18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj vichni, prosím poraďte mi jak přesně v praxi funguje to 5D kino a jestli jste tam byli - líbilo se vám tam a hlavně vaim dětem? :-) Děkuji
Není tady
No, líbilo se nám tam dost :-) je to prostě rozířené 3D kino, má tam navíc různé zvukové, hmatové efekty (take třeba vítr, voda, vůně, ) mně to připadalo zajímavé
Není tady
Aha, díky a stojí to tedy za to? A vaim dětem se tam líbilo? Bojím, aby se ty moje spí nebály :-) a filmy jsou asi jiné, ne co dávají v klasickém kině, e?
Není tady
Nae děti si to uily :-) je to jen krátký filmík max tak 10 min. ale zase to stojí za to :-) jsou to určitě jiné filmy ne ty běné, ale z témata jsou tam taky zajímavá, kdytak se podívejte tady https://www.galerieharfa.cz/cs/#/detail_zabava/5d-kino/
Není tady