29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
PPavlaa napsal(a):
Grainne napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
proč myslíš ?
tak zatím mají chlapci co dělat sami se sebou , tak je to ještě hodně vzdálená budoucnost
aby ses grainne nedivila :-))) za rok tady budeš psát, že hlídáš taky :-))
no to by byla bomba ječtě , že nemůžu hlídat exovi ... to musí obstarat nevlastní bratříčci
Není tady
to by teda byla :-)) třeba by sis tu roli nármaně užívala :-)))
co vlastně má ex, holku nebo kluka ?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
to by teda byla :-)) třeba by sis tu roli nármaně užívala :-)))
co vlastně má ex, holku nebo kluka ?
holku
Není tady
tak to je po dvou synech změna :-) co na to bráškové říkají ?
můj ex bude mít asi zase kluka. tady to vůbec vypadá samej kluk. dost se teď narodí miminek, vodnářů :-)
Není tady
PPavlaa napsal(a):
tak to je po dvou synech změna :-) co na to bráškové říkají ?
můj ex bude mít asi zase kluka. tady to vůbec vypadá samej kluk. dost se teď narodí miminek, vodnářů :-)
jsou docela rádi
Není tady
to je dobře, grainne. já jsem zvědavá, jak to bude u nás.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Proč?
Zajímá mě, proč to někoho zajímá. Mně je úplně jedno, jestli a jakého pohlaví má děti s další ženou můj BM.
Není tady
majko, nepochopilas. reagovala jsem na grainne, že její kluci jsou docela rádi. proto píšu, že jsem zvědavá, jak to bude u nás - co na to můj syn. loni se se svým otcem viděl možná 4x a to jen náhodou. vzhledem k tomu, že to k sobě mají 10 - 15 minut pěšky, tak je to docela bída.
mladej letos na adresu svýho táty docela vybublával, tak nevím, co čekat.
jinak je mi opravdu celkem jedno, kolik dětí mít chtějí, ani nevím, kdy ho vlastně čekají, jen odhaduju. vím jen, že to má být kluk.
pro mě je podstatný, jaký vztahy má s našim synem a taky to, jestli platí, co platit má.
a majko, že vy máte mezi sebou s exem takový vlažný vztahy neznamená, že je to tak všude. my jsme s exem vycházeli velice dobře, neměli jsme problém spolu normálně mluvit, ani mluvit s partnerem toho druhého.
12 let byly ty vztahy fajn, pak začala mít jeho přítelka problém a jde to do pr....
ale zase jsem ráda, že mladej nezažil mezi námi hádky, naschvály, pomlouvání, nemluvení apod. šílenosti.
teď už je velkej a jak to bude dál se uvidí. tohle už nejsem schopná ovlivnit, tak se s tím pomalu smiřuju.
Upravil(a) PPavlaa (2. 1. 2014 14:08)
Není tady
Eva. napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Proč?
Zajímá mě, proč to někoho zajímá. Mně je úplně jedno, jestli a jakého pohlaví má děti s další ženou můj BM.
My jsme, ale stale v pratelskem kontaktu ... mam info od nej osobne , jak o svatbe , tak o miminku .... vlastne jsme to sledovali skoro online s mladsim synem, ktery jim hlidal jejiho syna , takze podaval info , jak to postupuje
Není tady
Zajímá mě, proč to někoho zajímá.
Když pominu to, že ne každej exmanžel od ďábla jest, pak by mě to zajímalo třeba v souvislosti s našima společnejma dětma. On například takovej tatínek dvou kluků je schopen je odepsat pro novou roztomilou princezničku - což je ze života, byť ne mýho vlastního. Nehledě k tomu, že ono "jestli" (a kolik) může bejt zatraceně rozhodující pro výši výživnýho, případně kontakt s "prvníma" potomkama a podobně.
Není tady
helena napsal(a):
Zajímá mě, proč to někoho zajímá.
Když pominu to, že ne každej exmanžel od ďábla jest, pak by mě to zajímalo třeba v souvislosti s našima společnejma dětma. On například takovej tatínek dvou kluků je schopen je odepsat pro novou roztomilou princezničku - což je ze života, byť ne mýho vlastního. Nehledě k tomu, že ono "jestli" (a kolik) může bejt zatraceně rozhodující pro výši výživnýho, případně kontakt s "prvníma" potomkama a podobně.
asi se tu projevi opet moje naivita ... ale nic takoveho si nemyslim . alimenty se nas netykaji, spis obcas zalozi on je a kluci ted bydli pres ulici , takze jsou ted i v uzsim kontaktu .
Není tady
ale nic takoveho si nemyslim
Grainne, to nebylo o tobě...
Není tady
grainne, tak to buď fakt ráda.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
majko, nepochopilas. reagovala jsem na grainne, že její kluci jsou docela rádi. proto píšu, že jsem zvědavá, jak to bude u nás - co na to můj syn. loni se se svým otcem viděl možná 4x a to jen náhodou. vzhledem k tomu, že to k sobě mají 10 - 15 minut pěšky, tak je to docela bída.
mladej letos na adresu svýho táty docela vybublával, tak nevím, co čekat.
jinak je mi opravdu celkem jedno, kolik dětí mít chtějí, ani nevím, kdy ho vlastně čekají, jen odhaduju. vím jen, že to má být kluk.
pro mě je podstatný, jaký vztahy má s našim synem a taky to, jestli platí, co platit má.
a majko, že vy máte mezi sebou s exem takový vlažný vztahy neznamená, že je to tak všude. my jsme s exem vycházeli velice dobře, neměli jsme problém spolu normálně mluvit, ani mluvit s partnerem toho druhého.
12 let byly ty vztahy fajn, pak začala mít jeho přítelka problém a jde to do pr....
ale zase jsem ráda, že mladej nezažil mezi námi hádky, naschvály, pomlouvání, nemluvení apod. šílenosti.
teď už je velkej a jak to bude dál se uvidí. tohle už nejsem schopná ovlivnit, tak se s tím pomalu smiřuju.
Pavli, tak to jste docela vyjímeční, ne? Myslím, ty dobré vztahy a že jste se nehádali před synátorem. To moc lidí nezvládá.
Není tady
wiki, to si nemyslím. myslím, že dost lidí spolu dokáže normálně vyjít. a mě naschvály a další věci přijdou jako zbytečný. my jsme si je nedělali při rozvodu, nebyli jsme k sobě sprostí, tak proč po něm.
jasně, že ty emoce chvíli taky pěkně bouchaly, ale vzájemně si dál otravovat život mi přijde fakt jako blbost.
nehledě na to, že jedinej, kdo by nějákou válku mezi náma odnesl by byl mladej. to děcko se musí už takhle vyrovnat s tím, že se mu rozpadla rodina, tak proč mu přidělávat stresy.
Upravil(a) PPavlaa (3. 1. 2014 12:34)
Není tady
My jsme se s mým ex před rozvodem ani jednou nepohádali, ani jednou jsme nezvýšili hlas (já tedy brečela a prosila a on spíš mlčel). Vycházíme spolu dobře, ale spíš v tom směru, že se téměř nestýkáme, hlavně on se mi vyhýbá. Ale když se vidíme, třeba na promoci dětí nebo teď na pohřbu jeho tatínka, tak se spolu normálně v klidu bavíme. A syn mého BM mě zajímá, protože je to prostě dítě někoho, koho miluji a je to bratříček mých dětí. Je součástí naší široké rodiny. Ne, že bých se neustále pídila po podrobnostech, ale když mi děti o něm povídají, tak mě to zajímá.
Není tady
haha ivi, tak to já měla několikrát chuť na něj řvát, zaškrtit ho, proplesknout, aby se probral. třeba když si první dva měsíce vůbec nepřišel pro mladýho, protože si myslel, že tím vydusí mně. když ho na ulici, když jsem ho táhla na sáňkách úplně ignoroval a dělal, že ho nevidí. když jsem zjistila, koho si nabrnkl a věděla, jakou má ta paní mnulost ..
já se musela setsakra někdy držet, abych to rozdejchala bez toho, abych mu ublížila
Upravil(a) PPavlaa (3. 1. 2014 12:54)
Není tady
PPavlaa napsal(a):
haha ivi, tak to já měla několikrát chuť na něj řvát, zaškrtit ho, proplesknout, aby se probral. třeba když si první dva měsíce vůbec nepřišel pro mladýho, protože si myslel, že tím vydusí mně. když ho na ulici, když jsem ho táhla na sáňkách úplně ignoroval a dělal, že ho nevidí. když jsem zjistila, koho si nabrnkl a věděla, jakou má ta paní mnulost ..
já se musela setsakra někdy držet, abych to rozdejchala bez toho, abych mu ublížila
Já měla děti už dospělé, takže se s tátou domlouvaly samy a on se jim stále věnoval stejně a jeho novou ženu jsem znala i předtím, neb to byla dceřina nej kámoška a měla jsem ji ráda. Já jsem jen strašně moc chtěla, aby zůstal se mnou, moc jsem ho milovala a bylo mi strašně líto, že mě opouští a nechává mě samu, že mě už nemiluje. Byla jsem zoufalá, ne vzteklá. A on se choval zcela racionálně, žádné emoce.
Není tady
Ivana napsal(a):
My jsme se s mým ex před rozvodem ani jednou nepohádali, ani jednou jsme nezvýšili hlas (já tedy brečela a prosila a on spíš mlčel). Vycházíme spolu dobře, ale spíš v tom směru, že se téměř nestýkáme, hlavně on se mi vyhýbá. Ale když se vidíme, třeba na promoci dětí nebo teď na pohřbu jeho tatínka, tak se spolu normálně v klidu bavíme. A syn mého BM mě zajímá, protože je to prostě dítě někoho, koho miluji a je to bratříček mých dětí. Je součástí naší široké rodiny. Ne, že bých se neustále pídila po podrobnostech, ale když mi děti o něm povídají, tak mě to zajímá.
Ivanko, ty jsi dobrá duše. Vycházíte spolu dobře zřejmě díky tobě.
Já se zklidnila až po rozvodu a sice jsem nebyla ani naštvaná, ani smutná, ale přesto jsem si tu a tam nějakou "vtipnou" glosu neodpustila. jemu i o něm. Ale ne před dcerou.
Ty ho pořád miluješ? kolik let jste po rozvodu?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Hmm, já se nedržela.
"Po" už nebylo potřeba, už mě to netrápilo, ale měli jsme stejný problém s dcerou. Nezavolal jí (koupila jsem jí na to telefon), nedomluvil nic, na moje dotazy nereagoval či uhýbal, "teď není vhodná doba", a pak klidně v jednu neděli v 11hod - z ničeho nic, jí zavolal (po několika měsících) a řekl, ať přijde k němu na oběd. (!?) A my se zrovna balili a odjížděli....
Není tady
Wikina napsal(a):
Ivana napsal(a):
Já se zklidnila až po rozvodu a sice jsem nebyla ani naštvaná, ani smutná, ale přesto jsem si tu a tam nějakou "vtipnou" glosu neodpustila. jemu i o něm. Ale ne před dcerou.
Ty ho pořád miluješ? kolik let jste po rozvodu?
Miluju. Letos to bude 8 let.
Není tady
Wikina napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
já se musela setsakra někdy držet, abych to rozdejchala bez toho, abych mu ublížilaHmm, já se nedržela.
"Po" už nebylo potřeba, už mě to netrápilo, ale měli jsme stejný problém s dcerou. Nezavolal jí (koupila jsem jí na to telefon), nedomluvil nic, na moje dotazy nereagoval či uhýbal, "teď není vhodná doba", a pak klidně v jednu neděli v 11hod - z ničeho nic, jí zavolal (po několika měsících) a řekl, ať přijde k němu na oběd. (!?) A my se zrovna balili a odjížděli....
wiki, tak u nás to bylo naštěstí jen chvíli, oni mu k tomu asi taky řekli svý jeho rodiče.
Není tady
Ivana napsal(a):
Wikina napsal(a):
Ivana napsal(a):
Ty ho pořád miluješ? kolik let jste po rozvodu?Miluju. Letos to bude 8 let.
ach jo, ivo ...
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Ivana napsal(a):
Wikina napsal(a):
Ty ho pořád miluješ? kolik let jste po rozvodu?Miluju. Letos to bude 8 let.
ach jo, ivo ...
no neblázni!!?
A úplně vážně říkáš, že ho miluješ..? (pokud se takto vyjadřuješ o jeho "novém" synovi - tak asi opravdu ano. ) Věříš, že jsem se s tímto ještě nesetkala?
Spíš jsem se setkala se slovem "miluji", ale pod tím znělo " je -byl- můj a dovolil si odejít".
A není to třeba i obava z nového vztahu? Neochota k neznámému..nebo tak něco? Ale ptám se bez invektiv,poučování, neznám tě, jen píšu tak, jak přemýšlím. (abys to nebrala jinak).
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Wikina napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
já se musela setsakra někdy držet, abych to rozdejchala bez toho, abych mu ublížilaHmm, já se nedržela.
"Po" už nebylo potřeba, už mě to netrápilo, ale měli jsme stejný problém s dcerou. Nezavolal jí (koupila jsem jí na to telefon), nedomluvil nic, na moje dotazy nereagoval či uhýbal, "teď není vhodná doba", a pak klidně v jednu neděli v 11hod - z ničeho nic, jí zavolal (po několika měsících) a řekl, ať přijde k němu na oběd. (!?) A my se zrovna balili a odjížděli....wiki, tak u nás to bylo naštěstí jen chvíli, oni mu k tomu asi taky řekli svý jeho rodiče.
ještěže má rozumné rodiče.
Není tady