29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zvláštní, já bych svého BM zpátky nechtěla ani za nic. I když vydělává hodně nadstandardně a neměla bych s ním finanční starosti. Ale prostě ani za nic.
Takže třeba Zvědavčin manžel by chtěl k bývalé ženě, kdoví, proč jí kupuje dárky, protože normální a běžný to není, soudím, že v tom asi jsou pořád nějaký city, proč by to ten chlap jinak dělal, ale bývalá žena ho zpátky asi opravdu nechce.
Ale můžu se mýlit, jsou to jen moje domněnky.
Není tady
Málokdy se stane, ale stane se, že se lidi rozejdou a dál jsou přátelé. A pokud jsou v kontaktu, maj se rádi, tak proč ne. Já v tom nic nevidím. Ovšem u Zvědavky je to taková Itálie.
Není tady
Mozna manzel Zvedavky si tak lidi trochu kupuje ,myslim ,ze Zvedavka psala ,ze on nema moc zadne kamarady.Mozna i to je ten duvod ,nemyslim si ,ze bych chtel svou byvalku nazpet .
Není tady
Zvedavka napsal(a):
Frigo napsal(a):
Zvědavko, ty se asi hodně nudíš, že ? .... že máš čas přemýšlet nad takovými kravinami. Ty máš pocit, že rozdává i z tvého, že ? To je to, co tě žere. Ještě jsi zapomněla napsat, jestli ten dříve daný vánoční dárek,co jsi dostala omylem, byl hodnotnější, než ten co měl pro tebe správně být.
Ten tvůj možná pochopil, že předchozí partnerka byla přeci jen lepší, než ty. Nemáš ten pocit ?
Proč u něj ještě jsi ? Barák ti stejně nepřepíše...Kdyby byla lepsi, tak by s ni byl, nemyslis?
Nie vždy to tak vyjde... a nie vždy vie človek na začiatku nového vzťahu, do čoho ide.
Není tady
Keď sa dvaja ľudia rozídu v dobrom, nevidím nič čudné na tom dávať si darčeky a/alebo písať pozdravy... Ja mám dvoch bývalých ako fajn kamarátov, ale na partnerský vzťah to proste nebolo a nie je... Ale ako kamoši sú fajn a kamarátom a kamarátkam - niektorým - darčeky dávam a pohľadnice píšem. S bývalými, s ktorými sme a rozišli v zlom, nie som v kontakte a je to tak lepšie. Naspäť ako partnera by som už asi nechcela ani jedného , aspoň v tejto chvíli. Pánu Zvedavkovi ale do hlavy a do srdca nevidí nikto a hrať sa na jasnovidky sa mi zdá prehnané. Darček na Vianoce je OK, horšie je zameniť darčeky bývalke a súčasnej
... A štvalo by ma asi, keby jej dával darčeky furt a mne vôbec (čo zrejme nie je tento prípad),
Není tady
Jestli si dobře pamatuji, Zvědavka tady psala, že bývalá žena jejího manžela odešla od něj, ne on od ní. Třeba v tom opravdu city jsou. Nepíše tady o tom poprvé, jak se její manžel stará a zajímá o svou bývalou manželkku.
Není tady
Eva. napsal(a):
Jestli si dobře pamatuji, Zvědavka tady psala, že bývalá žena jejího manžela odešla od něj, ne on od ní. Třeba v tom opravdu city jsou. Nepíše tady o tom poprvé, jak se její manžel stará a zajímá o svou bývalou manželkku.
A je to jasné... Zvědavky manžel touží po trojce a ani jedna to ne a ne pochopit
Není tady
I to je možné
Aneb jak říká naše němčinářka - Alles ist klar
Není tady
Eva. napsal(a):
I to je možné
Aneb jak říká naše němčinářka - Alles ist klar
naše zase říkávala alles gute
Není tady
Tino, o to tady vůbec nejde. Nepochopilas, protože se mnou na němčinu nechodíš.
Nerozebírej nesmyslně gramatiku. Je to o něčem jiném...
Není tady
Kdeže, žiadne darčeky. Som šťastím bez seba, že mi zmizli zo života a nemusím sa s nimi už absolútne zaťažovať.
Není tady
Nepochopilas, protože se mnou na němčinu nechodíš.
To je úžasná logika...
Něco napsat a pak druhýmu vytknout, že nechápe jak to bylo myšleno, když objektivně pochopit nemůže...
Není tady
Zvedavka napsal(a):
S BM jsme se po rozvodu dohodli, že si k vánocům nebudeme dávat dárky, jen si popřejeme. Současný manžel dárky bývalce kupoval, jen loni po naší svatbě (prý) vynechal. Dnes přišel s tím, že jí dárek koupí, protože je to slušnost. Tak mě to dost překvapilo, dáváte si s bývalými dárky? Je to vůbec běžné?
nedáváme. ale je pravda, že s ex tchýňkou ano.
Není tady
mikuelini napsal(a):
Nedavam ,davam jen lidem ,ktere mam rada a mezi ne BM nepatri
kdybych měla dát dárek každýmu, koho mám ráda, musela bych být milionářka.
jinak já svého bm vcelku ráda mám. někdy mě šíleně sere, hlavně poslední dobou, ale je to otec mýho syna a není mi jedno, co s ním je.
Není tady
Frigo napsal(a):
Zvědavko, ty se asi hodně nudíš, že ? .... že máš čas přemýšlet nad takovými kravinami. Ty máš pocit, že rozdává i z tvého, že ? To je to, co tě žere. Ještě jsi zapomněla napsat, jestli ten dříve daný vánoční dárek,co jsi dostala omylem, byl hodnotnější, než ten co měl pro tebe správně být.
Ten tvůj možná pochopil, že předchozí partnerka byla přeci jen lepší, než ty. Nemáš ten pocit ?
Proč u něj ještě jsi ? Barák ti stejně nepřepíše...
já bych neřekla, že má pocit, že dává i z jejího, spíš asi žárlí. každá nadšením nehopká, když si její partner s jeho exkou dávají dárky.
Není tady
Darček nie, ale práve som poslala pohľadnicu jednému bývalému... a mail druhému (odpoveď na jeho). A pritom sa teším na súčasného... (asi pozajtra, ako to vyzerá).
Není tady