Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#26 17. 12. 2013 7:31

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Manžel se na mne zlobí

sahleb napsal(a):

mikuelini napsal(a):

Manzel se uklidni ,nech mu cas . Jinak dobry maser profesional ,Te bere jako sveho pacienta nebo zakaznika ,nevim ,mozna bych tam manzela taky poslala k nemu na masaz ,at vi ,ze nema byt na co zarlivy.Ja sama jsem pracovala jako maserka ,lide dostali takove mini kalhotky a nekteri chteli byt i nazi . Ale jen kvuli pohodli.Masaz celeho tela ,nevyjima ani hyzde a prsa ,to patri logicky k tomu

Masaz prsou? Jako proc? Hyzde tedy chapu, to je sval, ale prsa?

Masíruje se hrudník, ne samotný prsa. Prsou se masér nesmí dotýkat. A bradavek už vůbec ne a to ani když se masíruje hrudník chlapovi.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#27 17. 12. 2013 7:51

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Zajímalo by mě, kde má žena hrudník. Co se vlastně masíruje, když prsa pokrývají celý hrudník... smile

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#28 17. 12. 2013 7:51

mikuelini
♥♥♥♥♥--

Modroočka napsal(a):

sahleb napsal(a):

mikuelini napsal(a):

Manzel se uklidni ,nech mu cas . Jinak dobry maser profesional ,Te bere jako sveho pacienta nebo zakaznika ,nevim ,mozna bych tam manzela taky poslala k nemu na masaz ,at vi ,ze nema byt na co zarlivy.Ja sama jsem pracovala jako maserka ,lide dostali takove mini kalhotky a nekteri chteli byt i nazi . Ale jen kvuli pohodli.Masaz celeho tela ,nevyjima ani hyzde a prsa ,to patri logicky k tomu

Masaz prsou? Jako proc? Hyzde tedy chapu, to je sval, ale prsa?

Masíruje se hrudník, ne samotný prsa. Prsou se masér nesmí dotýkat. A bradavek už vůbec ne a to ani když se masíruje hrudník chlapovi.

Existuje i pouze masaz prsou ,podotykam nejedna se o erotickou masaz.Neni nekdy mozne se nedotykat ,pokud ma nekdo hodne velka prsa .

Není tady

#29 17. 12. 2013 8:45

Kalimerka
♥------

Jsme v kanceláři samá baba ,tak jsem při raní kavě udělala malou statistiku.Šla by jsi na masáž hrudníku k masérce nebo masérovy.Pro zajimavost udávám i věk 6 kolegyň -3x k chlapovy by mne nikdo nedostal( 20,35, 44) - 2x nevím asi podle situace ,ale asi k ženské (40,48) radši chlapa ať si užiju (58)
Druhá otázka ,zda by to vadilo partnerovy ,kdyby byla na masáži svlečená před masérem 4x tomu mojemu určitě (35,40,44,48), 1x nevím .ale asi jo (20) ,1x bylo by mu to jedno(58),
Není to nějaký světový průzkum ,ale překvapilo mne ,že naše nejmladší a taky nejpohlednější kolegyně byla zcela proti,kdežto nejzkušenější a zároveň nejstarší s tím neměla žádný problém a většina se vyjádřila ,že manželovy by tím moc radosti neudělali.

Upravil(a) Kalimerka (17. 12. 2013 8:47)

Není tady

#30 17. 12. 2013 9:22

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Jestli ten postoj nebude třeba u někoho kvalitou vztahu?
V 58, jestli jsou spolu už jen ze setrvačnosti, tak chápu, že s tím paní nemá problém. Já bych s tím možná taky neměla problém tehdy, když bych neměla partnera, nebo by náš vztah nefungoval. Ale to jsou jen mé domněnky. Znám ženy, které se takhle v podstatě ukájejí, protože partnera nemají anebo jim vztah (sex) nefunguje. Myslím Ivana? tady taky psala, že si to užívá.
Jelikož mám partnera, se kterým je sex i vztah pro mě krásný, přesto, že je mi 50, na takovou masáž bych nešla.
Užívám si to s mým mužem. Maséra nechci, tak jako můj muž mě nenamasíruje. smile
Jak už jsem psala, šla bych na masáž pouze ze zdravotních důvodů a určitě ne na masáž s odhalenými intimními částmi těla, natož aby mi tam masér(ka) sahal(a). Nemyslím si, že jsem stydlivka. Opaluji se na pláži nebo koupališti nahoře bez, nemám s tím problém. Ale na nuda pláž nechodím, spíš z estetických důvodů. Při pohledech na některá těla není o co stát.
Chci ještě dodat, že chápu, že to má každý jinak. Pokud se cítí on i jeho partner dobře a nemají s tím problém, vše je OK.

Upravil(a) Eva. (17. 12. 2013 9:57)

Není tady

#31 17. 12. 2013 9:56

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Eva. napsal(a):

Jestli ten postoj nebude kvalitou vztahu?
V 58, jestli jsou spolu už jen ze setrvačnosti, tak chápu, že s tím paní nemá problém. Já bych s tím možná taky neměla problém tehdy, když bych neměla partnera. Znám ženy, které se takhle v podstatě ukájejí, protože partnera nemají anebo jim vztah (sex) nefunguje. Myslím Ivana? tady taky psala, že si to užívá
Ale jelikož mám partnera, se kterým je sex i vztah pro mě krásný, přesto, že je mi 50, na takovou masáž bych nešla.
Já si to taky užívám. S mým mužem. big_smile Maséra nechci, tak jako můj muž mě nenamasíruje. big_smile

Jak už jsem psala, šla bych na masáž pouze ze zdravotních důvodů a určitě ne na masáž s odhalenými intimními částmi těla, natož aby mi tam masér(ka) sahal(a).

Evo, já se tedy ohrazuji proti tomu, že bych si masáže užívala po sexuální stránce! Já si užívám příjemných pocitů z masáže zcela bez erotického podtextu. A nemá to nic společného s tím, jestli mám nebo nemám partnera. Na masáže jsem chodila již v době, kdy jsem byla ještě s manželem. A chodím k masérce, k masérovi jsem chodila jen, když jsem to dostala jako dárek - 10 masáží.

Není tady

#32 17. 12. 2013 9:58

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Ivana napsal(a):

Evo, já se tedy ohrazuji proti tomu, že bych si masáže užívala po sexuální stránce! Já si užívám příjemných pocitů z masáže zcela bez erotického podtextu. A nemá to nic společného s tím, jestli mám nebo nemám partnera. Na masáže jsem chodila již v době, kdy jsem byla ještě s manželem. A chodím k masérce, k masérovi jsem chodila jen, když jsem to dostala jako dárek - 10 masáží.

OK. Nechtěla jsem tě dotknout. Omlouvám se, jestli se tak stalo.

Není tady

#33 17. 12. 2013 10:28

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

No, masáž, myslím relaxační, celého těla, včetně hrudníku, nemá nic společnýho s věkem, kvalitou vztahu, ani se sexem. Je to prostě masáž. Stejně tak sauna,chodíme do sauny, jsou tam muži i ženy dohromady a nenapadlo by mě, že v sauně jsou lidi svlečení do naha proto, že mají nekvalitní sex nebo nekvalitní vztah.
To je opravdu největší blbost, jakou jsem slyšela. Může být výjimka, ale ne pravidlo.
V masérském kurzu jsem na masáž hrudníku ležela modelem lektorovi, bylo tam asi dvanáct kurzistů, půl napůl chlapi i ženský a nikdo to nebral nijak sexisticky.
Asi to bere tak jen ten, kdo nemá kvalitní sex a vztah, tomu to tak může připadat, protože sám by tam s tímto záměrem šel, tak tam raději nejde.
My, že Ivanko wink nad tím takhle nepřemýšlíme, proto nám takováto masáž nevadí.
Je to naprosto normální masáž, bez znaků erotiky a sexu.

Upravil(a) Modroočka (17. 12. 2013 10:30)

Není tady

#34 17. 12. 2013 10:37

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Je to možné, Modroočko.
Píšu svůj pohled. Na masáže nechodím, nemám ráda, když na mě někdo cizí sahá. Byla jsem jednou na masáži zad u masérky, když jsem měla problém se zády. Nějak zvlášť mě to nenadchlo. Na záda cvičím, takže už mě nebolí.
Kdyby na masáž chodil můj partner, ta představa mi nevadí.

Není tady

#35 17. 12. 2013 10:43

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Nepsala jsem o ukazateli kvality vztahu paušálně, psala jsem - u někoho. Proto, že takové lidi znám.
Dokonce jsem četla myslím tady na babi (z jiného soudku), že některé ženy se chodí ukájet ke gynekologovi... Jak říká Selima - všelijakých nás pánbožko má.
Já jsem stydlivka. Chodím ke gynekoložce, gynekolog mi vadí.

Téma masáží mě zajímá. Zajímá mě, jak to, že jiní lidé tam chodí rádi a mně doteky cizích lidí vadí. Probíraly jsme to i v práci s kolegyněmi, většina na masáže chodí.

Upravil(a) Eva. (17. 12. 2013 10:45)

Není tady

#36 17. 12. 2013 11:01

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Eva. napsal(a):

Nepsala jsem o ukazateli kvality vztahu paušálně, psala jsem - u někoho. Proto, že takové lidi znám.
Dokonce jsem četla myslím tady na babi (z jiného soudku), že některé ženy se chodí ukájet ke gynekologovi... Jak říká Selima - všelijakých nás pánbožko má.

Téma masáží mě zajímá. Zajímá mě, jak to, že jiní lidé tam chodí rádi a mně doteky cizích lidí vadí. Probíraly jsme to i v práci s kolegyněmi, většina na masáže chodí.

Já taky nejsem moc dotykový člověk a než jsem šla na masáž poprvé, tak jsem se bála, že mi to bude nepříjemné. Ale kupodivu nebylo, naopak to bylo strašně fajn - masérka měla krásné prostředí, zapálené svíčky, relaxační hudbu, používala voňavé olejíčky a lávové kameny - málem jsem učurávala blahem. Strašně mě to nadchlo a tak jsem začala 1x měsíčně chodit. Teď, co jsem byla bez práce, jsem to vynechala, kvůli penězům a ještě jsem nebyla. Ale od nového roku se hodlám zas objednat. Je to moc příjemné a dělá mi to dobře na zatuhlou krční páteř.

Není tady

#37 17. 12. 2013 11:03

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Mně gynekolog nevadí, zažila jsem jich v těhotenství díky velkým potížím spoustu, deset let jsem měla gynekologa chlapa, kvůli dojíždění jsem ho vyměnila za gynekoložku.
Sauna a masáže mi nevadí.
Že bych se uspokojila u gynekologa, to teda fakt ne lol i když jsme si dělaly v práci s kolegyní legraci, že "to zase bude orgasmus" lol
Ale masáž hrudníku je prostě součástí celotělová masáže.

Ale třeba já sama bych některý lidi nenamasírovala ani za milion,prostě se mi na ně ekluje sahat. A je jedno, jestli je to chlap nebo ženská, prostě ne.
A stejně tak bych se já od někoho namasírovat nenechala.

Není tady

#38 17. 12. 2013 11:07

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Sauna mi nevadí. A je tam přítmí, tak toje prima. Vadí mi doteky.

Není tady

#39 17. 12. 2013 11:30

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Eva. napsal(a):

Jestli ten postoj nebude třeba u někoho kvalitou vztahu?
V 58, jestli jsou spolu už jen ze setrvačnosti, tak chápu, že s tím paní nemá problém. Já bych s tím možná taky neměla problém tehdy, když bych neměla partnera, nebo by náš vztah nefungoval. Ale to jsou jen mé domněnky. Znám ženy, které se takhle v podstatě ukájejí, protože partnera nemají anebo jim vztah (sex) nefunguje. Myslím Ivana? tady taky psala, že si to užívá.
Jelikož mám partnera, se kterým je sex i vztah pro mě krásný, přesto, že je mi 50, na takovou masáž bych nešla.
Užívám si to s mým mužem. Maséra nechci, tak jako můj muž mě nenamasíruje. smile

Chci ještě dodat, že chápu, že to má každý jinak. Pokud se cítí on i jeho partner dobře a nemají s tím problém, vše je OK.

To mas spatnou pamet, prestoze tvrdis, jak jsi vyjimecna, ze si pamatujes co kdo kdy napsal. A uplne mylne Ivaniny interpretace.

Na masaze lidi chodi bezne a zcela jsite si to uzivaji. Dela to dobre. Muj manzel chodi na masaze, jelikoz ma neco se stehenim svalem. Uziova si to. Ivana si to muze uzivat a nema to samozrejme nic spolecneho s tim, zda mam nekdo partnera nebo ne. Zadne ukajeni v tom neni.

Myslis si, ze masaz rovna se  ukajeni.. Paneboze.

A jeste pridej mystifikace s mym muzem .   big_smile  Vzdyt zadneho nemas.  Chapu....napsat to musis, denodenne....

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#40 17. 12. 2013 11:32

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥

Eva. napsal(a):

Ivana napsal(a):

OK. Nechtěla jsem tě dotknout. Omlouvám se, jestli se tak stalo.

Ty fakt jako delas, ze nevis, co pises.  dumbom

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#41 17. 12. 2013 11:41

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

No, masáž, myslím relaxační, celého těla, včetně hrudníku, nemá nic společnýho s věkem, kvalitou vztahu, ani se sexem. Je to prostě masáž. Stejně tak sauna,chodíme do sauny, jsou tam muži i ženy dohromady a nenapadlo by mě, že v sauně jsou lidi svlečení do naha proto, že mají nekvalitní sex nebo nekvalitní vztah.
To je opravdu největší blbost, jakou jsem slyšela. Může být výjimka, ale ne pravidlo.
V masérském kurzu jsem na masáž hrudníku ležela modelem lektorovi, bylo tam asi dvanáct kurzistů, půl napůl chlapi i ženský a nikdo to nebral nijak sexisticky.
Asi to bere tak jen ten, kdo nemá kvalitní sex a vztah, tomu to tak může připadat, protože sám by tam s tímto záměrem šel, tak tam raději nejde.
My, že Ivanko wink nad tím takhle nepřemýšlíme, proto nám takováto masáž nevadí.
Je to naprosto normální masáž, bez znaků erotiky a sexu.

To majkafa musela narodu sdelit, ze ma kvalitni sex se svym muzem a taky s nim kvalitni masaze a na rozdil od ostatnich, kteri se museji takoto ukajet, napriklad to napriklad psala ta Ivana, n,e jak si to uziva...lol

Majkafa je proste nestastna zenska.

Upravil(a) sahleb (17. 12. 2013 11:50)

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#42 17. 12. 2013 12:01

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Eva. napsal(a):

já zase volím mezi špičkovým a běžným gynekologem.....a je mi fuk jestli to je on či ona

Není tady

#43 17. 12. 2013 12:15

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Já na masáži nevidím nic špatného. Příště kdyby si na ní šla, nevyprávěj manželovi podrobnosti, je to tvoje věc, tvoje tělo. Ať máš klid,když víš, že je žárlivý.
Vím,že si tu Majko psala,že by si ke gynekologovi nechodila, že se stydíš. A před ženou doktorkou se nestydíš? Mně třeba osobně je jedno, jestli je lékař doktor nebo doktorka, ale jestli je dobrý. To samý jedno je snad jestli masér-masérka. Záleží,jaký podává výkony.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#44 17. 12. 2013 12:37

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

Eva. napsal(a):

Je to možné, Modroočko.
Píšu svůj pohled. Na masáže nechodím, nemám ráda, když na mě někdo cizí sahá. Byla jsem jednou na masáži zad u masérky, když jsem měla problém se zády. Nějak zvlášť mě to nenadchlo. Na záda cvičím, takže už mě nebolí.

asi nebyla dobrá... taky jsem párkrát natrefila na holčinu, které mi nesedla a odcházela jsem rozladěná .

Není tady

#45 17. 12. 2013 12:40

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Myslím si, že byla dobrá. Byla jsem ve známých lázních a fakt to bylo dobrý. Ale mně vadí cizí doteky, tak nejspíš proto pro mě nic moc. Doteky cizích lidí - abych byla přesná. Doteky mých blízkých mi nevadí.
Dusičko, ne, před gynekoložkou ženou se nestydím.

Upravil(a) Eva. (17. 12. 2013 12:46)

Není tady

#46 17. 12. 2013 12:46

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

I když za sebe musím říct, že celkově nemusím např. škrábání (ostatní členové rodiny ho milujou) a že jsem nebyla ani nikdy  na masáži. Nevím, přijde mi,že bych se neuměla odvázat. A je mi jedno, jestli by to byl chlap nebo ženská. Jsem stydlivá, a nevylezla bych jen tak, i u dr . mi je ne trapně, ale blbej pocit.
Ale nejsem proti nim, někdo si je užívá, a je to fajn.

Upravil(a) dusička (17. 12. 2013 12:47)

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#47 17. 12. 2013 12:54

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Já se tedy u gynekoložky stydím stejně jako u gynekologa, protože je mi prostě trapné, že musím ukazovat své intimní oblasti cizím lidem, ale dělám jako že nic, protože racionálně vím, že to prostě musí být a že ona to tak nebere. Stejně tak jsem se styděla, když jsem byla na kolonoskopii. Taky je mi nepříjemné sprchovat se v bazénu ve společných sprchách, ale taky vím, že na tom nic není, tak si to nechávám pro sebe.
Zato bych nikdy v životě nevlezla do postele s nějakým chlapem, kterého dobře neznám a nemiluju jen proto, že by se to ode mě očekávalo. Být nahá u maséra mi přijde OK, být nahá s někým neznámým a nemilovaným za účelem sexu - nikdy.

Není tady

#48 17. 12. 2013 12:56

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

I když za sebe musím říct, že celkově nemusím např. škrábání (ostatní členové rodiny ho milujou) a že jsem nebyla ani nikdy  na masáži. Nevím, přijde mi,že bych se neuměla odvázat. A je mi jedno, jestli by to byl chlap nebo ženská. Jsem stydlivá, a nevylezla bych jen tak, i u dr . mi je ne trapně, ale blbej pocit.
Ale nejsem proti nim, někdo si je užívá, a je to fajn.

na podzim jsem byla poprvé na masáži u chlapa. musím říct, že mě  překvapilo, že mi to nevadilo a že jsem si to užila.

Není tady

#49 17. 12. 2013 13:00

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Eva. napsal(a):

Zajímalo by mě, kde má žena hrudník. Co se vlastně masíruje, když prsa pokrývají celý hrudník... smile

jak u koho big_smile

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#50 17. 12. 2013 13:03

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Eva. napsal(a):

Je to možné, Modroočko.

já kdybych mohla , tak jsem na nějaké masáži denně smile

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí