25.ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 25.ledna : Směňování věcí provází lidstvo od jeho počátků.Nový SWAP Babinet pro všechny! 4.ledna : Dieta po vánocích? Leden, na váhu zásadně (ne)vlezem! 4.ledna : Účinný a ekologický domácí prostředek na mytí nádobí vyrobíte za zlomek ceny |
|
|
Chci trochu utlumit moji zavislost na kave a chci ji nahradit cajem . Jaky caj vam chutna ,treba i neco netradicniho.Ja sama piji obcas zeleny caj ,cerny si dam obcas take ,ale neni mi z nej moc dobre
Není tady
Mám ráda čaj z čerstvého zázvoru, dám tam badyán, celou skořici, hřebíček, ochutím šťávou z pomeranče a medem.
Není tady
Není tady
moc mi chutná.....horký pomeranč....je to sypaný čaj.....ceylonský černý čaj + nějaké sušené exotické byliny + rozinky atd..
Není tady
Eva. napsal(a):
Mám ráda čaj z čerstvého zázvoru, dám tam badyán, celou skořici, hřebíček, ochutím šťávou z pomeranče a medem.
jj, se zázvorem se dá vymyslet spousta věcí
Není tady
Caje Lipton, maji ruzne smesi.... ja mam rada Earl Grey s pomerancovou kurou.
Upravil(a) venuše (27. 12. 2013 20:49)
Není tady
venuše napsal(a):
Caje Lipton, maji ruzne smesi.... ja mam rada Earl Grey s pomerancovou kurou.
pokud dobrý čaj , tak bych směřovala do čajovny a koukla se po něčem co psala vera . čaje v nálevových sáčcích jsou sice praktické , ale chuťově se nevyrovnají těm z čajoven. já v poslední době ujíždím na čaji maté -atacama.
Není tady
Diky za tipy. Nejake vyzkousim . No prave mne z tech sacku take moc nechutnaji ,takze radeji sypane . Do cajovny jsem drive chodila a byly tam dobre orientalni caje.Ale doma je pripravit neumim , bohuzel
Není tady
já nahradila kávu čajem......kafe si dám jen ráno
Není tady
Taky chci nahradit kavu cajem ,vim ,ze to bude tezke ,jsem na ni zavisla .Kavu mam strasne rada ,ale neni mi z ni dobre ,protoze ji piji hodne
Není tady
Já mám ráda Earl Grey. Je ochucený bergamotem. A potom mám ráda ovocné čaje, se skořicí nebo vanilkou.
Není tady
Mám ráda čaj z čerstvé máty, květináč máty kupuji v hypermarketu. Moc příjemné pití.
Upravil(a) aiga (28. 12. 2013 13:26)
Není tady
aiga napsal(a):
Mám ráda čaj z čerstvé máty, květináč máty kupuji v hypermarketu. Moc příjemné pití.
výborná je i meduňka
Není tady
Taky kupuji květináč s mátou i s meduňkou.
A sypané čaje z čajovny jsou taky vynikající.
Mám moc ráda karkade.
Není tady
Cerny caj s listkama cerstve salveje ,taky hodne dobre
Není tady
aprill napsal(a):
aiga napsal(a):
výborná je i meduňka
taky piju meduňku , v letě je z ní osvěžujíci voda.
Není tady
Dělávám si v létě zelený čaj, nechám zchladit a pak dám do čaje buď lístky čerstvé meduňky nebo máty. Na osvěžení vynikající.
Není tady
Tak zkuste nějaký sypaný čaj, ze specializovaných prodejen. Bílý čaj je dobrý v létě protože nehřeje, naopak červený čaj je dobrý když je zima atd. Já piji zelený Darjeeling a je to o dost zdravější volba, nežli káva. Co se týká energie,tak tu vám čaj také dodá.
Není tady
Já čaje moc nemusím, ale chutná mi roibos a může být i s něčím, jako pomeranč, kůra, papája, červený pepř, santal. dřevo, zázvor, ženšen, chrpa, ale přidávám i levanduli, , citron. trávu, co doma je. Trošku medu.
Není tady
Yogi čaj! Když ho miluju, není co řešit
Není tady
gymnasión napsal(a):
Yogi čaj! Když ho miluju, není co řešit
Jo ten je vyborny a taky kasmir caj ,ktery je podobny
Není tady
Zeleny sencha a do toho par cerstvych listku salveje , maty nebo medunky .Do kafe si rada davam med a trochu smetany , je to vyborne. Taky jsem okusila kafe se zazvorem a kardamonem ,taky vynikajici
Není tady
No já jsem kávu nahradila Carem od Nestlé. Je bez kofeinu a má skvělou chuť.
Není tady
mikuelini napsal(a):
Chci trochu utlumit moji zavislost na kave a chci ji nahradit cajem . Jaky caj vam chutna ,treba i neco netradicniho.Ja sama piji obcas zeleny caj ,cerny si dam obcas take ,ale neni mi z nej moc dobre
ja som raz vyskusala pomarancovy zo zazvorom a myslela si ze bude hnustny alebo štiplavy a naopak chuti mi rozoreje ma inac pijem ovocne caje okrem vysnoveho ten mi niekedy posdla znacky pride kysli
Není tady