|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Dobrý den, maminky,
stala se mi taková věc. Čekám své třetí dítě a od začátku těhotenství mě trápí zánět dutin, rýma atd. Nevyhnula jsem se atb. Ve středu jsem byla na uzv a stáří těhotenství odpovídá velikostí 6tt + 4 ale zatím bez srdeční akce. Mám čekat do pondělka a když nenaskočí, půjdu pravděpodobně na revizi nebo budu čekat na krvácení. Stalo se vám také, že v tomto stáří nebyla akce a nakonec naskočila? A hlavně, bylo to miminko pak zdravé? Děkuji, to čekání je nekonečné
Není tady
Tak kdyby to někoho zajímalo, jsem po revizi. Akce ani po týdnu. Děkuji za odpověd.
Není tady
Tak to je mi lito. Já ted čekám druhe a je fakt že me ani nenapadlo že se něco takového muže stát.

Není tady