|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Tak nevím co mám dělat.Manžel se na mne zlobí a zároveň se trápí.Začalo to tím,že jsem byla na masáži.Normálně chodím na masáž ke kamarádce ,ale tentokrát jsem byla prvně u maséra.Měla jsem celotělovou včetně hýždí a hrudníku.Na stole jsem ležela jen v kalhotkách a při masáži hrudníku měla prsa odhalené.Manžel se na mne hněvá ,že jsem si prsa alespoň částečně nekryla a již více jak měsíc se mnou nehovoří a já na něm vidím ,že je smutný jako by se ve mne zklamal.Možná jsem skutečně mohla chtít zakrýt prsa nebo s manželem o průběhu masáže nehovořit protože vím,že je trochu žárlivý.Nadále zase budu chodit ke kamošce ,abych ho zbytečně netrápila neboť je ve všech směrech
vzorný manžel až na to ,že je trochu žárlivý.
Není tady

Já jsem žena a na takovou masáž bych nešla. Ani k ženě. Na mě může takhle sahat pouze můj partner. Nerozumím ženám, které na takovéhle masáže chodí. Jedině že by měly opravdu takový zdravotní problém, že by to jinak nešlo. To bych chápala. Jinak se mi to příčí.
To jsem ti asi moc nepomohla. Ale opravdu ti nerozumím, proč máš potřebu na takovou masáž chodit.
Není tady
A tak to já zas na masáž chodím a jsem vždy jen v kalhotkách. Chodila jsem i k masérovi, sice se mých prsou nedotýkal, ale nijak jsem se před ním nezakrývala. Sice poprvé jsem se trochu styděla, ale pak mi to přestalo vadit. Masáž je pro mě velmi příjemná věc a vždycky si to báječně užívám. Teď už jsem dlouho nebyla a těším se, že od nového roku zase začnu.
K příspěvku - když se svlékáš před lékařem, tak je manžel taky naštvanej? Nechápu to, je to přehnané. U masáže přece nejde o nic sexuálního.
Není tady

Manzel se uklidni ,nech mu cas . Jinak dobry maser profesional ,Te bere jako sveho pacienta nebo zakaznika ,nevim ,mozna bych tam manzela taky poslala k nemu na masaz ,at vi ,ze nema byt na co zarlivy.Ja sama jsem pracovala jako maserka ,lide dostali takove mini kalhotky a nekteri chteli byt i nazi . Ale jen kvuli pohodli.Masaz celeho tela ,nevyjima ani hyzde a prsa ,to patri logicky k tomu
Není tady
Kalimerka napsal(a):
Tak nevím co mám dělat.Manžel se na mne zlobí a zároveň se trápí.Začalo to tím,že jsem byla na masáži.Normálně chodím na masáž ke kamarádce ,ale tentokrát jsem byla prvně u maséra.Měla jsem celotělovou včetně hýždí a hrudníku.Na stole jsem ležela jen v kalhotkách a při masáži hrudníku měla prsa odhalené.Manžel se na mne hněvá ,že jsem si prsa alespoň částečně nekryla a již více jak měsíc se mnou nehovoří a já na něm vidím ,že je smutný jako by se ve mne zklamal.Možná jsem skutečně mohla chtít zakrýt prsa nebo s manželem o průběhu masáže nehovořit protože vím,že je trochu žárlivý.Nadále zase budu chodit ke kamošce ,abych ho zbytečně netrápila neboť je ve všech směrech
možná bys měla přestat chodit ik doktorovi , tam se taky odhaluješ.
a nebo si přeestat kupovat spodní prádlo ( v některých obchodech si ho můžeš vyzkoušet). Jo a co gynekolog - tam dokonce vyprávíš o intimnostech....
Není tady

Pro mě to srovnání s gynekologem a zkouškou spodního prádla pokulhává. Tohle je o něčem jiném, taková masáž. Pokud se nemasírují prsa, není nutné mít je odhalená. A pokud se masírují, na takovou masáž bych nešla.
Není tady

mikuelini napsal(a):
Manzel se uklidni ,nech mu cas . Jinak dobry maser profesional ,Te bere jako sveho pacienta nebo zakaznika ,nevim ,mozna bych tam manzela taky poslala k nemu na masaz ,at vi ,ze nema byt na co zarlivy.Ja sama jsem pracovala jako maserka ,lide dostali takove mini kalhotky a nekteri chteli byt i nazi . Ale jen kvuli pohodli.Masaz celeho tela ,nevyjima ani hyzde a prsa ,to patri logicky k tomu
Nikdy nepoznáš, kdko je dobrý masér profesionál... A jestli je masér profesionál vždy, u každého, koho masíruje. Aniž by třeba sám chtěl profesionálem nebýt.
Není tady

Eva. napsal(a):
Já jsem žena a na takovou masáž bych nešla. Ani k ženě. Na mě může takhle sahat pouze můj partner. Nerozumím ženám, které na takovéhle masáže chodí. Jedině že by měly opravdu takový zdravotní problém, že by to jinak nešlo. To bych chápala. Jinak se mi to příčí.
To jsem ti asi moc nepomohla. Ale opravdu ti nerozumím, proč máš potřebu na takovou masáž chodit.
to zalezi asi na celkovem vztahu k masazi ... ja to miluju , nedavno jsem byla na dvouhodinovce , take u chlapa a bylo to super
Není tady
Eva. napsal(a):
Pro mě to srovnání s gynekologem a zkouškou spodního prádla pokulhává. Tohle je o něčem jiném, taková masáž. Pokud se nemasírují prsa, není nutné mít je odhalená. A pokud se masírují, na takovou masáž bych nešla.
no a co, že ty bys nešla?
a rozhodně to nepokulhává. Pořád jde o tělo K. a je na ní, co druhým dovolí. Nevidím na takové masáži nic špatného, pokud jí se líbí a vyhovuje.
Já bych zase nešla třeba na nudistickou pláž , ale rozhodně nemám potřebu lidi, kteří tam chodí za to odsuzovat (byt pod slovy "nerozumím, proč tam chodí....příčí se mi to ...,.jsem žena a nešla bych tam )
Není tady
Eva. napsal(a):
to jako že K. proto žena není?
myslím , že jsi dost přepjatá.
Není tady

Dycinky, vidíš v mém psaní, co tam není. Kalimerka je registrována nově (aspoň podle počtu příspěvků), proto jsem napsala, že jsem žena. Nevím, jestli zná růžové a modré panáčky u nicků. I když, Eva spíš asi mužem nebude.
Prostě jsem napsala, že jí odepisuje žena, aby bylo jasno.
Upravil(a) Eva. (16. 12. 2013 12:19)
Není tady
Eva. napsal(a):
Dycinky, vidíš v mém psaní, co tam není. Kalimerka je registrována nově (aspoň podle počtu příspěvků), proto jsem napsala, že jsem žena. Nevím, jestli zná růžové a modré panáčky u nicků. I když, Eva spíš asi mužem nebude.
Prostě jsem napsala, že jí odepisuje žena, aby bylo jasno.
a proč máš takovou potřebu to zdůrazňovat?
Z mluvnického rodu ( nešla, chápala, nepomohla)to vyplývá docela jasně.
Není tady

mikuelini napsal(a):
Masaz prsou? Jako proc? Hyzde tedy chapu, to je sval, ale prsa?
Není tady

sahleb napsal(a):
mikuelini napsal(a):
Masaz prsou? Jako proc? Hyzde tedy chapu, to je sval, ale prsa?
A proc ne ,treba kvuli ucinku pripravku ,ktery se pouziva pri masazi .Ja jsem delala Wellness masaze a ty prsa k tomu opravdu patrila ,samozrejme ne nejake masirovani bradavek ,jednalo se o kruhovite pohyby spise kolem prs .Kdyz si to nekdo vylozene nepral ,mohl rict .Ale nesetkala jsem se s tim.Vim ,ze lidem nebylo moc prijemne masirovani bricha .
Není tady
Evo máš pravdu já jsem si to pak uvědomila ,že jsem klidně mohla posečkat a jít na masáž ke kamarádce.Bohužel mi při masáži nedošlo že bych si mohla vyžádat něco na zahalení prsou,ale byla jsem tam prvně a i naposled ,takže jsem dělala to co mi bylo řečeno.Když řekl sundejte si vršek tak jsem to udělala a nepřemýšlela nad tím.Moje kamarádky mají
někdy problém i před ženou nebo ve spodním prádle před cizím mužem.Manžela to očividně mrzí ,řekl mi ,,Myslel jsem si ,že svoji ženskost si budeš více chránit a nebudeš ji ukazovat pokud to není nezbytné to mne mrzí a jsem teď zklamán " Chci ,ale taky zdůraznit ,že návštěva u gynekologa mu nikdy nevadila i když je to ještě větší odhalování těla,ale tam skutečně jiná volba není a jde o prevenci ,která může zachránit život a asi v tom bude ten rozdíl mezi masérem a gynekologem.
Není tady
Kalimerka napsal(a):
Evo máš pravdu já jsem si to pak uvědomila ,že jsem klidně mohla posečkat a jít na masáž ke kamarádce.Bohužel mi při masáži nedošlo že bych si mohla vyžádat něco na zahalení prsou,ale byla jsem tam prvně a i naposled ,takže jsem dělala to co mi bylo řečeno.Když řekl sundejte si vršek tak jsem to udělala a nepřemýšlela nad tím.Moje kamarádky mají
někdy problém i před ženou nebo ve spodním prádle před cizím mužem.Manžela to očividně mrzí ,řekl mi ,,Myslel jsem si ,že svoji ženskost si budeš více chránit a nebudeš ji ukazovat pokud to není nezbytné to mne mrzí a jsem teď zklamán " Chci ,ale taky zdůraznit ,že návštěva u gynekologa mu nikdy nevadila i když je to ještě větší odhalování těla,ale tam skutečně jiná volba není a jde o prevenci ,která může zachránit život a asi v tom bude ten rozdíl mezi masérem a gynekologem.
a jak by se postavil třeba k návštěvě nudistické pláže nebo k návštěvě sauny?
nezlob se, ale ......ukazovat ženskost? Co to proboha znamená ? Jako že tělo je tabu ? Ženskost chránit ? Tím, že někdo jiný viděl?
Zvláště takovéto zdůvodnění tvého manžela mi zní hrozně strojeně a manipulativní.
Není tady
Dycinky já ani manžel na nuda nechodíme ,ale do sauny ano.Nikdy jsme s tím neměli žádný problém a rozdíl tam vidím.V objektu sauny chodíme v prostěradle a většina žen v něm i zůstává.Já i manžel si podle situace prostěradlo v sauně sundáme .Pokud jsi v sauně někdy byla ,tak víš ,že je tam intimní přítmí a saunující se snaží vždy zaujmout pozici takovou ,která je indiskrétní a zachovat odstup od druhého.Při masáži tomu ,ale tak není.Místnost je osvětlena dochází k dotykům mezi masérem a masírovanou.Manžel nikdy neměl ,žádnou výtku vůči saunování ,ale jen mu vadila ta masáž .
Není tady

dycinky napsal(a):
nezlob se, ale ......ukazovat ženskost? Co to proboha znamená ? Jako že tělo je tabu ? Ženskost chránit ? Tím, že někdo jiný viděl?
Zvláště takovéto zdůvodnění tvého manžela mi zní hrozně strojeně a manipulativní.
Viděl? To je snad zásadní rozdíl, když někdo vidí a když někdo masíruje kolem nahých prsů...
Není tady

Kalimerka napsal(a):
Zkusilas mu to vysvětlit takhle? S tím, že už víckrát na takovou masáž nepůjdeš, jestli mu to vadí? On třeba taky nedělá věci, které by hodně vadily tobě, jestli si s ním o tom promluvíš. Myslím, že tohle není tak zásadní, že to pro něj můžeš udělat, že budeš příště chodit na jiné druhy a způsoby masáže.
Není tady
Eva. napsal(a):
dycinky napsal(a):
Zvláště takovéto zdůvodnění tvého manžela mi zní hrozně strojeně a manipulativní.Viděl? To je snad zásadní rozdíl, když někdo vidí a když někdo masíruje kolem nahých prsů...
ale on řekl....,,Myslel jsem si ,že svoji ženskost si budeš více chránit a nebudeš ji ukazovat .
a nebyl to někdo, ale maser. Já chodim na thajské masáže (masírují opravdu thaiky) a také masírují okolo prsou.
Není tady
Ahojky
já jsem měla podobný problém jako Kamilerka ,když jsem chodila do kurzu na masáže.Manžel jak se dozvěděl ,že se svlíkáme i před muži a to do půli těla ,tak mi ztropil menší scénku.Zpočátku jsem ho nechápala ,ale časem to vyšumělo.Jednou mi oznámil ,že jde se svojí spolupracovnicí do sauny.Já do sauny nemůžu,ale tohle mi vadilo i když se s ní znám a vím ,že je mezi nima opravdu jen kolegiální vztah.Dala jsem mu patřičně najevo co si o tom myslím a on argumentoval asi podobně ,jak já ,kdyš jsem obhajovala svoje vyslékání v kurzu.Později se přiznal ,že nikam neměli zamířeno,ale jen chtěl ,abych též pocítila to co tehdy pociťoval on.Ted už vím ,že ve vztahu musí brát ohled partneři i na to ,aby tomu druhému byť nevědomky nepůsobili ránu.
Upravil(a) PETULlNA (16. 12. 2013 20:02)
Není tady

No, manžela na jednu stranu chápu, ale měsíc nemluvit s manželkou kvůli tomuhle? To už je trošku divné, ne?
Upravil(a) Ivik76 (16. 12. 2013 20:20)
Není tady
Kalimerka napsal(a):
Myslím, ze tvůj manžel to dost hroti! Mesic tiché domacnosti kvůli masáži? Na druhou stranu proč mu to říkáš, když víš, ze je to zarlivec? Spí s tebou nebo je urazenej i v posteli?
Není tady

dycinky napsal(a):
ale on řekl....,,Myslel jsem si ,že svoji ženskost si budeš více chránit a nebudeš ji ukazovat .
a nebyl to někdo, ale maser. Já chodim na thajské masáže (masírují opravdu thaiky) a také masírují okolo prsou.
Thajky nebo Thajci? To je zcela zásadní rozdíl...
O to jde na tomto vlákně, tos zatím nepostřehla? 

Není tady

sandra napsal(a):
Kalimerka napsal(a):
vzorný manžel až na to ,že je trochu žárlivý.Myslím, ze tvůj manžel to dost hroti! Mesic tiché domacnosti kvůli masáži? Na druhou stranu proč mu to říkáš, když víš, ze je to zarlivec? Spí s tebou nebo je urazenej i v posteli?
Spát určitě s manželkou bude, to by si přece chlapi nenechali ujít, ale kecy to mají pořád
Není tady