18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jak na to ,nejake pomucky mam jiz doma ale aby se chlap hnedka nezalekl.Chci byt neodolatelna ,musmi ho dostat
Není tady
Jak byt sexualne pritazliva
Po pár pivech je přitalivá kadá... ale musí je vypít ten chlap
Není tady
helena napsal(a):
Po pár pivech je přitalivá kadá... ale musí je vypít ten chlap http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Takze myslis ,opit ho?
Není tady
Takze myslis ,opit ho?
Jediná monost... střízlivej by se tě netknul...
Není tady
helena napsal(a):
Takze myslis ,opit ho?
By ses divil ,jsem 40citka ,ale k svetu
Není tady
No jo, jene jestli bude vyzývavá, tak tě akorát ouká a maximálně ti zaplatí drink.
Není tady
Alebo sa zžakne a zvädne , ak bude zasa MOC vyzývavá.... Tak nejako feho s Mírou (Nie s Vehomírem)...
Není tady
helena napsal(a):
Po pár pivech je přitalivá kadá... ale musí je vypít ten chlap http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Není tady
helena napsal(a):
Takze myslis ,opit ho?
Blbost. Na takovýhle pako vleze kde kdo. A se kolikrát jeden diví. Levná, dostupná kořist kdy je nejhůř
Není tady
helena napsal(a):
boe kam na to chodí..
Není tady
wiki, to se přece říká běně, ty to nezná ? u nás se říká - po pár pivech je kadá princezna.
Upravil(a) PPavlaa (9. 1. 2014 11:45)
Není tady
PPavlaa napsal(a):
wiki, to se přece říká běně, ty to nezná ? u nás se říká - po pár pivech je kadá princezna.
no..neznám, a přilo mi to vtipné, e jsem se zasmála.
A vimla jsem si u heleny jetě nejakého vtipného příspěvku, ale u nevím kde..
tak jsem to ocenila..
Není tady
PPavlaa napsal(a):
u nás se říká drsnějí... po pár pivech je i černá krává bílá
Není tady
tak takhle to slyím poprvé.
Není tady
Rada zadna jak obvikle
Není tady
jalina napsal(a):
Rada zadna jak obvikle
vsak daj foto, nech odborne posudime, poradime
Není tady
Mam chlapa ,kterej ma zajem .Priznal se ,ze neni moc zkusenej ,je mladsi nez ja.Nevim jestli mam chut ho zaucit i kdyz mne ta predstava docela drazdi.Na druhou stranu ,nechci aby na mne visel.Poprve s kondomem nebo jak to delate vy?Je mi to takovy nejaky trapny ,navic prsa uz mam taky trochu visaci ,podprsenku si nechat nebo jak?Dlouho jsem nemela chlapa ,tak tu resim takovy pitomy myslenky ,co se mi cpou do hlavy. Jaky pradlo na sebe ?
Není tady
Hlavne vonavy... ostatni prijde samo
Není tady
Jestli můu přispět, jsem chlap, vím co na mě platí. Hezky se obléknout - ne jako tětka, namalovat spí střídmo, prostě udělat se atraktivní - ne vyzývavá. Pak u stačí jen pár pohledů s jiskřičkou, zase ne vyzývavě, spíe jen tajemně.
Atraktivní ena se smyslem pro eleganci, s aristokratickým drením těla, s viditelnou starostlivostí o sebe, dobrým vkusem, nemluvící sprostě, ale hezky spisovně, to je to, co mui hledají, na co zabírají.
Upravil(a) Piopio (10. 2. 2014 10:08)
Není tady
Ahoj chlape. Hezky jsi to napsal...
Není tady
jalina- take to nic pro Tebe-jak popsal Piopio
Není tady
Promiňte, nechci tady rozpoutat flame, napsal jsem jen můj názor, já si myslím, e kadá ena umí ze sebe vytlouct to nejlepí, jen se musí o sebe starat, musí tomu obětovat čas a my mui se nesmíme zlobit, kdy dlouho obsazuje koupelnu, eny potřebují být spokojené s výsledkem, musí mít dobrý pocit z toho, jak vypadají. To pak z nich potom vyzařuje a mui to cítí. Čerpám ze slov mé manelky, která je podle mě dokonalá.
Není tady
Piopio napsal(a):
... Promiňte, nechci tady rozpoutat...
Jen rozpoutavej, my tady chlapy, co si s nama chtej povidat, zerem...
Není tady
Nebylo to vdycky tak jak teď, naslouchat jsem se musel tvrdě učit, a i kdy je to u dost let, stejně někdy Věnui nerozumím, ale poádám manelku a ta mi s ůsmévem ráda přeloí. A kdy se mi povede pochopit něco hodně sloitého, nechám se pochválit, to mě dělá dobře a motivuje- rozumějte tomu tak, e muská jeitnost to má ráda a v správnou chvíli na správném místě dělá slůvko dvě zázraky.
Není tady
Piopio napsal(a):
Nebylo to vdycky tak jak teď, naslouchat jsem se musel tvrdě učit, a i kdy je to u dost let, stejně někdy Věnui nerozumím, ale poádám manelku a ta mi s ůsmévem ráda přeloí. A kdy se mi povede pochopit něco hodně sloitého, nechám se pochválit, to mě dělá dobře a motivuje- rozumějte tomu tak, e muská jeitnost to má ráda a v správnou chvíli na správném místě dělá slůvko dvě zázraky.
přesně o tom jsme mluvily včera (?)na nějakém vlákně, to bys tam, coby chlap mohl taky přispět... lo o jednání eny s manelem atd
Potvrzuje přesně to, co jsem psala
Není tady