Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 12. 1. 2014 13:55

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Re: Silvestr

Grainne napsal(a):

Ivana napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Ivi, ale tady přece nejde o nový vztah, kolem toho se život netočí. spíš že mě by se žilo blbě, kdybych se pořád patlala v minulosti, snila o nesmylech a prostě zamrzla v něčem, co bylo kdysi. měla bych pocit, že se nemůžu pořádně nadechnout. prostě si myslím, že každý by měl časem tu minulost odložit, aby ho to netížilo, nebrzdilo, netáhlo zpatky.

No, tak já se celý život moc ráda "patlám v minulosti". Ráda vzpomínám na to, co bylo v dětství, v mládí, co jsem zažila, na babičku, na moji milovanou tetu, s níž jsem trávívala prázdniny v Beskydech a na bratrance, kteří tam taky byli, jak jsme si hráli, co jsme zažívali, na rodiče, na to, jak byly děti malé, kam jsme jezdili na dovolené, na výlety a td. atd. Vzpomínky mám krásné a nikdo mi je nevezme ( kromě alzheimera smile). Kromě těchto reálných vzpomínek strašně ráda sním a představuju si věci, které se nedají uskutečnit. Mám tak bohatší život, než kdybych žila jen a jen ten svůj každodenní - "přízemní". Mám to tak už od dětství a v ničem mě to neomezuje.

snít je fajn , ale ještě lepší je , když ti ten sen někdo naruší a skutečnost je pak ještě lepší smile

Moje sny jsou daleko lepší než skutečnost. Nesním tedy o partnerovi, ale tak vůbec.

Není tady

#77 12. 1. 2014 14:02

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

grainne, pane bože, jaký někdo ? dokážeš pochopit, že zatím co u tebe se pocit štěstí odvíjí od toho,  jestli jsi sama nebo ne, že to tak nemusí mít ostatní ?

ivo a nemáš pocit, že to, že se právě jen hrabeš v tom, co bylo, je důvodem toho, že ten tvůj reálnej je právě pořád jen přízemní ?

Já to, Pavli, jinak neumím. Celý život se hrabu ve vzpomínkách, líbí se mi to. Je to jako když má někdo třeba sbírku známek a často si je prohlíží, tak já si často vybavuju vzpomínky a zdaleka ne jen na to, co jsem zažila s BM. A denní snění je prostě denní snění - třeba si v něm zařizuju nový dům nebo byt, cestuju si po celém světě, nebo jsem úplně někdo jiný a žiju úplně jiný život, často i v jiném století a v jiné zemi. Je to, jako bych si četla knížky, které jsem si napsala sama pro sebe a mám je ve své fantazii. Nesním sny, které bych si chtěla nebo mohla splnit, o tom to vůbec není. Jako dítě jsem si myslela, že to tak má každý a až jako dospělá jsem zjistila, že ne a přijde mi to strašně divný. Proto říkám přízemní život, myslím tím ten každodenní - do práce, v práci, z práce, nakoupit, uvařit, uklidit atd. atd. Běžný život si vylepšuju svými představami a sny.

Není tady

#78 12. 1. 2014 14:34

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Ivana napsal(a):

Grainne napsal(a):

Ivana napsal(a):

No, tak já se celý život moc ráda "patlám v minulosti". Ráda vzpomínám na to, co bylo v dětství, v mládí, co jsem zažila, na babičku, na moji milovanou tetu, s níž jsem trávívala prázdniny v Beskydech a na bratrance, kteří tam taky byli, jak jsme si hráli, co jsme zažívali, na rodiče, na to, jak byly děti malé, kam jsme jezdili na dovolené, na výlety a td. atd. Vzpomínky mám krásné a nikdo mi je nevezme ( kromě alzheimera smile). Kromě těchto reálných vzpomínek strašně ráda sním a představuju si věci, které se nedají uskutečnit. Mám tak bohatší život, než kdybych žila jen a jen ten svůj každodenní - "přízemní". Mám to tak už od dětství a v ničem mě to neomezuje.

snít je fajn , ale ještě lepší je , když ti ten sen někdo naruší a skutečnost je pak ještě lepší smile

Moje sny jsou daleko lepší než skutečnost. Nesním tedy o partnerovi, ale tak vůbec.

to je dobře .... a o dost jednodušší , prostě klídek a žádné depky a řešení

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#79 25. 1. 2014 21:28

Kacen.a
♥------

A tak jak jste si to užili? Já jsem hledala a hledala, nakonec jsem viděla uplně náhodou nějakou stránku s tématizovaným  Silvestrem v Josbaru na Malostraňáku, tak jsme tam vyrazili a nebylo to špatný. Vrátili jsme se v ranních hodinách za světla, jak to správní lidé dělaji xD a asi se tam teda i vrátíme smile Líbilo se nám tam..A co teda vy?

Není tady

#80 25. 1. 2014 22:10

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Kacen.a napsal(a):

A tak jak jste si to užili? Já jsem hledala a hledala, nakonec jsem viděla uplně náhodou nějakou stránku s tématizovaným  Silvestrem v Josbaru na Malostraňáku, tak jsme tam vyrazili a nebylo to špatný. Vrátili jsme se v ranních hodinách za světla, jak to správní lidé dělaji xD a asi se tam teda i vrátíme smile Líbilo se nám tam..A co teda vy?

já si to užila naprosto úžasně ... tak jen doufám , že nemám vybráno na několik let dopředu

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#81 26. 1. 2014 13:05

Kacen.a
♥------

Ale to snad né smile Kdepak si byla? Nějaká soukromá akce? smile

Není tady

#82 26. 1. 2014 15:06

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Kacen.a napsal(a):

Ale to snad né smile Kdepak si byla? Nějaká soukromá akce? smile

v obyčejný hospodě smile

Není tady

#83 18. 2. 2014 13:58

Verunka.00
♥------

Pro Kacen.a: co je to za bar prosím tě? O tom jsem ještě neslyšela...A pořádají tam furt nějaké akce? Nebo to je jen tak na posezení? Chtěla bych někam vytáhnout kamarádku, ale nevím kam. Chodíme stále na ta samá místa =/

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí