|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Dorka napsal(a):
lupina montana napsal(a):
... Můžeš sypat laskavec do piva maximálně tak konkrétnímu jednomu, po kterém vzdycháš - a koukat, jestli to funguje...
Ja prosim slysela, ze se do sklenice s vinem milemu ma dat pet mravencu... no, ja to vyzkousela - fungovalo to, za par dni jsem se za nej vdala, jenze..., nebylo to naposledy, chi-chi, vyslo to vzdy.
![]()
Tak nevim, jestli sexualni pritazlivost, nebo mravenci, neco urco zabralo...
A to je jako nevyndal?
Ty mravence?
Není tady

Tak to je dobre, to jsi prava ty, tak to ma byt... Hm, "rikani neceho od plic, kvuli rovnovaze", se prave ted odnaucuju..., mam totiz pocit, ze rovnovaha je tim vetsi, cim maji kohoutci vic duvodu se natrasat...
Kdyz to doma prestavaji delat (kasat se), ztraceji na lesku
- nebo se zacnou natrasat nekde jinde
...
Není tady
Dorka napsal(a):
Tak to je dobre, to jsi prava ty, tak to ma byt... Hm, "rikani neceho od plic, kvuli rovnovaze", se prave ted odnaucuju..., mam totiz pocit, ze rovnovaha je tim vetsi, cim maji kohoutci vic duvodu se natrasat...
Kdyz to doma prestavaji delat (kasat se), ztraceji na lesku- nebo se zacnou natrasat nekde jinde
...
Jo, já to mám naopak. A jestliže se chce přede mnou natřásat, tak to už fakt může dělat někde jinde.
A Dorko - lesk je jenom pozlátko. Pro mě je důležitější, co je v pozlátku uvnitř. 
Není tady

...A to je jako nevyndal?
Ty mravence?
Ja je vyndala! Vazne. Udelala jsem to s kazdym, na kom mi skutecne zalezelo..., s neskutecnym strachem a napetim..., vsak je to nejaka magie..., ale vazne udelala! TAk ted si doopravdy preju, aby "me tady nikdo z nich necetl"... uaaaaa!!! 
Není tady

Ja mela na mysli takovy ten obrazny lesk pericek, vis? Aby nebyly takove mdle, matne... Natrasani ve smyslu asi jako: Divej, co ja vsecko dokazu..., a to vsecko pro tebe, lasko... 
Není tady
Dorka napsal(a):
Ja mela na mysli takovy ten obrazny lesk pericek, vis? Aby nebyly takove mdle, matne... Natrasani ve smyslu asi jako: Divej, co ja vsecko dokazu..., a to vsecko pro tebe, lasko...
Dorko - já to pochopila. A věř, že kdyby mi říkal, dívej, co já všecko dokážu a to všecko pro tebe lásko, tak bych ho poslala někam.
Si to obrat - ty když něco "uděláš" pro chlapa, tak mu to vykládáš, jak si to pro něho udělala? Já tedy ne. Když chci,tak to udělám,když nechci tak ne. Proč se natřásat?
Není tady
Dorka napsal(a):
...A to je jako nevyndal?
Ty mravence?
Ja je vyndala! Vazne. Udelala jsem to s kazdym, na kom mi skutecne zalezelo..., s neskutecnym strachem a napetim..., vsak je to nejaka magie..., ale vazne udelala! TAk ted si doopravdy preju, aby "me tady nikdo z nich necetl"... uaaaaa!!!
Jo tos je v tom jako jen vymáchala?
Není tady
Dorka napsal(a):
Tohle je velice, velice zrádné - to bych taky nechtěla. To pak vidíš nešťastný ženy, který dostaly dům, který nechtěly (znám dvě) zájezd do Austrálie, ačkoliv by radši na Šumavu.......já bych ocenila, kdyby se mně přinejhorším zeptal, přinejlepším poslouchal, co to vlastně chci a potřebuju 
Mockrát jsem slyšela o protažených xichtech "ale to mělo být překvapení!" Nojo.....bylo, jenže ne všechna překvapení jsou příjemná.
Není tady

andy75 napsal(a):
.... muži mají rádi usměvavé ženy nebo ženy, které se usmívají očima .....jenže pořád se usmívat neumím
Maji.Porad to nejde, ale v dobe namlouvani by melo...
... muži mají rádi spíše křehká těla a nemyslím jen štíhlé tělo, ale takové to ženské dobře tvarované......
Xena v tech svych kozenych sexidresech - to by ses divila, kolik chlapu kvuli ni pravidelne slintalo pred obrazovkou a snilo o tom, jak by ji preprali, ev. ochranili pred jejimi neprateli...
Muži si podle mě o mě myslí, že jsem silná,protože tak vypadám
Dotaz: Proc se teda schováváš do role klidné posluchačky?
...nebyla jsem nepříjemná,snažila jsem se bavit normálně...
Uprimne: Bavila ses doopravdy?
... s bývalým jsem vždycky měla roli,že ............... jiné ženy neměly žádnou myšlenku a ......
treba nemely ani roli, jen se prijemne bavily A CITILY...
... umím i mlčet a být přizpůsobivá a není to takové násilí, jak by to mohlo vypadat.
Je to nasili. V dobe, kdy touzis po partnerovi a hledas ho, sama sebe takhle znasilnujes, ptz.sve vlastni prednosti potlacujes a chces je vymenit za neco, co sis nejakym omylem za prednosti vybajila... 
Není tady

skifa182 napsal(a):
helena napsal(a):
Jak byt sexualne pritazliva
Po pár pivech je přitažlivá každá... ale musí je vypít ten chlap http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
aneb: Není ošklivých žen, je jen málo vodky 
Není tady

...Jo tos je v tom jako jen vymáchala?
No vpodstate jo, jenze fakticky to byla vrazda, pac po vyndani uz nevystrizliveli...
Není tady

... Natrasani ve smyslu asi jako: Divej, co ja vsecko dokazu..., a to vsecko pro tebe, lasko...
Tohle je velice, velice zrádné - to bych taky nechtěla. To pak vidíš nešťastný ženy, který dostaly dům, který nechtěly ......já bych ocenila, kdyby se mně přinejhorším zeptal, přinejlepším poslouchal, co to vlastně chci a potřebuju ....
Dobra, ja to upresnim: Ja konkretne tyhle slova psala, sice po dlouhych a overenych zkusenostech, ze to plati, ale pod jasnou a cerstvou spominkou na rano, kdy muj chlap v ruce trimal me brejle a cosi s nima delal... Rikam: Co delas? A on: Ale, musim ti to spravit, mas to cely povoleny, dotahuju sroubky, podivej, tenhle ti skoro vypadl...
Ja, blba, jsem si "dle stareho mysleni" pomyslela: No a co, koupila bych si nove (byly ze stojanu v obchodaku za 99kc a uz se okoukavaj...
) - tak to je mozna ten tvuj "nechtenej dum", jenze, nech me to dopsat...
....... druha chyba z me strany, a to uz jsem, ouvej, rekla nahlas: Vsak to v kazde optice delaji na pockani a zadarmo.... Kdyz jsem se slysela, naraz mi to doslo, a nejradsi bych se do te nevymachane huby kopla... nastesti uz to tema zpracovavam dlouho a intenzivne, tak jsem to okamzite napravila: Ale je fakt, ze si mych rozviklanych brejli nikdy nikdo nevsiml a vetsinou jsem je stejne musela vyhodit, i kdyz jsem je mela moc rada (jenom malucka milosrdna lez v ramci..., hm, no vsak vite. Pericka muzeme nacechravat spolu s nima...
), ja te asi miluju... (no, co, jsme vpodstate novomanzele, tak ho takhle skadlivam...)
A ted zlaty hreb: Nove brejle si muzu koupit aj za pul roku, vsak zas tk okoukane nejsou - aj na smysl a vyuziti nejake nechtene zlate klece, se da casem prijit, no ne?
Jeste me neco napadlo, po precteni sveho traktatu: Toto """No a co, koupila bych si nove (byly ze stojanu v obchodaku za 99kc a uz se okoukavaj...
)""" - je podle mne smysleni Sahleb. Na zaklade toho ona chlapa nepotrebuje a neni na nem zavisla... A zlobi se na ty, ktere, jako ja, chlapa za takovehle "blbustky" miluji, obdivuji a potrebuji...
Upravil(a) Dorka (16. 2. 2014 0:30)
Není tady
Rikam: Co delas? A on: Ale, musim ti to spravit, mas to cely povoleny, dotahuju sroubky, podivej, tenhle ti skoro vypadl...
Dorko - ale já v tomhle nevidím natřásání. Naopak,by mě to potěšilo a pochválila bych ho.
U Piopa jsem to natřásání z písmenek viděla no.
Není tady

dusička napsal(a):
...Dorko - ale já v tomhle nevidím natřásání. Naopak,by mě to potěšilo a pochválila bych ho.
U Piopa jsem to natřásání z písmenek viděla no.
Dusi, ja myslim, ze oni se FAKT TAKHLE NATRASAJI. Myslim, ze se pak citej jako gerojove... ci si to priznaj, nebo ne-e... Nakonec, vsak jsou.
Vidis, a ja jsem ty Piovy vypraveni procitila presne tak. On to jenom mozna tak trochu "literarne upravil", vsak si to v nejakem prispevku sam priznal, ze on je ten upovidanej v jejich paru...
Ja jsem se taky citila jako bohyne, kdyz muj muz komusi vykladal o kratasech, ktere ma moc rad, a ja je JEN obycejne ustrihla a zkratila z dlouhych gati, a on rikal: To mi USILA moje manzelka...
A to mne ani nenapadlo se takovymhle zpusobem "natrasat"...
Není tady
Dorko - to je něco jiného, co píšeš.
Ale to je jedno.
Dobrou 
Není tady

Ano, neni to stejne, baby tohle vytahovani nemaji, ale chlapi ano. Zenska dela doma druhou, treti atd. smenu, a chlap "dela doma velice zasluznou a nezbytnou nadstandartni sluzbu", kterou by nikdo jiny nezvladl lepe...
Dobrou... 
Není tady
S tím souhlasím, že chlapi dělají doma méně,ale všichni takoví nejsou - znám i pracovité doma,zase jsou ale nudní.....
Málokdy je to vyvážené..
Není tady
Grainne napsal(a):
dycinky napsal(a):
andy75 napsal(a):
No pravdou je, že do Prahy se zajet dá,pokud je to o víkendu, v týdnu to nezvádám,ano, všechno se má zkusit.
Zkusím jinak:
vím, že muži mají rádi usměvavé ženy nebo ženy, které se usmívají očima a já jsem hodně tvrdý typ,když se tvářím vážně, mám výraz dozorkyně v ženské věznici nebo dominy,jen černou paruku a byla bych jasná a i bych si vydělala?
jenže pořád se usmívat neumím
dále vím, že muži mají rádi spíše křehká těla a nemyslím jen štíhlé tělo, ale takové to ženské dobře tvarované,no a já jsem typ, jak Xena,mohla bych tu roli hrát okamžitě, vím, že se na to hodím.
Muži si podle mě o mě myslí, že jsem silná,protože tak vypadám a když se schovám do role klidné posluchačky, tak je už nezajímám vůbec,hrozně mě to mrzí.
V různých situacích se stalo, že se mnou dobře pokecali a nasmáli se,ale musela jsem být aktivnější v rozhovoru,jak jsem povolila a čekala, že, co bude,většinou to vyprchalo.
S bývalým na plesech jsme chodili s partiou každý rok, on, jak si popil, tak vytancoval všechny ženy kamarádů a kamarádi tak celkem mezi sebou taky s ženami,se mnou nechtěli tancovat,nevím proč, přitom já tanec miluji,na rychlé tance si vždycky se mnou zablbli,ale jak přišly ploužáky,tak třeba ženská z partie, se kterou celý večer nepromluvili,tak s ní šli na ploužák,proč?
nebyla jsem nepříjemná,snažila jsem se bavit normálně
Pak moje nejlepší kamarádka je nynfomanka a v mládí toho měla dost, vždycky si ji vybrali chlapi hloupí zaměřeni sexuálně,já jsem po nich netoužila, ale hrozně mě mrzelo, že si se mnou nějak pokecali,snažila jsem se jim nedávat najevo,co si myslím a s ona mlčela,stejně jeli po ní a dokonce někdy to nebyly jednorázovky.
prostě dělám něco špatně, s bývalým jsem vždycky měla roli,že jsem komunikovala,jiné ženy neměly žádnou myšlenku a bývalý s nimi tancoval,kde je chyba?
Chci říct, že umím i mlčet a být přizpůsobivá a není to takové násilí, jak by to mohlo vypadat.přečti si , které atributy vlastností jsou vyjádřením ženskosti. například poddajnost, pasivita, přijímání.
v tom připadě bych byla vzorem ženskosti ... ale takto to také nefunguje
funguje, ale není to vše. jen mě při čtení příspěvku A. napadly právě tyto , přímo na mě vyběhly při tom čtení.
Není tady
Dorka napsal(a):
...Jo tos je v tom jako jen vymáchala?
No vpodstate jo, jenze fakticky to byla vrazda, pac po vyndani uz nevystrizliveli...
i ty mrško - sis je schovala na příště, vid? 
Není tady

andy75 napsal(a):
Kterou ženskou vlastnost byste vybrali jako nejžádanější a kterou jako nejodpudivější pro chlapy?
Hlavně se tu mezi sebou nedohadujte, je to otravné a k ničemu to není.
Škoda, že tu není nějaký muž,třeba by měl úplně jiný názor.
Najžiadanejšia - prirodzenosť (a čitateľnosť pre nich) a najodpudivejšia podľa mňa opak, teda afektovanosť (ale asi nie len pre mužov
)
Není tady

dusička napsal(a):
helena napsal(a):
chceš být hezká kvůli chlapovi nebo kvůli sobě?
Ona nechce bejt hezká... ona chce najít svoji "konkrétní" představu, kterou má a vzteká se, že se jí to nedaří...
Bodejť by taky jo, když i na těch cizích "chlapech" (zvláště pak těch, kteří mají "slepice") vidí jen to, co vidět chce.Kdo má co proti slepičkám?
Duši - slepice, co si natřely peříčka a tvářej se jako pani Papouchová, za svobodna Plameňáková

Není tady

dycinky napsal(a):
...i ty mrško - sis je schovala na příště, vid?
Tak mrtvoly ve vine by asi mely jinej ucinek
, chi-chi, musela jsem porad lovit novy... jednou dokonce, kdyz to bylo v zime, jsem par mravencu cajzla u kamosky z takoveho, hm, mravenciho teraria, nebo co to bylo... To v te dobe frcelo jako modni hit: Tenka sklenena krabicka na stojaka, v ni jakasi zelatina, v pocatku neporusena a mravenci si tam vytvareli chodbicky, tim se prosim pekne lidi bavili, podobne jako pohledem do akvarka... Toz jsem tam pocet stavitelu tunelu snizila o pet ks... 
Není tady
Dorka napsal(a):
chlapa za takovehle "blbustky" miluji, obdivuji a potrebuji...
Ale jo, to byla hezounká blbůstka - taky bych ji ocenila. Ocenila a potěšila by mně......že bych zrovna obdivovala a potřebovala, to bych neřekla. To by bylo moc za málo 
Co "potřebuju" je mužský drajv - takové to nepárání se s detaily, schopnost rozmachu. To ženy povětšině nemají....ne že by se to nebyly schopny naučit (proto je "potřebuju" v uvozovkách) ale stojí je to nesmyslně sil.
A pak potřebuju, aby ten mužskej uznal a seznal moje (potažmo ženské jako takové) zásluhy. Bez toho pro mně není a nebude chlap.
Není tady

Lupi, me "zachranene brejle" byl jen takovy priklad, vis? Opravdu " hezounká blbůstka ", jedna z mnoha. Miluji, obdivuji a potrebuji... za vsechny dohromady, a jeste spoustu jinych veci... Obdivovat a potrebovat - tak to prave za ten jejich "rozmach" - neparani se detaily, jak jsi to nazvala.
Vis, oni se paraji jinyma detailama. To sem ted moc nepatri, ale... kdyz to poznani z me strany zas nastane (jako ze necemu "martanskemu" nerozumim), v soucasne dobe tomu rikam: Promin, ze nejsem jasnovidka...
Kdyz se mi nahodou nejaky jeho veledule detail povede odhalit, rozhodne nabydu na sexualni pritazlivosti, ac to nechapu, jak to souvisi...
Jo, mozna se ta souvislost da shrnout jako:
My je za hezounke blbustky vic milujeme, a oni nas za ne chteji vic pomilovat...
Není tady
podle mě když budete taková jaká si přeje, aby jste byla tak budete neodolatelná 
Není tady