Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 18. 12. 2013 5:28

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Dárky bývalým k vánocům

Zvláštní, já bych svého BM zpátky nechtěla ani za nic. I když vydělává hodně nadstandardně a neměla bych s ním finanční starosti. Ale prostě ani za nic.
Takže třeba Zvědavčin manžel by chtěl k bývalé ženě, kdoví, proč jí kupuje dárky, protože normální a běžný to není, soudím, že v tom asi jsou pořád nějaký city, proč by to ten chlap jinak dělal, ale bývalá žena ho zpátky asi opravdu nechce.
Ale můžu se mýlit, jsou to jen moje domněnky.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#27 18. 12. 2013 7:17

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Málokdy se stane, ale stane se, že se lidi rozejdou a dál jsou přátelé. A pokud jsou v kontaktu, maj se rádi, tak proč ne. Já v tom nic nevidím. Ovšem u Zvědavky je to taková Itálie.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#28 18. 12. 2013 7:21

mikuelini
♥♥♥♥♥--

Mozna manzel Zvedavky si tak lidi trochu kupuje ,myslim ,ze Zvedavka psala ,ze on nema moc zadne kamarady.Mozna i to je ten duvod ,nemyslim si ,ze bych chtel svou byvalku nazpet .

Není tady

#29 18. 12. 2013 8:15

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Zvedavka napsal(a):

Frigo napsal(a):

Zvědavko, ty se asi hodně nudíš, že ? .... že máš čas přemýšlet nad takovými kravinami. Ty máš pocit, že rozdává i z tvého, že ?  To je to, co tě žere.  Ještě jsi zapomněla napsat, jestli ten dříve daný vánoční dárek,co jsi dostala omylem, byl hodnotnější, než ten co měl pro tebe správně být.
Ten tvůj možná pochopil, že předchozí partnerka byla přeci jen lepší, než ty. Nemáš ten pocit ?
Proč u něj ještě jsi ? Barák ti stejně nepřepíše...

Kdyby byla lepsi, tak by s ni byl, nemyslis?

Nie vždy to tak vyjde... a nie vždy vie človek na začiatku nového vzťahu, do čoho ide.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#30 18. 12. 2013 8:20

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Keď sa dvaja ľudia rozídu v dobrom, nevidím nič čudné na tom dávať si darčeky a/alebo písať pozdravy... Ja mám dvoch bývalých ako fajn kamarátov, ale na partnerský vzťah to proste nebolo a nie je... Ale ako kamoši sú fajn a kamarátom a kamarátkam - niektorým - darčeky dávam a pohľadnice píšem. S bývalými, s ktorými sme a rozišli v zlom, nie som v kontakte a je to tak lepšie. Naspäť ako partnera by som už asi nechcela ani jedného smile , aspoň v tejto chvíli. Pánu Zvedavkovi ale do hlavy a do srdca nevidí nikto a hrať sa na jasnovidky sa mi zdá prehnané. Darček na Vianoce je OK, horšie je zameniť darčeky bývalke a súčasnej big_smile ...  A štvalo by ma asi, keby jej dával darčeky furt a mne vôbec (čo zrejme nie je tento prípad),

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#31 18. 12. 2013 8:34

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Jestli si dobře pamatuji, Zvědavka tady psala, že bývalá žena jejího manžela odešla od něj, ne on od ní. Třeba v tom opravdu city jsou. Nepíše tady o tom poprvé, jak se její manžel stará a zajímá o svou bývalou manželkku.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#32 18. 12. 2013 9:08

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Eva. napsal(a):

Jestli si dobře pamatuji, Zvědavka tady psala, že bývalá žena jejího manžela odešla od něj, ne on od ní. Třeba v tom opravdu city jsou. Nepíše tady o tom poprvé, jak se její manžel stará a zajímá o svou bývalou manželkku.

A je to jasné... Zvědavky manžel touží po trojce a ani jedna to ne a ne pochopit  lol

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#33 18. 12. 2013 9:22

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

big_smile I to je možné smile

Aneb jak  říká naše němčinářka - Alles ist klar big_smile

Není tady

#34 18. 12. 2013 9:30

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Eva. napsal(a):

big_smile I to je možné smile

Aneb jak  říká naše němčinářka - Alles ist klar big_smile

naše zase říkávala alles gute

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#35 18. 12. 2013 9:42

tina
Moderátor(ka)
Místo: Brno
Web

"alles ist klar" = vše je jasné.... asi mělo být "alles ist moglich" (nechce se mi drbat s přehláskou smile )

http://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/gndx.jpghttp://lb4m.lilypie.com/gndxp2.png
http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/JTqs.jpghttp://lbym.lilypie.com/JTqsp2.png

Není tady

#36 18. 12. 2013 20:27

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Tino, o to tady vůbec nejde. Nepochopilas, protože se mnou na němčinu nechodíš.
Nerozebírej nesmyslně gramatiku. Je to o něčem jiném...

Není tady

#37 23. 12. 2013 12:47

Hepina155
♥♥-----

Kdeže, žiadne darčeky. Som šťastím bez seba, že mi zmizli zo života a nemusím sa s nimi už absolútne zaťažovať.reta

"Najodvážnejším činom je myslieť sama za seba. A nahlas!"

Není tady

#38 23. 12. 2013 12:49

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Nepochopilas, protože se mnou na němčinu nechodíš.
To je úžasná logika... http://fora.babinet.cz/img/smilies/va.gif
Něco napsat a pak druhýmu vytknout, že nechápe jak to bylo myšleno, když objektivně pochopit nemůže...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#39 23. 12. 2013 14:48

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Zvedavka napsal(a):

S BM jsme se po rozvodu dohodli, že si k vánocům nebudeme dávat dárky, jen si popřejeme. Současný manžel dárky bývalce kupoval, jen loni po naší svatbě (prý) vynechal. Dnes přišel s tím, že jí dárek koupí, protože je to slušnost. Tak mě to dost překvapilo, dáváte si s bývalými dárky? Je to vůbec běžné?

nedáváme. ale je pravda, že s ex tchýňkou ano.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#40 23. 12. 2013 14:52

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

mikuelini napsal(a):

Nedavam ,davam jen lidem ,ktere mam rada  a mezi ne BM nepatri

kdybych měla dát dárek každýmu, koho  mám ráda, musela bych být milionářka.
jinak já svého bm vcelku ráda mám. někdy mě šíleně sere, hlavně poslední dobou, ale je to otec mýho syna a není mi jedno, co s ním je.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#41 23. 12. 2013 14:54

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Frigo napsal(a):

Zvědavko, ty se asi hodně nudíš, že ? .... že máš čas přemýšlet nad takovými kravinami. Ty máš pocit, že rozdává i z tvého, že ?  To je to, co tě žere.  Ještě jsi zapomněla napsat, jestli ten dříve daný vánoční dárek,co jsi dostala omylem, byl hodnotnější, než ten co měl pro tebe správně být.
Ten tvůj možná pochopil, že předchozí partnerka byla přeci jen lepší, než ty. Nemáš ten pocit ?
Proč u něj ještě jsi ? Barák ti stejně nepřepíše...

já bych neřekla, že má pocit, že dává i z jejího, spíš asi žárlí. každá nadšením nehopká, když si její partner s jeho exkou dávají dárky.

Není tady

#42 23. 12. 2013 20:53

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Darček nie, ale práve som poslala pohľadnicu jednému bývalému... a mail druhému (odpoveď na jeho). A pritom sa teším na súčasného... (asi pozajtra, ako to vyzerá).

Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí