Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#101 20. 12. 2013 8:09

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Re: Manžel se na mne zlobí

Kalimerka zřejmě papouškuje svého muže. Aspon mně to tak připadá.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#102 20. 12. 2013 8:14

helena
♥♥♥♥♥♥♥

nejzkušenější a zároveň nejstarší s tím neměla žádný problém
Zřejmě proto, že díky svýmu věku a zkušenostem ví, že to "žádný problém" není, víš.
A pro rejpaly - z valný většiny to není proto, že by dáma před šedesátkou měla potřebu ta prsa ukazovat... http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png
chtěla jsem jen upozornit na to,aby se maséreům nepřikládala větší důležitost než jakou mají
Tak tu mu přikládá především tvůj manžel, že... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#103 20. 12. 2013 8:43

Kalimerka
♥------

dycinky napsal(a):

Kalimerka napsal(a):

Myslím si ,že si většina plete pojem masér a terapeut.Pokud vím ,tak na masáže nedostanu od lékaře žádný poukaz ,ale k terapeutovy ano.Ono je totiž velký rozdíl terapeut a masér.Terapeut má vysokoškolské nebo přinejmenším střední odborné zdravotní vzdělání ,kdežto masér ,,odborník ",aby prováděl masáže ,tak stačí výuční list ,5000,-Kč a absolvovat tříměsíční kurz.Myslím že hodně lidí se cítí po masáži příjemně,ale masáž nikdy neléčí zdravotní problém,ale je spíše relaxace už jen to ,že ležím hodinu na lehátku a někdo mne šmudlí a je snad i jedno jak ,tak už tohle je uvolnění a cítíme se líp,ale tato relaxace je krátkodobá.Možná až budete chodit k odborníkovy gynekologovy ,který byť vyučený zedník ,ale absolvent gynekologického kurzu ,tak budete skutečně slovo odborník používat s rozmyslem.

myslím, že se pleteš ty.
Pokud chodíš k někomu, "kdo šmudlí" , tak je možné , že ti to moc nedá.Musíš si umět vybrat a najít kvalitního maséra.
Ale dobrý masér dokáže se zdravotními problémy dost pomoci ( třeba zablokované svaly na zádech, krční páteře atd. ). Když jsem chodila pravidelně na masáže zad střídavě s krční masáži , dost mě povolily bolesti zad a i hlavy.

Pokud by jsi doma pravidelně cvičila ,třeba jen cviky podle návodu na netu,tak by ti ty bolesti taky povolily a nepotřebuješ génia.Já si masáž dopřávám jako relax a ne proto ,že jsem líná a nechce se mi cvičit.Plácnout sebou na stůl je to nejednoduchší že jo!

Není tady

#104 20. 12. 2013 8:45

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Pokud by jsi doma pravidelně cvičila ,třeba jen cviky podle návodu na netu,tak by ti ty bolesti taky povolily
To se šeredně pleteš...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#105 20. 12. 2013 10:01

dycinky
♥♥♥♥♥♥-

Kalimerka napsal(a):

dycinky napsal(a):

Kalimerka napsal(a):

Myslím si ,že si většina plete pojem masér a terapeut.Pokud vím ,tak na masáže nedostanu od lékaře žádný poukaz ,ale k terapeutovy ano.Ono je totiž velký rozdíl terapeut a masér.Terapeut má vysokoškolské nebo přinejmenším střední odborné zdravotní vzdělání ,kdežto masér ,,odborník ",aby prováděl masáže ,tak stačí výuční list ,5000,-Kč a absolvovat tříměsíční kurz.Myslím že hodně lidí se cítí po masáži příjemně,ale masáž nikdy neléčí zdravotní problém,ale je spíše relaxace už jen to ,že ležím hodinu na lehátku a někdo mne šmudlí a je snad i jedno jak ,tak už tohle je uvolnění a cítíme se líp,ale tato relaxace je krátkodobá.Možná až budete chodit k odborníkovy gynekologovy ,který byť vyučený zedník ,ale absolvent gynekologického kurzu ,tak budete skutečně slovo odborník používat s rozmyslem.

myslím, že se pleteš ty.
Pokud chodíš k někomu, "kdo šmudlí" , tak je možné , že ti to moc nedá.Musíš si umět vybrat a najít kvalitního maséra.
Ale dobrý masér dokáže se zdravotními problémy dost pomoci ( třeba zablokované svaly na zádech, krční páteře atd. ). Když jsem chodila pravidelně na masáže zad střídavě s krční masáži , dost mě povolily bolesti zad a i hlavy.

Pokud by jsi doma pravidelně cvičila ,třeba jen cviky podle návodu na netu,tak by ti ty bolesti taky povolily a nepotřebuješ génia.Já si masáž dopřávám jako relax a ne proto ,že jsem líná a nechce se mi cvičit.Plácnout sebou na stůl je to nejednoduchší že jo!

haha, ted už povídáš opravdu nesmysly. pokud máš bolesti , protože máš ztuhlé a zablokované svaly , tak to cvičením neodstraníš (naopak ještě můžeš bolesti zhoršit). je potřeba sval uvolnit a "změkčit" (omlouvám se lepší slovo mě nenapadá) a to jde právě masáží.

Není tady

#106 20. 12. 2013 11:12

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Eva. napsal(a):

Kalimerka napsal(a):

Evo chtěla jsem jen upozornit na to,aby se maséreům nepřikládala větší důležitost než jakou mají.Já vím ,že v některých případech je masáž uvolňující a sama na ni jak již víš občas chodím,ale když jsem měla před lety skutečné zdravotní problémi s bederné páteří a to právě kvůli gyn.operaci,tak jsem měla zákaz chodit na masáže,ale chodila jsem na předpis k terapeutovi ,který mi skutečně od bolesti ulevil.Dnešní vzdělávání je někdy na velmi nízké úrovni a
rekvalifikační kurzy,které většinou maséři absolvovaly nemají úroveň a kvalitu jakou by měli mít.Moje kamarádka ,která mi provádí masáže studovala 4 roky školu ukončenou maturitou a také nemá na dnešní rychlokvašky s kurzů lichotivý názor.Za 3 měsíce kurzu a to není denní výuka se toho moc o lidském těle nenaučí a pak jak je známo si to stejně každý,, šmudlí dle svého" aby se někdo necítil uražený s tím šmudlením ,tak tento výraz nepochází ode mne ,ale od lektorky jednoho zařízení ,kterou znám.

Kalimerko, mluvíš najednou úplně z cesty. Co tohle má společného s tím, že tvému manželovi vadila tvá obnažená prsa? va Proč tady z ničeho nic rozebíráš kvalitu masérů? va

Když dojdou argumenty, změňte téma :-)
Proč vlastně na tu masáž šla, když jsou maséři rychlokvašky a ještě ji nechal obnažit prsa?
Kalimerko, ty jsi nějaká chytrá, že tomu tak rozumíš. Kamarádka masérka má asi konkurenci a nedokáže to rozdýchat, tak je pomlouvá, což?
Když bude masér nekvalitní, nebude mít klienty, to dá rozum. A je fuk, jestli má maturitu z masérství. On ani vystudovanej MUDr nemusí být vždy kvalitním doktorem. On totiž glejt ze školy, kde se něco učíš několik let,ještě neznamená, že to umíš dobře. Víme?

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#107 20. 12. 2013 11:15

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Pokud by jsi doma pravidelně cvičila ,třeba jen cviky podle návodu na netu,tak by ti ty bolesti taky povolily
To se šeredně pleteš...

kalimerka o tom ví hodně lol zvláště pak o kvalitách masérů.
Akorát nechápu,proč sebou plácla o stůl a nechala se šmudlit reta

Není tady

#108 20. 12. 2013 11:55

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Kalimerka napsal(a):

Evo chtěla jsem jen upozornit na to,aby se maséreům nepřikládala větší důležitost než jakou mají.Já vím ,že v některých případech je masáž uvolňující a sama na ni jak již víš občas chodím,ale když jsem měla před lety skutečné zdravotní problémi s bederné páteří a to právě kvůli gyn.operaci,tak jsem měla zákaz chodit na masáže,ale chodila jsem na předpis k terapeutovi ,který mi skutečně od bolesti ulevil.Dnešní vzdělávání je někdy na velmi nízké úrovni a
rekvalifikační kurzy,které většinou maséři absolvovaly nemají úroveň a kvalitu jakou by měli mít.Moje kamarádka ,která mi provádí masáže studovala 4 roky školu ukončenou maturitou a také nemá na dnešní rychlokvašky s kurzů lichotivý názor.Za 3 měsíce kurzu a to není denní výuka se toho moc o lidském těle nenaučí a pak jak je známo si to stejně každý,, šmudlí dle svého" aby se někdo necítil uražený   s tím šmudlením ,tak tento výraz nepochází ode mne ,ale od lektorky jednoho zařízení ,kterou znám.

Takže ona lektorka učí v kurzu a zřejmě to fláká a učí kurzisty šmudlit, namísto masírovat.
Proč učí, když od ní vychází rychlokvašky?
Já jsem absolvovala masérskou školu s velmi dobrým renomé a odtam by s diplomem neodešel nikdo, kdo by nic neuměl a kdo by šmudlil.
Takže pokud se tvoje kamarádka lektorka takto vyjadřuje, hodnotí tím vlastně i svoji lektorskou, zjevně nekvalitní, práci. Jako lektorka tam s tímto přístupem nemá co dělat.

Není tady

#109 20. 12. 2013 12:32

rudolf
♥♥♥♥---

kalimerko- na milenku/ce je vždycky čas

Není tady

#110 20. 12. 2013 12:45

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

rudolf napsal(a):

kalimerko- na milenku/ce je vždycky čas

A vůbec by mě to nepřekvapilo

Není tady

#111 20. 12. 2013 13:34

Dorka
Zablokovaný
Místo: HK

Chjo, vy jste se teda “dosmudlaly“ k urovni...skurt Si to po sobe prectete... usch Jinak,mezi terapeutem (fyzio,,,) a maserem je znacny rozdil.Vedomosti ani schopnosti masera nedosahuji urovne fyzioterapeuta,takze ani ne tak rychlokvasky,,jako nizsi kvalifikace...

Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl...
... ještě jsem nezmoudřel, a už zas blbnu...

Není tady

#112 20. 12. 2013 18:17

jalina
Zablokovaný

Kalimerko ,planuji delat eroticke masaze ,kdyby jsi mela i s manzelem zajem ,ozvi sa  PS:Udelam vam slevu

Není tady

#113 20. 12. 2013 18:42

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

jalina napsal(a):

Kalimerko ,planuji delat eroticke masaze ,kdyby jsi mela i s manzelem zajem ,ozvi sa  PS:Udelam vam slevu

lol lol lol lol

Není tady

#114 20. 12. 2013 20:02

Kalimerka
♥------

jalina napsal(a):

Je mi tě líto,ale když si jinak neumíš vydělat,tak i toto je způsob.

Není tady

#115 21. 12. 2013 6:14

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Kalimerka napsal(a):

jalina napsal(a):

To měl být nejspíš vtip, Kalimerko lol
Ale ty se bereš moc vážně

Není tady

#116 21. 12. 2013 12:44

Dorka
Zablokovaný

jalina napsal(a):

Kalimerko ,planuji delat eroticke masaze ...

Dej bacha, aby ses "strefila"... wink

Není tady

#117 21. 12. 2013 18:22

Kalimerka
♥------

Modroočka napsal(a):

Kalimerka napsal(a):

jalina napsal(a):

To měl být nejspíš vtip, Kalimerko lol
Ale ty se bereš moc vážně

Pokud jsi četla od Jaliny příspěvky ,kde píše že by to ráda zkusila s černochem ,ale neví kde ho najít,tak jistě se o žert ani nejednalo ,ale od Jaliny bych si nenechala ani vyleštit střevíček ,abych něco nechytla natož jakoukoliv masáž to už vůbec ne.Jalina je chuderka zřejmě bez inteligence ,alespoň se mi tak jeví.

Není tady

#118 21. 12. 2013 20:33

Dorka
Zablokovaný

Kalimerka napsal(a):

...Jalina....... píše že by to ráda zkusila s černochem ,ale neví kde ho najít...

dudlik ... nejen cernocha... kapitulation

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí