Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#26 14. 12. 2013 19:41

mikuelini
♥♥♥♥♥--

Re: Jak se dat do cajku

Pokud jsi nebyla do tedka moc v cajku ,tak to ve 40 tezko rychle dozenes .Jedine tak na plasticke chirurgii .

Není tady

#27 14. 12. 2013 22:50

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Modroočka napsal(a):

jalina napsal(a):

Jste slaby baby .tip nemate za to reci okolo habadej

Na co chceš tip? Když si jednoduchá ženská myslí, že si prachatej chlap narazí blbku, tak žije v jiné dimenzi, protože prachatí chlapi blbky nechtějí. Navíc ne čtyřicetiletou peroxidovou blondýnu, které v očích blikají eura, boty má od hnoje a v hlavě má nastláno.
Na to nepomůže ani plastika. Jak jsem psala, mozky se netransplantují a to je jediný, co by taková "intelektuálka" potřebovala. Pak by jí možná došlo, že takhle se prachatí chlapi neloví.
Ale na to, jak jsi "inteligentní", jsi dost slušně vychcaná. A to ti chlapi poznají okamžitě, na to můžeš vzít jed. A takový ženský jsou pro ně póvl.
Takže takhle nejspíš ne-e, děvče.
Škoda, jeden by řekl, že kolem čtyřicítky už bys mohla mít rozum, ale znáš to, komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí

lollollol godliketummenuppgodlike lollollol

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#28 15. 12. 2013 5:26

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

ježiš to je snad jasný, že si z vás dělá srandu. vy ji to nejen žerete, ale ještě ji urážíte. to je neskutečný.

Bohužel, ta je reálná a uráží se sama, protože tohle jako srandu inteligentní člověk brát ani nemůže.

Upravil(a) Modroočka (15. 12. 2013 5:33)

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#29 15. 12. 2013 8:22

skifa182
♥♥-----
Místo: mimo CR

helena napsal(a):

Bryle jsem si kupila ,ale stale to neni ono.
To je jak kdybys nasadila čivavě obojek s ostnama a tvrdila, že je to bojovej pes... [url]http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif[url]

tummenupptummenupptummenuppgodlikegodlikegodlikelollol:lol:helena opet trefila do cerneho.....velmi jsem se ted pobavila...shodou okolnosti nastupuju po novem roce do prace....Golfhouse.. to neni bar !!!tongue  to je specializovana golfova prodejna...vzali mne, presto ze mi bude brzy 55 let..vek NENI meritko.....jak pisi prispevatelky, je to krapet o necem jinem....visslavissla

P.S. Vrasky a takovy pitomosti neresim, sportuju celej zivot a MAM SE S TEMI LIDMI O CEM BAVIT....asi tak..

Upravil(a) skifa182 (15. 12. 2013 8:24)

Není tady

#30 15. 12. 2013 11:26

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Dorka napsal(a):

Ivana napsal(a):

...Jestli je ti 40, tak ti nepomůže ani svěcená... - ... kdybys měla ty správné známosti, které by tě protlačily do té správné společnosti.

Ivanko, ty ses tak hoooodna zenska... godlike godlike godlike tummenupp
Ja, Viktorka od splavu, holt tolik tolerance nemam..., a tak pisu jenom: Jalino, odejdi od pocitace a zacni poradne drhnout ty podlahy - no a co? Kosmeticka podlahovych krytin je taky dobry džob, pokud ho vykonavas pravidelne aspon na pul uvazku... tummenupp

Já nejsem hodná, dělám si srandu, protože někdo tak blbej jako zde přítomná Orelie - Jalina snad ani nemůže v reálu existovat. Dovedu si představit, že třináctiletá trošku méně inteligentní dívka si může představovat, že se seznámí s milionářem a on, unesen jejím luzným zjevem, ji pojme za manželku, usadí si ji v nádherné vile s armádou služebných a zahradníků, podaruje ji několika zlatými kreditkami, budou cestovat po celém světě, bydlet v nejluxusnějších hotelích, stýkat se nějvíce VIP osobnostmi a to pouze za to, že ona ho bude, jak zde napsala "prezentovat" (mmch, co to je?)
Pokud tyto sny má 40tiletá prodavačka v supermarketu se dvěma dětmi a IQ tykve, tak to už svědčí o hodně bohaté fantazii a pokud to myslí vážně, tak o naprostém nedostatku soudnosti a zdravého rozumu.

Není tady

#31 15. 12. 2013 12:18

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

ježiš to je snad jasný, že si z vás dělá srandu. vy ji to nejen žerete, ale ještě ji urážíte. to je neskutečný.

Bohužel, ta je reálná a uráží se sama, protože tohle jako srandu inteligentní člověk brát ani nemůže.

nemyslím si, že je reálná a urážíš ji tady především ty a další.
vy jste fakt uklovaný ženský, chodíte si sem na ní zvedat egouše, nebo co ?
proč vůbec na někoho takovýho reagujete, když se vám nelíbí ? snesete se tady na ní jako hejno slepic, honem, ať si každá klovne, to je neuvěřitelný.
a ta radost, že se tady někdo takový objevil a můžete mu to nandat, při tom kdo ví kolik z vás uvažuje úplně stejně, jen to neřekne takhle na plnou hubu.

Upravil(a) PPavlaa (15. 12. 2013 12:22)

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#32 15. 12. 2013 12:32

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

tys bývala očko vždykcy taková pohodová baba, brala věci s nadhledem, ale v poslední době mi přijdeš hodně v nepohodě.

to je opravdu radost sem chodit, když člověk vidí, jak se to sem na každýho hned slítne.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#33 15. 12. 2013 13:10

eva4444
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Česko

Takovej milionář si nabrnkne třeba i blbou babu, ale ve věku do 30 let. To už máš po sezóně.

Není tady

#34 15. 12. 2013 13:50

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

tys bývala očko vždykcy taková pohodová baba, brala věci s nadhledem, ale v poslední době mi přijdeš hodně v nepohodě.

to je opravdu radost sem chodit, když člověk vidí, jak se to sem na každýho hned slítne.

Svatá prostoto va

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#35 15. 12. 2013 14:02

Dorka
Zablokovaný
Místo: HK

Modroočka napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Bohužel, ta je reálná a uráží se sama, protože že tohle jako srandu inteligentní člověk brát ani nemůže.

...tohle jako srandu inteligentní člověk brát ani nemůže...
Tak to je narez!
Chtelo by to nove vlakenko: PERLY Z BABI reta

Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl...
... ještě jsem nezmoudřel, a už zas blbnu...

Není tady

#36 15. 12. 2013 14:08

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

eva4444 napsal(a):

Takovej milionář si nabrnkne třeba i blbou babu, ale ve věku do 30 let. To už máš po sezóně.

Ale nema takovy 80-90 lety starec by se urcite jeste nasel,ale to by musela byt hooodne atraktivni.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#37 15. 12. 2013 14:23

Dorka
Zablokovaný

Vsak ona je... Je pripravena "presentovat"... godlike

Není tady

#38 15. 12. 2013 17:57

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Svatá prostoto va

no, nic jinýho jsem vlastně ani nečekala roll

Není tady

#39 15. 12. 2013 18:02

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Dorka napsal(a):

Vsak ona je... Je pripravena "presentovat"... godlike

a tebe mrzí, že bez několika plastik, bys už nemohla ?

Není tady

#40 15. 12. 2013 20:05

Dorka
Zablokovaný

Ale Pajko, co to do tebe zas vjelo?
Ja "presentovat" nepotrebuju, prenecham to potrebnejsim...
A plastiky? Co konkertne jako mas na mysli? Treba kruhy pod ocima? Nebo novej zadek?
Casu dost, neboj... reta , vsecko bude... dudlik

Není tady

#41 17. 12. 2013 13:47

jalina
Zablokovaný

Byla jsem na kosmetice  ,bylo to fajn ,ale extra ucinek moc nepozoruji .K holici jsem taky objednana a po Novem roce budu chodit na aerobik.A prestanu zrat sladkosti

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí