18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ne, to opravdu nejde, přečíst to tady, na to nejsem stavěný.
Ale nerozumím, proč je patně, e píu jak píu? Já jen chtěl vyjádřit, pojmenovat to, co mui obvykle neříkají. Můu odejít, jestli zacláním.
Není tady
Piopio napsal(a):
Ne, to opravdu nejde, přečíst to tady, na to nejsem stavěný.
Ale nerozumím, proč je patně, e píu jak píu? Já jen chtěl vyjádřit, pojmenovat to, co mui obvykle neříkají. Můu odejít, jestli zacláním.
Proč?
samozřejmě objetí nesmělo chybět, ze začátku jsem se bál, aby to nezeedivělo, ale ne, dostal jsem jazýčkovou. Řekněte, no nevyplatí se to?
Tohle je u hodně srandovní Dokonce jazýčkovou Dělá věci proto, aby se ti to vyplatilo?
Kolik ti je? 16?
Není tady
Ale proč bys chodil pryč, mně se tvé psaní líbí, píe rozumně, a u je to z jakýchkoliv důvodů.
Mohl bys udělat vlákno odpovědí na otázky. Jako pohled z jiné strany. Třeba by to mohlo být zajímavé.
Tady je zvykem , e jakmile někdo objeví nějakou novinku (pro něj), nějaký způsob reagování, vzorec chování, tak to pak geniálně mastí do kadého příspěvku a ohromuje kudy chodí.
Take něco ber s rezervou
Není tady
Wikina napsal(a):
Ale proč bys chodil pryč, mně se tvé psaní líbí, píe rozumně, a u je to z jakýchkoliv důvodů.
Mohl bys udělat vlákno odpovědí na otázky. Jako pohled z jiné strany. Třeba by to mohlo být zajímavé.
Tady je zvykem , e jakmile někdo objeví nějakou novinku (pro něj), nějaký způsob reagování, vzorec chování, tak to pak geniálně mastí do kadého příspěvku a ohromuje kudy chodí.
Take něco ber s rezervou
Ty jsi naivní.
To mu/jí váně věří?
Váně tě zajímají jazýčkové atd.?
Prču si robí
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Eva. napsal(a):
Kolik ti je? 16?
Neber mi to, jooooo?
Já bych si tipla tak na 13
Naučené to má hezky
Není tady
No...jen to trochu přehnal.
Texty na dalích vláknech mluví o "pánovi v letech" dost jasně.
Není tady
JJ, prostě BigBen 2.
Pro mě je zajímavé, jak mu to některé erou. Myslím, e BigBen se dobře baví.
Nakonec, já taky.
Takového mue bych doma mít nechtěla. brr
Není tady
Piopio napsal(a):
Nebylo to vdycky tak jak teď, naslouchat jsem se musel tvrdě učit, a i kdy je to u dost let, stejně někdy Věnui nerozumím, ale poádám manelku a ta mi s ůsmévem ráda přeloí. A kdy se mi povede pochopit něco hodně sloitého, nechám se pochválit, to mě dělá dobře a motivuje- rozumějte tomu tak, e muská jeitnost to má ráda a v správnou chvíli na správném místě dělá slůvko dvě zázraky.
Ale to aj enskej dui... Chváli niekedy aj TY JU?
Není tady
Piopio - nechod nikam. Náhodou, mně se to psaní líbí.
A je fakt, e jazýčková pusa po dvacetiletém manelství není dennodenně.
Souhlasím s Wikinou, a přemýlím, na jakou otázku se zeptat, nic mě zatím nenapadá.
A nepíu, e je to patně, co píe, jen nevím no. Na chlapa moc vyumělkovaný. Ale jako červená knihovna dobrý, mám úsměv na tváři a dobrou náladu.
Není tady
Nevím, proč se od mě některé eny naváí. Co proti mě máte. Nic jsem vám neudělal.
Upravil(a) Piopio (10. 2. 2014 20:20)
Není tady
Selima napsal(a):
Piopio napsal(a):
Nebylo to vdycky tak jak teď, naslouchat jsem se musel tvrdě učit, a i kdy je to u dost let, stejně někdy Věnui nerozumím, ale poádám manelku a ta mi s ůsmévem ráda přeloí. A kdy se mi povede pochopit něco hodně sloitého, nechám se pochválit, to mě dělá dobře a motivuje- rozumějte tomu tak, e muská jeitnost to má ráda a v správnou chvíli na správném místě dělá slůvko dvě zázraky.
Ale to aj enskej dui... Chváli niekedy aj TY JU?
Ale ano, ona je moc krásná, atraktivní, je kosmetička, vizáistka, má vkus,umí si vybrat hezký kousky, je radost na ni pohledět, vypadala by sexy i jutovém pytlu. A chválou neetřím. A nejen za to, jak vypadá. Ona má ůasné drení těla, nikdy se nehrbí, ramena dozadu, má dlouhé nohy a kdy jde, otáčejí se i eny.
Není ale ádna fiflena, není líná, ani hloupá, je inteligentní, líčí se střídmo, spí zdůrazní přirozenost, ne by se zmachlila. Tak to dělá i v práci. A někdy jsou eny nespokojeny, pak jí pomáhám, kd přijde rozruená, tak ji vyslechnu a pochválím ji, e svou práci udělala dobře a nemá se za co stydět.
Upravil(a) Piopio (10. 2. 2014 20:28)
Není tady
Piopio napsal(a):
Nevím, proč se od mě některé eny naváí. Co proti mě máte. Nic jsem vám neudělal.
Proč se tak vztahovačnej?
Přes tohle "lehce pozdviené obočí" by se přece chytrými knihami poučený a úspěnou praxí doma potěený pán v letech měl lehce přenést, ne?
Tak se přenes. Vdy to nic není
Není tady
Já se jen ptám, proč to děláte, máte tady některé hodně příspěvků na kontě, ale vae první reakce na mě je pozdviené obočí, nebo si vytrhnete z kontextu něco, na co můete posměně odepsat. Prostě se ptám, napite mě to, odpovím. Nemusíte psát o 13 letém, nebo o nějakém bigbenovi, a já ani nevím, kdo to je. Jestli vám něco nesedí, zeptejte se, nehledejte hned nějaký podvůdek. Já vím, e to tak ti náctiletí dělávají, Jestli vám pak z mé odpovědi nebude jasné, kdo s vámi mluví, tak potom na tom nejsem tak, jak si myslím.
Není tady
Piopio - zeptám se tedy.
Tvoje negativní vlastnosti? Chyby? Má? Jaké?
První co jsem si vimla (a i Pandora) je vztahovačnost
a dál?
Upravil(a) dusička (10. 2. 2014 20:48)
Není tady
Spí si říkám, e jsou některé z vás zaskočeny a první automatická reakce je taká jaká je. Opravdu nejste zvyklé mluvit otevřene s muem, hlavně s cizím. Cítím to z těch reakcí, bohuel neumím přesně vyjádřit co chci říct, není to tak jednoduché a někdy to i vypadá, e se neumim "přenést", ale není to tak. Jinak bych se přece urazil a nepsal dál.
Upravil(a) Piopio (10. 2. 2014 20:50)
Není tady
Dobrá, odpovím. Jsem prchlivý, tvrdohlavý, neudrím pořádek, jsem vztahovačný, jeitný, někdy zapomenu co slíbím - to je hodně patné. Samozřejmě je toho i víc, ale nevzpomenu si hned. Ale snaím se. Co jetě je ze mě mono přečíst?
Není tady
Kdy ti doma ena řekne, nech mě být, chci být sama. natve se? Jako tady,kdy ti někdo něco napsal,co si nechtěl slyet?
Není tady
Piopio napsal(a):
Já se jen ptám, proč to děláte, máte tady některé hodně příspěvků na kontě, ale vae první reakce na mě je pozdviené obočí, nebo si vytrhnete z kontextu něco, na co můete posměně odepsat. Prostě se ptám, napite mě to, odpovím. Nemusíte psát o 13 letém, nebo o nějakém bigbenovi, a já ani nevím, kdo to je. Jestli vám něco nesedí, zeptejte se, nehledejte hned nějaký podvůdek. Já vím, e to tak ti náctiletí dělávají, Jestli vám pak z mé odpovědi nebude jasné, kdo s vámi mluví, tak potom na tom nejsem tak, jak si myslím.
Není na co se ptát.
Tvé psaní na vláknech mi přijde jak výlevy 13ti letého puberáka.
Kolik je ti ve skutečnosti let a jestli si dělá či nedělá legraci, to je mi v tuto chvíli celkem jedno.
Prostě tak na mě působí a to není nic proti ničemu.
Nakonec je to můj problém, ne?
Vlastně není, protoe já z toho nedělám ádné závěry a nijak mne to netrápí.
Prostě sleduju cvrkot
Není tady
Piopio napsal(a):
Spí si říkám, e jsou některé z vás zaskočeny a první automatická reakce je taká jaká je. Opravdu nejste zvyklé mluvit otevřene s muem, hlavně s cizím. Cítím to z těch reakcí, bohuel neumím přesně vyjádřit co chci říct, není to tak jednoduché a někdy to i vypadá, e se neumim "přenést", ale není to tak. Jinak bych se přece urazil a nepsal dál.
Tak teď jsi mne opravdu pobavil
Není tady
Piopio napsal(a):
Dobrá, odpovím. Jsem prchlivý, tvrdohlavý, neudrím pořádek, jsem vztahovačný, jeitný, někdy zapomenu co slíbím - to je hodně patné. Samozřejmě je toho i víc, ale nevzpomenu si hned. Ale snaím se. Co jetě je ze mě mono přečíst?
Jetě jsi majetnický a árlivý, ne příli si jistý sám sebou.
Ale dost. Dneska u nepracuju
Není tady
No, tak teď zase já, nebude to tak odborné, jako to tvoje, jsi příli sebejistá, převzdělaná, kariérou pohlcená, příli aktivní, neomylná, posuzovačná, sebestředná, exhibicionistická, panovačná, neústupná, povoláním zdeformovaná. Téměř bych řekl, e nejsi ena. Tahá práci sebou, kamkoli přijde. Divil bych se, kdybys měla funkční dlouholetý vztah, ale můu se mýlit.
A dost, dneska u nepíu.
Není tady
dusička napsal(a):
Kdy ti doma ena řekne, nech mě být, chci být sama. natve se? Jako tady,kdy ti někdo něco napsal,co si nechtěl slyet?
Jeté odepíu: ne, okamitě zmizím.
Není tady
Piopio napsal(a):
dusička napsal(a):
Jeté odepíu: ne, okamitě zmizím.
Vzhledem k tomu, co si dneska napsal Rudolfovi, Pan, Seli a nevím komu jetě, nevěřím Ti ani slovo. Ví, já sem jasnovidka a vidím tě, jak by ti cukaly koutky a enská by dostala sprku urálivých slov, jako si pro nic za nic psal tady,kdy se ti něco nelíbilo.
Ano,psaní hezké, ale pohádka. Neberu ti jí.
Ale chlap,který tohle proívá, nemá potřebu o tom mluvit. Inteligentní lidi také nemluví a nekasají se se svou inteligencí.
Není tady
No tak se zeptám, která z vás má funkční dlouholetý stabilní vtah. Čím jste zakomplexované, e nemůete uvěřit, e to někomu můe fungovat. Co se vám v ivotě stalo. Já vím co, Zklamání, obrovské zklamání, které jste si proily, vám nedovolí uvěřit. Ale je to vae věc, já nejsem dokonalý, ale pracuju na sobě, A jak pandora dobře ví, to je jediné co se dá dělat, jenome neví, e na to mohou být dva. To toti nezaila. Já ano, já si mohu dovolit psát co píu, A proč si mám nechat líbit uráky a nařčení ze lhaní? nejsem pařez, taky jsem jen člověk. To je vae metoda? Řeknete, e tak nikdo psát nemůe, protoe to je příli idealistické a pak uráet?
"A je fakt, e jazýčková pusa po dvacetiletém manelství není dennodenně."
Proč tomu nemůe uvěřit? Já ríkám, e je a poslední dobou ne jedna, co tě ene to napsat, závist? To snad ne! Dost jste mě zklamaly.
Edit. Nechápu, proč si myslí, e chlap nemá potřebu o tom mluvit, kdy to proívá, chce to vykřičet celému světu, jsi ůplně vedle, neví o nás nic.
Upravil(a) Piopio (10. 2. 2014 21:55)
Není tady