec koupí.
Večer manželovi poblahopřeje a předá mu dárek s patřičným vysvětlením.
Manžel celý natěšený se rozhodne dárek vyzkoušet.
V noci manželku probudí ze spaní nějaké zvuky z kuchyně, potichu se tedy
přikrade do kuchyně a vidí manžela a žábu jak listují v kuchařských
knihách, kolem všude rozložené pánve a hrnce a pod..
Nechápavě se obrátí na muže:
"Co tady proboha vyvádíš, a ještě k tomu s tou žábou???"
"Jakmile se žába naučí vařit, letíš z domu!!!"
Není tady

Wikina napsal(a):
Bože můj, co se tady strhla za mela?
A´t je piopio jakkoliv starej-mladej, nevím, - nebudu pročítat fora a pátrat, abych ho nachytala na švestkách, - tak dal dohromady pár rozumných vět.
Do diskuze přispěl mnohem víc, než některé dámy, které sem přišly jen kritizovat a prosazovat se. A´t už se zkritizuje cokoliv, ale hlavně že můžu někoho vyřvat, pourážet, zesměšnit.. Tak mi to tady připadá.
Me to tady taky tak pripada, jen se divim.
Není tady
sahleb napsal(a):
Wikina napsal(a):
A´t je piopio jakkoliv starej-mladej, nevím, - nebudu pročítat fora a pátrat, abych ho nachytala na švestkách, - tak dal dohromady pár rozumných vět.
Do diskuze přispěl mnohem víc, než některé dámy, které sem přišly jen kritizovat a prosazovat se. A´t už se zkritizuje cokoliv, ale hlavně že můžu někoho vyřvat, pourážet, zesměšnit.. Tak mi to tady připadá.
Ten -chlap-kluk-ženská-cokoliv - tady nic špatného neudělal.Me to tady taky tak pripada, jen se divim.
Neni prvni co byl vypuzeny,kazdy novy kdo prisel s problemem hodne rychle odesel.....
Není tady

eremuruss napsal(a):
Neni prvni co byl vypuzeny,kazdy novy kdo prisel s problemem hodne rychle odesel.....
Páni, tady je ale prča.
Ale vcelku správně jsi, Erem, odhalila, že Piopio měl nějaký problém..
Ačkoli hlásal opak.
Není tady

Piopio napsal(a):
... Respektuje vás partner, máte jeho obdiv, lásku porozumění? Proč není možné, aby tady existoval někdo, kdo je spokojen se svým životem natolik, že o tom chce dát vědět i jiným lidem? Co se to tady děje?! Odpoví mi někdo alespoň na některý z těch dotazů?...
Ja jo. Jenze ctu na ctvrte strane a tady dole pod oknem pro odpoved ctu neco o "vypudeni". Tak az doctu zbyle strany a bude komu odpovidat... 
Není tady

Wikina napsal(a):
Chjo, dik Wiki, napsalas to, jak bych ti to diktovala...
Jsou jak vosy se vzteklinou... aj "nezna dusicka", jo, Dusi, zklamalas me. Teda, vlastne, spis prekvapila. Negativne.
Jdu docist jeste posledni stranu tech "vznesenych plivancu"... 
Není tady

helena napsal(a):
napsal jeden prispevek a okamzite se do nej nekdo navezl
Šeredně se pleteš... hned poté ho pochválila Dorka a Wikina... jen mrkni na první stránku.
Tak - tak.
A ouplne vejram, jak Piovy prispevky v nekterych z vas vyvolaly antagonisticke sklony...
Par jeho slov a soudu je opravdu tak trefnych, ze byt blba, odsouhlasila bych vyrok Pan, ze prosmejdil celej Babinet... jenze to u nej bude o necem jinem, ze jo? Treba chytrost? Bez ohledu na to, jestli je mladej starej babochlap, snilek, basnik nebo terapeut ci student lidske duse...
Uz mi zacina byt lito, ze se pravdepodobne nevrati, jeste jsem to ani nedocetla...
, vsak ano. Ten, kdo sem napise par zajimavych, byt treba vymyslenych myslenek, tady nema co delat, pokud se neprodere ostryma loktama, ze?
Není tady

Wikina napsal(a):
...Já ho viděla - vidím jinak, prostě snaživýho chlapa (resp. popsal snahu vylepšit vztah), kterej má zájem. Já ho jako ty neviděla.
Ale neniiiii. Ja to zas vidim tak, (jestli si to teda v tomhle foru muzu dovolit...
), ze nektere reakce zde jsou primo vzorem toho, jak smysleni, a v navaznosti na nej pak i jednani nekterych "vyhaslych sopek", jak je Pio kdesi trefne nazval, je asexualni a tim padem nepritazlive...
A ted se pohadejte, damy, ktera mi jak nerozumi, na cem jedu, nebo taky kdy dostanu nejblizsi ban... 
Není tady
Slet carodejnic je to tu a ne poradna pri problemech
Není tady
Strašná škoda,že dotyčný je znechucený reakcí některých...Ani se mu nedivím.
Určitě si trochu přibarvil svoji ženu,ale hezky se to četlo a já jsem chtěla vědět, jak to jeho žena dělá, že je taková?
Ale asi už se tu neobjeví, protože byl kritizován.
Možná by mohla poradit některá z těch, co kritizovaly,jak být sexuálně přitažlivá.
Mě by to zajímalo,jak to vidí nebo kritizovaly jen proto, že už dávno jim nikde neřekl, že jsou přitažlivé?
Neznám žádnou ženu, která by nebyla šťastná, kdyby ji muž dával najevo, že je sexuálně přitažlivá.
Není tady
Máš tím na mysli, že každý má být pouze chválen a není-li, je jeho "svatým právem" pozurážet ostatní a "hrdě" odejít? 
Soudím, že dospělej - tedy skutečně dospělej - jedinec by měl jednak schopen pochopit, že ne všichni mu budou tleskat, druhak umět nějakou tu kritiku zvládnout.
Což platí obecně... ne jen pro tento případ.
poradit... jak být sexuálně přitažlivá
Na to ti stačí zalistovat některým "ženským plátkem"... tam těchhle rad bejvají přehršle
... většinou mezi kuchyňským koutkem a informacema o odstraňování skvrn z prádla či duše 
Vtip je v tom, že téměř žádná nemusí fungovat stoprocentně, protože pro každýho znamená "přitažlivost" něco jinýho...
Upravil(a) helena (15. 2. 2014 10:57)
Není tady
Dorka napsal(a):
Wikina napsal(a):
...Já ho viděla - vidím jinak, prostě snaživýho chlapa (resp. popsal snahu vylepšit vztah), kterej má zájem. Já ho jako ty neviděla.
Ale ať to bylo jakkoliv, tak už je to jedno...vlákno je v pr.deli.Ale neniiiii. Ja to zas vidim tak, (jestli si to teda v tomhle foru muzu dovolit...
![]()
), ze nektere reakce zde jsou primo vzorem toho, jak smysleni, a v navaznosti na nej pak i jednani nekterych "vyhaslych sopek", jak je Pio kdesi trefne nazval, je asexualni a tim padem nepritazlive...
A ted se pohadejte, damy, ktera mi jak nerozumi, na cem jedu, nebo taky kdy dostanu nejblizsi ban...
Vykašli se na to.
víš o co tady jde?
Páč se tady pohybuju dlouho a nejsem žádná zajícová, ačkoliv si ne všechno čtu a ne všechno pamatuju, tak si dovolím shrnout "jak to bylo" a "jak to je " (samozřejmě s vědomím a přesto že: je to jen v mé hlavě, tak jak to vidím já, co mi to říká? a proč to asi vidím já?, přestože je to ve mně, o mně, se mnou a je to mé)
Velkou osobností na foru je Pandorra.
Je to baba chytrá, vzdělaná, má zkušenost, umí zacílit. Mnohdy se vyjadřuje chirurgickým stylem, čistý řez a pápá. Při místní komunikaci a použití této metody jsem jí ale z 95% dala za pravdu ( v duchu).
Jo, někdo ji nemá rád (spíše ti-ty, které utřela), ale chápu to a beru. ..ok.
Její komentáře totiž mohly lidem pomoci, nakoupnout je (pokud by chtěli)
Co se ovšem nestalo...některé dámy (či nicky s dámským jménem) její slova nasávaly a nasávaly, což je chvályhodné, ale pak ji stylem komunikace a přesnými citacemi začly napodobovat.
A tady nastal problém.
Výše popsané způsoby začly aplikovat na všechno a na všechy, bezhlavě - paušálně -, bez toho nejdůležitějšího - bez rozlišení. Bez rozlišení komu, kdy, jak, bez souvislosti, prostě jen "zabodovat "
Důsledky = nejen že to není ono a totéž, způsobuje to bohužel pravý opak. Má to za následky masakr, urážky, povyšování, zesměšnování, sra.čky, hlouposti, demagogie na obrazovce, s logickým dopadem na nicnetušící diskutující . Ne jen na tomto vláknu.
Pro doplnění:
při následných konfrontacích vynechte prosím citace z příručky " Psychologem snadno a rychle", bude pro všechny lepší, když to bude od srdce
ok?
Upravil(a) Wikina (15. 2. 2014 11:07)
Není tady

andy75 napsal(a):
Strašná škoda,že dotyčný je znechucený reakcí některých...Ani se mu nedivím.
Určitě si trochu přibarvil svoji ženu,ale hezky se to četlo a já jsem chtěla vědět, jak to jeho žena dělá, že je taková?
Možná by mohla poradit některá z těch, co kritizovaly,jak být sexuálně přitažlivá.
Mě by to zajímalo,jak to vidí nebo kritizovaly jen proto, že už dávno jim nikde neřekl, že jsou přitažlivé?
Neznám žádnou ženu, která by nebyla šťastná, kdyby ji muž dával najevo, že je sexuálně přitažlivá.
Andy, to by ti ale musela napsat jeho žena, jak to dělá. A ta tady nepíše.
Jo, a hlavně, ty mu vážně věříš to, co psal? Nu to by ses teda měla stát vizážistkou...
Není tady
ty mu vážně věříš to, co psal? Nu to by ses teda měla stát vizážistkou
Ony vizážistky věří nějak víc, všemu nebo jinak než ostatní? 
Není tady

helena napsal(a):
ty mu vážně věříš to, co psal? Nu to by ses teda měla stát vizážistkou
Ony vizážistky věří nějak víc, všemu nebo jinak než ostatní? http://fora.babinet.cz/img/smilies/va.gif
To já nevím. Piopio psal, že jeho žena je vizážistka, kosmetička...
Není tady
Vlastnost - naivitu - tu postrádám.
Já ale znám takové upravené ženy,i já se za nimi otáčím,nevidím důvod, proč by nemohl mít takovou doma,chápu ale, že asi trochu básnil.
Já chci jen být taky taková,alespoń trochu, nemám to v sobě,ale kdybych potkala "chlapa",který je opravdu "chlapem", vím, že by mi to alespoň trochu šlo.
Pora´dte, co děláte proto, abyste se cítily přitažlivé nebo to dělá chlap,že vás hodnotí a chválí a potom se tak cítíte?
Není tady