29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky. Prosím vás nevíte o nějaké pomůcce nebo přípravku, která by přítelovi pomohla oddálit vyvrcholení?
Není tady
Jakou reklamu sem dáš teď?
Není tady
nepovolený odkaz - lajkněte to dozvíte se zajímavé informace, o výdělku, práci, sexu ...
Upravil(a) tina (17. 12. 2013 16:01)
Není tady
Já jsem slyšela, že je dobrá jakási vakuová pumpa, tak to můžete zkusit.
Není tady
To je na sexuologické vlákno!!!!!!
Není tady
Brrouk napsal(a):
Ahojky. Prosím vás nevíte o nějaké pomůcce nebo přípravku, která by přítelovi pomohla oddálit vyvrcholení?
Co takhle vyzkoušet zapojit sebe samu - své tělo, svou něžnou ruku... ... je třeba prodloužit něžné hrátky před vlastní souloží, případně si chvíli počkat a začít raději a s větším úspěchem až napodruhé... (tzn. nenechávej všechno na něm a taky si užiješ!) ... no a hlavně - NEsexovat jen jednou za měsíc !!!
Mimochodem - co je ti málo... Půl hodiny?, 10 minut? 5 minut? 10 vteřin? ... = nejasné zadání problému.
Není tady
Vachu, dobry...
Za sebe: Snazim se prerusit veskere akce, ktere citim jako alarmujici, t.j. kdyz citim obrovske vzruseni z toho, co se zrovna deje, "uhybam", dam jasne najevo, ze "takhle budu rychle", mno, je to individualni... nekdy to partnera jaksi nabudi, aby byl velice rychle.... a jindy ho to upozorni na to, ze ma zmenit taktiku, a delat neco jineho, treba z v o l n i t ...
Není tady
známej dokáže oddálit vyvrcholení sám, je to o stavu mysli. Druhej zase tohle, nevím z jakýho důvodu neprovozuje, ano užije si, ale je přesvedčenej, že každý udělání ti ubere akorát energii, zatím co když se neuděláš tak ji máš plno a nabije tě to,.. s přítelem jsme to zkoušeli, nepovedlo se, libíbí se mu představa, že by se nevy..
Není tady
koukám, že vyvcholení už nenajdu jen na sexuologický :-)))
Není tady
ten sex je ale vleznej co
Není tady
K té vakuové pumpě, "mladej" si něco takového sehnal na reklama, nevím jestli to to je na oddálení vyvrcholení (rozhodně ho měl většího), rozhodně nebuďte holky tak trhlý a nepumpujte si s tím kačky, v tangách se to pak nechutně zařezává, musela jsem pak chodit chvíli naostro
Upravil(a) AndreaP. (12. 7. 2014 13:13)
Není tady
špatné zkušenosti ferynko? jak dlouho jsi ji měla natelkou? Každopádně děkuji za radu, přítel totiž vakuovou pumpu už objednal
Není tady
pokud se ti nelíbí když ji máš ztuřelou tak si to s ní nedělej.
radůzka napsal(a):
špatné zkušenosti ferynko? jak dlouho jsi ji měla natelkou? Každopádně děkuji za radu, přítel totiž vakuovou pumpu už objednal
Není tady
No to se bát nemusíš ferynko Máte vyzkoušené i něco "tvrdšího"? Bylo mi navrhnuto si sehnat nějaké hračky které se používají na sado, doufala jsem, že si přítel dělá prču, ale po tom co mi koupil kolíčky na bradavky mi docvaklo, že to myslí vážně. Sado snad není jen bití, že ne?
Není tady
Nooo zajimave tema my pro ty nase dlouhe chvilky mame tabletky, to je pak jako driv, ceeelou noc
)
Není tady
Noo nekdy to nemusi byt spatny
Není tady
Urcite ne, a ja se zacinam priklanet k tomu, ze takovych noci by mohlo byt vice a vice, takze mam tabletky Fly i pro sebe .))
Není tady
Já bych věděla, jak oddálit vyvrcholení až do nekonečna.....
Není tady
tabletky Fly
To je něco proti otravnému, v noci do ucha bzučícímu hmyzu?
Není tady
Ale zeny, co si povidat, nekdy by to bylo fajk, je to neni tak casto a ty tabletky, no mohl by to byt taky zpusob
Není tady
No urcite nejaky doplnek stravy obcas pomuze, jak chlapa navnadit kdyz chodi z prace unaveny a vycerpany
)
Není tady