|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ano, to je typické, představit si mou reakci, ty sis mě zařadila a konec. Moje pohádka se ti nelíbí, mě to nevadí. Neznáš mě a hned víš, co jsem zač. Tvých 40 let manželství ještě není žádná záruka patentu na rozum. Otázkou je, jakých 40 let to bylo.
A že je moje psaní nepřirozené? Za 40 let manželství nevíš o mužích nic.
Není tady
Hahaha, Piopio. Neznám Tě. A ani moc nechci víc poznat. Stačí jen Tvé psaní. To je bezduchá novela, jakou jsi včera opovrhoval. Ale piš dál , možná bude někdo zvědavý, co z Tebe ještě vypadne. Tak se snaž, ať máme co číst. Nechodil jsi na nějaka psychologická sezení?
Není tady
"Moje pravda", "tvoje pravda", nic takového není. Je jenom moje neštěstí, tvoje neštěstí, nebo naopak.
No... hlavně že máš výhrady k mýmu podpisu... 
Moje pohádka se ti nelíbí, mě to nevadí.
Ano, to je to klíčové slovo.
Neznáš mě a hned víš, co jsem zač.
Dobrý... hlavně že tys tady apriori vocejchoval všechny kolem... ale "to je úplně něco jinýho", viď?
Ale přesto všechno přemýšlejí o tom co píšu.
Není tady
Není žádný důvod cejchovat kupř. tebe, máš cejch v podpisu. A už se mi ani nechce reagovat, zřejmě jste dosáhli svoje. A že je to pohádka? no, inu je. Díkybohu pro mne skutečnost.
Není tady

Piopio napsal(a):
jalina napsal(a):
Je ,bohuzel . Hlevne ,kdyz je tu nekdo novy ,tak mu to nandavaji .Kompenzuji si tu svoje nespokojene vztahy a zivoty . Na druhych
Tomu taky rozumím, ale pokud se alespoň jeden vztah napraví díky mě, budu moc rád, a splatím svůj dluh životu.
kazdy vztah je individualni stejne jako lidi v nem .... tam tezko pomuze nekdo zvenci .
Jsme na sexuologicke .... tak by se tu melo psat o sexu
U vztahu je to lepsi na psychologicke resit konkretni problem
Není tady

rudolf napsal(a):
Piopio - Ty jsi muž - nemůžu ani napsat chlap v letech a nemáš sebevědomí ani co by se za nehet vešlo. Tvé psaní je je nepřirozené -viz v závorce (cituji: znám sílu svobody odpuštění, moc dobře. Ale znám i spalující bolest, nekončící, rozežírající zevnitř, zoufalství a bezsenné noci). O dlouhodobých vztazích jiných snad ani nepřemýšlej. Jsem v manželství skoro 40 let, ale Tebe bych doma nesnesla. Zvedlo se Ti alespon sebevědomí, když Tě z počátku některé z diskutujících žen chválily? To je možná to jediné, co se Ti zvedne. Už si představuji Tvoji reakci-tak do toho.
proc by nemel mit sebevedomi ? Mne se libi , ze ma nejake emoce, coz se chlapu moc casto nevidi
Není tady
Grainne- sebevědomí a emoce je něco jiného přeci.
Není tady

rudolf napsal(a):
Grainne- sebevědomí a emoce je něco jiného přeci.
Ja to take nespojuji .... ale, taky si nemyslim, ze nemit sebevedomi je neco tak hodneho kritiky
Není tady
Zaujalo mě tohle téma.
Mám už zkušenosti s Babinetem a bohužel se tu vždyky najde někdo, kdo hledá stále negativa,dokonce některé ženy mají sebevědomí, že snad spasily svět.
Já ten typ manželky, co se tu popisuje znám, mi se takové ženy líbí a nevím , jak to dělají.Já taková nejsem,ale vhtěla bych být.
Co všechno manželka dělá pro to, aby taková byla?
PS: chápu, že genetika má jistě svůj podíl
Není tady
grainne- to bylo konstatování, ne kritika.
Není tady
Piopio napsal(a):
No, tak teď zase já, nebude to tak odborné, jako to tvoje, jsi příliš sebejistá, převzdělaná, kariérou pohlcená, příliš aktivní, neomylná, posuzovačná, sebestředná, exhibicionistická, panovačná, neústupná, povoláním zdeformovaná. Téměř bych řekl, že nejsi žena. Taháš práci sebou, kamkoli přijdeš. Divil bych se, kdybys měla funkční dlouholetý vztah, ale můžu se mýlit.
A dost, dneska už nepíšu.
Tak to všechno nejspíš jsem a co jako?
Prostě tvůj pravý opak 
Věř mi, že kdyby to jen trochu šlo, tak ti především trochu té své sebejistoty, vzdělání a aktivity daruji.
Nu a to ostatní, co jsi vyjmenoval, máš v hojné míře taky, jen si to nikdy nepřiznáš.
Nu a o mém vztahu to tu není, já si nezačala, protože nemám potřebu se chlubit, jak jsem úžasná a jak na sobě pracuji.
Mimochodem: míra upřimnosti a efektivity práce na sobě se pozná především podle toho, zda dovedeš přijmout i nepříjemné a nelichotivé reakce a nebo zda hned skáčeš jak čertík z krabičky a máš nepřekonatelnou potřebu se obhajovat. Zda máš schopnost sebereflexe a nebo zda reaguješ útočně, protože sám vše vyhodnotíš jako útok.
Nicméně nic si z toho nedělej, syndrom OP = "opačný názor", ten je tu dost rozšířený a každý, kdo neunese pár nepříjemných písmenek a nebo neumí adekvátně zareagovat, se tu za něj schovává.
Nu a útok na mou ženskost..... to nevypadá už ani na těch 13.
Věř, že než mít doma takový uzlíček nervů, který se neumí ovládat a plácá blbosti, když už neví, kudy kam, tak to budu radši doživotně žít v celibátu 
Shrnuto a podtrženo: jsem prostě jedovatá, nepříjemná a hubatá čarodějnice a jsem jí ráda, máš s tím problém?
Tak ať ti ta "práce na sobě" hezky odsejpá 
Není tady
Piopio napsal(a):
No tak se zeptám, která z vás má funkční dlouholetý stabilní vtah. Čím jste zakomplexované, že nemůžete uvěřit, že to někomu může fungovat. Co se vám v životě stalo. Já vím co, Zklamání, obrovské zklamání, které jste si prožily, vám nedovolí uvěřit. Ale je to vaše věc, já nejsem dokonalý, ale pracuju na sobě, A jak pandora dobře ví, to je jediné co se dá dělat, jenomže neví, že na to mohou být dva. To totiž nezažila. Já ano, já si mohu dovolit psát co píšu, A proč si mám nechat líbit urážky a nařčení ze lhaní? nejsem pařez, taky jsem jen člověk. To je vaše metoda? Řeknete, že tak nikdo psát nemůže, protože to je příliš idealistické a pak urážet?
"A je fakt, že jazýčková pusa po dvacetiletém manželství není dennodenně."
Proč tomu nemůžeš uvěřit? Já ríkám, že je a poslední dobou ne jedna, co tě žene to napsat, závist? To snad ne! Dost jste mě zklamaly.
Edit. Nechápu, proč si myslíš, že chlap nemá potřebu o tom mluvit, když to prožívá, chce to vykřičet celému světu, jsi ůplně vedle, nevíš o nás nic.
Ty jsi fakt zmatenej jak grónská fčela...
Co to pleteš dohromady za blbosti? Kam chodíš na ty domněnky?
- To si opravdu myslíš, že když tu tvoje psaní působí vyumělkovaně a puberťácky, zákonitě to znamená, že nevěříme na funkční vztah? A jak jsi na to přišel?
- Jak ty víš, co Pandora ví a co zažila nebo nezažila? Ty se mnou bydlíš? Dovedeš se mi vlézt do hlavy? Můžeš tak maximálně to, co já: na základě svých životních zkušeností ODHADOVAT. A pak taky hlavně UNÉST zpětnou reakci. Jasný brouku?
- Proč bys měl? NEMUSÍŠ
Však bojuj, bojuj
Houby se pak o sobě ale dozvíš, za to ti druzí pak o tobě vědí i to, co vědět ani nechtěli 
- Tak jasně, že má. Skutečnej chlap má potřebu mluvit, většinou se ale nevylejvá na babským fóru a když už to udělá, tak pak ty babský reakce taky unese a nevzteká se. Chlap to zvládne, chlap joo 
Není tady
helena napsal(a):
Koukám, Piopio, že máš "svoji pravdu" a úkorně neseš jakýkoli nesouhlas, natož pak otázku, která tvýmu "svatýmu zápalu" nekonvenuje...
Možná by to chtělo trochu tolerance - ale tu ti odfoukly větry vanoucí od tvýho praporu, co jím tak vehementně máváš...
Moje babička vždycky, když někdo takhle vyváděl, říkavala: Hoďte na něj mokrej hadr, třeba zchladne a začne zase myslet 
Není tady
dusička napsal(a):
Piopio napsal(a):
jalina napsal(a):
Je ,bohuzel . Hlevne ,kdyz je tu nekdo novy ,tak mu to nandavaji .Kompenzuji si tu svoje nespokojene vztahy a zivoty . Na druhych
Tomu taky rozumím, ale pokud se alespoň jeden vztah napraví díky mě, budu moc rád, a splatím svůj dluh životu.
neuvěřitelné prý díky mně
Spasitelský komplex.... takoví lidé by potřebovali spasit hlavně sami sebe...odpustit si a přistát na pevné zemi 
Není tady
Bože můj, co se tady strhla za mela?
A´t je piopio jakkoliv starej-mladej, nevím, - nebudu pročítat fora a pátrat, abych ho nachytala na švestkách, - tak dal dohromady pár rozumných vět.
Do diskuze přispěl mnohem víc, než některé dámy, které sem přišly jen kritizovat a prosazovat se. A´t už se zkritizuje cokoliv, ale hlavně že můžu někoho vyřvat, pourážet, zesměšnit.. Tak mi to tady připadá.
Ten -chlap-kluk-ženská-cokoliv - tady nic špatného neudělal.
Není tady
Eva. napsal(a):
Wikina napsal(a):
Ale proč bys chodil pryč, mně se tvé psaní líbí, píšeš rozumně, ať už je to z jakýchkoliv důvodů.
Mohl bys udělat vlákno odpovědí na otázky. Jako pohled z jiné strany. Třeba by to mohlo být zajímavé.
Tady je zvykem , že jakmile někdo objeví nějakou novinku (pro něj), nějaký způsob reagování, vzorec chování, tak to pak geniálně mastí do každého příspěvku a ohromuje kudy chodí.
Takže něco ber s rezervouTy jsi naivní.
To mu/jí vážně věříš?![]()
Vážně tě zajímají jazýčkové atd.?
Prču si robí
I kdyby byl Patapuf, i kdyby si to vymyslel, i kdybych byla naivní, tak to nic nemění na faktu, že do diskuze přispěl víc, mnohem kvalitněji a slušněji, než ty .
Není tady

Wikino, které dámy myslíš?
Já tady vidím ženy. Dámo 
Já teda rozhodně dáma nejsem a být nechci.

Btw jak se měří kvalita příspěvků? Co tvá kvalita? 
Upravil(a) Eva. (11. 2. 2014 14:12)
Není tady

Wikina napsal(a):
Bože můj, co se tady strhla za mela?
A´t je piopio jakkoliv starej-mladej, nevím, - nebudu pročítat fora a pátrat, abych ho nachytala na švestkách, - tak dal dohromady pár rozumných vět.
Do diskuze přispěl mnohem víc, než některé dámy, které sem přišly jen kritizovat a prosazovat se. A´t už se zkritizuje cokoliv, ale hlavně že můžu někoho vyřvat, pourážet, zesměšnit.. Tak mi to tady připadá.
souhlasim , neni to zadna vyjimka
Není tady
Možná... z tvýho pohledu.
Ale nezlob se - já vidím malýho vzteklounka, kterej kope nožičkama, že jeho geniální rady - který nezištně (o to je to horší
) rozdává - některejm spíš vyloudí úsměv na líci... zatímco on, jak se cítí bejt nebranej vážně, si taky extra servítky nebere... vždyť tohle je docela slušnej doklad, ne? A doporučuju přečíst hezky souvisle 
"Za to, že ty to nedokážeš, tady nemusíš ještě osočovat. Jdi prudit někam jinam... Neměla by ses nad sebou zamyslet?... Víš jak je tohle těžký? Nevíš, nejsi chlap... Můžu odejít, jestli zacláním... ale vaše první reakce na mě je pozdvižené obočí,... jsi příliš sebejistá, převzdělaná, kariérou pohlcená, příliš aktivní, neomylná, posuzovačná, sebestředná, exhibicionistická, panovačná, neústupná, povoláním zdeformovaná. Téměř bych řekl, že nejsi žena... Čím jste zakomplexované, že nemůžete uvěřit, že to někomu může fungovat... Obskočíí tě alespoň někdy ten tvůj?... oni vědí, že se mýlí... ony tomu nemohou věřit, už z principu... Za 40 let manželství nevíš o mužích nic."
Upravil(a) helena (11. 2. 2014 16:00)
Není tady

Eva. napsal(a):
Wikino, které dámy myslíš?
Já tady vidím ženy. Dámo
Já teda rozhodně dáma nejsem a být nechci.![]()
Btw jak se měří kvalita příspěvků? Co tvá kvalita?
ty ani nemozes byt za damu, nemas na to 
Není tady
Já teda rozhodně dáma nejsem a být nechci.
Dáma - z francouzského "dame" (/vdaná/ paní), to pak z latinského "domina" - paní 
Machek, Václav, Etymologický slovník jazyka českého, ČSAV Praha
Není tady

helena napsal(a):
Možná... z tvýho pohledu.
Ale nezlob se - já vidím malýho vzteklounka, kterej kope nožičkama, že jeho geniální rady - který nezištně (o to je to horší) rozdává - některejm spíš vyloudí úsměv na líci... zatímco on, jak se cítí bejt nebranej vážně, si taky extra servítky nebere... vždyť tohle je docela slušnej doklad, ne? A doporučuju přečíst hezky souvisle
"Za to, že ty to nedokážeš, tady nemusíš ještě osočovat. Jdi prudit někam jinam... Neměla by ses nad sebou zamyslet?... Víš jak je tohle těžký? Nevíš, nejsi chlap... Můžu odejít, jestli zacláním... ale vaše první reakce na mě je pozdvižené obočí,... jsi příliš sebejistá, převzdělaná, kariérou pohlcená, příliš aktivní, neomylná, posuzovačná, sebestředná, exhibicionistická, panovačná, neústupná, povoláním zdeformovaná. Téměř bych řekl, že nejsi žena... Čím jste zakomplexované, že nemůžete uvěřit, že to někomu může fungovat... Obskočíí tě alespoň někdy ten tvůj?... oni vědí, že se mýlí... ony tomu nemohou věřit, už z principu... Za 40 let manželství nevíš o mužích nic."
ale taky se koukni, ze napsal jeden prispevek a okamzite se do nej nekdo navezl / myslim, ze Eva
Není tady
napsal jeden prispevek a okamzite se do nej nekdo navezl
Šeredně se pleteš... hned poté ho pochválila Dorka a Wikina... jen mrkni na první stránku.
Není tady
Grainne napsal(a):
ale taky se koukni, ze napsal jeden prispevek a okamzite se do nej nekdo navezl / myslim, ze Eva
Co to znamená NAVEZL?
Zapochyboval, vyjádřil svůj názor, byl upřímný?
Co je to NAVEZL?
Konkretně prosím.
Probůh copak si fakt myslíš, že chlap s tímhle chodí nma ženské forum a když se nechytá, tak hned prská jako křeček?
Wiki, píšeš, že on nic špatného neudělal.
Jsi si tím jistá?
Neustále nás přesvědčuje, jak jsme hloupé a nešťastné, zoufalé a pitomé, ničemu nerozumíme. OK. Proč ne. To klidně může. Ale pak musí taky počítat s tím, že za to schytá pár za ucho.
Nic víc, nic míň.
Nakonec je fuk, co dělá nějaký piopio, důležité je jen to, jak si to kdo bere. A jak na to reaguje. Já vidím neukotvenou a nezralou osobu a je mi jedno, že se to někomu nelíbí.
Prostě kdo se bojí, nesmí do lesa. Spíš by měl počítat s tím, že když nebude dost obezřetný, něco ho tam sežere.
Dobré víly a skřítkové se z lesů už dávno odstěhovali. Přestalo je to tam s námi bavit. Neumíme totiž prohrávat.
Není tady

Eva. napsal(a):
Také nechápu, proč bych měla mluvit otevřeně o sexu s cizím mužem. Mluvím o nich s mým partnerem.
Dost chlapů je takových pavlačových drben, že s kamarády proberou podrobnosti, které patří pouze do intimity s jejich partnerkou. Proč máš potřebu křičet to do světa, jak jsi tady někde psal? A co na to tvá partnerka, ví otom? Nevadí jí, že sděluješ veřejnosti, kdy ti dala jakou pusu?...
Jsem ráda, že můj partner takový není. Že si svou intimitu chráníme a nevystavujeme světu na obdiv podrobnosti intimního života, které patří jenom nám.
ani nemoze, je zenaty so zavazkami, tak musi byt diskretny.
Není tady