Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#226 15. 2. 2014 18:34

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Jak byt sexualne pritazliva

Myslím, že jediné efektivní
Někdo neprozře ani kdybys ho (kurzíkem) umlátila... http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#227 15. 2. 2014 19:03

dycinky
♥♥♥♥♥♥-

andy75 napsal(a):

No pravdou je, že do Prahy se zajet dá,pokud je to o víkendu, v týdnu to nezvádám,ano, všechno se má zkusit.
Zkusím jinak:
vím, že muži mají rádi usměvavé ženy nebo ženy, které se usmívají očima a já jsem hodně tvrdý typ,když se tvářím vážně, mám výraz dozorkyně v ženské věznici nebo dominy,jen černou paruku a byla bych jasná a i bych si vydělala?stolt
jenže pořád se usmívat neumím
dále vím, že muži mají rádi spíše křehká těla a nemyslím jen štíhlé tělo, ale takové to ženské dobře tvarované,no a já jsem typ, jak Xena,mohla bych tu roli hrát okamžitě, vím, že se na to hodím.
Muži si podle mě o mě myslí, že jsem silná,protože tak vypadám a když se schovám do role klidné posluchačky, tak je už nezajímám  vůbec,hrozně mě to mrzí.
V různých situacích se stalo, že se mnou dobře pokecali a nasmáli se,ale musela jsem být aktivnější v rozhovoru,jak jsem povolila a čekala, že, co bude,většinou to vyprchalo.
S bývalým na plesech jsme chodili s partiou každý rok, on, jak si popil, tak vytancoval všechny ženy kamarádů a kamarádi tak celkem mezi sebou taky s ženami,se mnou nechtěli tancovat,nevím proč, přitom já tanec miluji,na rychlé tance si vždycky se mnou zablbli,ale jak přišly ploužáky,tak třeba ženská z partie, se kterou celý večer nepromluvili,tak s ní šli na ploužák,proč?
nebyla jsem nepříjemná,snažila jsem se bavit normálně
Pak moje nejlepší kamarádka je nynfomanka a v mládí toho měla dost, vždycky si ji vybrali chlapi hloupí zaměřeni sexuálně,já jsem po nich netoužila, ale hrozně mě mrzelo, že si se mnou nějak pokecali,snažila jsem se jim nedávat najevo,co si myslím a s ona mlčela,stejně jeli po ní a dokonce někdy to nebyly jednorázovky.
prostě dělám něco špatně, s bývalým jsem vždycky měla roli,že jsem komunikovala,jiné ženy neměly žádnou myšlenku a bývalý s nimi tancoval,kde je chyba?
Chci říct, že umím i mlčet a být přizpůsobivá a není to takové násilí, jak by to mohlo vypadat.

přečti si , které atributy vlastností jsou vyjádřením ženskosti.  například poddajnost, pasivita, přijímání.

Není tady

#228 15. 2. 2014 19:06

andy75
♥♥♥----

Rozumím.
Znova ale, umím naslouchat,mnohokrát jsem taková byla a nic,není to pravda, že všechno řídím.

Není tady

#229 15. 2. 2014 19:11

helena
♥♥♥♥♥♥♥

mnohokrát jsem taková byla a nic
Zas nevidíš rozdíl mezi "byla jsem" (někdy) a "jsem" (trvale).

Není tady

#230 15. 2. 2014 19:15

andy75
♥♥♥----

Ale já poslední dobou jsem hodně zamlklá a fakt nevím, proč je tak špatně, když je žena více partnerská,proč to vadí?
Vím, že zakřiknutým chlapům to vyhohuje, ale takové chlapy zase nechci já.
Já si pořád říkám, že když si muž vybere ženu podle vzledu a potom se s ní seznamuje a zjišťuje, jaká je,nemělo by ho odratit to, že žena nemlčí,nevím?
Spíš odradit,když nic neříká?

Není tady

#231 15. 2. 2014 19:17

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

helena napsal(a):

Myslím, že jediné efektivní
Někdo neprozře ani kdybys ho (kurzíkem) umlátila... http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png

Ani deseti kurzíky roll
To já dobře znám.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#232 15. 2. 2014 19:18

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

andy75 napsal(a):

Ale já poslední dobou jsem hodně zamlklá a fakt nevím, proč je tak špatně, když je žena více partnerská,proč to vadí?
Já si pořád říkám, že když si muž vybere ženu podle vzledu a potom se s ní seznamuje a zjišťuje, jaká je,nemělo by ho odratit to, že žena nemlčí,nevím?

Muže spíš odradí, když říká všechno...

Není tady

#233 15. 2. 2014 19:22

kvietok medovy
♥♥♥♥♥--

Selima napsal(a):

kvietok medovy napsal(a):

andy75 napsal(a):

Ne hodnotil jako porodce,ale řekl mi, co se mu líbí a třeba mi někdy i řekl, ať si vezmu tohle atd.,ale opravdu mužně dal najevo,já potřebuji být chválena, protože jsem vyrostla v rodině, kde byl otec dominantní a matka slepice,ponižoval mě i matku a hodně, vyloženě psychicky,nebyla jsem nikdy chválena a to mám vystudované dvě VŠ a myslím si, že jsem celkem inteligentní i jinak,ale o našich tu nechci psát.
jen neumím to v chlapovi vzbudit,aby mě vnímal hodně žensky,staral se o mě a abych si zároveň zachovala,to co jsem taky popisovala.

to ti Eva. tazko pomoze dobrou radou, odkedy jej odisiel BM, specializuje sa na zenatych, je tam mensia konkurencia roll

A ty si kto, ty samosudca? Keď nevieš poradiť, tak radšej... drž ústa a dekoruj, jo? Shut up and be beautiful... (Možno TOTO je recept, ako byť príťažlivá, ktovie...?)

ale, ale, stracas uroven, pani mudra, co sa deje? Podte osicky, pichnite si aspon TAKTO lol lol lol bojis sa konkurencie ? lol

Není tady

#234 15. 2. 2014 19:24

andy75
♥♥♥----

Mám problém, že neumí být naivní a mám ráda muže, co mají smysl pro humor.
Některé kecy mi příjdou nezajímavé a já umím dělat, že nic,ale ne dlouho.
V ideálu bych chtěla "docenta",který bude vědět dvakrát více, než já a který bude ale jako kluk,nebude namyšlený - to jsou ale ideály.

Není tady

#235 15. 2. 2014 19:26

kvietok medovy
♥♥♥♥♥--

Pandorraa napsal(a):

Selima napsal(a):

A ty si kto, ty samosudca? Keď nevieš poradiť, tak radšej... drž ústa a dekoruj, jo? Shut up and be beautiful... (Možno TOTO je recept, ako byť príťažlivá, ktovie...?)

Seli, tebe taky miluju stoltpar
A tohle fakt funguje, mám to vyzkoušeno. Nijak to neohrozilo ani moji ženskou podstatu, ani moje lidské schopnosti ani moje sebevědomí.
Vědět, kdy má člověk mlčet a jen tak být, to je velké umění stolt

na co nestaci sama, posle poskokov..... lol trhajte, pinclici, haf haf:lol:  kosticku panicka uz dala lol

Upravil(a) kvietok medovy (15. 2. 2014 19:28)

Není tady

#236 15. 2. 2014 19:29

helena
♥♥♥♥♥♥♥

na co nestaci sama, posle poskokov
Lehneš! http://fora.babinet.cz/img/smilies/dumbom.gif

Není tady

#237 15. 2. 2014 19:37

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

andy75 napsal(a):

špatně špatně yikes žena si vybere objekt stolt

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#238 15. 2. 2014 20:10

Dorka
Zablokovaný
Místo: HK

Pandorraa napsal(a):

... Muž se skrze ženinu zranitelnost dostává ke své síle, žena se skrze mužovu sílu dostává ke své zranitelnosti...

Zena nemuze otevrit dvere na taxiku - pribehne muz, primrzle dvere otevre - zena se rozplyva blahem, jak je silny - a on se teteli slasti, jak to chytre vyresil...

Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl...
... ještě jsem nezmoudřel, a už zas blbnu...

Není tady

#239 15. 2. 2014 20:12

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Pandorraa napsal(a):

lupina montana napsal(a):

dusička napsal(a):

Kdo má co proti slepičkám? big_smile

Duši - slepice, co si natřely peříčka a tvářej se jako pani Papouchová, za svobodna Plameňáková lol

Ty seš fakt zvíře, lupi pussalollollolgodlike

Wuau! cool Vrr....ňufňuf! lol

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#240 15. 2. 2014 20:15

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Dorka napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

... Muž se skrze ženinu zranitelnost dostává ke své síle, žena se skrze mužovu sílu dostává ke své zranitelnosti...

Zena nemuze otevrit dvere na taxiku - pribehne muz, primrzle dvere otevre - zena se rozplyva blahem, jak je silny - a on se teteli slasti, jak to chytre vyresil...

Tááááákhle vedle reta

Není tady

#241 15. 2. 2014 20:21

helena
♥♥♥♥♥♥♥

pribehne muz, primrzle dvere otevre
Její muž? Cizí muž? Taxikář? Policista? Zloděj mající zájem o její kabelku? http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

Není tady

#242 15. 2. 2014 20:29

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

pribehne muz, primrzle dvere otevre

...a sedne si tam sám big_smile

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#243 15. 2. 2014 20:33

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Chytře to vyřešil? Na to je třeba nějaké chytrosti?

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#244 15. 2. 2014 21:27

Dorka
Zablokovaný

lupina montana napsal(a):

... Můžeš sypat laskavec do piva maximálně tak konkrétnímu jednomu, po kterém vzdycháš - a koukat, jestli to funguje...

Ja prosim slysela, ze se do sklenice s vinem milemu ma dat pet mravencu... no, ja to vyzkousela - fungovalo to, za par dni jsem se za nej vdala, jenze..., nebylo to naposledy, chi-chi, vyslo to vzdy. hjarta
Tak nevim, jestli sexualni pritazlivost, nebo mravenci, neco urco zabralo...

Není tady

#245 15. 2. 2014 21:51

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Wikina napsal(a):

andy75 napsal(a):

Jak to udělat, aby se chlapc cítil se mnou, jako s ženou nebo jak bych to popsala,abych ho zaujala jako člověk i jako žena a byl to "chlap"

pokud ti intuice neporadí, tak ti poradím jednu věc - instantní návod na všechny mezilidské vztahy. Vcítit se do protějšku. Když se na situaci podíváš "jeho" očima, budeš situaci vidět jasněji a dojde ti co to asi chce. Že je potřeba skloubit jednání jak pro sebe, tak pro něj, aby ti to sedělo jak rozumem, tak srdcem, je asi jasný.
A ještě jedna věc - pro co se rozhodneš, tak to bude to nej-lepší. Sebe-vědomí.
Pandorra má pravdu - vyraz na nějaký kurzík - to by bylo pro tyto otázky nejrozumější.

tak tohle není zrovna jednoduché ... co bych za to dala, mít schopnost to vidět očima druhého

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#246 15. 2. 2014 21:53

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

dycinky napsal(a):

andy75 napsal(a):

No pravdou je, že do Prahy se zajet dá,pokud je to o víkendu, v týdnu to nezvádám,ano, všechno se má zkusit.
Zkusím jinak:
vím, že muži mají rádi usměvavé ženy nebo ženy, které se usmívají očima a já jsem hodně tvrdý typ,když se tvářím vážně, mám výraz dozorkyně v ženské věznici nebo dominy,jen černou paruku a byla bych jasná a i bych si vydělala?stolt
jenže pořád se usmívat neumím
dále vím, že muži mají rádi spíše křehká těla a nemyslím jen štíhlé tělo, ale takové to ženské dobře tvarované,no a já jsem typ, jak Xena,mohla bych tu roli hrát okamžitě, vím, že se na to hodím.
Muži si podle mě o mě myslí, že jsem silná,protože tak vypadám a když se schovám do role klidné posluchačky, tak je už nezajímám  vůbec,hrozně mě to mrzí.
V různých situacích se stalo, že se mnou dobře pokecali a nasmáli se,ale musela jsem být aktivnější v rozhovoru,jak jsem povolila a čekala, že, co bude,většinou to vyprchalo.
S bývalým na plesech jsme chodili s partiou každý rok, on, jak si popil, tak vytancoval všechny ženy kamarádů a kamarádi tak celkem mezi sebou taky s ženami,se mnou nechtěli tancovat,nevím proč, přitom já tanec miluji,na rychlé tance si vždycky se mnou zablbli,ale jak přišly ploužáky,tak třeba ženská z partie, se kterou celý večer nepromluvili,tak s ní šli na ploužák,proč?
nebyla jsem nepříjemná,snažila jsem se bavit normálně
Pak moje nejlepší kamarádka je nynfomanka a v mládí toho měla dost, vždycky si ji vybrali chlapi hloupí zaměřeni sexuálně,já jsem po nich netoužila, ale hrozně mě mrzelo, že si se mnou nějak pokecali,snažila jsem se jim nedávat najevo,co si myslím a s ona mlčela,stejně jeli po ní a dokonce někdy to nebyly jednorázovky.
prostě dělám něco špatně, s bývalým jsem vždycky měla roli,že jsem komunikovala,jiné ženy neměly žádnou myšlenku a bývalý s nimi tancoval,kde je chyba?
Chci říct, že umím i mlčet a být přizpůsobivá a není to takové násilí, jak by to mohlo vypadat.

přečti si , které atributy vlastností jsou vyjádřením ženskosti.  například poddajnost, pasivita, přijímání.

v tom připadě bych byla vzorem ženskosti ... ale takto to také nefunguje hmm

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#247 15. 2. 2014 21:57

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

andy75 napsal(a):

Mám problém, že neumí být naivní a mám ráda muže, co mají smysl pro humor.
Některé kecy mi příjdou nezajímavé a já umím dělat, že nic,ale ne dlouho.
V ideálu bych chtěla "docenta",který bude vědět dvakrát více, než já a který bude ale jako kluk,nebude namyšlený - to jsou ale ideály.

to není tak nedosažitelné , docenta sice nemám , ale ví toho spoustu o věcech, které zajímají i mně a je to úžasný ho poslouchat a kluk to je , bohužel pro mně

Není tady

#248 15. 2. 2014 22:12

Dorka
Zablokovaný

dusička napsal(a):

...Dorko, nemám potřebu nikoho papouškovat a ani to nedělám. Napsala jsem svůj názor - spejšl pro tebe Dorko....
A zatím si stojím.

To je mozne...
Ja mluvila spis o tomhle:
-  Ale nejsi stoprocentní,jak se tady vychvaluješ. Víš co je tady vidět. To, jak urážíš ty. To je to pomyslné zrcadlo,tedy jestli víš, vocogou.
Každej chlap má chyby, každá ženská má chyby, tak se hod do klidu a řekni si, jo mám chyby, no a co.
A být tebou, zaměřím se na to. ¨
Jak můžeš vědět, co tady zažila bud Pandora, nebo já, nebo jiná?
Ty jako myslíš,že to umíš s ženskou nejlíp? Hahaha...........

Ale vis co? Asi to fakt nema cenu vyhledavat... chjo, Dusicko, kdybys tusila, jaka je to skoda, ze se z tebe pomalu stava babohybrid (a to ne odvozene od baby, ale od Babi... grater ), uniformovana nositelka nazoru kolektivu..., skoda...
Doufam, ze aspon kousek z puvodni "slepickove Dusinky" zustane...

Upravil(a) Dorka (15. 2. 2014 22:26)

Není tady

#249 15. 2. 2014 22:29

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Dorko - víš, jsem slepice a když ten můj kohout doma se kasá, tak mu občas něco řeknu od plic, aby mu trošku spadl hřebínek. Jak se říká, měla by být rovnováha.¨

Upravil(a) dusička (15. 2. 2014 22:30)

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#250 15. 2. 2014 22:35

Dorka
Zablokovaný

andy75 napsal(a):

Kterou ženskou vlastnost byste vybrali jako nejžádanější a kterou jako nejodpudivější pro chlapy?...

Nejzadanejsi: Jak je pro zenskou dulezity (ten chlap), jak ho obdivuje a potrebuje...
Nejodpudivejsi: Namachrovanost, jak si vystaci bez nej...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí