|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Piopio napsal(a):
Nevím, proč se od mě některé ženy naváží. Co proti mě máte. Nic jsem vám neudělal.
to je tady takovy zvyk
Není tady
Všiml jsem si, než by se něco zeptali, tak budou radši urážet, udělají si ůplně mylný závěr a jsou spokojené, jak odpálkovaly 16 letýho.
Není tady
Piopio napsal(a):
No tak se zeptám, která z vás má funkční dlouholetý stabilní vtah. Čím jste zakomplexované, že nemůžete uvěřit, že to někomu může fungovat. Co se vám v životě stalo. Já vím co, Zklamání, obrovské zklamání, které jste si prožily, vám nedovolí uvěřit. Ale je to vaše věc, já nejsem dokonalý, ale pracuju na sobě, A jak pandora dobře ví, to je jediné co se dá dělat, jenomže neví, že na to mohou být dva. To totiž nezažila. Já ano, já si mohu dovolit psát co píšu, A proč si mám nechat líbit urážky a nařčení ze lhaní? nejsem pařez, taky jsem jen člověk. To je vaše metoda? Řeknete, že tak nikdo psát nemůže, protože to je příliš idealistické a pak urážet?
"A je fakt, že jazýčková pusa po dvacetiletém manželství není dennodenně."
Proč tomu nemůžeš uvěřit? Já ríkám, že je a poslední dobou ne jedna, co tě žene to napsat, závist? To snad ne! Dost jste mě zklamaly.
Edit. Nechápu, proč si myslíš, že chlap nemá potřebu o tom mluvit, když to prožívá, chce to vykřičet celému světu, jsi ůplně vedle, nevíš o nás nic.
No tak sem uplně vedle. No a? Máš s tím problém?
Jo je hezký,kdyby si mě můj chlap všímal tak,že by ke mě skákal a obveseloval. Ale jenom tehdy,kdy on by chtěl. Běda, jak bych měla jiný názor, bylo by zle. Je to by mi to nandal, vid Piopio.
Věřím ti,že to takhole jak píšeš cejtíš, proč nevěřit. Ale nejsi stoprocentní,jak se tady vychvaluješ. Víš co je tady vidět. To, jak urážíš ty. To je to pomyslné zrcadlo,tedy jestli víš, vocogou.
Každej chlap má chyby, každá ženská má chyby, tak se hod do klidu a řekni si, jo mám chyby, no a co.
A být tebou, zaměřím se na to. ¨
Jak můžeš vědět, co tady zažila bud Pandora, nebo já, nebo jiná?
Ty jako myslíš,že to umíš s ženskou nejlíp? Hahaha
Správně píšeš, od toho jsou dva, každýmu vyhovuje něco jiného.
Mám chut tě pořádně poškrábat kocoure 
Není tady
A jak můžeš vědět, co bych řekl, kdyby? Mám se nechat urážet a to bude OK? Ty mi můžeš napsat, co se ti zlíbí, ale já nemůžu? Kde jsem psal, že jsem 100 procentní, to snad nikdo! Napsal jsem, že jsem prchlivý, tak sis to vyzkoušela? Já někoho urazil první? Jsem normální chlap, když dostanu do d*žky, mám nastavit druhou tvář? Co budu pak? Já si své chyby přiznávám, a ty? Já na nich pracuju, a ty? Uráží tě, že se takhle ptám? Obskočíí tě alespoň někdy ten tvůj? Udělalas něco pro to někdy ty?
A co říká tvoje zrcadlo tobě?
Není tady
Jak to mám já v manželství do toho je ti houby. Nemám potřebu tady o tom psát.
A nepsal si náhodou,že už psát nebudeš? 
Není tady
Jsem si to rozmyslel, můžu? Asi to nebude nic moc.
Není tady
Opravdu nejste zvyklé mluvit otevřene s mužem, hlavně s cizím.
Hm... a proč bychom měly "mluvit otevřene" s úplně "cizím" pánem?
Mohl bys uvést aspoň jeden relevantní důvod, prosím?
Není tady
Protože k tomu jsou fóra? Kde anonymita zaručuje že se lidé často otevřou? Nebo jsou fóra k tomu, aby si někteří řešili své dlouho potlačované ego, nebo životní selhání? A když se objeví "vetřelec", který svým idealismem narušuje zaběhaný řád je nutno ho vypudit všemi prostředky? Připomínám, že jsme v sexuologické sekci, která je na to přímo stvořena a kde by se lidé, pokud hledají radu od někoho, kdo už jejich situaci zažil, alespoň teoreticky měli otevřít. Měli by mluvit o svých nejintimnějších věcech, nebo zase lhát? Jako doma? Je zajímavé, že k tomuto jevu dochází zejména od těch nejzkušenějších přispěvatelek. Ano, jste nejodvážnější, protože tady jste silné, tady vaše slovo platí. Je to ale tak i ve skutečném životě? Respektuje vás partner, máte jeho obdiv, lásku porozumění? Proč není možné, aby tady existoval někdo, kdo je spokojen se svým životem natolik, že o tom chce dát vědět i jiným lidem? Co se to tady děje?! Odpoví mi někdo alespoň na některý z těch dotazů?
Edit:
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...
Nesouhlasím, já mám jinou zkušenost, miluju celý život jednu ženu a je to čím dál lepší. Uvědom si, co tím citátem tady děláš a jak působíš.
Upravil(a) Piopio (11. 2. 2014 8:19)
Není tady

Také nechápu, proč bych měla mluvit otevřeně o sexu s cizím mužem. Mluvím o nich s mým partnerem.
Dost chlapů je takových pavlačových drben, že s kamarády proberou podrobnosti, které patří pouze do intimity s jejich partnerkou. Proč máš potřebu křičet to do světa, jak jsi tady někde psal? A co na to tvá partnerka, ví otom? Nevadí jí, že sděluješ veřejnosti, kdy ti dala jakou pusu?...
Jsem ráda, že můj partner takový není. Že si svou intimitu chráníme a nevystavujeme světu na obdiv podrobnosti intimního života, které patří jenom nám.
Není tady
Odpoví mi někdo alespoň na některý z těch dotazů?
Příliš mnoho otazníků najednou... a ty nenapsaný vykřičníky z toho trčí jak šídlo z pytle... skoro není poznat, jak ses "šikovně" pokusil vyhnout odpovědi na moji otázku 
Nesouhlasím, já mám jinou zkušenost
To je tvoje svatý právo.
Všichni nemůžeme mít totžný zkušenosti.
Uvědom si, co tím citátem tady děláš a jak působíš.
A ty jsi kdo, abys mě mistroval?
Není tady

Piopio, mám (nejenom vlastní) zkušenosti, že kdo takhle křičí do světa, jako ty, tak nemá vše v pořádku tak, jak hlásá.
A pokud má, tak si tím přivolává do svého života zkoušku, jestli to tak skutečně je.
Byla bych opatrná. Méně vykřikovat do světa a více přemýšlet.
Není tady
Eva. napsal(a):
Piopio, mám (nejenom vlastní) zkušenosti, že kdo takhle křičí do světa, jako ty, tak nemá vše v pořádku tak, jak hlásá.
A pokud má, tak si tím přivolává do svého života zkoušku, jestli to tak skutečně je.
To mohu potvrdit, sem tady hlásila,že by mě nevykolejila případná milenka. A jak mě "osud" hned nato prověřil. 
Není tady
Také nechápu, proč bych měla mluvit otevřeně o sexu s cizím mužem.
Někdo té o to žádal? Já ne. A uniká ti podstata tady té sekce. A když už, rozebíráme tady věci, dalek od sexu, že to sem ani nepatří.
@helena
Přesně to jsem předpokládal. Ale stačilo si vybrat, alespoň jeden, navíc jsem ti odpověděl dostatečně.
Za další, vidíš jenom vykřičník, nevidíš obsah.
To je tvoje svatý právo.
Všichni nemůžeme mít totžný zkušenosti.
Ty je máš v podpisu, já o nich napsal, míra intimity není důležitá. V čem je rozdíl? V tom, že já o tom nesmím mluvit a ty ano.
Závěrem, tady se to nenosí, nesmí se psát o lásce, štěstí, harmonii. Jsou tady na to nepsaná pravidla, je to zakázáno. Smí se psát jen o neštěstí, zklamání.
A nakonec, kdo jsi ty, že mi můžeš diktovat kolik dotazů psát?
Není tady
Eva. napsal(a):
I tím jsem si prošel, špatné období, byl jsem špatný muž, a možná to mi dalo sílu se změnit, jenom mě zaráží, jak málokrát to dopadá dobře. Aby nedošlo k omylu, já milenku neměl.
Není tady
Jen ještě dodám, znám sílu svobody odpuštění, moc dobře. Ale znám i spalující bolest, nekončící, rozežírající zevnitř, zoufalství a bezsenné noci. S tím se nedá žít dlouho.
Není tady
pIPIO ; kapls na to dobre ,tady chtej babizny jen to negativno ,je lepsi tu nepsat ,budou te tu rozebirat na cimprcampr
Není tady
Grainne napsal(a):
Piopio napsal(a):
Nevím, proč se od mě některé ženy naváží. Co proti mě máte. Nic jsem vám neudělal.
to je tady takovy zvyk
Je ,bohuzel . Hlevne ,kdyz je tu nekdo novy ,tak mu to nandavaji .Kompenzuji si tu svoje nespokojene vztahy a zivoty . Na druhych
Není tady
jalina napsal(a):
pIPIO ; kapls na to dobre ,tady chtej babizny jen to negativno ,je lepsi tu nepsat ,budou te tu rozebirat na cimprcampr
Ale to nevadí, oni vědí, že se mýlí. Já musím uznat, je to tak neuvěřitelné, že ony tomu nemohou věřit, už z principu. Já sám někdy kroutím hlavou, ptám se sám sebe, čím jsem si to zasloužil. Život je naučil jinému. A též nevím, jak to se mnou nakonec dopadne. Ale jedno můžu říct, těch 12 let z 20 za to stálo.
Upravil(a) Piopio (11. 2. 2014 9:11)
Není tady
Koukám, Piopio, že máš "svoji pravdu" a úkorně neseš jakýkoli nesouhlas, natož pak otázku, která tvýmu "svatýmu zápalu" nekonvenuje...
Možná by to chtělo trochu tolerance - ale tu ti odfoukly větry vanoucí od tvýho praporu, co jím tak vehementně máváš...
Není tady
jalina napsal(a):
Je ,bohuzel . Hlevne ,kdyz je tu nekdo novy ,tak mu to nandavaji .Kompenzuji si tu svoje nespokojene vztahy a zivoty . Na druhych
Tomu taky rozumím, ale pokud se alespoň jeden vztah napraví díky mě, budu moc rád, a splatím svůj dluh životu.
Není tady
helena napsal(a):
Koukám, Piopio, že máš "svoji pravdu" a úkorně neseš jakýkoli nesouhlas, natož pak otázku, která tvýmu "svatýmu zápalu" nekonvenuje...
Možná by to chtělo trochu tolerance - ale tu ti odfoukly větry vanoucí od tvýho praporu, co jím tak vehementně máváš...
Teď ale vážně, nechme už toho. Nemá to opravdu smysl. "Moje pravda", "tvoje pravda", nic takového není. Je jenom moje neštěstí, tvoje neštěstí, nebo naopak.
Není tady
Piopio napsal(a):
jalina napsal(a):
Tomu taky rozumím, ale pokud se alespoň jeden vztah napraví díky mě, budu moc rád, a splatím svůj dluh životu.

neuvěřitelné prý díky mně 
Není tady
Tady je hodne tech prechytralych horakyn ,jedna lepsi jak druha
Není tady
Hodně ano, ale né všechny, to stačí. A že nemůžou opustit svůj post tady, dlouho budovaný, je mě taky jasné. Ale přesto všechno přemýšlejí o tom co píšu.
Není tady
Piopio - Ty jsi muž - nemůžu ani napsat chlap v letech a nemáš sebevědomí ani co by se za nehet vešlo. Tvé psaní je je nepřirozené -viz v závorce (cituji: znám sílu svobody odpuštění, moc dobře. Ale znám i spalující bolest, nekončící, rozežírající zevnitř, zoufalství a bezsenné noci). O dlouhodobých vztazích jiných snad ani nepřemýšlej. Jsem v manželství skoro 40 let, ale Tebe bych doma nesnesla. Zvedlo se Ti alespon sebevědomí, když Tě z počátku některé z diskutujících žen chválily? To je možná to jediné, co se Ti zvedne. Už si představuji Tvoji reakci-tak do toho.
Upravil(a) rudolf (11. 2. 2014 9:48)
Není tady