29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj všichni, jsem z Prahy a ta trochu na poslední chvíli sháním nějaké tipy na strávení posledního dne v roce - Silvestra. Kam razíte třeba vy?
Není tady
Já třeba razím do práce.
Není tady
take do prace
Není tady
tento rok snad mezi lidi
Není tady
Stejně jako dneska do práce... díkybohu bez lidí.
Není tady
helena napsal(a):
Stejně jako dneska do práce... díkybohu bez lidí.
dneska jdu taky, ale zítra mám naštěstí volno
Není tady
Já razím hlídat vnoučata, aby mohli mladí někam razit.
Není tady
To jdete všichni do práce na noční?
My budem trávit Silvestra s pár přáteli, nic velkýho, posedíme, pokecáme. Děti jedou do víru velkoměsta
Není tady
Ne - přes den. Ale pak budu ráda, že zalehnu s knížkou a povede se mi usnout, než "vypukne válka"
Není tady
helena napsal(a):
Ne - přes den. Ale pak budu ráda, že zalehnu s knížkou a povede se mi usnout, než "vypukne válka" http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
jestli se nic neposere , tak mi to snad letos vyjde ... a s depkou tu prudit nebudu
Není tady
ano...tak se mi to taky líbí....v 10 do postele s knížkou, televizi vůbec nepouštět, velký výlet
ale bohužel letos to tak nemám....
Není tady
Grainne napsal(a):
helena napsal(a):
Ne - přes den. Ale pak budu ráda, že zalehnu s knížkou a povede se mi usnout, než "vypukne válka" http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
jestli se nic neposere , tak mi to snad letos vyjde ... a s depkou tu prudit nebudu
to je výhrůžka ?
Není tady
to je výhrůžka
Ne... citový vydírání
Není tady
helena napsal(a):
to je výhrůžka
Ne... citový vydírání http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
no loni to byla hruza , ale dekuji za ucast ... letos tu bude klidek a pohoda
Není tady
Příjemný silvestr všem a hodně štěstí , lásky ,zdraví a financí v roce 2014
Není tady
Eva. napsal(a):
ty jsi dost často babička hlídačka. to nic proti, jen si říkám, jestli budu někdy stejná. abych řekla pravdu, zatím mě ta představa spíš děsí.
Není tady
grainne, tobě též !! ;-)
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Eva. napsal(a):
ty jsi dost často babička hlídačka. to nic proti, jen si říkám, jestli budu někdy stejná. abych řekla pravdu, zatím mě ta představa spíš děsí.
i mně ... ale možná to nebudu muset ani řešit
Není tady
proč myslíš ?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
proč myslíš ?
tak zatím mají chlapci co dělat sami se sebou , tak je to ještě hodně vzdálená budoucnost
Není tady
Grainne napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Eva. napsal(a):
i mně ... ale možná to nebudu muset ani řešit
Jéje,jak to tak čtu,tak mě to docela děsí,kdybychom měli posl.den v roce přijít o to svoje pohodlíčko a klid domova-jsme s mužem pěkně doma,právě jsem udělala výborné pohárky se zmrzkou,hrajem hry,kecáme,čteme si,pořád něco a docela to letí....tak už nebudu synáčkům říkat,kdy do toho prásknou,že před ničím neutečou;) Jen at jsou radši dál bezdětní a taky si užívají,jako my:)
Není tady
vera napsal(a):
ano...tak se mi to taky líbí....v 10 do postele s knížkou, televizi vůbec nepouštět, velký výlet
ale bohužel letos to tak nemám....
ááá takže nejsem sama. ..
Asi jsem měla předky jezevce. Nikam se mi nechce, nejraději jsem doma, něco mastit kolem psů, číst, na netu, dnes třeba ve 20hod je jára cimrman.. aták. Haranti doma letos nejsou žádní, takže žádný program nemusím tvořit a nic nerozvážím a nesvážím.
Jen doufám, že parťák nebude dotčen mou neochotou jít do společnosti, že nebudu muset se jít radovat a veselit že mi to "projde"
Holky a žádný depky do nového roku!
Greinne - jasný!
Nastavit do hlavy - "je mi krásně, svět se o mě stará"
Není tady
Pro dnešek... a vlastně pro letošek mám hotovo
Tak vám přeju samý hezký věci v tom novým roce - a pamatujte
Dokud člověk udrží myšlenku, moč a lžičku, je všechno v pořádku
Upravil(a) helena (31. 12. 2013 17:38)
Není tady
Wikina napsal(a):
vera napsal(a):
ale bohužel letos to tak nemám....ááá takže nejsem sama. ..
Asi jsem měla předky jezevce. Nikam se mi nechce, nejraději jsem doma, něco mastit kolem psů, číst, na netu, dnes třeba ve 20hod je jára cimrman.. aták. Haranti doma letos nejsou žádní, takže žádný program nemusím tvořit a nic nerozvážím a nesvážím.
Jen doufám, že parťák nebude dotčen mou neochotou jít do společnosti, že nebudu muset se jít radovat a veselitže mi to "projde"
Holky a žádný depky do nového roku!
Greinne - jasný!
Nastavit do hlavy - "je mi krásně, svět se o mě stará"
přeji krásný silvestrovský večer ... já ještě čekám na tu správnou osobu a pak razíme
Není tady
Grainne napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
proč myslíš ?
tak zatím mají chlapci co dělat sami se sebou , tak je to ještě hodně vzdálená budoucnost
aby ses grainne nedivila :-))) za rok tady budeš psát, že hlídáš taky :-))
Není tady