Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#51 17. 12. 2013 13:04

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Re: Manžel se na mne zlobí

Ivana napsal(a):

Já se tedy u gynekoložky stydím stejně jako u gynekologa, protože je mi prostě trapné, že musím ukazovat své intimní oblasti cizím lidem, ale dělám jako že nic, protože racionálně vím, že to prostě musí být a že ona to tak nebere. Stejně tak jsem se styděla, když jsem byla na kolonoskopii. Taky je mi nepříjemné sprchovat se v bazénu ve společných sprchách, ale taky vím, že na tom nic není, tak si to nechávám pro sebe.
Zato bych nikdy v životě nevlezla do postele s nějakým chlapem, kterého dobře neznám a nemiluju jen proto, že by se to ode mě očekávalo. Být nahá u maséra mi přijde OK, být nahá s někým neznámým a nemilovaným za účelem sexu - nikdy.

Mno,kdyby mě hodně moc sexuálně přitahoval, tak bych do postele vlezla. Já bych to vůbec tyhle věci nespojovala dohromady, masér ,ka přeci není milenec.
April - vážně, hm, že by? big_smile

Upravil(a) dusička (17. 12. 2013 13:05)

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#52 17. 12. 2013 13:04

mikuelini
♥♥♥♥♥--

Kdybych mohla financne ,tak si dopreji masaz 2-3 x tydne.Cizim maserem nebo maserkou se necham v pohode masirovat.Za to od mych byvalych kolegu -maseru (muzu) bych se nenechala ,maximalne jen ty zada .

Není tady

#53 17. 12. 2013 13:07

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

Mně gynekolog nevadí, zažila jsem jich v těhotenství díky velkým potížím spoustu, deset let jsem měla gynekologa chlapa, kvůli dojíždění jsem ho vyměnila za gynekoložku.
Sauna a masáže mi nevadí.
Že bych se uspokojila u gynekologa, to teda fakt ne lol i když jsme si dělaly v práci s kolegyní legraci, že "to zase bude orgasmus" lol
Ale masáž hrudníku je prostě součástí celotělová masáže.

Ale třeba já sama bych některý lidi nenamasírovala ani za milion,prostě se mi na ně ekluje sahat. A je jedno, jestli je to chlap nebo ženská, prostě ne.
A stejně tak bych se já od někoho namasírovat nenechala.

taky si myslím, že je to kolikrát horší pro maséra než pro masírovaného

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#54 17. 12. 2013 13:07

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

dusička napsal(a):

Ivana napsal(a):

Já se tedy u gynekoložky stydím stejně jako u gynekologa, protože je mi prostě trapné, že musím ukazovat své intimní oblasti cizím lidem, ale dělám jako že nic, protože racionálně vím, že to prostě musí být a že ona to tak nebere. Stejně tak jsem se styděla, když jsem byla na kolonoskopii. Taky je mi nepříjemné sprchovat se v bazénu ve společných sprchách, ale taky vím, že na tom nic není, tak si to nechávám pro sebe.
Zato bych nikdy v životě nevlezla do postele s nějakým chlapem, kterého dobře neznám a nemiluju jen proto, že by se to ode mě očekávalo. Být nahá u maséra mi přijde OK, být nahá s někým neznámým a nemilovaným za účelem sexu - nikdy.

Mno,kdyby mě hodně moc sexuálně přitahoval, tak bych do postele vlezla. Já bych to vůbec tyhle věci nespojovala dohromady, masér ,ka přeci není milenec.
April - vážně, hm, že by? big_smile

byla jsem ve středisku, kde pracují zdravotně postižení. kluk byl hluchý, takže jsme si nepokecali a já jen tiše relaxovala a dřimkala..... občas se zeptal jestli to nebolí , jestli moc netlačí... opravdu tummenupp

Upravil(a) aprill (17. 12. 2013 13:08)

Není tady

#55 17. 12. 2013 13:09

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

sahleb napsal(a):

Eva. napsal(a):

Jestli ten postoj nebude třeba u někoho kvalitou vztahu?
V 58, jestli jsou spolu už jen ze setrvačnosti, tak chápu, že s tím paní nemá problém. Já bych s tím možná taky neměla problém tehdy, když bych neměla partnera, nebo by náš vztah nefungoval. Ale to jsou jen mé domněnky. Znám ženy, které se takhle v podstatě ukájejí, protože partnera nemají anebo jim vztah (sex) nefunguje. Myslím Ivana? tady taky psala, že si to užívá.
Jelikož mám partnera, se kterým je sex i vztah pro mě krásný, přesto, že je mi 50, na takovou masáž bych nešla.
Užívám si to s mým mužem. Maséra nechci, tak jako můj muž mě nenamasíruje. smile

Chci ještě dodat, že chápu, že to má každý jinak. Pokud se cítí on i jeho partner dobře a nemají s tím problém, vše je OK.

To mas spatnou pamet, prestoze tvrdis, jak jsi vyjimecna, ze si pamatujes co kdo kdy napsal. A uplne mylne Ivaniny interpretace.

Na masaze lidi chodi bezne a zcela jsite si to uzivaji. Dela to dobre. Muj manzel chodi na masaze, jelikoz ma neco se stehenim svalem. Uziova si to. Ivana si to muze uzivat a nema to samozrejme nic spolecneho s tim, zda mam nekdo partnera nebo ne. Zadne ukajeni v tom neni.

Myslis si, ze masaz rovna se  ukajeni.. Paneboze.

A jeste pridej mystifikace s mym muzem .   big_smile  Vzdyt zadneho nemas.  Chapu....napsat to musis, denodenne....

smile
Je přesvědčená, že má .... tak se tak i stane

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#56 17. 12. 2013 13:10

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Ivana napsal(a):

To se snad neleze s někým do postele, protože se to očekává ???

Není tady

#57 17. 12. 2013 13:13

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Také nerozumím tomu, co napsala Ivana. Proč by žena měla jít do postele s kýmkoliv proto, že se to očekává? Žena má podle mě sex proto, že chce.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#58 17. 12. 2013 13:39

jalina
Zablokovaný

Takovej chlap ,kterej zarli na masera ,nema vsech 5 pohromade

Není tady

#59 17. 12. 2013 13:54

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Eva. napsal(a):

Také nerozumím tomu, co napsala Ivana. Proč by žena měla jít do postele s kýmkoliv proto, že se to očekává? Žena má podle mě sex proto, že chce.

no..aspon v něčem souhlas storstark

Není tady

#60 17. 12. 2013 17:15

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Eva. napsal(a):

No, já s tím nemám žádné zkušenosti, ale údajně se to očekává tak na třetí schůzce. Tak nevím ... možná jsem napsala blbost, ale dost často jsem četla úvahy, kdy se to jako hodí a tak. Že muži neradi čekají, hlavně v našem věku že je to trapné oddalovat sex. Ale, jak říkám, zkušenost nemám.

Není tady

#61 17. 12. 2013 17:30

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Ivana napsal(a):

Eva. napsal(a):

No, já s tím nemám žádné zkušenosti, ale údajně se to očekává tak na třetí schůzce. Tak nevím ... možná jsem napsala blbost, ale dost často jsem četla úvahy, kdy se to jako hodí a tak. Že muži neradi čekají, hlavně v našem věku že je to trapné oddalovat sex. Ale, jak říkám, zkušenost nemám.

hodí se to tehdy, když to oba chtějí ... já na oddalování nejsem , ale určitě t ne proto , že to někdo očekává , pokud to nefunguje oboustranně tak to snad ani nemá cenu

Není tady

#62 17. 12. 2013 19:12

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Ivana napsal(a):

Eva. napsal(a):

Já bych "to" oddalovala, ne proto, že se říká, každá slepice oběhne třikrát kurník, než dá, ale proto, že to jiskření a ta touha předtím, je nejkrásnější. A že se říká, že muži očekávají - možná to říkaj pubertačky, ale to si nevybereš. Když nedáš, si... když dáš, si taky.... mad Takže já nekoukám na to, jestli muž očekává, ale vnímám své pocity, kdy to chci já.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#63 17. 12. 2013 19:26

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Ivana napsal(a):

Eva. napsal(a):

No ja jsem priblizne ve stejnem veku a sex jsem oddalovala nejmene 2 mesice. A nakonec na to doslo pod tlakem oslav, cehoz nelituju samozrejme, ale manzelovi (dnes jiz) jsem rekla, ze jsem vlastne jeste nechtela. On se strasne divil. Tak jsem mu vysvetlila, ze me krasne svedl.

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#64 17. 12. 2013 19:30

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

dusička napsal(a):

Ivana napsal(a):

Eva. napsal(a):

Já bych "to" oddalovala, ne proto, že se říká, každá slepice oběhne třikrát kurník, než dá, ale proto, že to jiskření a ta touha předtím, je nejkrásnější. A že se říká, že muži očekávají - možná to říkaj pubertačky, ale to si nevybereš. Když nedáš, si... když dáš, si taky.... mad Takže já nekoukám na to, jestli muž očekává, ale vnímám své pocity, kdy to chci já.

Dusicko mas pravdu, kdyz je jasne , ze protejsek je partner do postele a jeste se to oddaluje, to je to nejhezci.

Velmi dobre shrnuto.

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#65 17. 12. 2013 20:35

Kalimerka
♥------

Modroočka napsal(a):

No, masáž, myslím relaxační, celého těla, včetně hrudníku, nemá nic společnýho s věkem, kvalitou vztahu, ani se sexem. Je to prostě masáž. Stejně tak sauna,chodíme do sauny, jsou tam muži i ženy dohromady a nenapadlo by mě, že v sauně jsou lidi svlečení do naha proto, že mají nekvalitní sex nebo nekvalitní vztah.
To je opravdu největší blbost, jakou jsem slyšela. Může být výjimka, ale ne pravidlo.
V masérském kurzu jsem na masáž hrudníku ležela modelem lektorovi, bylo tam asi dvanáct kurzistů, půl napůl chlapi i ženský a nikdo to nebral nijak sexisticky.
Asi to bere tak jen ten, kdo nemá kvalitní sex a vztah, tomu to tak může připadat, protože sám by tam s tímto záměrem šel, tak tam raději nejde.
My, že Ivanko wink nad tím takhle nepřemýšlíme, proto nám takováto masáž nevadí.
Je to naprosto normální masáž, bez znaků erotiky a sexu.

Modroočko pokud pracuješ jako masérka,tak mi prosim vysvětli proč v nabídce masážních salonů ,které jsem dnes na netu prošla skoro vždy zdůrazňují ,, prsa jsou smozřejmě zakryta" Takže někde to jde a někde ne.Možná jsou i šatny pro muže a ženy zbytečné.Já si myslím ,že jsem neprovedla nic zlého,ale příště se tomu vyhnu.Decentně skrývají svou nahotu i lidé v sauně na to mají prostěradla a je tam tlumené světlo.Pokud ti v kurzu nevadilo ,že na tobě předvádí lektor masáž hrudníku,tak si kladu otázku proč vybral právě tebe a nebo si nevybral na tuto ukázku někoho s mužů což by bylo jistě přirozenější.

Není tady

#66 17. 12. 2013 21:06

lea64
♥♥♥♥♥♥-

Kali, moc to hrotíš.
Byla jsem několikrát  na masáži celého těla v lázních a už si ani nevzpomenu, jestli jsem byla zakrytá nebo ne a ani si nevzpomenu, kdo mě masíroval. Taky nemám ráda doteky cizích lidí, ale toto beru jinak. Bolí mě celé tělo, tak hledám odbornou pomoc. Stejně tak gynekolog, chodím k muži a beru to, že jsem u odborníka. Ale máme kamaráda gynekologa a k tomu bych nešla, protože se stydím, nešla bych na nudistickou pláž.
A doma jsme nikdy neřešili, co kde na masáži nebo u lékaře mám odkryté nebo ne.
A u té tvé nejstarší kolegyně to vidím tak, že ve svém věku neřeší blbosti.

Není tady

#67 17. 12. 2013 21:35

Kalimerka
♥------

Leo nevím co hrotím.Možná i ty hrotíš to ,že by jsi nešla za kamarádem gynekologem i kdyby byl odborní,kterého široko daleko není ,to by jsi k němu též nešla ! Proč se stydíš na nuda pláž,můžeš být někde bokem a ostatní nemusíš sledovat.Já si myslím ,že každý jsme trochu originál a i soužití s partnerem máme každá  zajeté trochu jinak,ale co je správné a co ne na to žádná norma není.

Není tady

#68 17. 12. 2013 21:47

lea64
♥♥♥♥♥♥-

Já jsem se tě nechtěla dotknout, ale řešit, co se ukazuje nebo ne masérovi nebo lékaři - cizím lidem, odborníkům, mi přijde jako úplná prkotina. Mně ani nenapadne nad tím přemýšlet, pro mě to nemá žádný sexuální podtext, proto mě tak udivuje, že to má někdo jinak.
Abych tady neplácala, co nechceš slyšet, raději mizím.

Není tady

#69 17. 12. 2013 22:19

modrovous
♥♥♥♥♥♥-

Opravdu to máme nastavený každý jinak. Já bych v téhle situaci nehledala masérku ani nepřestávala chodit na masáže, tedy pokud bych z nich já sama neměla blbý pocit, a spíš bych se poohlédla po jiném partnerovi.
Chlap, který s partnerkou měsíc nemluví kvůli takovéhle pitomosti je zřejmě dost těžce zakomplexovaný.
Zaplať bůh, že mám normálního partnera, který by se maximálně zeptal, jak se mi ta masáž líbila.

Vůl zůstane volem a pařez pařezem.

„Proti blbosti i bohové bojují marně.“
Jan Werich

Není tady

#70 17. 12. 2013 22:33

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

modrovous napsal(a):

Opravdu to máme nastavený každý jinak. Já bych v téhle situaci nehledala masérku ani nepřestávala chodit na masáže, tedy pokud bych z nich já sama neměla blbý pocit, a spíš bych se poohlédla po jiném partnerovi.
Chlap, který s partnerkou měsíc nemluví kvůli takovéhle pitomosti je zřejmě dost těžce zakomplexovaný.
Zaplať bůh, že mám normálního partnera, který by se maximálně zeptal, jak se mi ta masáž líbila.

tummenupp

Není tady

#71 17. 12. 2013 22:44

Dorka
Zablokovaný
Místo: HK

lea64 napsal(a):

Kali, moc to hrotíš...
A u té tvé nejstarší kolegyně to vidím tak, že ve svém věku neřeší blbosti.

Tohle je zlaty hreb teto debaty...

Taky pridam nazor, jestli dovolite...

Pro Kalimerku: Proc jste rozebirali, jestli na masazi byl "novy" maser a ze jsi nemela zakryta prsa? va va va

Za mne, trochu z jineho soudku, rsp. z vice soudku rodna :
Kdyz mi prvne v zivote snimal na rentgenu zada muz, stydela jsem se silene!  rodna Musela jsem byt do pul pasu naha, on byl krasny, a ac jsem byla stastne vdana, citila jsem silnou pritazlivost. Vzhledem k tomu vsemu by me snad nikdo nedonutil o tom mluvit s manzelem, i kdyz "se nic nestalo" (to jenom v me hlave = stud + myslenky na to, ze me vidi "nahatou" cizi chlap, ktery se mi libi... dumbom ) Byl to asi hodne emotivni zazitek, pac na nej obcas spominam, uz i po tolika letech... A pritom to bylo JENOM lekarske vysetreni...
Pri svych tehotenstvich jsem podle okolnosti ruzne vystridala zeny gynekolozky, stejne jako muze. Muj zaver je ten, ze muz gynekolog je ohleduplnejsi, "mene surovy", nebo jak to mam nazvat, proste kdyz jsem mohla, volila jsem gynekologa muze...
Na masazi jsem byla prvne po narozeni a kojeni prvni dcery, i kdyz bolesti zad jsem znala uz predtim... Asi jsem mela velike stesti, ze ten prvni maser byl zrejme (spise urcite) uzasnej. Byl slepej, coz mi rekl hned obvodni lekar, ktery me k nemu doporucil. Ja se stydela i tak, ale jeho "slepota" ten stud nejak tlumila stolt
Taky nejsem nejak moc naklonena DOTEKUM OD KOHOKOLIV, bez ohledu na to, jestli zeny ci muze, proste CIZI doteky nemam rada...
Nejdriv me zada nahrival soluxem, nebo co to tehdy bylo, az to vypnul, posadil me na zidli a zacal delat "NEJAKE POHYBY" po mych zadech, citila jsem ostych a ty neprijemne pocity z doteku "ciziho chlapa". Jenze tlacil na ty bolavy mista a ja citila to uvolnovani, ja ho nevidela, ptz. byl za mnou..., jo, rikal, ze taky ladi piana (to ja muzu poslouchat, ptz. jsem 11 let na klavir hrala, moje mama taky, neco o tom vim...dudlik ), ... Za tu jednu masaz ja ziskala k nemu naprostou duveru a az to skoncilo, ja se uz zacla tesit na dalsi...
No, jenze lekar rekl, dale bude nasledovat jina lecba... ok, ok... Ja si vydupala masaz u nej jeste jednou...
Dalsi perlicka je tady:
Ted jsem "pecovatelka"...

Jsem osobni asistentkou ve sluzbe, ktera je trosku jina, nez statni pecovatelske sluzby..., vpodstate to neni az tak dulezite..., ja jenom chci napsat, ze kdyz jsem se s pecovatelskou sluzbou potkala poprve, prislo i k tomu, ze jsem mela umyvat muze. Stareho nemohouciho muze.

Chtela bych znat pocity Modroocky, jak by se s tim vyporadala... sad ... Proste jsem ho naraz musela umyt a prevlict... ) Zvladla jsem to ve smyslu hesla: Vsecko je jednou poprve... rock ... Byl tak bezmocnej a... v koupelne nahatej...
Tak jsem se "naucila" videt SVOJI ROLI, SVE POSLANI, jako "svoji praci"..., no jsem uz tou asistetkou v tehle sluzbe skoro rok..., podobnou, velmi podobnou praci jse delala predtim cca 17 let...

Jako bombon jsem chtela napsat jeste to k maserovi... Maser je ODBORNIK na bolesti tela..., bud je dobrej, nebo ne. Kdyz je odbornik v pravem slova smyslu, bude mu zalezet na tom, aby se maserovanemu ulevilo...
Nekdy to ale bohuzel muze vypadat i jinak: Kdyz si ho (masirovaneho) zavaze k tomu, za ma k nemu chodit dal... dumbom

Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl...
... ještě jsem nezmoudřel, a už zas blbnu...

Není tady

#72 17. 12. 2013 22:50

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Ty brdo! Jdu mrknout na kalendar, ktere ze to mame stoleti. Podle nekterych prispevku bych si tipla, ze devatenacte....

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#73 18. 12. 2013 5:49

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Kalimerka napsal(a):

Modroočka napsal(a):

No, masáž, myslím relaxační, celého těla, včetně hrudníku, nemá nic společnýho s věkem, kvalitou vztahu, ani se sexem. Je to prostě masáž. Stejně tak sauna,chodíme do sauny, jsou tam muži i ženy dohromady a nenapadlo by mě, že v sauně jsou lidi svlečení do naha proto, že mají nekvalitní sex nebo nekvalitní vztah.
To je opravdu největší blbost, jakou jsem slyšela. Může být výjimka, ale ne pravidlo.
V masérském kurzu jsem na masáž hrudníku ležela modelem lektorovi, bylo tam asi dvanáct kurzistů, půl napůl chlapi i ženský a nikdo to nebral nijak sexisticky.
Asi to bere tak jen ten, kdo nemá kvalitní sex a vztah, tomu to tak může připadat, protože sám by tam s tímto záměrem šel, tak tam raději nejde.
My, že Ivanko wink nad tím takhle nepřemýšlíme, proto nám takováto masáž nevadí.
Je to naprosto normální masáž, bez znaků erotiky a sexu.

Modroočko pokud pracuješ jako masérka,tak mi prosim vysvětli proč v nabídce masážních salonů ,které jsem dnes na netu prošla skoro vždy zdůrazňují ,, prsa jsou smozřejmě zakryta" Takže někde to jde a někde ne.Možná jsou i šatny pro muže a ženy zbytečné.Já si myslím ,že jsem neprovedla nic zlého,ale příště se tomu vyhnu.Decentně skrývají svou nahotu i lidé v sauně na to mají prostěradla a je tam tlumené světlo.Pokud ti v kurzu nevadilo ,že na tobě předvádí lektor masáž hrudníku,tak si kladu otázku proč vybral právě tebe a nebo si nevybral na tuto ukázku někoho s mužů což by bylo jistě přirozenější.

Když ležím v sauně, nikdo tam nic neskrývá a ani nikdo nikoho neočumuje.
A žes neprovedla nic zlého? Neprovedla, ale moc přesvědčená o tom zjevně nejsi. Nevadilo mi mít obnažený prsa, protože tam to nikdo nijak eroticky nebral. Učili jsme se masáže. Proč si vybral mě? Nevím, protože se ptal, kdo z holek bude ležet modelem, nikdo nechtěl, ani já jsem se nehlásila, ale pak oslovil mě, jestli bych byla tak hodná a lehla si tam. A prostě na mě jen ukázal tu masáž hrudníku. Tečka. Taky jsme tam vystrkovali holý zadky lol protože nám ukazoval masáž hýždí. Chlapi i holky. S podtextem erotiky to opravdu nikdo nebral. Byli jsme tam dospělí, rozumní lidi, i když tam byli i mladí kluci a holky.
Mimochodem, když jsem porodila mladšího syna, tak na mě koukali, jak se po nástřihu hojím, i mladí kluci medici, i na ostatní maminky. Taky jsem v tom neviděla nic sprostýho.
Je to jen o myšlení.
Když nad tím budu přemýšlet v intencích erotiky, tak pak můžu podezřívat ty druhý, že tak myslí taky.
Takže asi takhle, abych ti to líp vysvětlila, třeba tvůj manžel by možná té klientce ty prsa očumoval a možná i osahával, tak ho to napadlo, že to tak má i ten masér. Ale ten takových prsou viděl kvanta, vzácný mu to není a osahávat tě, by ho vůbec nenapadlo.
Já to beru jen jako masáž a takhle by mě nad tím vůbec nenapadlo přemýšlet. a o tom to je,milá Kalimerko

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#74 18. 12. 2013 8:34

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Ono existuje takové přísloví "Čistému vše čisté". Takže pokud někdo má erotické myšlenky či pocity při masáži, tak holt mu připadá nevhodné mít odhalená prsa. Koho tyto myšlenky ani nenapadnou, ten to neřeší a bere to normálně. To bychom opravdu nemohly chodit k lékařům - mužům, nemohly bychom chodit do sauny apod. Jak píše Pandora, nežijeme v 21. století a nahé tělo není tabu. A nemyslím si, že jakákoli nahota = erotika. Tak to přece vůbec není.

Není tady

#75 18. 12. 2013 9:14

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Můj názor je ten, že to nemá nic společného se žádnými stoletími. Každý člověk je individuální a prostě to má tak, jak to má. A vše je OK.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí