29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
S BM jsme se po rozvodu dohodli, že si k vánocům nebudeme dávat dárky, jen si popřejeme. Současný manžel dárky bývalce kupoval, jen loni po naší svatbě (prý) vynechal. Dnes přišel s tím, že jí dárek koupí, protože je to slušnost. Tak mě to dost překvapilo, dáváte si s bývalými dárky? Je to vůbec běžné?
Není tady
nie, a nepoznam nikoho, kto ano. Popriat si k akemukolvek sviatku, to ano, ak je prilezitost, bez osobitneho vyhladavania BM, BP, a vlastne vsetkych B.
Není tady
Tohle slyším teda prvně. Možná zavedu :-). Uvidíme co na to současný partner.
Není tady
Jo a jeste rekl, ze mu darek pro me zabali sekretarka. Uz jednou to spletla a nadepsala mym jmenem darek pro byvalku, trapas, tak snad to letos klapne
Není tady
Zvedavka napsal(a):
Jo a jeste rekl, ze mu darek pro me zabali sekretarka. Uz jednou to spletla a nadepsala mym jmenem darek pro byvalku, trapas, tak snad to letos klapne
asi pěkně balí
Není tady
Tohle slysim poprve, BM mi nikdy nic nedal ani ja jemu.
Pokud k nemu deti jdou na Silvestra nebo na Vanoce uz jsem parkrat rekla, pozdravujte tatinka. Ale i tohle se mi zda jako vlezdoprdelkovszvi....
Tudiz zadne darky. Uz jen to, jak by se citil soucasny partner....
Není tady
Zadne darky ani prani.
Není tady
Taky nic.
Není tady
Dárky si nedáváme, nepřejeme si. Není to běžné.
Není tady
Zvedavka napsal(a):
S BM jsme se po rozvodu dohodli, že si k vánocům nebudeme dávat dárky, jen si popřejeme. Současný manžel dárky bývalce kupoval, jen loni po naší svatbě (prý) vynechal. Dnes přišel s tím, že jí dárek koupí, protože je to slušnost. Tak mě to dost překvapilo, dáváte si s bývalými dárky? Je to vůbec běžné?
Zvědavko, proč zase řešíš TOHLE, proboha?!? Když sis založila naposledy vlákno, tak ses bila v prsa, jak se od manžela odstěhuješ ... a jak je vidět, řeči o stěhování byly pouze výkřikem do tmy, jsi u něj nasáčkovaná dál a opět tady řešíš naprosto nepodstatné věci, místo aby sis konečně uspořádala svůj vlastní život.
Víš co, Zvědavko?!? Komu není rady, tomu není pomoci a Ty se nevzpamatuješ, ani když Tě manžel po hádce již po stopadesáté zase vyhodí ze svého domu. Jak Tě tak čtu, tak se mu příliš nedivím - neustále tady řešíš věci, do kterých Ti při vší úctě nic není a jestli s nasbíranými postřehy zase vyrukuješ na manžela, tak potom neplač, jestli v něm bouchnou saze a vyhodí Tě ze svého domu třeba přímo na Štědrý Den, ani si nestačíš dojíst kapra a rozbalit vánoční dárky. Starej se o to svoje, čiliže jak se postavit na vlastní nohy a vypěstovat si trochu sebeúcty - a nehnípej se v tom, jestli je normální, když Tvůj muž dává své BM k Vánocům nějaké dárky. Jestli Ti to ještě nedošlo, tak žiješ ve velmi nefunkčním manželství, kde je zaobírání se podobnými otázkami už naprosto zbytečné, u vás chybí soudržnost, úcta jednoho partnera k druhému, vzájemný respekt a tolerance.
Mně na Tvém místě by bylo úplně jedno, jestli můj manžel dá k Vánocům své BM norkový kožich, BMW nebo zájezd na Seychely, já bych hlavně hleděla, abych byla od takového člověka hodně rychle pryč. Ale u Tebe je to marný, je to marný, je to marný ...
Není tady
Zvedavka napsal(a):
TOTO by mi vadilo viac.... s jedným bývalým sme si chvíľu darčeky dávali, s druhým, cezpoľným si aspoň posielame pohľadnice... Záleží asi najviac na tom, či ste sa (alebo oni) rozišli v dobrom alebo zlom.
Není tady
Tak my máme s BM skvělý vztah. Chodíme spolu občas na pivo a dárky na vánoce si dáváme
Ale jak to tak sleduju jsme asi výjimkami.
Není tady
Koukám, koukám mě by to asi vadilo.
Není tady
Kiara napsal(a):
Zvedavka napsal(a):
Zvědavko, proč zase řešíš TOHLE, proboha?!? Když sis založila naposledy vlákno, tak ses bila v prsa, jak se od manžela odstěhuješ ... a jak je vidět, řeči o stěhování byly pouze výkřikem do tmy, jsi u něj nasáčkovaná dál a opět tady řešíš naprosto nepodstatné věci, místo aby sis konečně uspořádala svůj vlastní život.
Víš co, Zvědavko?!? Komu není rady, tomu není pomoci a Ty se nevzpamatuješ, ani když Tě manžel po hádce již po stopadesáté zase vyhodí ze svého domu. Jak Tě tak čtu, tak se mu příliš nedivím - neustále tady řešíš věci, do kterých Ti při vší úctě nic není a jestli s nasbíranými postřehy zase vyrukuješ na manžela, tak potom neplač, jestli v něm bouchnou saze a vyhodí Tě ze svého domu třeba přímo na Štědrý Den, ani si nestačíš dojíst kapra a rozbalit vánoční dárky. Starej se o to svoje, čiliže jak se postavit na vlastní nohy a vypěstovat si trochu sebeúcty - a nehnípej se v tom, jestli je normální, když Tvůj muž dává své BM k Vánocům nějaké dárky. Jestli Ti to ještě nedošlo, tak žiješ ve velmi nefunkčním manželství, kde je zaobírání se podobnými otázkami už naprosto zbytečné, u vás chybí soudržnost, úcta jednoho partnera k druhému, vzájemný respekt a tolerance.
Mně na Tvém místě by bylo úplně jedno, jestli můj manžel dá k Vánocům své BM norkový kožich, BMW nebo zájezd na Seychely, já bych hlavně hleděla, abych byla od takového člověka hodně rychle pryč. Ale u Tebe je to marný, je to marný, je to marný ...
nikdy neodejde.
Není tady
Dávat si dárky s bývalým mi moc normální a běžný nepřijde. Nicméně někdo to tak má. Mně osobně by se to moc nelíbilo. Ale pokud mi něco ve vtahu vadí, pak to buď vyřeším nebo vztah ukončím.
Není tady
Ivik76 napsal(a):
Tohle slyším teda prvně. Možná zavedu :-). Uvidíme co na to současný partner.
Určitě bude jásat nadšením a možná mu ten dárek od tebe i rád doručí
Není tady
Mám za to, že Zvědavka naposled psala, že už se od manžela stěhuje nebo odstěhovala. Tak nechápu, co zase řeší...
Není tady
Nedavam ,davam jen lidem ,ktere mam rada a mezi ne BM nepatri
Není tady
Já rozvedená nejsem ,takže zda dávat dárek nebo ne jsem neřešila.Můj bratr je po rozvodě a dárky si s bejvalkou nedávají,ale protože jsou kultivovaní,tak se někdy navštěvují a při té příležitosti si dají např.čokoládu nebo nějakou jinou pozornost.Jejich nový partneři se též znají a chovají se k sobě velmi slušně a tak by to asi mělo být.
Není tady
Zvědavko, ty se asi hodně nudíš, že ? .... že máš čas přemýšlet nad takovými kravinami. Ty máš pocit, že rozdává i z tvého, že ? To je to, co tě žere. Ještě jsi zapomněla napsat, jestli ten dříve daný vánoční dárek,co jsi dostala omylem, byl hodnotnější, než ten co měl pro tebe správně být.
Ten tvůj možná pochopil, že předchozí partnerka byla přeci jen lepší, než ty. Nemáš ten pocit ?
Proč u něj ještě jsi ? Barák ti stejně nepřepíše...
Není tady
Bývalému dárky nedávám, ani si nepřejeme k svátkům. Snažíme se sobě vyhýbat, on proto, že má asi špatné svědomí (podle dětí) a já, protože mě každá zmínka o něm, každé setkání, strašně bolí.
Není tady
Frigo napsal(a):
Zvědavko, ty se asi hodně nudíš, že ? .... že máš čas přemýšlet nad takovými kravinami. Ty máš pocit, že rozdává i z tvého, že ? To je to, co tě žere. Ještě jsi zapomněla napsat, jestli ten dříve daný vánoční dárek,co jsi dostala omylem, byl hodnotnější, než ten co měl pro tebe správně být.
Ten tvůj možná pochopil, že předchozí partnerka byla přeci jen lepší, než ty. Nemáš ten pocit ?
Proč u něj ještě jsi ? Barák ti stejně nepřepíše...
Kdyby byla lepsi, tak by s ni byl, nemyslis?
Není tady
Zvedavka napsal(a):
Frigo napsal(a):
Proč u něj ještě jsi ? Barák ti stejně nepřepíše...Kdyby byla lepsi, tak by s ni byl, nemyslis?
a co ked ho ona nechce naspat?
Není tady
Zvedavka napsal(a):
Frigo napsal(a):
Proč u něj ještě jsi ? Barák ti stejně nepřepíše...Kdyby byla lepsi, tak by s ni byl, nemyslis?
třeba ten čas přijde...
Není tady